Aktuální microsite

Tradiční české motocykly JAWA
Tradiční české motocykly značky JAWA nově zakoupíte u největšího prodejce motocyklů na Vysočině, společnosti Rimoto. U nás naleznete Vše pro motorkáře.
Zahradnické nářadí Fiskars – hrábě, motyčky, lopatky
Kvalitní zahradní nářadí značky Fiskars zakoupíte v obchodě FACHMANcajky Pavla Stejskala v Dačicích. Fiskars to je kvalita za super cenu.
Dioptrické sluneční brýle a brýle se samozabarvovacími skly – nejlepší ochrana pro Váš zrak
Dioptrické sluneční brýle a brýle se samozabarvovacími skly, které zakoupíte v Optice Kocandová ve Znojmě, Vám zajistí 100% ochranu vašeho zraku před nebezpečným slunečním zářením.
Travní koberce Praha a střední Čechy – pokládka možná kdykoliv
Hustý a zelený trávník takřka mávnutím kouzelného proutku získáte jedině pokládkou kvalitního travního koberce od firmy AQUASTART, spol. s r.o. ze středních Čech nedaleko Prahy.
Jumping - moderní a zábavné cvičení na trampolínkách, které šetří Vaše klouby a spaluje kalorie
Přijďte si zacvičit na naše lekce Jumpingu. PEPA Sport v Opavě nabízí moderní a přitom zábavné cvičení na trampolínkách při kterém spálíte několikanásobně více kalorií než u jiných sportů.
Zabezpečení automobilů proti krádeži, dohledání vozu v ČR
Zabezpečení automobilů proti krádeži autorizační bezkontaktním čipem, rychlé dohledání odcizeného auta, motorky, stroje v ČR za pomoci rádiových frekvencí zajišťuje společnost SECAR MORAVIA, s.r.o.
Hlídání dětí o prázdninách - letní školka, prázdninová školička a jesličky pro děti ve Zlíně
Nemáte kam dát přes prázdniny své děti? Právě pro Vás je tu Kiki klub ve Zlíně, letní prázdninová školka, kde zajistí hlídání malých dětí ve školičce s pestrým programem v samotném centru města.
Trapézová střešní krytina, trapézové plechy pro interiéry, bednění i ploty
Trapézové plechy vyrábí a prodává firma Trapézy Soukup s.r.o. Dodáváme trapézové plechy vhodné jako podhledy interiérů, ztracené bednění, ploty, fasádní profily, střešní krytiny.
Projekty pasivních a nízkoenergetických domů včetně dřevostaveb Praha – bydlete zdravě a úsporně
Toužíte po zdravém bydlení bez vysokých nákladů za energie? Autorizovaný inženýr Ing. Tomáš Novotný z Prahy projektuje pasivní a nízkoenergetické domy včetně oblíbených dřevostaveb.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Speciální technická keramika, keramický kompozit CeramTec
Vyspělou, speciální a technickou keramiku nové generace vyvíjí společnost CeramTec Czech republic - využívá především keramický kompozit CeramTec.
Půjčovna, stavba jednoduché, rámové lešení - pro firmy i soukromníky
Pokud potřebujete urychleně půjčit lešení a nevíte na koho se v okolí Šumperka obrátit, tak je zde firma Ezamont s.r.o., která půjčuje lešení nejen firmám, ale i soukromníkům!
Pohřeb Lovosice - jsme tu pro Vás, poradíme a pomůžeme se zařízením pohřbu
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. je na trhu již 25 let. Zajišťuje kompletní služby v oblasti pohřebnictví pro Českou republiku a pro pohřební ústavy po Evropě i celém světě.
Výroba krabiček, obalový materiál - obaly na balení kosmetiky
Obalový materiál, obaly na balení kosmetiky Vám dodá společnost Wéčko, s.r.o. se sídlem ve Tvarožné u Brna, která se zabývá výrobou krabiček pro kosmetiku.
Kosmetické ošetření pleti, proměna vizáže od vizážistky
Svěřte se do rukou MUDr. Ireny Hajné ve Studiu krásy Uherské Hradiště a dopřejte si chvilku pro sebe. Provádíme různé druhy kosmetického ošetření i profesionální proměnu vizáže od vizážistky.
Docházkový systém - evidence docházky zaměstnanců
Pro pohodlnou evidenci, sledování a vyhodnocení skutečné docházky svých zaměstnanců kontaktujte v Olomouci firmu FELOMA, která vám tyto elektronické identifikační systémy zajistí.
Provádíme jeřábové dráhy a zpracování dokumentace
Provádíme veškeré geodetické práce včetně jeřábových drah - GON Hradec Králové, a.s.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Pečená kolena, žebra, krůty a uzené grilované kýty - pečené speciality od kvalitního řeznictví
Pečená kolena, žebra, krůty, uzené grilované kýty a spoustu dalších chutných masných výrobků, na kterých si pochutnáte Vy i Vaši blízcí naleznete v sortimentu firmy Řeznictví JANUS, s.r.o. v Ostravě.
Strojní obrábění odlitků, CNC obrábění, dodávky odlitků, opracování
Hledáte-li společnost z Brna, zabývající se CNC obráběním, pak oslovte firmu USOB s.r.o. v Brně - Zajistí vám strojní obrábění odlitků, dodávky odlitků a opracování.
Užitkové valníkové i skříňove nástavby pro všechny typy aut
Společnost Hagemann a.s. se v Praze specializuje na výrobu, montáže, prodej a servis užitkových užitkových valníkových i skříňových nástaveb pro všechny typy automobilů.
HAGEMANN a. s. Závod Praha
Výrobky z přírodního a umělého kamene - spolehlivé kamenictví
Výrobou a prodejem výrobků z umělého i přírodního kamene se zabývá společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě, která má k dispozici materiály té nejvyšší kvality z tuzemska i zahraničí!
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Wellness pobyty na Vysočině, pivní lázně, relaxační procedury a masáže
Široký výběr relaxačních procedur a masáží, pivní lázně, saunu i vířivku, to vše si můžete užít v Jihlavě, v luxusním Hotelu a restaurantu Tři Věžičky.
Ruční interiérové čištění auta, dodávky a oživení, renovace laku
Ve firmě UVED Cars Prostějov provádí interiérové čištění auta suchou i mokrou cestou, čistí i dodávky. Specializují se i na oživení, renovace laku. Klientelu tvoří zákazníci z regionu Olomoucký kraj.
Město Chřibská, České Švýcarsko, přírodní a historické zajímavosti
Město Chřibská leží v CHKO Lužické hory a na okraji NP Českého Švýcarska. Je zde spousta zajímavostí jako lesní divadlo, muzeum Tadeáše Haenkeho, kostel, radnice či mlýn na koření.
Alergologie, imunologie a ordinace praktické lékařky, Klatovy
Alergologie, imunologie a ordinace praktické lékařky MUDr. Heleny Jiráskové v Klatovech, zajišťuje komplexní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči o pacienty.
Výstavba krbu, krbových kamen na klíč i rekonstrukce krbů
Společnost Krby Polách provádí výstavbu krbu a krbových kamen i rekonstrukce krbů - působí často v regionu Brno, Vyškov. V dnešní době můžete mít krb nejen v domě, ale i v bytě.