Aktuální microsite

Prášková lakovna s širokým výběrem barevných odstínů
Naše prášková lakovna MOSTR Libor Brom Pardubice se zabývá komerčním lakováním a lakováním vlastních výrobků.
Prevence a poradenství před požáry, požární bezpečnost objektů a staveb
Zajišťujeme prodej, montáž a revize zařízení požární bezpečnosti a ochrany, požární bezpečnost objektů a staveb - Hasič-Servis Požárně Bezpečnostních Zařízení, s.r.o. Kolín, Kutná Hora, Nymburk
Skleněné stěny a sanitární příčky do wellness a hotelu
Firma Frajt s.r.o. z regionu Zlínský kraj dodá skleněné stěny a sanitární příčky do wellness a hotelu, které elegantně řeší předěl dvou místností.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Pronájem - půjčovna karavanů Praha – dovolená bez omezení
Rádi cestujete a poznáváte nová místa? Zažijte neopakovatelnou dovolenou bez jakýchkoliv omezeních a využijte nabídky pronájmu luxusně vybaveného obytného karavanu s půjčovnou Hykro s.r.o. z Prahy.
Vysokozdvižné, nízkozdvižné vozíky - prodej, pronájem, servis, opravy manipulační techniky
Společnost UHS Jakos, a.s. je výhradní distributor manipulační techniky zn. Toyota pro region Zlínský kraj. Dodá vysokozdvižné i nízkozdvižné vozíky. Řeší prodej, pronájem, zajistí i servis a opravy.
Dovoz aut z EU - prověřené, certifikované vozy z dovozu
Autobazar UVED Cars Prostějov prodává prověřené, certifikované vozy z dovozu. Dovoz aut z EU zprostředkováváme pouze od autorizovaných prodejců.
K vyrobeným dřevěným výrobků vám zajistíme i vlastní dopravu
Kromě samotné výroby dřevěných výrobků, polotovarů včetně povrchových úprav vám zaručí firma DIKADESIGN, s.r.o. ze Znojma i zajištění dopravy, jež je realizována vlastní dodávkou a přepravní službou.
Prodej ovocné keře drobné ovoce rakytník řešetlákový Hippophae rhamnoides Liberec.
V našem specializovaném zahradním centru nabízíme velkoobchodní prodej nejen ovocných keřů.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Odtahová služba Jičín, odtah vozů Nová Paka, Semily, Turnov
Zabýváme se odtahovou službou v rámci ČR a i celé Evropy, jsme Vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.
Čištění klimatizace za akční cenu - zbavte se plísní, bakterií a zápachu ve vašem voze
Zbavte se plísní, bakterií a zápachu ve vašem voze - přenechejte čištění klimatizace odborníkům z firmy Auto Kubíček z Šumperka nebo Olomouce a užijte si svěžest a komfort při jízdě.
Svatby v hotelu - pořádání svateb včetně ubytování pro svatební hosty
Pořádání svatby v hotelu Vám usnadní organizační starosti - Hotel FIT Přerov má se zařizováním svateb bohaté zkušenosti, zajistí přípravu svatební hostiny i ubytování pro svatební hosty.
Modely Fahrtraum – plastové modely automobilů z počátku 20. století
Máte slabost pro modely automobilů z počátku automobilismu? Platové modely výrobce Fahrtraum zakoupíte u společnosti AUTO-MODELY.CZ Ing. Karla Cvejna z Prahy.
Ozdobné prvky na střechy - výroba lapačů, chrličů vody, věžiček
Dekorativní klempířské prvky vyrábí umělecký klempíř Josef Kolínek. Výroba je zaměřena na lapače, chrliče vody, věžičky a další ozdobné prvky na střechy. Působíme v lokalitě Kroměříz, Zlínský kraj.
Kompletní realizace dřevostaveb za 3-5 měsíců-nový dům v opravdu krátkém čase
Firma BJ dřevostavby je schopna postavit nový dům ve velmi krátkém čase. Kompletní realizace dřevostaveb zabere jen 3-5 měsíců, navíc mají levný provoz - díky tomu mají velkou oblibu.
Stavby a rekonstrukce bytů, koupelen - vše pro vaši přestavbu
O vaši rekonstrukci bytů a koupelny, přestavbu bytových jader i nebytových prostorů se postará společnost Tomáš Viktorini sídlící v Jeseníku v Olomouckém kraji.
Pracovní lékařství pro riziková pracoviště, závodní preventivní péče, ordinace Teplice
Specialistku na oblast pracovního lékařství naleznete v ordinaci v Teplicích, kde působí MUDr. Ivana Rožníčková. Kvalitní lékařská péče pro závody, firmy a jiná riziková pracoviště.
Zpracování projektové dokumentace, projekční a inženýrská činnost pro rodinní i občanské stavby
Projektovou dokumentaci pro Vaše bydlení a další občanské stavby Vám zrealizuje společnost Ing. František Šenkyřík - Projekční kancelář z Brna. Projekční činnost ve všech oblastech stavebnictví.
Kontejnery obytné, skladové, sanitární, sestavy buněk kontejnerů pro stavby i sklady
Kontejnery pro zařízení stavenišť, skladovací prostory či jiné technické místnosti Vám dodá společnost VAMIRO s.r.o. z Mostu. Široký výběr kontejnerů a buněk pro nejrůznější účely.
Farmářské tržiště on-line, tradiční mléčné a masné produkty z farmy až k vám domů
Mléčné výrobky té nejlepší kvality Vám vyrobí společnost Farma Miller Holubice Ing. Jan Miller v Holubicích u Prahy. Výrobky z tradičních surovin a chutného plnotučného mléka od českých krav.
Bluetooth handsfree komunikátory pro motorkáře
Bluetooth handsfree komunikátory pro motorkáře a jejich příslušenství seženete u Rimoto s.r.o., největšího motoshopu na Vysočině. Zavítejte do motorkářského ráje.
Hydroizolace staveb - systém bentonitových těsnících produktů
O účinnou hydroizolaci staveb od rodinných domů po velká vodní díla se postará moderní systém bentonitových produktů od společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Výroba kvalitní plechové střešní krytiny - snadná a rychlá montáž
Výrobou i prodejem kvalitní plechové střešní krytiny se snadnou a rychlou montáží se zabývá společnost Trapézy Soukup s.r.o. Zlín. Klientelu máme nejen v lokalitě Zlínský kraj, ale po celé ČR.
Online prodej nerezových produktů jako jsou stříšky, schodiště a zábradlí na míru
Online prodej nerezových produktů jako stříšky, schodiště, zábradlí vám zprostředkovává firma Anděl CZ, s.r.o. z Jemnice. Sortiment je vytvářen na míru, s projekcí, nízkou cenou i technickou podporou.
Anděl CZ, s.r.o.
Výplach cisteren i sil snadno a ekonomicky (Hradec Králové)
Nabízíme spolehlivá zařízení pro výplach cisteren, sil i IBC kontejnerů. Jsme odborníky na výrobu mycích linek a boxů, ale i čištění těžké techniky a atypických nádob.
Velkoobchod a výroba bižuterie Jablonec nad Nisou – vše pro vlastní návrhy a tvorbu
Vše pro vlastní návrhy a výrobu bižuterie naleznete v nabídce velkoobchodu společnosti P.P. TRADING se sídlem v tradičním kraji pro toto umělecké odvětví, v Jablonci nad Nisou.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec