Aktuální microsite

Spojovací krabice s metrickým předlisováním - Abox m / Abox-i m
Společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy nabízí ve své nabídce spojovací krabice Abox m / Abox-i m 025 / 040 s metrickým předlisováním.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Správce budov a nemovitostí – odborná firma
Společnost ANESO s.r.o. z Prahy je odborná forma, která zastoupí správce budov a nemovitostí a postará se o veškerou agendu i opravy.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Komplexní dodávky vzduchotechniky
Společnost IPC Klima s.r.o. sídlící v Plzeňském kraji nabízí komplexní dodávky vzduchotechniky od montáže, záručního i pozáručního servisu po odbornou diagnostiku.
Servis VN – pravidelná údržba i havarijní zásahy
Servis VN od pravidelné údržby, generálních oprav, náhradních dílů až po havarijní zásahy nabízí společnost VFSERVIS s.r.o. se sídlem v Teplicích.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Bytová výstavba a investiční činnost v oboru nemovitostí
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze je stabilní společností na českém trhu, která se věnuje bytové výstavbě a investiční činnosti v oblasti nemovitostí.
Smuteční služby Libochovice – zařídíme pohřeb i smuteční vazby květin
Veškeré smuteční služby spojené s úmrtím od samotného pohřbu po květina na hrob Vám v těžkých chvílích plných smutku pomůže zařídit Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. v Libochovicích.
Ubytování Dvůr Králové nad Labem – pokoje a apartmán blízko centra
Nabízíme levné ubytování v několika pokojích a apartmánu v blízkosti centra města Dvůr Králové nad Labem.
Barevné sklo Glitters Liberec – skleněné panely se třpytkami
Nabízíme novou a velmi originální designovou řadu Glitters - skleněný obklad s jemnými stříbrnými třpytkami - TRESEBURG s.r.o. N & C Glass Liberec
Soukromá gynekologická ambulance v Brně, těhotenská poradna, screeningová vyšetření
Kvalitní zdravotní péče v oblasti gynekologie se Vám dostane v brněnské ambulanci Gynekologie MUDr. Jana Dufková DUGY s.r.o. Profesionální přístup doplněný o příjemné prostředí i osobní přístup.
Vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mzdové agendy, daňových přiznání, školení
Kompletní účetní služby včetně zpracování daní, zastoupení na úřadech i možnost školení Vám zajistí firma DAKREZ, s.r.o. se sídlem na Praze 4 Lhotka. Finance v rukou profesionálů.
Demoliční a zemní práce, výkopy pro inženýrské sítě a bazény, terénní úpravy, rovnání terénu
Zemní a výkopové práce v celém Středočeském kraji Vám zajistí společnost Jiří Šimon - Zemní a výkopové práce z Mnichovic u Prahy. Vykopeme základy pro Váš dům a přepravíme materiál z místa na místo.
Návrhy a realizace interiérů – byty, domy, komerční prostory
Sníte o interiéru Vašeho domova nebo obchodu, který bude promyšlený do nejmenších detailů? Profesionální návrhy a realizace interiérů nabízí společnost SPING STAV spol. s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Pěstební stoly od českého výrobce z Litomyšle, novinka na trhu
Novinkou v našem stávajícím sortimentu je pěstební stůl od českého výrobce LIMES Litomyšl - snadná manipulace během celého roku.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Víceúčelová hřiště, haly, školní tělocvičny - kvalitní umělé povrchy pro sportoviště
Kvalitní umělé povrchy pro sportoviště jako víceúčelová hřiště, haly či školní tělocvičny zajišťuje společnost StavoSport s.r.o., působící ve Zlínském kraji, specializující se na sportovní povrchy.
Výroba náušnic a náhrdelníků Jablonec nad Nisou podle módních trendů
Patříte mezi milovníky stylových doplňků z bižuterie? Společnost Ing. Lumír Paldus - P.P. trading z Jablonce nad Nisou se zabývá výrobou náušnic a náhrdelníků podle posledních módních trendů.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Nový tiskařský stroj Trutnov – kvalitní tisk za rozumnou cenu
Zajistíme Vám svatební přání, pozvánky na jakoukoliv akci, vytiskneme kalendáře, vizitky, příbalové letáky. Zhotovíme reklamní předměty, nálepky i etikety.
Tiskárna Pratr a.s. Grafické práce Trutnov
Přeprava pro export a import po celém světě
Přepravu zásilek exportu a importu nejen po Evropě, ale po celém světě nabízí včetně celních služeb společnost NNR GLOBAL LOGISTICS UK LIMITED.
NNR Global Logistics UK LIMITED, organizační složka
Ortopedická ambulance Praha 2 - pro dospělé a děti
Profesionální péči a vyšetření pohybového aparátu nabízí dospělým i dětem ortopedická ambulance zdravotnického střediska KCK SALVE spol. s r.o. v Praze.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Kolaudace studní a vrtů – odběry a rychlé rozbory vody
Máte na Vašem pozemku novou studnu nebo vrt? Pro úspěšnou kolaudaci kontaktujte Vodohospodářskou laboratoř Říčany, s.r.o., kde nabízí odběry a rozbory vody dle platné legislativy.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
Renovace poškozených podlah výrobních hal a parkovišť
O sanaci, částečnou opravu i kompletní renovaci poškozených podlah parkovišť, výrobních hal nebo skladů se postará společnost KKstav concrete, s.r.o. z Prahy 3.
Rapid-Box bezpečné rozbočování neřezaných vodičů
Bezpečné rozbočování neřezaných vodičů v tunelech, výrobních a průmyslových halách nebo panelových domech zajistí Rapid-Box od společnosti Spelsberg spol. s r.o. z Prahy.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Pohřební ústav Lovosice - pohřby a poslední rozloučení podle přání rodiny a zepřelého
Veškeré pohřební služby a pomoc s organizací pohřbu v Lovosicích a okolí zajistí a pozůstalým pomocnou ruku podá Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o.
Grafické práce, návrhy, digitální tisk - profesionální služby v oblasti reklamy
Grafické práce, návrhy, digitální tisk a reklamu realizuje grafické studio REPRONIS s.r.o., které provádí také spoustu dalších služeb v oblasti reklamy a tisku.
Řezání kovů laserem a dělení materiálu plazmou - kovovýroba
Odborníkem na řezání kovů laserem a přesné dělení materiálu plazmou je společnost společnost AT Weldsteel s.r.o. z Brna. V oblasti kovovýroby máme dlouholeté zkušenosti.
Veřejné osvětlení - výroba a dodávka svítidel, výrobky pro osvětlování vozovek a ulic
Veřejné osvětlení - výroba a dodávka svítidel, výrobky pro osvětlování vozovek, ulic, náměstí, parků, parkovacích ploch, průmyslových a provozních ploch od firmy VYSTO Kobylí, s.r.o. v Šakvicích.