Aktuální microsite

Vysoce kvalitní nepromokavé trekingové boty, které vás nezklamou při práci ani na túře
Pořiďte si v eshopu firmy PALIČKA s.r.o. vysoce kvalitní a nepromokavé trekingové boty, které využijete nejen při práci v dešti, ale také na túře.
Zateplování budov i fasád, tepelná izolace budov, kompletní servis zateplení obvodových plášťů budov
Zateplíme Vám rádi rodinné domy, bytové domy, panelové domy, občanské stavby, průmyslové objekty a další, na které si vzpomenete - K&T SYSTÉM, s.r.o. Kutná Hora
Kultura Klubcentrum v Ústí nad Orlicí - kino, divadlo, koncerty, festivaly, přednášky
Nabízíme kulturní program pro všechny věkové kategorie, rezervační a prodejní systém on-line - Klubcentrum Ústí nad Orlicí kulturní dům
Výroba prototypů pomocí plastových šablon vytvořených dle modelu na 3D tiskárně
Výrobou kovových prototypů, i tvarově složitějších dílů, se zabývá společnost Lakum KTL, a.s. sídlící ve Frýdlantě nad Ostravicí. Parametry si ověřujeme na 3D plastové tiskárně.
Systémy a zařízení na využití dešťové vody - filtrace, úprava, zásobníky, IRM systémy
Chcete-li pomocí dešťové vody finančně uspořit, obraťte se na společnost CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o z Ostravy, která je specialistou na filtraci, úpravu, uskladnění a využití dešťové vody.
Vnitřní tepelné izolace - tepelně izolační omítky, hmoty
Chcete zateplit svůj dům nebo byt, ale nemůžete využít venkovního zateplení? Firma K-Invest plus má pro vás řešení v podobě vnitřní tepelné izolace - tepelně izolační omítky nebo hmoty.
Gravírování kovů, rytí a reklama Liberec - výroba značení v průmyslu a klasická výroba reklamy
Firma Michal Hruban gravírování a rytí je zaměřena na výrobu značení v průmyslu a klasickou výrobu reklamy.
Nákladní autodoprava, vnitrostátní přeprava sypkých materiálů, zboží a těžkých břemen
Spolehlivou přepravu zboží, zásilek i sypkých materiálů Vám zajistí společnost Vladimír Michalec z obce Křelov – Břuchotín. Hravě si poradíme s přepravou všeho, na co si jen vzpomenete.
Psychoterapeutické služby pro děti i dospělé Praha, individuální, rodinná psychoterapie
Z psychických problémů, jejichž příčina se může nacházet v životních krizích, vztazích či rodině, Vám pomůže vyjít zpátky na světlo odborník na klinickou psychologii Luděk Vrba, s.r.o. z Prahy.
Vedení účetnictví a daňové evidence Kladno, precizní zpracování daňových přiznání
O vše z oblasti daní, účetnictví a financí se postará společnost pobaltí.cz economica s.r.o. sídlící v Kladně Kročehlavy. Provádíme veškeré účetní úkony včetně daňového poradenství a DPH.
Výcvik řidičů motorových vozidel, kondiční jízdy, autoškola v okrese Jablonec nad Nisou
Oprávnění k řízení motorových vozidel skupiny B Vám pomůže společnost Autoškola Rudolf Kout z Janova nad Nisou – Loučná nad Desnou. Kvalitní výuka, spolehlivé vozy i zkušení instruktoři.
Kuchyňské studio Hon - poctivé kuchyně na zakázku
Kuchyňské studio HON - kuchyně Ostrava nabízí poctivé kuchyně na zakázku s více jak 90-ti letou tradicí výroby kuchyní a nábytku.
Eshop, prodej kvalitních vyčiněných kůží, kožešin - hovězí kůže, ovčí kožešiny
Společnost F.C.B. spol. s r.o. z Kunovic u Uherského Hradiště se zabývá prodejem kvalitních vyčiněných kůží a kožešin. V našem eshopu můžete zakoupit hovězí kůže a ovčí kožešiny.
Pelechy pro psy a kočky za skvělé ceny - matrace, pontony, podložky, pohovky, polštáře a deky pro Vašeho mazlíka
Nakupujte pelechy, matrace, pontony, podložky, polštáře, deky a spací pytle pro psy a kočky u firmy Canis Prosper s.r.o.. Vše si vozíme sami přímo od výrobce z Polska, proto jsou za zajímavou cenu.
RFID technologie - identifikace budoucnosti již dnes
V sortimentu společnosti TFP universal a.s. najdete také tagy, ruční i fixní čtečky, antény a tiskárny od společnosti Zebra, využívající technologii RFID.
Obec Sudoměřice u Tábora, vstupní brána do jihočeského kraje
Obec Sudoměřice u Tábora se nachází podél dálnice D3 jako vstupní brána do jihočeského kraje. Malebná krajina lesů a rybníků, cyklotrasy, přírodní a historické zajímavosti.
Moderní ubytování pro studenty v Praze, ve dvoulůžkových pokojích
Domov mládeže a školní jídelna Lovosická poskytuje moderní ubytování pro studenty středních a vysokých škol v Praze, ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením.
Hotel BONA SERVA, ubytování v blízkosti centra Prahy, kavárna
Hotel BONA SERVA v Praze na Žižkově, ubytování až v třílůžkových pokojích a apartmánu nedaleko centra Prahy s kavárnou, v blízkosti restaurace různých stylů a parky.
Účetní a daňové poradenství Kladno – diskrétní a odborný přístup
Kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelové nabízí služby odborného účetního a daňového poradenství fyzickým i právnickým osobám v oblastech Praha, Kladensko, Rakovnicko.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Lesní mateřská škola - soukromá školka pro děti od 3 let
Lesní mateřská škola Na Pasece je soukromá školka s provozovnou Zlín-Jaroslavice a Velíková. Stále přijímá děti od 3 let pro aktuální školní rok.
Výroba rozvaděčů NN Příbram
Společnost AROVA SERVIS s.r.o. z Příbrami se zabývá výrobou rozvaděčů NN v souladu s platnou legislativou a příslušnými předpisy.
Betonové parkové lavičky – variabilní a odolné
Společnost HORIZONT-SILIDUR spol. s r.o. z České Třebové nabízí prefabrikované betonové lavičky, které jsou odolné, variabilní a bezúdržbové.
Velkoplošný tisk Plzeň
Potřebujete zajistit kvalitně provedený velkoplošný tisk? Pak se neváhejte obrátit na firmu Marie Šimáňová s provozovnou v Plzni.
Prodej zdravotních matrací Hradec Králové - matrace snižující proleženiny
Firma BIČELS SERVIS, s.r.o. se zabývá prodejem zdravotnické a laboratorní techniky, spotřebního zdravotnického materiálu včetně zdravotnických matrací.
Požité disky na zemědělské stroje, stavební a lesnickou techniku
Použité disky pro zemědělské stroje nebo pro stavební a lesnickou techniku zakoupíte u soukromého zemědělce Josefa Kamaryta se sídlem v Telči.