Aktuální microsite

Kompletní stavební práce Hradec Králové - stavební práce na klíč
Jsme spolehlivou firmou, která se vám postará o komplexní stavební práce na klíč - Stavební firma BASNO, spol. s r.o. Hradec Králové
Generální dodávky kotelen - výroba, rekonstrukce, servis kotelny, opravy kotlů
Společnost SEA Zlín s.r.o. zajišťuje výrobu, generální dodávky kotelen, zabývá se i rekonstrukcemi. Obstará i pravidelný servis kotelny a generální opravy kotlů, který řeší střediska Zlín a Kolín.
Výkup kovošrotu Trutnov - likvidace nebezpečného odpadu
Rychle a ekologicky vás zbavíme železného šrotu, kovošrotu, železa, kovy a jiného nebezpečného odpadu - ABA-AZA s.r.o. Trutnov
ABA-AZA s.r.o. Druhotné suroviny Trutnov
Čelisti na balíky, přídavná zařízení na vysokozdvižné vozíky
ČEMAT trading, spol. s r. o., je jedním z hlavních distributorů příslušenství pro manipulační a stavební techniku, který nabízí Čelisti na balíky a další přídavná zařízení na vysokozdvižné vozíky.
Kamenictví - kuchyňské pracovní desky, obložení krbů,
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se zabývá výrobou z přírodního i umělého kamene a zaměřuje se zejména na výrobu kuchyňských pracovních desek a krbových obkladů.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Zakázková výroba z masivního dřeva - zimní zahrady, přístřešky, altány, pergoly
Zakázková výroba z masivního dřeva. Zimní zahrady, přístřešky zhotoví Truhlářství Josef Reiter, s.r.o. Zakázky pro Moravský Krumlov, Ivančice, Pohořelice, Znojmo, Třebíč, Moravské Budějovice, Brno.
Rychloběžná fóliová vrata pro interiér i exteriér - maximální bezpečnost, nízké náklady
Vrata vhodné do interiéru i exteriéru, které budou splňovat maximální bezpečnost a navíc mají nízké náklady zajišťuje společnost Cema Moravia s.r.o. ve Zlíně. Rychloběžná fóliová vrata si oblíbíte.
Dioptrické brýle, kontaktní čočky, sluneční brýle, dalekohledy
Zhotovení dioptrických brýlí, prodej brýlových obrub klasických i moderních, očních čoček, slunečních brýlí, dalekohledů a příslušenství, vše v Oční optice Ivany Seidlové v Litomyšli.
Drticí a třídicí technika pro kamenolomy, prodej a zaškolení
Průmyslová technika pro kamenolomy, mobilní a stabilní drticí a třídicí stroje, výkonné a spolehlivé strojní vybavení do těžkých provozů dodává Údržbářský servis Luleč s.r.o.
Jazyková škola, výuka všech světových jazyků pro firmy i veřejnost
Výuka všech světových jazyků pro firmy i veřejnost, pomaturitní studium, kurzy pro začátečníky i pokročilé s profesionálními lektory a rodilým mluvčím zajišťuje Jazykový institut Easyway, s.r.o.
Systémy robotika komponenty DAVtech
České zastoupení italské firmy DAVtech – komponenty dávkovací dispenzní systémy – EXACTEC Liberec
Levné řešení EET pro malé provozy a technické řešení EET na míru pro velkoobchody, sítě prodejen
Společnost JOPOS Zlín má dlouholeté zkušenosti s dodávkou pokladních systémů. Doporučí Vám ideální technické řešení EET - na míru pro velkoobchody, sítě prodejen i levné řešení EET pro malé provozy.
Podlahářství-pokládka laminátové, dřevěné, plovoucí podlahy
Kvalitní práci při pokládce laminátové, dřevěné, plovoucí podlahy odvede firma Truhlářství a podlahářství Roman Buršík. Obraťte se na nás v regionu Zlín, Kroměříž.
Výroba podešví - mezipodešev, podešev pro bojovou obuv, vojenské boty
Vývojem a výrobou obuvnických komponentů se zabývá společnost KSBW s.r.o. Zlín. Zaměřuje se na výrobu podešví, specielně na mezipodešve, podešve pro bojovou obuv a vojenské boty, polobotky.
DTP studio - grafické práce, tiskoviny, letáky, katalogy, firemní tiskopisy
Reklamní agentura H-DESIGN Uherské Hradiště poskytuje v lokalitě Zlínský kraj komplexní grafické práce včetně návrhů, předtiskové přípravy. DTP studio připraví tiskoviny - letáky, tiskopisy, katalogy.
Opravy, servis a revize pracovních strojů, elektrospotřebičů a elektrozařízení
Opravy a revize strojních zařízení, jako jsou pracovní stroje, elektrospotřebiče a elektrozařízení poskytuje v okolí Olomouce společnost AMS-intes s.r.o. z Litovle.
Efektivní průmyslová automatizace, řídicí a informační systémy
Pokud se zajímáte o efektivní průmyslovou automatizaci, oslovte firmu BRAINTRAST, s.r.o. v Třinci, která má v tomto oboru bohaté zkušenosti.
BRAINTRAST, s.r.o.
GOLA sady ručního nářadí Kolín - sady nářadí a šroubováků
V našem Eshopu výhodně nakoupíte sady nářadí a šroubováků prověřené značky GOLA, rozmanitý sortiment ručního nářadí - GOLA nářadí, s.r.o. Kolín
Fuchsie eshop Zahradnictví Petro - více než 900 druhů včetně mrazuvzdorných
Více než 900 druhů fuchsie mnoha barev, velikostí a tvarů včetně mrazuvzdorných zakoupíte v eshopu Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Daňový poradce pro klienty z oblasti Kladno, Praha, Slané, Rakovník
Kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelové nabízí své odborné služby převážně pro klienty z Kladna, Prahy, Slaného nebo Rakovníku.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Váhy do výbušného EEx prostředí ATEX - elektrická zařízení  do provozu se zvýšeným rizikem výbuchu
KADLEC spol. s r.o. je dodavatelem vah do EEx prostředí. Námi dodávané stolní a podlahové váhy pro EEx jsou elektrická zařízení, které jsou vhodné do provozu se zvýšenou koncentrací výbušných látek.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Lékařská vyšetřovací, operační lampa, LED svítidlo pojízdné, nástěnné i stropní
Pro vyšetření či operaci prodává společnost Laboratorní a zdravotnická technika Opting servis lékařské lampy s LED svítidly, které mohou být pojízdné, nástěnné i stropní.
Rodinný penzion s restaurací, ubytování ve východních Krkonoších s možností polopenze
Příjemné ubytování nejen pro rodiny s dětmi nedaleko Pece pod Sněžkou Vám poskytne PENZION KNEIFEL, s.r.o. Penzion v Horním Maršově s krásnou okolní přírodou i bohatým sportovním vyžitím.
Průmyslové šicí stroje Dürkopp-Adler, výroba na zakázku, prodej, servis a poradenství
Skutečného specialistu v oblasti průmyslových strojů naleznete u společnosti DA Servis CZ, s.r.o. z Prahy 7. Poradíme, vyrobíme a dodáme Vám kvalitní šicí stroj dle Vašich specifických požadavků.
Povrchová úprava nábytku do vysokého lesku, kvalitně, rychle, za výhodné ceny
Povrchovou úpravu nábytku do vysokého lesku vám kvalitně, rychle a za výhodné ceny zajistí firma Draft Inc., s.r.o. v Brně.