Aktuální microsite

Výroba převodovek - šnekové, elektropřevodovky, variátory
Výrobou a dodávkou převodovek šnekových, čelních, kuželočelních, elektropřevodovek v provedení ATEX a variátorů s lamelovým řetězem se zabývá společnost TOS ZNOJMO, a.s.
Profesionální servis autodiagnostiky Bosch
Profesionální servis elektronických systémů a autodiagnostiky značky Bosch Vám poskytnou ve společnosti Autodiagnostika Václava Krejčího na Vysočině.
Zakázkové CNC obrábění kovů a povrchová úprava kovů
Provádíme obrábění kovů, soustružení kovů a frézování kovů – kovoobrábění, řezání kovů, vrtání a dynamické vyvažování rotačních dílů - Kolmetal s.r.o. Kolín
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Špaletová okna pro historické budovy vyrobena na zákazku v truhlářství
Okna jsou duší celého domu. Řešení pro historické i stylové domy, výběr z různých tvarů, velikostí a barevných odstínů pro Vás na zakázku vyrobí Truhlářství Reiter Znojmo
Restaurace U Letců Hradec Králové – zahradní country koncerty
S dlouholetou tradicí se zabýváme pořádáním kulturních akcí v našem zahradním areálu, ať již to jsou koncerty Folk & Country či Beatové hudby.
Prodej koberců do bytů i kanceláří - vyberete si moderní a kvalitní koberec
Prodejna koberců Ponorka ve Vsetíně Vám poskytuje široký sortiment koberců, které jsou vhodné do bytu i kanceláře. U nás si jistě vyberete moderní a kvalitní koberec podle Vaších představ.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Přistavení kontejnerů Valašské Meziříčí – odvoz stavebního odpadu a sutí
Překáží vám nepotřebný stavební odpad a nevíte kam s ním? Pak vám s tímto pomůžou technické služby ve Valašském Meziříčí, které vám poskytnou přistavení a odvoz kontejnerů. Zajistíme vám jednorázové, ale také pravidelné přistavení kontejnerů s obsluhou. Odvoz naplněných kontejnerů provádíme moderními vozdily splňující ekonomické normy. ...
Sociální prevence a péče, pomoc lidem v krizových životních situacích
Pomocnou ruku ohroženým rodinám, seniorům i lidem se zdravotním postižením ochotně poskytne organizace Diakonie ČCE - Středisko křesťanské pomoci v Praze 2 na Vinohradech.
E-shop chovatelské potřeby a krmiva - vše pro Vaše domácí i hospodářská zvířata
Špičkové chovatelské potřeby a prémiová krmiva pro Vaše mazlíčky a hospodářská zvířata seženete na jednom místě na e-shopu firmy Canis Prosper. Náš internetový obchod dodává zboží vysoké kvality.
Systémová řešení podniků průmyslové výroby Kralupy nad Vltavou
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou s mnoha zkušenostmi nabízí své služby poradenství v oboru systémových řešení pro průmyslové podniky s rozsahem do mnoha průmyslových odvětví.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Impregnace řeziva Liberec - ošetření dřeva přípravkem LIGNOXIX STABIL
Impregnaci provádíme namáčením dřeva ve zdravotně nezávadným přípravku LIGNOXIX STABIL - PILA FACEK s.r.o. Liberec
Mycí technologie pro restaurace a gastroprovozy pro hygienickou čistotu
O hygienicky čisté stolní i provozní nádobí v restauracích, jídelnách i dalších gastroprovozech se postará mycí technologie dodaná společností Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Holící strojky pánské – záruční i pozáruční servis a náhradní díly
Přestal Vám fungovat pánský holicí strojek? Pak ho doneste do prodejny společnosti ELPEN-BRAUN, kde se postarají o jeho záruční i pozáruční servis včetně potřebných náhradních dílů.
Půjčovna stavebních výtahů, vrátků, shozů a další mechanizace
Půjčovna stavebních výtahů, vrátků a shozů, společnost ASTA, spol. s r.o. se sídlem na Praze 7, Vám zapůjčí vše potřebné pro opravu nebo stavbu budov.
Dentální hygiena včetně Airflow dokonale odstraní zubní plak
Starejte se o svůj úsměv a navštěvujte pravidelně dentální hygienu v zubní ordinaci VICTORIA - DENT, s.r.o. na Praze 6, kde Vám pomocí techniky Airflow odstraní zubní plak i nežádoucí pigmentaci.
Zámečnická výroba
Společnost KOPR spol. s r.o. se sídlem v Praze nabízí svého technického vybavení a zkušeností k využití na plnění zakázek zámečnické výroby.
Zahradní technika a zahradní stoje značky Honda - prodej a servis
Autorizovaným prodejcem a servisem zahradní techniky a zahradních strojů značky Honda je firma MOTOMO, s.r.o. v Břeclavi.
MOTOMO, s.r.o.
Venkovní svítidlo STAR je vhodné jak na přechody, tak na dětské hřiště
Osvětlete si špatně viditelná, ale frekventovaná venkovní místa jako jsou dětská hřiště či přechody moderními LED svítidly z řady STAR, které zakoupíte v prodejně VYSTO Kobylí, s.r.o. nedaleko Brna.
Řezání laserem Trumpf 3030|Třinec
Řezání plechů laserem Trumpf 3030 do tloušťky 20 mm s dokonalou přesností provádí společnost STEELTEC CZ, s.r.o. v Třinci. Zpracováváme i menší série.
Steeltec CZ, s.r.o.
Provoz kotelen v Rakovníku, výroba, rozvod a rozúčtování spotřeby tepla, Středočeský kraj
Spolehlivou dodávku elektrické energie i tepla Vám zajistí energická společnost Tepelné zásobování Rakovník, spol. s r.o. Postaráme se o to, abyste se doma cítili příjemně a vše fungovalo tak, jak má.
Zemědělská rostlinná výroba, pěstování chmele a obilí pro další zpracování
Kvalitní rostlinné produkty získáte od zemědělské společnosti T U F A, společnost s ručením omezeným TUFA sídlící v Tuchořicích na Lounsku.
Prodej venkovních a vnitřních parapetů z různých materiálu a v různých rozměrech
Prodej venkovních a vnitřních parapetů z různých materiálu a v různých rozměrech či barvách, tento praktický doplněk nabízí firma Okna&Company, s.r.o. v Třebíči.
Zpracování projektové dokumentace pro rekonstrukci kotelen, kompletní realizace projektů
Firma SEA Zlín Vám zpracuje projektovou dokumentaci pro rekonstrukci kotelen a nových staveb. Kompletní realizace projektů i s zajištěním stavebního povolení včetně vlastní výroby, montáže i servisu.
Gymnázium a SOŠE Kaplice
Kvalitní přípravu na vysokoškolské studium nebo uplatnění v zaměstnání přináší absolventům studium čtyřletých oborů na škole Gymnázium a SOŠE Kaplice.
Rodinné domy a interiéry pro náročné klienty – designové provedení na klíč
Chystáte projekt vlastního bydlení a patříte mezi náročné klienty? Pak se spolehněte na služby společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy, která nabízí návrhy a realizace designových rodinných domů.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha