Aktuální microsite

Kompletní stavba, realizace krbů, kamen na klíč
Realizace krbů, kamen na klíč v regionu Zlín, Olomouc provádí firma Krby Polách Staré Město. Kompletní stavba včetně závěrečného servisu od profesionálů.
Zahradnické substráty, mulčovací kůra, zahradní rašelina, zemina na prodej
Správa a údržba silnic Kroměřížska je obchodní společností - na prodej zahradnické substráty, mulčovací kůra, rašelina, zemina. Prodejní sklad funguje pro potřeby zákazníků z regionu Zlínský kraj.
Poškozené čelní sklo vyřešte před dovolenou a vyhněte se pokutě!
Máte poškozené čelní sklo? Pak si jej nechte opravit u Autosklo servis CZ s pobočkami po celé Praze ideálně ještě před dovolenou, abyste se vyhnuli případné pokutě.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Architektura - novostavby, rekonstrukce, interiéry - vypracování návrhu a projektu
Vypracování návrhů i projektů pro stavbu nebo rekonstrukci rodinného domu a interiéru provádí architektonický ateliér Ing. arch. Hany Liškutínové, působící v okolí Ostravy a v Brna.
Závěsní zařízení pro ponorná čerpadla do vrtů a studní – zdravotně nezávadné
Zdravotně nezávadná a funkční závěsná zařízení do vrtů a studní pro ponorná čerpadla nabízí společnost REGAPLAST s.r.o. z Prahy.
CCTV kamery Praha - kamerové systémy a záznamové zařízení
Montáž, prodej a revize CCTV kamer a kamerových systémů a záznamových zařízení nabízí prověřená a spolehlivá společnost MACOM SECURITY s.r.o. z Prahy.
Účetní controlling a supervize Praha - kontroly účetnictví
Chcete mít jistotu, že je účetnictví Vaší firmy v pořádku a nehrozí Vám žádné vysoké pokuty? Využijte služeb účetního controllingu a supervize poskytované spolehlivou firmou PREMISOFT s.r.o. z Prahy.
Návrhy, realizace, dekorace interiérů na zakázku - bytový textil, zastínění oken, žaluzie
Firma STUDIO DEKOR s.r.o. Uherské Hradiště se zabývá dekorací interiéru a zastíněním oken. Dodá návrhy, bytový textil, žaluzie, tapety a provede realizace interiérů na zakázku.
Řezání a potisk vinylových folií Liberec – výroba reklamy na kov, plasty, mosaz i nerez
V současné době tvoří gravírované, ryté a frézované výrobky a služby převážnou část produkce firmy.
Tuzemská i mezinárodní autodoprava, přeprava zboží kamiony
Tuzemská i mezinárodní autodoprava, import a export nákladů, přepravu zboží plachtovými a chladírenskými návěsy realizuje FUKA SPEDITION, s.r.o., okres České Budějovice.
Laserový 3D tisk Praha – intuitivní ovládání
Zcela nové možnosti a zdokonalení plastického tisku přináší pokrokové zařízení pro laserový 3D tisk pomocí ocelového prášku, které nabízí společnost NOVAPAX CZ s.r.o. se sídlem v Praze.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Zapůjčení techniky na konference a školení – tiskárny, notebooky, audio-video
Potřebujete zapůjčit na školení, konferenci nebo prezentaci moderní techniku a audio-video vybavení? Společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy nabízí technické zázemí včetně odborné instalace.
Elektroinstalace, elektro práce od spolehlivé elektromontážní firmy
Společnost SV - Elektro, s.r.o. je profesionální elektromontážní firmou s působností v okolí Opavy i Ostravy, která provádí elektromontážní a elektrikářské práce v bytech, domech a dalších objektech.
SV - Elektro, s.r.o. elektromontáže a revize
Instalatérské práce Mladá Boleslav, voda, plyn, topení, rekonstrukce stoupaček i rozvodů
Kompletní instalatérské, topenářské a plynoinstalatérské práce Vám poskytne společnost Miloš Vágner – instalatérství z Mladé Boleslavi. Zajistíme dostatek tepla i vody celé Vaší domácnosti.
Vrty pro domovní studny, kompletní studnařské práce, čištění zdrojů vody pro obce
Vlastní zdroj vody, který Vám bude kdykoli k dispozici zajistí společnost STUDNY SAT Tomáš Satorie z Prahy 6 Řepy. Vyvrtáme Vám novou studnu, či vyčistíme stávající vodní zdroj.
Přípravné kurzy ke zkouškám a certifikacím Praha – zvýšení kvalifikace
Zvýšení kvalifikace, rozšíření odborných znalostí a důslednou přípravu k testům garantují přípravné kurzy ke zkouškám a certifikacím nabízené společností Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze.
Homeopatická lékarna - prodej homeopatik včetně odborného poradenství
Lékárna U kašny Uherský Brod je i homeopatická lékárna - zakoupíte zde nejen běžná léčiva, ale zaměřujeme se i na prodej homeopatik. Klientelu máme v regionu Uherské Hradiště.
Kovová galanterie, čalounické pružiny, kování a materiál pro profesionály i kutily
Široký výběr kovové galanterie, čalounických pružin a kování stejně jako ostatního čalounického materiálu nabízí prodejna firmy Eifler, spol. s r.o., kterou naleznete v Praze.
Květinový servis na svatbu - svatební kytice, výzdoba, dekorace
Květinářství FANTAZIA Uherské Hradiště zajišťuje květinový servis na svatbu - připravíme jak svatební kytice, květiny pro družbu i dekorace na stůl a výzdobu auta. Vše podle Vašich představ.
Farmaceutický engineering –  realizace a dozor od projektu po dodávky technologií
Farmaceutický engineering , tedy odbornou realizaci a dozor od projektování po dodávky technologií do laboratoří a prostor pro farmacii nabízí společnost Lab & Pharma, spol. s r.o. zastoupená v Praze.
Výroba tištěných spojů Plzeň
Hledáte prověřenou firmu na výrobu tištěných spojů? Společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně garantuje rychlost a kvalitu a přijímá zakázky na výrobu již od jednoho kusu.
DURANGO electronic s.r.o.
Pronájem střelnice Zlín, Zlínský kraj - pořádání školení, firemní akce na střelnici
Využijte možnost pořádání firemní akce či školení v prostorách kryté střelnice v Otrokovicích u Zlína - Zlínský kraj. Můžete si domluvit pronájem celé střelnice, kapacita až 80 osob.
Konfokální snímače – rychlé a přesné měření i vůči zrcadlovému povrchu
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. nabízí konfokální snímače v různém provedení pro rychlé a přesné měření vzdálenosti a polohy, s novinkou confocalDT IFC2421/22 i proti zrcadlivému povrchu.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Zámková dlažba z betonu – nestárnoucí, kvalitní, bezúdržbová
Kvalitní, bezúdržbovou, nestárnoucí a praktickou zámkovou dlažbu z betonu z provedení vlnky, kost a klasik nabízí Družstvo Cementářů, družstvo, Praha.
Passerinvest Group je 3. nejobdivovanější firma v ČR pro rok 2019
Česká investiční a developerská společnost PASSERINVEST GROUP, a.s. získala titul 3. nejobdivovanější firma v ČR pro rok 2019.
PASSERINVEST GROUP, a.s.