Aktuální microsite

Passerinvest Group je 3. nejobdivovanější firma v ČR pro rok 2019
Česká investiční a developerská společnost PASSERINVEST GROUP, a.s. získala titul 3. nejobdivovanější firma v ČR pro rok 2019.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
První pomoc není věda – publikace pro děti a mládež
Publikace z IV-Nakladatelství, s.r.o. s tématem první pomoci a s názvem První pomoc není věda je psána zábavnou formou blízkou dětem, kterým je převážně určena.
IV-Nakladatelství, s.r.o. Preventivní a osvětové publikace
Kariérní poradna – rady, tipy, návody
Nevíte, jak sepsat životopis nebo jak zaujmout při pracovním pohovoru? Využijte rad a návodů kariérní poradny personální agentury ManpowerGroup, spol. s r.o. s pobočkou v Praze.
Chladicí zařízení - pro obchody, supermarkety, hotely, restaurace
Chladicí zařízení na míru požadavků hotelů, supermarketů, restaurací, malých i velkých obchodů a kaváren dodá společnost Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Zásilková služba potravin - 24 hodin denně Praha a okolí - Z-Market; Food Delivery Service
Společnost Z-Market; Food Delivery Service provozuje zásilkovou službu včetně donášky do Vašeho bytu a kanceláře pro Prahu a okolí do 24 hodin.
Mechanická přídavná zařízení – masivní lopaty pro snadnější manipulaci s nákladem
Mechanická přídavná zařízení, která Vám ulehčí manipulaci Vám zajistí společnost ČEMAT trading, spol. s r. o. Sortiment jako mechanické nebo hydraulické lopaty na nosné vidlice nebo na nosnou desku.
Silniční kola Tábor – kvalitní cyklistické potřeby
Dodáváme silniční kola a kvalitní cyklistické potřeby nejznámějších značek. Naší prodejnu naleznete v Táboře.
Květinové výzdoby interiérů Ostrava - návrh, realizace i následná péče
Ostravská pobočka společnosti Matouš Hydroponie s.r.o. se zabývá květinovou výzdobou interiérů od samotného návrhu, přes realizaci až po následnou péči o rostliny.
Servis jízdních kol - oprava a seřízení jízdního kola
Nabízíme servis jízdních kol včetně oprav a seřízení. Navštivte naší firmu KOSKA BIKE - Ladislav Pošík, která obslouží všechny zákazníky z okolí Opavy a Vítkova.
Membránová čerpadla Udor pro rosiče a postřikovače za akční ceny
Membránová čerpadla Udor pro rosiče a postřikovače prodává společnost Forsch s.r.o. ze Zlína.
Sběrný dvůr Velký Šenov, skládka směsného a objemného odpadu
Odpadové hospodářství města Velký Šenov, sběrný dvůr a skládka směsného a objemného odpadu, pneumatik, autobaterií, olejů, barev, elektro, třídění plastů, papíru a kovů.
Předprojektová a projektová příprava pro realizaci dojicích technologií, WestfaliaSurge
Dojící technologie na vysoké úrovni Vám zajistí společnost AGP - nova spol. s r.o. sídlící v Českých Budějovicích. Zrealizujeme Vám kompletní projekt včetně rekonstrukce i finančního rozboru.
ZUŠ Pečky, kvalitní příprava ke studiu na konzervatořích a školách s uměleckým zaměřením
Základní umělecká škola, Pečky, Barákova 700 je vzdělávací instituce poskytující hudební vzdělání v rozličných uměleckých oborech. Harmonický rozvoj osobnosti v rukou profesionálních učitelů.
Expertní a poradenské služby v oblasti ekologie, environmentální poradenství, posudky
Specialistu na oblast ekologie naleznete u společnosti RNDr. Milan Macháček - EKOEX JIHLAVA. S precizností zpracujeme posudek vlivu Vaší stavby na životní prostředí a provedeme potřebná opatření.
Autopříslušenství, autodoplňky, náhradní díly
Autodíly Čejkovi - Prodej náhradních dílů na všechny typy vozidel - Auto-díly Čejková Jablonec nad Nisou
Fóliovníky a polykarbonátové skleníky Semily - pevné hliníkové konstrukce
Fóliovníky a polykarbonátové skleníky Semily – výroba, prodej a montáž stabilních konstrukcí - Tauchman SWS s.r.o. Jilemnice, Semily
Podlahové krytiny Beroun, Hořovice – široký výběr moderních dekorů
Vybíráte novou podlahu? V prodejně firmy Zdeněk Lenčéš z Hořovic naleznete široký výběr moderních dekorů kvalitních podlahových krytin v různých rozměrových variantách.
Kvalitní výroba automobilových komponentů FOREZ s.r.o.
Jsme přední dodavatelé automobilového průmyslu v České republice - naše firma vyrábí kovové i plastové díly pro automobilový průmysl
WMF kávovary pro profesionály Praha – dokonalá káva s jemnou pěnou
Výjimečnou kávu uvaříte ve Vaší kavárně nebo restauraci s WMF automatickým nebo poloautomatickým kávovarem pro profesionály od společnosti Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Kovovýroba, zámečnictví, nerez, výroba, montáž schodišť, zábradlí
Kovovýroba, zámečnictví,na montáže schodišť i zábradlí se specializuje firma RS evostyl s.r.o, která má sídlo v Brně. Kvalitní výrobky za dostupnou cenu.
Zasklívání lodžií a balkonů, rámový i bezrámový systém, zaměření
Zasklívání lodžií, balkonů, zimních zahrad rámovými i bezrámovými systémy, s bezpečnostními a izolačními skly se zaměřením zdarma realizuje CABAL Moravia s.r.o., Brno.
CABAL Moravia s.r.o. Zasklívání lodžií, balkónů Brno
Realizace prodejny na klíč, vybavení pro řeznictví, potraviny
Realizace prodejny, supermarketu na klíč, vybavení pro řeznictví, uzenářství, potraviny, dodávku zařízení, regálů, stojanů, vitrín, košíků realizuje intaPLASTIC s. r. o., Havířov.
Komunitní lesní škola - předškola, alternativní vzdělávání pro děti 5-10 let
Projekt předškola a alternativní vzdělávání pro děti od 5 do 10 let poskytne Lesní škola Sýkorka Zlín. Jde o komunitní školu, která umožňuje mít děti v domácím vzdělávání.
Rekonstrukce starých plynových rozvodů-instalace, montáž nových v nerez oceli, mosazi
Ohledně rekonstrukce starých plynových rozvodů se v regionu Zlín, Uherské Hradiště, Kroměříž obraťte na firmu Břetislav Přecechtěl. Provádíme instalace, montáž rozvodů plynu v nerez oceli, mosazi.
Nízkoenergetický dům má levný provoz, poskytne vysoký komfort
Firma BJ dřevostavby se zabývá výstavbou nízkoenergetických domů v lokalitě Zlínský kraj. Investujte do bydlení, které zaručí levný provoz i vysoký komfort, nízkoenergetický dům je skvělou volbou.