Aktuální microsite

Prodej náhradních autodílů, karosářských dílů, autobaterie, kabely
Naše firma Auto-díly Čejková zajišťuje prodej náhradních autodílů, karosářských dílů, autobaterií, kabelů pro všechny osobní i užitkové vozy.
Kvalitní zahradní sortiment včetně hadic
Eshop se špičkovým zahradním zbožím, nový zahradní sortiment a výprodejové akce - C + C Cimbál s.r.o. Liberec
Pitná voda – odběry rozbory Praha – výsledky již za 7 pracovních dnů
O odběry pitné vody a rychlé výsledky již za sedm pracovních dnů se postará v Praze a okolí tým odborníků z Vodohospodářské laboratoře Říčany, s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Sjednání pohřbu Jablunkov – vše od tisku smutečního oznámení po výběr rakví
Pohřební služba Jan Sadový Jablunkov Vám zajistí při sjednání pohřbu veškeré služby od převozu zesnulého, tisku smutečního oznámení po výkop hrobu.
Půdní nástavby a vestavby rozšíří obytnou plochu domu a zhodnotí nemovitost
Odborné realizace půdní vestavby a nástavby za účelem rozšíření obytné plochy domu provede společnost Product SOLD s.r.o. se sídlem v Praze.
Pracovní příležitosti bez provize pro uchazeče o práci
Pracovní příležitosti ve všech oborech vyhledá pro uchazeče o práci bez nároku na provize z mezd personální agentura ManpowerGroup, spol. s r.o. s pobočkou v Praze.
Výroba převodovek - šnekové, elektropřevodovky, variátory
Výrobou a dodávkou převodovek šnekových, čelních, kuželočelních, elektropřevodovek v provedení ATEX a variátorů s lamelovým řetězem se zabývá společnost TOS ZNOJMO, a.s.
Profesionální servis autodiagnostiky Bosch
Profesionální servis elektronických systémů a autodiagnostiky značky Bosch Vám poskytnou ve společnosti Autodiagnostika Václava Krejčího na Vysočině.
Zakázkové CNC obrábění kovů a povrchová úprava kovů
Provádíme obrábění kovů, soustružení kovů a frézování kovů – kovoobrábění, řezání kovů, vrtání a dynamické vyvažování rotačních dílů - Kolmetal s.r.o. Kolín
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Špaletová okna pro historické budovy vyrobena na zákazku v truhlářství
Okna jsou duší celého domu. Řešení pro historické i stylové domy, výběr z různých tvarů, velikostí a barevných odstínů pro Vás na zakázku vyrobí Truhlářství Reiter Znojmo
Restaurace U Letců Hradec Králové – zahradní country koncerty
S dlouholetou tradicí se zabýváme pořádáním kulturních akcí v našem zahradním areálu, ať již to jsou koncerty Folk & Country či Beatové hudby.
Prodej koberců do bytů i kanceláří - vyberete si moderní a kvalitní koberec
Prodejna koberců Ponorka ve Vsetíně Vám poskytuje široký sortiment koberců, které jsou vhodné do bytu i kanceláře. U nás si jistě vyberete moderní a kvalitní koberec podle Vaších představ.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Přistavení kontejnerů Valašské Meziříčí – odvoz stavebního odpadu a sutí
Překáží vám nepotřebný stavební odpad a nevíte kam s ním? Pak vám s tímto pomůžou technické služby ve Valašském Meziříčí, které vám poskytnou přistavení a odvoz kontejnerů. Zajistíme vám jednorázové, ale také pravidelné přistavení kontejnerů s obsluhou. Odvoz naplněných kontejnerů provádíme moderními vozdily splňující ekonomické normy. ...
Sociální prevence a péče, pomoc lidem v krizových životních situacích
Pomocnou ruku ohroženým rodinám, seniorům i lidem se zdravotním postižením ochotně poskytne organizace Diakonie ČCE - Středisko křesťanské pomoci v Praze 2 na Vinohradech.
E-shop chovatelské potřeby a krmiva - vše pro Vaše domácí i hospodářská zvířata
Špičkové chovatelské potřeby a prémiová krmiva pro Vaše mazlíčky a hospodářská zvířata seženete na jednom místě na e-shopu firmy Canis Prosper. Náš internetový obchod dodává zboží vysoké kvality.
Systémová řešení podniků průmyslové výroby Kralupy nad Vltavou
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou s mnoha zkušenostmi nabízí své služby poradenství v oboru systémových řešení pro průmyslové podniky s rozsahem do mnoha průmyslových odvětví.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Impregnace řeziva Liberec - ošetření dřeva přípravkem LIGNOXIX STABIL
Impregnaci provádíme namáčením dřeva ve zdravotně nezávadným přípravku LIGNOXIX STABIL - PILA FACEK s.r.o. Liberec
Mycí technologie pro restaurace a gastroprovozy pro hygienickou čistotu
O hygienicky čisté stolní i provozní nádobí v restauracích, jídelnách i dalších gastroprovozech se postará mycí technologie dodaná společností Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Holící strojky pánské – záruční i pozáruční servis a náhradní díly
Přestal Vám fungovat pánský holicí strojek? Pak ho doneste do prodejny společnosti ELPEN-BRAUN, kde se postarají o jeho záruční i pozáruční servis včetně potřebných náhradních dílů.
Půjčovna stavebních výtahů, vrátků, shozů a další mechanizace
Půjčovna stavebních výtahů, vrátků a shozů, společnost ASTA, spol. s r.o. se sídlem na Praze 7, Vám zapůjčí vše potřebné pro opravu nebo stavbu budov.
Dentální hygiena včetně Airflow dokonale odstraní zubní plak
Starejte se o svůj úsměv a navštěvujte pravidelně dentální hygienu v zubní ordinaci VICTORIA - DENT, s.r.o. na Praze 6, kde Vám pomocí techniky Airflow odstraní zubní plak i nežádoucí pigmentaci.
Zámečnická výroba
Společnost KOPR spol. s r.o. se sídlem v Praze nabízí svého technického vybavení a zkušeností k využití na plnění zakázek zámečnické výroby.
Zahradní technika a zahradní stoje značky Honda - prodej a servis
Autorizovaným prodejcem a servisem zahradní techniky a zahradních strojů značky Honda je firma MOTOMO, s.r.o. v Břeclavi.
MOTOMO, s.r.o.
Venkovní svítidlo STAR je vhodné jak na přechody, tak na dětské hřiště
Osvětlete si špatně viditelná, ale frekventovaná venkovní místa jako jsou dětská hřiště či přechody moderními LED svítidly z řady STAR, které zakoupíte v prodejně VYSTO Kobylí, s.r.o. nedaleko Brna.
Řezání laserem Trumpf 3030|Třinec
Řezání plechů laserem Trumpf 3030 do tloušťky 20 mm s dokonalou přesností provádí společnost STEELTEC CZ, s.r.o. v Třinci. Zpracováváme i menší série.
Steeltec CZ, s.r.o.