Aktuální microsite

Velkoobchodní prodej, dododavatel stavebního a obalového řeziva Znojmo
Velkoobchodní prodejce, dodavatel stavebního a obalového řeziva, truhlářského řeziva, kvalitní produkty nabízí firma FABRI-MORAVIA s.r.o.
Sluneční dioptrické brýle a brýle se samozabarvovacími skly – spolehlivá ochrana vašeho zraku
Dioptrické sluneční brýle, značkové sluneční brýle a brýle se samozabarvovacími skly, které zakoupíte v Optice Kocandová ve Znojmě, Vám zajistí 100% ochranu vašeho zraku před slunečním zářením.
Kalibrace emisních přístrojů diagnostiky Bosch. Kontroly pro emisní stanice. Lokalita Vysočina.
Kalibrace emisních přístrojů diagnostiky Bosch zajišťuje firma Autodiagnostika Václav Krejčí z Telče. Kontroly spolehlivosti pro emisní stanice.
Hotel s relaxačním centrem, laserová střelnice, indoor golf
Hotel FIT Přerov poskytuje hostům ubytování na úrovni. Hostům je k dispozici i relaxační centrum, laserová střelnice a indoor golf, dáme Vám i další tipy na aktivity v okolí.
Prodej, dodávky a plnění technických plynů
Firma MARAKOU s.r.o. se zaměřuje na prodej technických plynů a směsí pro technické či potravinářské využití.
Originální náhradní díly na osobní auta i alternativní, neoriginální autodíly za příznivou cenu
Firma AUTO SIVÍK s.r.o. je dodavatel náhradních dílů na osobní auta a dodávky. Objednávat originální i alternativní autodíly můžete on-line, pro zákazníky z regionu Zlínský kraj máme prodejnu ve Zlíně
Přesné robotické svařování - metodami Top Tig, Plazma Tig, Mig Mag, laserem
Firma MRB Sazovice je vybavena pro přesné robotické svařování metodou Mig/Mag, Plazma Tig, Top Tig a laserem. Využívá roboty Motoman Yaskawa. Najdete nás v obci Sazovice, nedaleko Zlína a Kroměříže.
MRB Sazovice, spol. s r.o. zpracování plechů
Odborné znalecké posudky a oceňování firem
Pokud potřebujete vytvořit znalecký posudek ohledně hodnoty Vaší firmy či společnosti, obraťte se na Prostějovskou společnost OMEGA.
Převodovky ZPM Kolín - Čtvrtotáčkové motorové šnekové převodovky ZPM
Zabýváme se návrhem, výrobou a prodejem motorových komponentů včetně převodovek ZPM a Mastergear - ZPA Pečky, a.s. Kolín
ZPA Pečky, a.s. Servomotory Kolín
Půjčovna nakladačů - minirýpadla a minidumpery, kvalitní stroje, která Vám pomůžou při práci na stavbě nebo zahradě
Minirýpadla a minidumpery k zapůjčení v Opavě na Těšínské ulici ve firmě ALDA Opava s. r. o.. Ideální pomocníci nejen na stavbu, ale i pro úpravu Vaší zahrady bez zbytečné námahy a dřiny.
Catering - pestré občerstvení na svatby i firemní akce bez starostí
Firma Šárky Sendlerové - Catering & jídelna Raduň zajišťuje občerstvení na svatby i firemní akce v Opavě a okolí. Nechce starosti s občerstvením na nás.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Registrace ochranných známek a značek - v ČR, EU a ve světě
Obraťte se na znaleckou kancelář PATIN ze Zlína. Patentový zástupce a soudní znalec Ing. Zdeněk Kučera Vám zajistí profesionální služby a poradenství v oblasti registrace ochranných známek a značek.
Pracovní oděvy a ochranné pracovní pomůcky, výroba, prodej, potisk
Pracovní oděvy a boty, ochranné pracovní pomůcky, montérky, bundy, rukavice vyrábí, prodává, potiskuje společnost Ladislav Dubnický, Sokolov.
Praktická lékařka Frýdek-Místek, léčebná péče, závodní lékař
Praktická a závodní lékařka MUDr. Marie Stivarová z Frýdku-Místku ve své ordinaci realizuje léčebnou, diagnostickou a preventivní péče o pacienty.
Varianta rychlého bydlení je výstavba nízkoenergetických domů na klíč
Realizujeme výstavbu nízkoenergetických domů na klíč nebo jako hrubou stavbu – rychlá výstavba nízkoenergetických domů a tím pádem rychlé nastěhování, Stavby Nisa s.r.o. Liberec
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Zemní práce, výstavby komunikací Hradec Králové - parkoviště, chodníky, betonové dlažby
Pro své zákazníky zajišťujeme výstavbu komunikací včetně silnic, celkových komunikací, chodníky, dlažby - BORTA s. r. o. Hradec Králové
Sklo pro interiéry i exteriéry, skleněné dveře, stěny, schodiště, sklenářské práce Praha
Kompletní sklenářské práce pro Váš byt i dům Vám zajistí společnost SAŠ GLASS s.r.o. SKLO INTERIÉRY INTERIÉRY z Prahy 5 Košíře. Vyrobíme skleněné dveře, zasklíme okno i sprchový kout.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Sýrové speciality z Mlékárny Polná, Balkánský sýr, pařený sýr Jadel, smetanový sýr Maskar
Chutný sýr Koliba, přepuštěné máslo a další mléčné produkty pořídíte v obci Polná, kde sídlí Mlékárna Polná spol.s r.o. Vyberte si z bohatého sortimentu sýrových specialit s velkým podílem vápníku.
Tradiční české motocykly JAWA
Tradiční české motocykly značky JAWA nově zakoupíte u největšího prodejce motocyklů na Vysočině, společnosti Rimoto. U nás naleznete Vše pro motorkáře.
Zahradnické nářadí Fiskars – hrábě, motyčky, lopatky
Kvalitní zahradní nářadí značky Fiskars zakoupíte v obchodě FACHMANcajky Pavla Stejskala v Dačicích. Fiskars to je kvalita za super cenu.
Dioptrické sluneční brýle a brýle se samozabarvovacími skly – nejlepší ochrana pro Váš zrak
Dioptrické sluneční brýle a brýle se samozabarvovacími skly, které zakoupíte v Optice Kocandová ve Znojmě, Vám zajistí 100% ochranu vašeho zraku před nebezpečným slunečním zářením.
Travní koberce Praha a střední Čechy – pokládka možná kdykoliv
Hustý a zelený trávník takřka mávnutím kouzelného proutku získáte jedině pokládkou kvalitního travního koberce od firmy AQUASTART, spol. s r.o. ze středních Čech nedaleko Prahy.
Jumping - moderní a zábavné cvičení na trampolínkách, které šetří Vaše klouby a spaluje kalorie
Přijďte si zacvičit na naše lekce Jumpingu. PEPA Sport v Opavě nabízí moderní a přitom zábavné cvičení na trampolínkách při kterém spálíte několikanásobně více kalorií než u jiných sportů.
Zabezpečení automobilů proti krádeži, dohledání vozu v ČR
Zabezpečení automobilů proti krádeži autorizační bezkontaktním čipem, rychlé dohledání odcizeného auta, motorky, stroje v ČR za pomoci rádiových frekvencí zajišťuje společnost SECAR MORAVIA, s.r.o.