Aktuální microsite

Čtyřsloupové zvedáky - dílenské elektrohydraulické autozvedáky s nosností až 8,5 tuny
Kvalitní a robustní dílenské autozvedáky seženete u firmy Vybavení autoservisů Jiří Mejzlík z Třebíče. V nabídce máme také čtyřsloupové elektrohydraulické zvedáky pro dodávky a menší nákladní vozy.
Wellness hotel Valeč, wellness pobyty, ubytování, relax Třebíč, Vysočina
Odpočinkový wellness hotel, wellness pobyty, dovolená na Vysočině, pěkné ubytování a opravdový relax zažijete v našem Hotelu Zámek Valeč.
Automatické výrobní linky Čelákovice – projektování a výroba
Pro služby výroby a prodeje automatických výrobních linek pro obrábění hřídelí, pro soustružení motorů nebo pro zarovnání, navrtání a soustružení hřídelí kontaktujte společnost CZ.TECH Čelákovice a.s.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů, stavební firma s bohatými zkušenostmi
Kompletní stavební práce okolí Vašeho domu či bytu Vám zajistí stavební firma Stavby Ondráček Ladislav Ondráček z Černé Hory. Zajistíme Vám vše od projektu až po fasádu.
Jazykové kurzy Brno, výuka britské a americké angličtiny, překlady technické literatury
Dostaňte Vaši angličtinu na tu nejvyšší úroveň Ing. Arch. Rostislav Čuhel - výuka angličtiny Vám s tím rád pomůže. Poskytujeme rychlé a profesionální překlady všech odborných textů.
Vesnice Hlohovice na Rokycansku s barokním kostelem Nejsvětější Trojice, školou i SDH
Kulturní dům, kostel i školu naleznete v malé obci Hlohovice u Rokycan. Navštivte vesnici, jejíž první písemná zmínka sahá až do 14. století, a která žije bohatým sportovním i společenským životem.
Jihlavské listy, noviny kraje Vysočina, zprávy, kultura, sport, inzerce, předplatné
Důležité informace z domova i zahraničí včetně aktualit o Vašem městě se dozvíte v regionálních novinách Jihlavské listy vydávané společností PAROLA, spol. s r.o.
Výroba originálních, dárkových knih pro děti - personalizované, osobní knihy na míru
Společnost ELTISK s.r.o. vyrábí personalizované, osobní knihy na míru, jde o knihy pro děti s poutavým příběhem. Zákazníci z regionu Zlínský kraj si mohou knihu osobně převzít u nás v Uherském Brodě.
Keramické výrobky - kluzné a těsnící kroužky, kluzná ložiska
Hledáte-li partnera pro výrobu, dodávku kluzných a těsnící kroužků nebo ložisek, pak se obraťte na firmu CeramTec, která je dodavatelskou a prodejní organizací v oblasti vyspělých keramických výrobků.
Skleněné příčky - výroba na míru Praha -  příčky pro Váš dům, byt, obchod nebo kancelář
Skleněné příčky jsou nejen elegantním, ale také praktickým řešením pro oddělení prostor kanceláří obchodů i bytů. Opticky zvětšují a hlavně prosvětlují prostory.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Bezpečnostní systémy – projektová dokumentace
Projektovou dokumentaci pro bezproblémovou realizaci bezpečnostních systémů vypracuje společnost AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Překlady úředních dokumentů, soudní překlady a výuka angličtiny
Soudní překlady oficiálních dokumentů a listin a individuální, firemní či skupinovou výuku angličtiny zajišťuje v Šumperku jazyková škola English Spot s.r.o.
Dětská stomatologie Praha – první návštěva a ošetření
Na klinice Dental Office H33 v Praze na oddělení dětské stomatologie se postarají o zoubky nejmenších pacientů od jejich první návštěvy.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Pohřby a pohřební služby a poradenství Praha
Veškeré náležitosti spojené s pohřbem Vám díky široké nabídce pohřebních služeb pomůže vyřídit Pohřební ústav hl. m. Prahy.
STK - pravidelné technické prohlídky a evidenční kontroly
Přijďte si zkontrolovat technický stav svého vozidla - STK stanice technické kontroly v Novém Jičíně vám zajistí pravidelné technické prohlídky a evidenční kontroly rychle a spolehlivě.
Cukrářská výroba, cukrárna, dorty, zákusky, svatební cukroví, koláče
Cukrárna Rohovládova Bělá Pardubice - Jana Vondroušová zajišťuje cukrářskou výrobu, pečení dortů, zákusků, svatebního i vánočního cukroví, koláčů, dezertů pro různé příležitosti.
Projekce pozemních, dopravních a vodohospodářských staveb
Projekce, příprava, inženýring pozemních, dopravních a vodohospodářských staveb, technický a autorský dozor, projektovou dokumentaci zpracuje Garnets Consulting a.s., Teplice.
Elektřina a plyn od jednoho dodavatele Praha - PRAŽSKÁ PLYNÁRENSKÁ, a. s.
Máte dost vysokých cen za plyn? A co elektřina? Hledáte v Praze cenově výhodnějšího, spolehlivějšího dodavatele?
Výtvarné návrhy, tisk plakátů, letáků, vizitek, katalogů
Komplexní řezaná reklama - výtvarné návrhy a tisk plakátů, letáků, katalogů či vizitek od firmy KODIAK print Holešov. Dodávky v regionu Zlínský kraj.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Automatické závlahy Poděbrady, čerpadla Mladá Boleslav, Nymburk
Specializujeme se na velkoobchodní a maloobchodní prodej instalačního materiálu, pro koupelny, automatické závlahy - Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Ventily a pohony – specifikace, dimenzování
Ventily a pohony specifikuje a správné dimenzování nastaví program od společnost SAUTER Automation, spol. s r.o. z Prahy, který je určený převážně instalatérům a projektantům.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Správa sportovišť Trutnov - bazén, koupaliště, tenis, zimní, fotbalový, atletický stadion
Naše firma se zabývá údržbou a správou nemovitostí a sportovišť, dále nabízíme služby pro podnikatelské subjekty v oblasti vedení účetnictví - MEBYS Trutnov s.r.o. - Správa nemovitostí Trutnov
MEBYS Trutnov s.r.o. Správa a údržba nemovitostí Trutnov
Spojlery včetně náhradních dílů
Společnost TOP Servis - Holan s.r.o. z Prahy zastupuje v ČR světoznámého výrobce spojlerů a příslušných náhradních dílů pro dodávkové automobily.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Pro práci ve výškách si opatřete kvalitní pracovní plošiny, žebříky, modulová schodiště
V našem Eshopu si výhodně nakoupíte pracovní plošiny, žebříky, modulová schodiště – zkrátka vše pro práci ve výškách - Ing. Josef Koukal Emkol s.f. Litomyšl
Komplexní reklamní služby, bannery, rollupy, polepy prodejen, vozů, potisk předmětů
Reklamní práce prvotřídní kvality Vám poskytne společnost Reklamní agentura Color 3P Pavel Beran z Kadaně. Zajistíme Vám originální polepy, potisky textilu i nejrůznější tiskoviny včetně razítek.