Aktuální microsite

Pronájem pracovních plošin s řidičem Litoměřice – práce ve výškách do 42 metrů
Práce ve výškách až do 42 metrů v interiérech i terénech nejsou problém díky firmě Luboš Štorkán z Litoměřic, která pronajímá pracovní plošiny s řidičem.
Vybavení pro lukostřelbu včetně luků vlastní výroby na eshopu
Vše potřebné pro rekreační i sportovní lukostřelbu včetně luků a příslušenství vlastní výroby seženete na eshopu JMA - Jakub Matyášek.
JMA - Jakub Matyášek vybavení pro lukostřelbu Opava
Půjčovna trubkového a rámového lešení Praha 4  - včetně montáže, demontáže a dopravy
Trubkové nebo rámové lešení pro opravu a rekonstrukci Vašeho domu nebo jiného objektu Vám včetně montáže, demontáže i dopravy zajistí půjčovna lešení Vladimír Váňa - V. V. LEŠENÍ.
Výhodná výměna, montáž ekologického kotle v rámci Kotlíková dotace
V rámci akce Kotlíková dotace se můžete obrátit při montáži ekologického kotle na firmu Břetislav Přecechtěl. Výměna kotle je díky dotaci výhodná.
Výroba kuchyní na míru - lakovaná kuchyň, kuchyňská dvířka
Přenechejte výrobu kuchyně na firmu Draft Inc., s.r.o. v okolí Brna - rychle, kvalitně a spolehlivě vám vyrobí lakovanou kuchyň i kuchyňská dvířka na míru.
Zastřešení pro restaurace a hotely Praha + Stř. Čechy – příjemné posezení v létě i v zimě
Provozujete restauraci nebo hotel v Praze či Středních Čechách a chcete hostům dopřát příjemné posezení na zahrádce za jakéhokoliv počasí? Řešením jsou elegantní zastřešení od společnosti CZ - Vöroka.
Robotická svařovací buňka s ručním otočným stolem – cenově výhodné a rychlé řešení
Cenově výhodné řešení a rychlé uvedení do provozu, to jsou jen některé výhody robotické svařovací buňky s ručním otočným stolem od společnost Blumenbecker Prag s.r.o.
Firemní obědy s rozvozem po Opavě - vydatné menu s dovozem přímo do Vaši firmy
Rozvoz teplých obědů včetně polévky do firem Vám zajistí jídelna Mikeš z Opavy, která dováží výborné a kvalitní jídlo přímo do firem a dalších institucí.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Řídicí systém pro CNC soustruhy, frézky v systému TG Motion
Řídicí systémy pro soustruhy a frézky v systému TG Motion - editor, který je součástí systému a umožňuje otevřít několik CNC programů současně dodává firma TG Drives, s.r.o.
TG Drives, s.r.o.
Klíčové systémy, bezpečnostní vložky Mul-T-Lock, Sherlock
Nejrůznější druhy klíčových systémů, bezpečnostní vložky Mul-T-Lock a Sherlock prodává společnost AD SECURITY s.r.o., sídlící v Brně.
Lázeňské zařízení, léčba pohybového aparátu a obezity, Jeseníky
Státní léčebné lázně Bludov v podhůří Jeseníků nabízí dětem a dospělým léčbu pohybového aparátu a obezity pod vedením zkušených lékařů, fyzioterapeutů a nutričních specialistů.
Vesnice Tuhaň, turistická lokalita, historické a přírodní zajímavosti
Vesnice Tuhaň je turistická lokalita v CHKO Kokořínsko – Máchův kraj, nedaleko Kokořínského dolu s lidovou architekturou a historickými památkami.
Klášter premonstrátů, národní kulturní památka, ubytování v hotelu
Klášter Kanonie premonstrátů v Želivě je národní kulturní památka a poutní místo s ubytováním v hotelu, pivovarem, degustací piva, pravidelnými prohlídkami a akcemi.
Truhlářská výroba, nábytek na zakázku z masivu i lamina, pergoly, zahradní domky, terasy
Kvalitní nábytek dle Vašich představ Vám vyrobí zkušená firma Jaroslav Tůma z obce Mukařov u Říčan. Navrhneme a vyrobíme nábytek do celého bytu, precizně a v domluveném termínu.
Péče o člověka alternativními metodami, psychoterapie, řešení závislostí, pedagogika
S psychickými problémy, posílením sebevědomí i vzděláváním a výchovou dětí Vám pomůže expert na tuto problematiku Mgr. Miroslav Jirman z Plzně. Společně najdeme cestu k harmonickému životu.
Doprava kontejnery, odvoz suti, odpadů ze staveb
Zabýváme se rychlým odvozem suti, stavebního odpadu a komunálního odpadu vlastní kontejnerovou autodopravou - Slanařstav – Betonárna Kolín, Kutná Hora
Prodej náhradních autodílů, karosářských dílů, autobaterie, kabely
Naše firma Auto-díly Čejková zajišťuje prodej náhradních autodílů, karosářských dílů, autobaterií, kabelů pro všechny osobní i užitkové vozy.
Kvalitní zahradní sortiment včetně hadic
Eshop se špičkovým zahradním zbožím, nový zahradní sortiment a výprodejové akce - C + C Cimbál s.r.o. Liberec
Pitná voda – odběry rozbory Praha – výsledky již za 7 pracovních dnů
O odběry pitné vody a rychlé výsledky již za sedm pracovních dnů se postará v Praze a okolí tým odborníků z Vodohospodářské laboratoře Říčany, s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
Sjednání pohřbu Jablunkov – vše od tisku smutečního oznámení po výběr rakví
Pohřební služba Jan Sadový Jablunkov Vám zajistí při sjednání pohřbu veškeré služby od převozu zesnulého, tisku smutečního oznámení po výkop hrobu.
Půdní nástavby a vestavby rozšíří obytnou plochu domu a zhodnotí nemovitost
Odborné realizace půdní vestavby a nástavby za účelem rozšíření obytné plochy domu provede společnost Product SOLD s.r.o. se sídlem v Praze.
Pracovní příležitosti bez provize pro uchazeče o práci
Pracovní příležitosti ve všech oborech vyhledá pro uchazeče o práci bez nároku na provize z mezd personální agentura ManpowerGroup, spol. s r.o. s pobočkou v Praze.
Výroba převodovek - šnekové, elektropřevodovky, variátory
Výrobou a dodávkou převodovek šnekových, čelních, kuželočelních, elektropřevodovek v provedení ATEX a variátorů s lamelovým řetězem se zabývá společnost TOS ZNOJMO, a.s.
Profesionální servis autodiagnostiky Bosch
Profesionální servis elektronických systémů a autodiagnostiky značky Bosch Vám poskytnou ve společnosti Autodiagnostika Václava Krejčího na Vysočině.
Zakázkové CNC obrábění kovů a povrchová úprava kovů
Provádíme obrábění kovů, soustružení kovů a frézování kovů – kovoobrábění, řezání kovů, vrtání a dynamické vyvažování rotačních dílů - Kolmetal s.r.o. Kolín
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín