Aktuální microsite

Pekárna ve Slavonicích, pekařská výroba, pestrý výběr čerstvého sladkého a slaného pečiva
Chutné pečivo z kvalitních surovin a dle tradičních receptur naleznete u firmy PEROS s.r.o. ve Slavonicích. Křupavý chleba, sladké koláče, buchty i marmeládové koblihy.
Základní škola s podporou rozvoje čtenářské a matematické gramotnosti, Karlovy Vary
Kvalitní vzdělání v okolí Karlových Varů Vám poskytne Základní škola Chodov. Škola s profesionálními pedagogy a mnoha zájmovými kroužky, školními akcemi a soutěžemi.
Škoda bez starostí, prodej automobilů Hlučín
Společnost AUTOCENTRÁLA s.r.o. Vám zajistí automobil, který splní veškeré Vaše přání a představy. Potřebujete auto? Přijďte k nám a domů už pojedete ve svém voze bez jakýchkoliv zbytečných starostí.
Pravidelná měření spotřeby a odečty na odběrových místech s vodoměry Kladno
Středočeské vodárny a.s. se sídlem v Kladně provádí pravidelné odečty a měření spotřeby vody na odběrových místech vody s vodoměry pro účely vyúčtování vodného a stočného.
Cykloservis Opava - servis a seřízení všech typů jízdních kol, prohlídka kola před sezónou
Firma KOSKA BIKE z Hradce nad Moravicí u Opavy provádí servis jízdních, horských i silničních kol. Postaráme se o to, aby Vaše jízdní kolo bylo v pořádku a připraveno na celou sezónu.
Pohřební ústav Litoměřice - zařízení pohřbu, vazba květin, mezinárodní převozy, potisk stuh
Pokud potřebujete pomoci se zařízením pohřbu, v Litoměřicích se obraťte na pohřební ústav Auriga, který nabízí veškeré služby. Zajišťujeme pohřební služby po celé České republice.
Dekarbonizace -  čištění filtrů pevných částic (DPF) ve vozidlech s naftovými motory.
Společnost TQM - holding s.r.o. disponuje speciálním přístrojem pro čištění filtrů pevných částic. Pokud chcete provést dekarbonizaci filtru DPF, obraťte se na nás.
Na co si dát pozor při výběru kuchyňské linky?
Jak správě vybrat kuchyňskou linku a na co si při jejím výběru dát pozor poradí kuchyňské studio Aleš Vít z Ivančic. Pořiďte si praktickou kuchyň, která se stane srdcem Vašeho domova!
Horizontální CNC soustruhy Čelákovice - výroba, prodej, litinová konstrukce
Společnost CZ.TECH Čelákovice, a.s. se zabývá výrobou a prodejem horizontálních CNC soustruhů. Vyberte si vhodný typ stroje - SP 12/15 CNC, SP 30 CNC, SP 35/40 CNC, SP 45/50 CNC, SP 280/380 Y CNC.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Velkoobchod s vínem - lahvové, sudové, stáčené víno Bag in Box
Specializovaný velkoobchod s vínem, Ráj vína s.r.o., dodá po celé ČR kvalitní lahvové, sudové, stáčené víno i Bag in Box vína. Sídlo firmy je v Buchlovicích - Zlínský kraj.
Domácí telefony, videotelefony DDS, digitální kukátka, přístupové systémy - ochrana před nezvanými hosty
Bezpečnost Vašeho domova zvýšíte a Vaše blízké ochráníte pomocí domácích telefonů, videotelefonů DDS, pořízením digitálního kukátka nebo přístupového systému od Macom Security spol. s r.o. z Prahy.
Sklizňové práce, výroba, míchání, šrotování krmných směsí
Společnost OPAGRO s.r.o. z Opavy se zabývá zemědělstvím a sklizňovými prácemi. Zprostředkovává velkoobchod a vyrábí průmyslové krmiva, včetně míchání a šrotování.
Myslivecká turistika, honitba, pořádání mysliveckých akcí a posezení
Myslivecká turistika s pořádáním mysliveckých akcí a posezení. Provoz dvou honiteb s možností poplatkového odlovu zvěře realizuje společnost FARMA VENDOLSKÝ s.r.o., okres Bruntál.
Kralovická cukrárna Svěženka, ruční cukrářská a pekařská výroba
Kralovická cukrárna Svěženka – Jana Špačková realizuje ruční cukrářskou a pekařskou výrobu, peče zákusky, dorty, záviny, řezy, koláčky na svatby a oslavy.
Racionální výživa, makrobiotika, dietní výživa, výroba, e-shop
Racionální výživa, výrobky pro makrobiotiku, dietní výživu, bezlepkové stravování, mouky, pečivo, luštěniny a sladkosti v obchodě a na e-shopu prodává Natural Jihlava JK s.r.o.
Erotické pomůcky a prádlo, erotické hračky pro dospělé, diskrétní sex shop v Náchodě
Zpestřete Váš sexuální život s firmou SEX SHOP Náchod - prodej erotického zboží Jindřiška Metznerová. Bohatý výběr lechtivých pomůcek, erotického prádla i žertovného zboží.
Pečovatelská služba, osobní asistence lidem se sníženou soběstačností, sociální služby
Sociální služby terénní i ambulantní Vám poskytne Pečovatelská služba Městec Králové, s.r.o. Postaráme o seniory, osoby se zdravotním postižením i jiným chronickým onemocněním.
Analýza efektivity správy vozového parku – úspory v podnikání
Spravujete vozový park Vaší firmy efektivně? Díky analýze správy vozového parku od společnosti TÜV SÜD Czech dosáhnete finančních úspor v podnikání.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Kancelářská a výpočetní technika - tiskárny, notebooky
Chcete-li si pořídit kvalitní kancelářskou techniku, tak se obraťte na odborníky z firmy FBT - Bräuer Tomáš v Olomouci, která vám poradí se správným výběrem ať už tiskárny či notebooku.
FBT - Bräuer Tomáš
Výrobce pomalu rozpustných hnojiv, pomalu rozpustné, dlouhodobě působící hnojiva
Výrobu kvalitních speciálních pomalu rozpustných a dlouhodobě působících hnojiv zajišťuje společnost ECOLAB Znojmo, spol. s r.o., ze Znojma.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Šití záclon, polštářů, ložního prádla, výroba bytového textilu
Záclony, závěsy, polštáře, přikrývky, deky, potahy, ložní prádlo, ubrusy a ostatní bytový textil vyrábí a šije na míru společnost Hansa-textil s.r.o. v Libereckém kraji.
Pronájem parkovacích míst v Praze pro automobily i motocykly
Pronájem parkovacích míst v Praze na Smíchově pro větší a menší automobily i motocykly, jednorázový i pravidelný dlouhodobý parking zajišťuje Areál Fabrika, s.r.o.
Výroba díly, části karoserie motocyklů - ozdobné nádrže, blatníky na motocykl
Josef Kolínek z firmy Galanterní klempířství Kroměříž vyrábí i díly na motocykl, jde o ozdobné části karoserie motocyklů, nádrže, blatníky. Ruční klempířská výroba je zaměřena i na jiné ozdobné prvky.
Plnící systém NEXA AUTOCOLOR pro autolakovny – plnič pro snadnou aplikaci
Plnící systém od NEXA AUTOCOLOR se využívá hlavně při bodové opravě v lakovně. Plnič seženete ve specializovaném obchodě pro autolakovny Autolaky Janoušek Havířov, Ostrava.
Autolaky JANOUŠEK
Montáž ventilačních turbín, hybridních ventilátorů pro snadné odvětrávání šachet
Ventilační turbíny a hybridní ventilátory pomáhají odvětrávat výrobní, montážní, skladové šachty. Montáž na panelových i rodinných domech provádí firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku.