Aktuální microsite

Přírodní konopná izolace, vhodná pro zateplení do každé domácnosti, Česká republika
Vyzkoušejte přírodní konopnou izolaci, která se hodí do každé domácnosti od firmy KOBE-cz se sídlem v České republice a žijte zdravěji.
Výroba speciálních nástaveb Kolín - nástavby pro užitková vozidla
Zabýváme se výrobou speciálních nástaveb pro užitková vozidla zejména pro televizní vysílání, letištní stravování, záchrana atd. - KOV Karoserie Velim s.r.o. Kolín
Špičkové celkové ošetření pleti, neinvazivní lifting obličeje Dermolissage
Dopřejte své pleti špičkové celkové ošetření. Ve zdravotnického zařízení AMEM Zlín provádíme neinvazivní lifting obličeje Dermolissage, s omlazujícím efektem již za 20 minut.
Nářadí, zahradní technika Stihl, Stiga, Dolmar-půjčovna Zlín
Nářadí, zahradní i lesní technika značky Stihl, Stiga, Dolmar je na prodej u firmy PATRICK Zlín. K dispozici je Vám i půjčovna strojů a nářadí.
Instalatér, vodoinstalatérské práce, rozvody vody
Vodoinstalatérské práce a rozvody vody vám zajistí instalatér Aleš Jarýn v Šumperku.
Uhlí hnědé a černé, palivové dřevo, dřevěné brikety, dovoz štěrku a písku
Palivo na otop, hnědé a černé uhlí, koks, palivové dřevo, dřevěné brikety prodává a dodává Jaroslav Stránský Paliva Stránský a Stránský. Dále realizujeme dovoz štěrku a písku.
Obec Liběšice v okrese Louny, vesnice v mikroregionu Žatecko
Obec Liběšice, vesnice v Přírodním parku Džbán, v mikroregionu Žatecko s bohatým společenským životem, historickými památkami a turistickými trasami.
Základní škola s výukou angličtiny od první třidy, zájmovými kroužky
Základní škola Polabiny v Pardubicích s výukou angličtiny již od první třídy, se třídou Montessori na prvním stupni, bohatou nabídkou zájmových kroužků.
Klimatizace pro rozvaděče – moderní a inovativní
Výrobky pro řízení systému tepelné regulace a klimatizace rozvaděčů nabízí společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Pravé Valašské frgály, koláčky, rohlíčky, sladké i slané pečivo z vlastní pekárny
Valašské frgály ruční výroby upečeny dle tradičních receptur naleznete ve Starém Jičíně u firmy Pekárna Anežka MVDr. Pavel VAŠUT. Napečeme koláčky na svatbu, oslavu i jinou příležitost.
Optimalizace firemních nákladů, vedení účetnictví a daňové poradenství
Optimalizujte firemní náklady a získejte partnera pro vedení účetnictví a daňové poradenství, žádejte služby společnosti D&D International s.r.o. z Prahy.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Přípravky na opalování s vysokou UV ochranou - opalovací krémy, mléka, spreje pro děti, na citlivou pleť
V Lékárně U kašny Uherský Brod zakoupíte přípravky na opalování s UV ochranou - opalovací krémy, mléka, spreje i oleje. Vyberete si vhodný přípravek pro děti i na citlivou pleť.
Mezinárodní a vnitrostátní doprava, spedice do i mimo EU
Pokud hledáte zkušenou firmu, která se vám postará o dopravu zásilky do EU i mimo EU, pak se obraťte na MH Zasílatelství v Prostějově. V mezinárodní a vnitrostátní dopravě a spedici jsou odborníci.
Kompletní servis hromosvodů - revize, montáž, demontáž, opravy i nátěry
Firma Jana Fabiana z Frýdku-Místku poskytuje montáž, revizi, nátěry, opravy i uzemnění hromosvodů dle platných norem. Zpracuje cenovou nabídku, dodá materiál a provede montáž včetně revizní zprávy.
Stavitelské práce - kompletní stavitelské a zednické práce na Vysočině
Kompletní stavitelské práce pro Vás zajistí společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou, která působí na trhu již deset let a poskytuje služby v oboru stavitelství.
Dodávka dřevěných stěn s kvalitní povrchovou úpravou pro dokonalé soukromí
Dřevěné ploty, dřevěné stěny, balkóny - výroba – montáž – povrchová úprava - Dřevěné ploty Jaroslav Nálevka Dolní Přím, Hradec Králové
Vedení účetnictví a daňové evidence, personalistika a mzdy
Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňových přiznání pro firmy i neziskové organizace, personalistiku a mzdy realizuje společnost HEXA s.r.o., Tachov.
Účetnictví a daňový dohled s pojištěním za vzniklé škody
Kancelář daňové poradkyně Ing. Vladimíra Rippelová se postará o vedení účetnictví a daňový dohled s pojištěním za vzniklé škody pro klienty z Kladna, Prahy, Slaného nebo Rakovníku.
Ing. Vladimíra Rippelová Daňový poradce Kladno
Spojovací krabice s metrickým předlisováním - Abox m / Abox-i m
Společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy nabízí ve své nabídce spojovací krabice Abox m / Abox-i m 025 / 040 s metrickým předlisováním.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Správce budov a nemovitostí – odborná firma
Společnost ANESO s.r.o. z Prahy je odborná forma, která zastoupí správce budov a nemovitostí a postará se o veškerou agendu i opravy.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Komplexní dodávky vzduchotechniky
Společnost IPC Klima s.r.o. sídlící v Plzeňském kraji nabízí komplexní dodávky vzduchotechniky od montáže, záručního i pozáručního servisu po odbornou diagnostiku.
Servis VN – pravidelná údržba i havarijní zásahy
Servis VN od pravidelné údržby, generálních oprav, náhradních dílů až po havarijní zásahy nabízí společnost VFSERVIS s.r.o. se sídlem v Teplicích.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Bytová výstavba a investiční činnost v oboru nemovitostí
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze je stabilní společností na českém trhu, která se věnuje bytové výstavbě a investiční činnosti v oblasti nemovitostí.
Smuteční služby Libochovice – zařídíme pohřeb i smuteční vazby květin
Veškeré smuteční služby spojené s úmrtím od samotného pohřbu po květina na hrob Vám v těžkých chvílích plných smutku pomůže zařídit Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. v Libochovicích.
Ubytování Dvůr Králové nad Labem – pokoje a apartmán blízko centra
Nabízíme levné ubytování v několika pokojích a apartmánu v blízkosti centra města Dvůr Králové nad Labem.