Aktuální microsite

Pracovní nabídky na HPP i částečné úvazky – snadné vyhledávání
Hledáte práci? Širokou nabídku pracovních příležitostí a HPP i zkrácené úvazky nabízí personální agentura ManpowerGroup, spol. s r.o. s pobočkou v Praze.
Balzamace – thanatopraxe, úprava zesnulých Litoměřice
Thanopraktické centrum z Litoměřic zajišťuje šetrnou úprava těl zesnulých pro smuteční ceremonie a balzamaci. Tato činnost zamezí rozkladnému vývoji těla na určitou dobu. Dále je toto ošetření vhodné pro estetické a hygienické vady na tělech zesnulých. Náš pohřební ústav je vlastníkem českého oprávnění výše zmíněných služeb. Balzamovači ...
Střechy na klíč od návrhu po pokládku Průhonice u Prahy - bezplatná poradenská činnost
Společnost Vrňata a Žáčik se sídlem v Průhonicích u Prahy provádí a dodává střechy na klíč od prvotního návrhu až po konečnou pokládku.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Spolehlivý prodej ziskových firem, společností a podniků
Jste-li rozhodnuti pro prodej své firmy, tak je nutné si ujasnit svou pozici a stav firmy. K tomuto kroku vám pomůže firma OMEGA, která se zaměřuje na spolehlivý prodej ziskových společností, podniků.
Kotle a kamna na uhlí i peletky, podlahové topení, odborná montáž na klíč pro novostavby
Moderní vytápění kotlem, kamny či podlahovým topením Vám zprostředkuje firma KOTLEKAMNA.CZ s.r.o. z Ostravy Radvanice. Příjemné teplo s minimálními náklady za topení.
Potrubní rozvody a ocelové konstrukce pro potravinářský a chemický průmysl, montáž i údržba
Komplexní realizaci Vašeho projektu včetně dodávky a montáže Vám zprostředkuje společnost HORA MONT s.r.o. z Hradce Králové. Zajistíme kvalitní údržbu i opravu Vašeho strojního zařízení.
Ostraha objektů pomocí nejmodernější technologie pultu centrální ochrany
Dálkovou ostrahu objektů prostřednictvím nejmodernější technologie pultu centrální ochrany (PCO) poskytuje v okolí Vyškova a Prostějova bezpečnostní agentura SIDA, která sídlí v Prostějově.
SIDA s.r.o. Bezpečnostní agentura
Second hand oblečení, Praha, velký výběr za přijatelnou cenu
Second hand oblečení, prodejny v Praze a po celé ČR, velký výběr oblečení a doplňků za přijatelnou cenu zajišťuje Textile House Czech Republic, s.r.o.
Cateringové občerstvení Praha, svatby, konference i piknik
Cateringové občerstvení Praha se společností House Catering s.r.o., připravíme svatbu, promoci, konferenci i piknik. Zhotovujeme vícechodová menu, rauty, banketky, saláty.
House Catering s.r.o. Služby v oblasti gastronomie Praha
Krásná příroda v CHKO Šumava v malebné obci Zbytiny, turistika
Zachovalá krajina CHKO Šumava v obci Zbytiny, pohostinství, ubytování pro turisty, cyklotrasy a turistické stezky do krásných lesů a podmáčených luk.
Pravidelné promítání filmů, online prodej vstupenek, kinosál Jirkov
Pravidelné promítání filmů pro děti, mladistvé i dospělé diváky v kinosále Jirkov s kapacitou 224 míst. Prodej vstupenek online na internetu či v aplikaci.
Divadlo Kejkle, zábava pro děti i dospělé, narozeninové oslavy s klaunem, malování na obličej
Odpoledne plné hudby, tance a balónků pro malé i velké Vám s úsměvem zorganizuje Petra Klímová - Divadlo kejkle. Prožijte nezapomenutelný den plný dětských úsměvů.
Personální agentura, hledání práce, nábor kvalifikovaných zaměstnanců pro manuální práci
Se situací na trhu práce a hledáním potřebné pracovní síly Vám pomůže personální agentura HOFMANN WIZARD s.r.o. z Plzně. Kvalitní a propracovaný servis ve sféře lidských zdrojů.
Prodej, servis jízdních kol, elektrokol - cykloprodejna, cykloservis
Sport-Racing-Bike Zlín je cykloprodejna a cykloservis pro zákazníky v okolí Zlína. Zajišťujeme servis jízdních kol i elektrokol, na prodej máme jízdní kola různých značek a elektrokola Dema, Superior.
Vodoléčba, elektroléčba Litvínov – příjemná úleva nejen od bolestí kloubů a páteře
Trápí vás bolesti kloubů a páteře, nespavost, celulitida či jste po operaci? Velkou úlevu přináší terapie vodoléčbou a elektroléčbou, kterou nabízí zrekonstruované Sanatorium Krásný Potok u Litvínova.
Projektování speciálních staveb pro potravinářský průmysl
Společnost PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy nabízí své služby projektování speciálních staveb určených pro potravinářský průmysl a výrobny pokrmů.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Moštárna a pálenice, distribuce ovocných moštů, nektarů a šťáv pro velkoobchod i maloobchod
Široký sortiment ovocných a zeleninových nápojů včetně vína naleznete na prodejně v Křížanech nebo e-shopu firmy STARÁ DÁMA s.r.o. Šťavnaté ovoce pocházející od tradičních pěstitelů.
Psychoterapie individuální, párová i rodinná, psychoanalýza, supervize a duševní zdraví
S řešením rodinných i partnerských potíží Vám pomůže tým psychoterapeutů CETERA PhDr. Olga Holeyšovská na Praze 1. Poskytujeme individuální konzultace v oblasti duševního zdraví.
Práškové lakování a povrchová úprava kovů Blansko, lakování kovových konstrukcí i nábytku
Nalakování kancelářského nábytku i školního vybavení Vám zajistí společnost Lama Lakovna, s.r.o. z Boskovic. Kompletní povrchová úprava kovů pomocí moderních technologií.
Lama Lakovna, s.r.o.
Rostlinná i živočišná výroba s pěstováním obilovin, pícnin a chovem hovězího dobytka
Kvalitní rostlinou produkci i hovězí maso Vám poskytne firma Zemědělské družstvo Lipová v okresu Prostějově. Na rozsáhlé ploše pěstujeme ječmen, pšenici, žito i pícniny.
Tiskařské i knihařské práce s kvalitní grafikou, rotační i digitální tisk v Přerově
Grafické návrhy vizitek, velkoplošný tisk či precizní knihařské zpracování Vám zajistí energická firma Tiskárna KATOS s.r.o. v Přerově. Kvalitní produkty v perfektním tisku a designu.
Zámečnické a nástrojářské práce, profesionální kovovýroba na zakázku, Liberec
Výroba klíčů a kompletní zámečnické práce Vám poskytne zkušená firma Zámečnictví PM s.r.o. z Liberce. Profesionální opravy a montáže zámků včetně kování.
Průmyslová dmychadla, ventilátory a vakuové systémy s technologií pro BPS, dodávka i montáž
Průmyslová dmychadla od předních výrobců a dle technologických postupů Vám navrhne, dodá a nainstaluje společnost B & SPOL. s.r.o. z Pelhřimova. Kompletní technologie pro český i slovenský trh.
Garážová vrata HÖRMANN  na ruční i elektrické ovládání od autorizovaného prodejce
Garážová vrata pro Váš dům i průmyslovou halu Vám zajistí společnost Josef Cigler - JC MONTÁŽE z Vlašimi. Dodáme a namontujeme Vám sekční i výklopná vrata z kvalitní oceli s následným servisem.