Aktuální microsite

Prodej zlata, stříbra, ocelových šperků, hodinek ve zlatnictví
Kvalitní prodejce klenotů, zlata, stříbra a ocelových šperků či hodinek, to je Zlatnictví Pavel Novák z Třebíče. Velký výběr za dostupné ceny jedině u nás!
Balící technika pro balení pečiva - profesionální balící stroje pro potravinářský průmysl
Brněnská firma UNIPROX, spol. s.r.o. poskytuje profesionální balící techniku pro balení pečiva a ostatních potravin. Balicí stroje horizontální, vertikální nebo vakuové.
Tiskárny a optimální tisková řešení pro firmy s velkokapacitním tiskem
Brněnská firma SPIN SERVIS s.r.o. poskytuje tiskárny optimální tisková řešení pro malé, střední i velké firmy. Stejně jako se postará o servis nebo objednávku tiskových materiálů.
Výkup druhotných surovin Liberec – výkup kovový i nekovový odpad za super ceny
Vykupujeme druhotné suroviny Liberec –výkup kovového i nekovového odpadu za super ceny, navštivte naši sběrnu v Chrastavě SEDRUS s.r.o.
Nejkvalitnější střešní a stěnové sendvičové izolační panely na míru od renomovaných výrobců
Nejkvalitnější střešní a stěnové sendvičové panely od renomovaných výrobců nabízí specialista na prodej střešních a stavebních materiálů firma SALVATOR STŘECHY s. r. o.
Kempování u rybníka Hluboký, vlastní stany a karavany, příjemné ubytování v chatkách
Ubytujte se v kempu obklopeným lesy a rybníky a užívejte si chvíle klidu nedaleko okresního města Hradec Králové. Autocamping Hluboký AUTOMOTOKLUB Holice v AČR, zábava pro děti i dospělé.
Kvalitní vodácká výbava a potřeby, plastové a nafukovací lodě, kajaky, rafty, pádla, vesty
Vybavení pro sjíždění i těch nejdivočejších řek výhodně pořídíte u firmy HIKO SPORT s.r.o. sídlící v obci Jíloviště u Prahy. Veškeré vodácké potřeby pro zkušené i začínající vodáky.
Kontejnerová přeprava sypkých materiálů, tuzemská nákladní autodoprava okres Jihlava
Přepravu stavební sutě, kamení i jiných sypkých materiálů Vám zajistí společnost Jaromír Klouda z obce Brtnice na Vysočině. Spolehlivá vnitrostátní kontejnerová přeprava.
Kamenictví, kamenické služby - renovace, přebrušování pomníků a náhrobků
Kamenictví Vratimov - Martin Badura je spolehlivé kamenictví, které se zabývá opravami, renovací i přebrušováním pomníků a náhrobků přesně podle Vašich představ.
Prodloužený víkend, prázdniny jako u babičky. Ubytování pro rodiny s dětmi.
Prodloužený víkend, prázdniny jako u babičky strávené v selském stavení. Z Prahy je to autem 2 hodiny. Ze Slavonic jen 1 zastávka vlakem. Bochníčkovi - Mutišov, Česká Kanada.
Výroba, montáž ocelových konstrukcí včetně opláštění - OK pro montované haly
Společnost ZKZ stavební s.r.o. Zlín poskytuje kompletní řešení v oblasti výroby a montáže ocelových konstrukcí. Realizuje OK pro montované haly včetně střešního a obvodového pláště.
Odlitky z šedé litiny, strojní obrábění odlitků, opracování odlitků
Odlitky z šedé litiny kontrolované ultrazvukem a magnetickou zkouškou, strojní obrábění odlitků, opracování odlitků provádí firma USOB s.r.o. v Brně.
Autorizovaný prodejce nových i ojetých vozů poskytuje komplexní servisní služby
Prodej nových i ojetých značkových vozů zajišťuje společnost Autodružstvo Znojmo, která taktéž poskytuje komplexní servisní služby na vysoké úrovni.
KENDO – elegantní a pohodlná pohovka
Přemýšlíte o nové pohovce do Vašeho obýváku nebo salonu a hledáte eleganci a pohodlí bez kompromisů?
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Kurzy a školení BOZP - koordinátor na stavbě a staveništi
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je autorizovaná a certifikovaná laboratoř, která v Brně provozuje vzdělávací středisko. Zde poskytuje služby a školení v oblasti koordinátor BOZP na staveništi.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno
Zázračný ženšenový sirup a další bylinné tinktury pro zdravý životní styl
Ženšenový sirup, zázvorový sirup, tymiánový sirup a další bylinné sirupy a tinktury si můžete zakoupit od firmy Klášterní officína, která sídli nedaleko Brna ve městě Kuřim.
Zámky za výhodné ceny - zadlabací, bezpečnostní, vícebodové
Naše firma STORES Bruntál, s.r.o. vyrábí a prodává široký sortiment zámku. Na výběr máte z více druhů jako jsou zadlabací, bezpečnostní či vícebodové zámky.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Velkoobchod ovoce a zeleniny Ústí nad Orlicí - čerstvé ovoce, zelenina a konzumní brambory
Zabýváme se velkoobchodním prodejem čerstvého ovoce, zeleniny a konzumních brambor, dodáváme do hotelů, restaurací a maloobchodů - Tercie cz s.r.o. Letohrad, okres Ústí nad Orlicí.
Motocykly, motorky a skútry značky YAMAHA - autorizovaný prodej, opravy a servis
Autorizovaný prodej značky YAMAHA - motocykly a motorky, supersport, sporttroadster, skútry, off-road a další nabízí firma MOTOMO, s.r.o. v Hustopečích.
MOTOMO s.r.o.
Náhrobky - výroba náhrobních kamenů a rámů z přírodního kamene
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví působící převážně v Opavě. Jsme odborníci na zpracování přírodního i umělého kamene a vyrábíme kvalitní náhrobky i pomníky.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Ocelové teplovodní kotle pro spalování suchého kusového dřeva
Ocelové teplovodní kotle pro spalování suchého kusového dřeva a hnědého uhlí - výrobu a prodej nabízí společnost Obchodní společnost Slokov, a.s. z Moravského Písku.
Rychlá a kvalitní výměna autoskel, čelních skel
Autoservis Petr Štross v Břeclavi vám rychle, kvalitně a odborně vymění autosklo i čelní sklo. Jsme zde pro vás non-stop!
Čištění a kropení komunikací, dovoz vody do bazénů, na stavby
Mytí a kropení komunikací, parkovišť, čištění hal, zavlažování zeleně, dovoz vody do bazénů, na stavby a do stavebních strojů realizuje společnost Vysloužil služby s.r.o., Olomouc.
Lovecká chata u hraničního přechodu Folmava, restaurace, oslavy
Lovecká chata MYSTERY CB s.r.o. se nachází u hraničního přechodu Folmava, restaurace s nabídkou zvěřiny a české kuchyně, vhodná pro uspořádání firemních akcí a oslav.
Obec Sukorady v okrese Mladá Boleslav se sochou sv. Václava
Obec Sukorady a Martinovice se rozléhají v okrese Mladá Boleslav. Jsou zde přírodní a historické zajímavosti jako památná socha sv. Václava, kovárna, pomník.
Obec Sukorady