Aktuální microsite

Řezání laserem Trumpf 3030|Třinec
Řezání plechů laserem Trumpf 3030 do tloušťky 20 mm s dokonalou přesností provádí společnost STEELTEC CZ, s.r.o. v Třinci. Zpracováváme i menší série.
Steeltec CZ, s.r.o.
Provoz kotelen v Rakovníku, výroba, rozvod a rozúčtování spotřeby tepla, Středočeský kraj
Spolehlivou dodávku elektrické energie i tepla Vám zajistí energická společnost Tepelné zásobování Rakovník, spol. s r.o. Postaráme se o to, abyste se doma cítili příjemně a vše fungovalo tak, jak má.
Zemědělská rostlinná výroba, pěstování chmele a obilí pro další zpracování
Kvalitní rostlinné produkty získáte od zemědělské společnosti T U F A, společnost s ručením omezeným TUFA sídlící v Tuchořicích na Lounsku.
Prodej venkovních a vnitřních parapetů z různých materiálu a v různých rozměrech
Prodej venkovních a vnitřních parapetů z různých materiálu a v různých rozměrech či barvách, tento praktický doplněk nabízí firma Okna&Company, s.r.o. v Třebíči.
Zpracování projektové dokumentace pro rekonstrukci kotelen, kompletní realizace projektů
Firma SEA Zlín Vám zpracuje projektovou dokumentaci pro rekonstrukci kotelen a nových staveb. Kompletní realizace projektů i s zajištěním stavebního povolení včetně vlastní výroby, montáže i servisu.
Gymnázium a SOŠE Kaplice
Kvalitní přípravu na vysokoškolské studium nebo uplatnění v zaměstnání přináší absolventům studium čtyřletých oborů na škole Gymnázium a SOŠE Kaplice.
Rodinné domy a interiéry pro náročné klienty – designové provedení na klíč
Chystáte projekt vlastního bydlení a patříte mezi náročné klienty? Pak se spolehněte na služby společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy, která nabízí návrhy a realizace designových rodinných domů.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Ubytování v luxusním Wellness apartmánu Vám zajistí relaxaci, odpočinek a soukromí
Relaxační a komfortní ubytování v romantickém prostředí naleznete v luxusním Wellness apartmánu ve 4* Hotelu Gong ve Štramberku, v městečku, které je součástí Lašské brány Beskyd.
Střední odborné vzdělání s maturitou a zácvikem - Starožitník
Lukrativní obor středního odborného vzdělání Starožitník nabízí uchazečům Střední odborná škola uměleckořemeslná v Praze.
Pracovní oděvy a obuv, která opravdu vydrží - prodej, eshop
Potřebujete-li pro své zaměstnance pracovní oděvy a obuv, která bude kvalitní a opravdu vydrží pak se určitě podívejte na eshop firmy PALIČKA s.r.o. nebo se rovnou zastavte na prodejně v Prostějově.
Zakázková kovovýroba - pojezdové brány, zábradlí, ploty
Sháníte-li kvalitní pojezdovou bránu nebo originální zábradlí či plot, pak kontaktujte firma Elza Pavel Janíček v Olomouci se zabývá kvalitní zakázkovou i sériovou kovovýrobou.
Žižkovské divadlo J. Cimrmana – soutěž o vstupenky každý týden
Žižkovské divadlo J. Cimrmana v Praze na Žižkově pořádá pravidelně každý týden pro své diváky soutěž o vstupenky na svá představení.
Navíjení cívek transformátorů Písek
Výrobní družstvo Otava v Písku nabízí služby navíjení cívek a transformátorů s využitím v různých odvětvích průmyslu a výzkumu.
Reklamní předměty s potiskem Praha 8 - výhodné věrnostní slevy
U společnosti Printek Praha najdete širokou nabídku reklamních předmětů, které vám potiskneme podle vašich požadavků. Buďte originální a nechte si vyrobit reklamní předměty podle svých představ.
PRINTEK - Ing. Petr Nachtman Výroba, potisk reklamních předmětů Praha
Demontáže technologických celků Svitavy - demontáže kovových průmyslových areálů, kovových komplexů
Disponujeme stroji a technologií, které jsou vhodné pro rychlou a odbornou demontáž kovových odpadů z průmyslových objektů a budov.
Rekonstrukce, revitalizace podlah a podlahových krytin – poradenství, realizace
Na rekonstrukce a revitalizace podlah a podlahových krytin, včetně poradenství v oblasti pokládky podlah se zaměřuje společnost LGI podlahy s.r.o. z Brna.
Komplexní práce s kovem – kataforéza, lisování, galvanické zinkování, práškové lakování
Na práci s kovem, zahrnující kataforézu, práškové lakování, lisování, galvanické zinkování, pokovování, CNC zpracování plechů a montáž, se specializuje firma LAKUM-KTL a.s. Frýdlant nad Ostravicí.
Výkup kulatiny Liberec - jak v délkách, tak ve výřezech
Vykupujeme jehličnatou kulatinu smrk, modřín a borovici, jak v celých délkách, tak i ve výřezech - PILA FACEK s.r.o. Chrastava, Liberec
Hydroizolace plochých střech, zateplení, izolace balkónů, lodžií, garáží, jezírek
Izolaci Vaší střechy rychle a spolehlivě Vám zajistí společnost Stanislav Pávek – Izolace ze Sloupnic u Ústí nad Orlicí. Profesionální zateplení z kvalitních materiálů, jež vydrží dlouhá léta.
Základní a mateřská škola s environmentálním a sportovním duchem i individuálním přístupem
Kvalitní vzdělání, široký výběr zájmových aktivit i individuální přístup ke každému dítěti Vám poskytne Základní škola a mateřská škola Hnízdo v Úněticích, příspěvková organizace.
Vinařství Prušánky, lahvová i sudová vína, červená, bílá a růžová
Tradiční rodinné vinařství na jižní Moravě v obci Prušánky - Igor Herzán se zaměřuje na pěstování, výrobu a prodej vín, lahvová i sudová vína, červená, bílá a růžová.
Notářská kancelář, ověřování listin, zakládání společností, sepsání smluv
Notářská kancelář v Ostravě - JUDr. Jankovičová Hana poskytuje komplexní notářské služby jako ověřování listin, zakládání společností, předmanželské smlouvy, vyřízení dědictví.
Zakládání staveb budov, liniová, plošná i bodová zakládání
Zakládání staveb rodinných domů, průmyslových staveb, liniová, plošná i bodová zakládání, výstavbu a rekonstrukci pozemních a dopravních staveb realizuje EDMA s.r.o., okres Vyškov.
Lité anhydritové podlahy
Lité anhydridové podlahy vhodné jako podklad pod dlažbu, koberec i palubky Vám zajistí firma Jiří Piňos se sídlem v Plzni.
Jiří Piňos
Výměny rozvodů, řemenů a kladek nyní se slevou až 15%
Využijte výhodné nabídky autosalonu AUTO GOLDCAR, a.s. na Bohdalci v Praze 10 a nechte vyměnit rozvody, řemeny a kladky Vašeho vozu nyní se slevou až 15%.