Aktuální microsite

Třífázové a jednofázové elektroměry řady NOVA - Praha
Dnešní doba je plná elektrické energie a zařízení, která pracují na jejím principu.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Omalovánky první pomoci – hravá forma učení základům první pomoci
Omalovánky první pomoc není věda od IV-Nakladatelství, s.r.o. hravou a zábavnou formou pomocí omalovánek, hádanek a kvízů ukazují dětem záchranu života a zdraví .
IV-Nakladatelství, s.r.o. Preventivní a osvětové publikace
Automatické tlakové stanice ATS – výroba, prodej
V oblasti průmyslových čerpadel se společnost AQ PUMPY zabývá výrobou a prodejem vodáren, agregátů a ATS. Jedná se o zakázkovou, kusovou výrobu přesně dle požadavků konkrétních zákazníků.
AQ PUMPY, s.r.o.
Autoservis vozů ŠKODA - záruční i pozáruční servis nových i ojetých vozů
Autodružstvo Znojmo je autorizovaný prodejce nových i ojetých vozů ŠKODA, u kterých rovněž poskytuje záruční i pozáruční servis, opravy laku a karoserií a celkovou diagnostiku vozů.
Chemikálie pro průmyslová odvětví, výzkum, vědu, vývoj, výrobu
Čisté a technické chemikálie pro průmyslová odvětví, výrobu, výzkum, vědu a vývoj, do potravinářství, farmacii, laboratoře, kosmetiku dodává společnost Alchimica s.r.o., Praha.
Betonové podlahy, lité cementové potěry a anhydritové podlahy
Anhydritové podlahy, betonové podlahy, lité a strojně hlazené cementové potěry kvalitní a rychle proveditelné realizuje společnost Betony Ouřada s.r.o., Praha.
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce, realizace střech
Kompletní realizace a rekonstrukce střech, výpočty, tesařské, klempířské a pokrývačské práce, montáž střešních oken realizuje společnost Střechy Pavel Provazník.
Malebná obec Oselce na jižním Plzeňsku s barokním zámkem, kaplí sv. Markéty i kostelem
Obec Oselce je malá vesnice v okresu Plzeň, která svým návštěvníkům nabízí pestrou škálu historických objektů a pamětihodností. Obdivovat zde můžete barokní zámek či kapli sv. Markéty.
Opravy karoserií - rovnací stolice značky Celette, kompletní autokarosářské a autoklempířské práce
Navštivte Bosh Car servis TQM – holding s.r.o., kde provádíme kompletní opravy karoserií osobních i užitkových vozidel. Komplexní karosářské práce v Opavě, díky špičkové rovnací stolici Celette.
Božický kaprařský maraton 50 hod. 2019 - rybářský maraton dvoučlenných družstev
Sportovní rybolov Božice zve všechny nadšené rybáře na oblíbený tradiční rybářský maraton dvoučlenných družstev – Božický kaprařský maraton 50 hod. 2019.
Sportovní rybolov Božice
Mezinárodní převozy zesnulých včetně asistenčních služeb Litoměřice
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. z Litoměřic nabízí pozůstalým pomoc v těžkých chvílích při úmrtí blízké osoby, včetně mezinárodních převozů zesnulých z ciziny do České republiky nebo do zahraničí.
Projektování technického zařízení budov - vzduchotechnika, vytápění, chlazení, TZB
Projektování a dokumentaci ke stavbě budov v oblasti technického zařízení, vzduchotechniky, vytápění a chlazení vypracují odborníci ze společnosti Tenel, s.r.o. se sídlem na Praze 5.
Audio a video nahrávání do stop včetně postprodukce
Služby ozvučení koncertů, festivalů a jiných kulturních akcí včetně audio a video nahrávání a postprodukce zajistí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Zařízení pro desinfekci vody v místě spotřeby
Zařízení pro desinfekci vody v místě spotřeby pro bazény, chladicí věže i pro zemědělství nabízí společnost Oniko-Europe, s.r.o.
Romantický pobyt v komfortním selském stavení - únik z velkoměsta do čisté přírody
Romantiku ve dvou si můžete užít v selském stavení u rodiny Bochníčkovy v Mutišově u Slavonice v Jižních Čechách. Můžete zde oslavit výročí, nebo si jen dopřát relaxaci v krásné přírodě.
Kvalitní voda ve studni odborným čištěním a renovací studny
Aby voda ve studni byla kvalitní, je nutné ji udržovat odborným čištěním a renovací studny. V regionu Zlín, Kroměříž studnařské práce provádí firma Ing. Luděk Páleníček.
Horolezecká stěna  - tréninky i výzvy - Pardubice H-centrum
Unikátní horolezecká stěna určená k tréninkům, tak pro začátečníky až po vrcholové nadšence, jsme jediní v Pardubickém kraji kdo takovou komplexní halu může nabídnout široké veřejnosti
Praktická lékařka Liberec, preventivní, diagnostická a léčebná péče
Praktická lékařka pro dospělé v Liberci MUDr. Marta Kleprlíková realizuje preventivní, diagnostickou a léčebnou péči, odběry, očkování, předoperační vyšetření.
Středoškolské vzdělání v oboru Agropodnikání a Veterinářství
Středoškolské zemědělské vzdělání v Lanškrouně v oboru Agropodnikání, Zemědělský provoz, Ekonomika, Chov koní a Veterinářství s denní i dálkové formou studium.
Pracovní agentura, dočasné přidělení zaměstnanců ve strojírenství
Personální leasing, dočasné přidělení zaměstnanců ve strojírenském oboru, obráběči kovů, obsluha strojů, realizuje pracovní agentura MEUS s.r.o., Brno.
Základní škola v Jirkově se školním poradenským pracovištěm a nabídkou zájmových aktivit
ZŠ Jirkov je vzdělávací instituce poskytující kvalitní vzdělání, moderní technické zázemí a možnost realizace v mnoha zájmových kroužcích. Klademe důraz na všestranný rozvoj dětí.
Implementace celofiremního informačního systému HELIOS Green, instalace na klíč
INFO NOVA, s r.o. z Prahy 12 Modřany je firma, jejíž hlavním cílem je najít ideální řešení v oblasti firemních informačních systémů. Vytvoříme nejlepší podmínky pro efektivní řízení Vaší společnosti.
Stavební firma, výstavba rodinných domů, kompletní rekonstrukce bytů, domů, Praha a okolí
Dodávku a montáž plastových oken, či kompletní rodinný dům Vám postaví perspektivní společnost Stavby Hubáček & Himl, s.r.o. z obce Ptice sídlící v okrese Praha-Západ.
Tištěné spoje Plzeň - výroba
Výrobu tištěných spojů na zakázku v jakémkoliv množství s rychlým termínem splnění zakázky nabízí společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně.
DURANGO electronic s.r.o.
Rodinný penzion s restaurací, příjemné ubytování v Železných Horách na samotě u lesa
Harmonické ubytování v prostředí panenské přírody obklopené hustými lesy se zpívajícími ptáky, to vše a mnohem více umožňuje Penzion a Hostinec Na Křížovce Jaroslav Kučera z Třemošnice.