Aktuální microsite

Bezpečnostní vchodové dveře značky SECURIDO – Vaše zabezpečená domácnost
Prodej a montáž bezpečnostních vchodových dveří SECURIDO pro domácnosti v Prostějově Vám zajistí stavební firma MKA Service.
Výroba originálních hraček, doplňků do dětského pokoje - tvořivé dílny, kurz pro budoucí maminky, babičky
Ve Studiu Fairyland Zlín proběhne v květnu a červnu Kurz pro tvořivé maminky a babičky, zaměřený na výrobu originálních hraček, doplňků do dětského pokoje. Zveme Vás na tvořivé dílny-čeká nás 5 lekcí.
Výroba, velkoobchod dřevěných hraček - skládací, slepovací dřevěné stavebnice
Společnost WALACHIA, s.r.o. je výrobce a velkoobchodní dodavatel dřevěných hraček a stavebnic. Výroba je zaměřena na dřevěné stavebnice - skládací i slepovací.
Lesnické služby – pěstební činnost, výsadba, výřezy
Komplexní lesnické služby, zaměřující se na oblast péče o les, jako je pěstební činnost, výsadba či výřezy poskytuje společnost WOOD TRADING s.r.o.
WOOD TRADING s.r.o.
Stavěcí terč Jičín - praktická pomůcka pro policisty a bezpečnostní složky
V našem ARMYSHOPU nabízíme zastavovací terč pro policisty a bezpečnostní složky, stavěcí terč pro větší bezpečnost na silnicích - ARMPEX s.r.o. Kumburský Újezd, Jičín
Kompletní realizace vinoték na klíč - služby pro vinotéky
Založení vlastní vinotéky bude snazší, pokud je Vaším partnerem firma Ráj vína s.r.o.. Zaměřuje se na kompletní realizace vinoték v lokalitě Zlínský kraj. Poskytuje i služby pro zavedené vinotéky.
Střešní okna na střechy Praha – odborné poradenství a montáž
Pouze kvalitně a odborně instalovaná střešní okna a položená střecha Vám bude sloužit mnoho let. Za profesionalitu svých pracovníků ručí firma Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Pokládka sportovních podlah pro sportoviště, haly, tělocvičny a fitcentra
Bezpečné a odolné sportovní podlahy vhodné pro vnitřní sportoviště, haly, tělocvičny a fitcentra, to jsou podlahy od renomovaných značek, jejichž pokládku zajistí společnost LGI podlahy s.r.o. z Brna.
Tisk a vazba diplomky, diplomové, bakalářské práce - rychle a kvalitně
Tisk bakalářských a diplomových prací rychle a kvalitně Vám zajišťuje firma REPRONIS s.r.o. v Ostravě - Přívoze.
Lodín, vesnice na Královéhradecku, oblíbená turistická oblast s kempem a koupalištěm
Navštivte jednu z nejstarších vesnic v České republice a poznejte krásy obce Lodín s několika rozlehlými rybníky, kempem, ale také okolními hrady a zámky. Ideální místo pro všechny věkové kategorie.
Zájezdová autobusová doprava tuzemská i zahraniční s profesionálními a spolehlivými řidiči
Krátkou i dlouhou cestu si maximálně užijete v pohodlných autobusech od společnosti COMVIA BUS, s.r.o. sídlící na Praze 5 Smíchov. Cestujte po Česku i do zahraničí s našimi profesionálními řidiči.
COMVIA BUS, s.r.o.
Betonové studny různých průměrů
Stavební materiál pro budování a údržbu betonových studní různých průměrů dodá Družstvo Cementářů se sídlem v Praze.
Karavany a obytné vozy - markýzy, elektroinstalace, lednice a sporáky
Vše pro dodatečnou výbavu Vašeho karavanu nebo obytného vozu od markýz po náhradní díly na lednice a sporáky nabízí TOP Servis - Holan s.r.o. z Prahy.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Terapie BioRev Kolagen 100% ovlivňuje procesy stárnutí a vitalitu pleti
V Ambulanci estetické medicíny AMEM Zlín můžete vrátit čas a zlepšit vitalitu pleti - podstoupením terapie BioRev Kolagen 100% ovlivníte procesy stárnutí, docílíme zvýšení množství kolagenu v kůži.
Umělecký keramik a štukatér - střední odborné tříleté vzdělání
Střední odborná škola uměleckořemeslná v Praze nabízí možnost studovat lukrativní obory umělecký keramik a štukatér v denním tříletém nebo zkráceném dvouletém studiu.
Nábytek pro obývací pokoje na míru – obývací stěny, konferenční stolky i komody
Nábytek do obývacího pokoje podle Vašich představ a dispozic místnosti Vám na míru vyrobí v Truhlářství Matefi z Prahy 9.
Kryté venkovní stání, dřevěný parkovací přístřešek-ochrana pro auto
Dostatečná ochrana pro Vaše auto, to je kryté venkovní stání. Firma TVT EURO-okna z regionu Zlínský kraj smontuje dřevěný parkovací přístřešek během několika dnů.
HEIDENHAIN Service Exchange - rychlá a efektivní pomoc při odstávce stroje
Náhlá odstávka zdroje již nemusí mít negativní následky na chod firmy. S rychlou pomocí při odstávce zdroje HEIDENHAIN Service Exchange půjde vše hladce a bez komplikací.
Autodiagnostika, opravy, servis aut všech značek - komplexní autoservis
Společnost UVED Cars Prostějov provozuje autoservis a pneuservis, provádí autodiagnostiku, opravy aut všech značek. Servis poskytuje především pro klientelu z regionu Olomoucký kraj.
Čištění a odvoz fekálií z jímek, septiků a žump v Ústeckém kraji
Sání a odvoz fekálií a odpadních vod z jímek, septiků a žump, čistění od sedimentů, ekologická likvidace fekálií realizuje Leoš Novák v Ústeckém kraji.
Správa a provoz koupaliště, zimního stadionu a sportovní haly
Správa městských sportovních zařízení ve Skutči, provoz letního koupaliště, krytého bazénu, zimního stadionu, sportovní haly a letního areálu s víceúčelovým a fotbalovým hřištěm.
Designové kuchyně INFINI, zakázková výroba s osmiletou záruční lhůtou
Designové kuchyně na míru od společnosti INFINI a.s., zakázková výroba s osmiletou záruční lhůtou, kuchyně masivní, laminátové s dýhou, fólií či lakem.
Hotel v Mariánských Lázních, wellness pobyty, golfové hřiště
Parkhotel Golf v Mariánských Lázních v klidné přírodě, v blízkosti golfového hřiště, wellness a rehabilitační pobyty, léčebná péče a různé druhy procedur.
Horský hotel s venkovním bazénem, ubytování, firemní i soukromé akce
Horský hotel Brans s.r.o. s venkovním vyhřívaným bazénem, wellness, hřištěm a restaurací, ubytování pro rodiny s dětmi, firemní i soukromé akce v CHKO Jeseník.
Zámečnická výroba, moderní zámečnictví -  výroba kovových výrobků na zakázku
Zámečnická výroba, moderní zámečnictví - výroba kovových výrobků na zakázku, brány, ploty, pergoly, schránky od firmy RS evostyl s.r.o. v Brně.