Aktuální microsite

Prevence zubního kazu Trutnov - preventivní prohlídky chrupu, péče o zuby
Naše profesionální stomatologická ordinace ve Rtyni v Podkrkonoší vám ráda poskytne tu nejlepší odbornou péči o váš chrup.
Recepční, barové pulty a další vybavení komerčních prostor ze skla
Skleněné části pro recepční, barové pulty a další vybavení komerčních prostor ze skla dodá firma Frajt s.r.o. z regionu Zlínský kraj.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Výroba pojízdné regály na pneumatiky - regály pro uskladnění pneumatik
Společnost Mobile Storage s.r.o. z regionu Zlínský kraj vyrábí pojízdné regály na pneumatiky. Regály jsou určeny pro uložení, uskladnění pneumatik např. pro automobilky, výrobce či prodejce pneumatik.
Dřevěné stavby, domy na klíč-bydlení za pár měsíců
Od firmy BJ dřevostavby Nivnice můžete mít bydlení za pár měsíců. Dřevěné stavby, domy na klíč stavíme často v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Laserové snímače vzdálenosti a polohy řady optoNCDT 1320/1420 – laserové měření
Novinku mezi laserovými snímači - inteligentní laserový triangulační snímač polohy a vzdálenosti řady optoNCDT 1320/1420 Vám představuje Micro-Epson Czech Republic.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Vyztužovací systémy pro zpevnění podloží – delší životnost stavby
Bezpečnost a delší životnost stavby zajistí vyztužovací systémy pro zpevnění podloží od profesionální stavební společnosti Chemia System Geo s.r.o. z Prahy.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Architektonická a projekční kancelář Brno, realizace interiérů
Architektonická a projekční kancelář ATELIER TECL s.r.o., Brno, realizuje studie a projekční návrhy interiérů domů, hotelů, kanceláří a restaurací, stavební projekty budov.
Kovoobrábění, strojní zámečnické práce Rychnov nad Kněžnou
Kovovýroba KOVO - Červený s.r.o., Rychnov nad Kněžnou, kovoobrábění, strojní zámečnické práce, soustružení, řezání, svařování a opracovávání kovů, výroba konstrukcí a dílů.
Tepelná čerpadla s možností dotace, prodej, montáž, nastavení, servis
Tepelná čerpadla s možností dotace a sníženým tarifem za elektřinu, prodej, montáž, servis, opravy tepelných čerpadel značky NIBE zajišťuje společnost Miloslava Janaty z okresu Semily.
Produkty pro aloplastiku a traumatologii, kyčelní náhrady, revizní implantáty
Produkty pro aloplastiku, traumatologii, ortopedii, kyčelní náhrady, kolenní, loketní a ramenní implantáty, rostoucí endoprotézy, revizní implantáty vyvíjí a vyrábí Beznoska s.r.o.
Multifunkční kabelovody FlexiS pro inženýrské sítě
Multifunkční kabelovody FlexiS určené pro inženýrské sítě a ochranu kabelů proti poškození nabízí společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Akce ponorná, kalová čerpadla Opava
Navštivte prodejnu firmy KRES spol. s r.o. v Krnově nebo Opavě, kde prodáváme za akční ceny čerpadla: - kalová čerpadla BF - TH vysokotlaká čerpadla - zkoušečky - ponorná čerpadla spláškových vod s řezákem - čerpací jímky MGP - inteligentní ochrana ponorného motoru - ponorná čerpadla do vrtaných studní - automatické kompaktní vodárny ...
KRES spol. s r.o. Opava opravy elektromotorů a čerpadel
Mezinárodní převoz zesnulých Litoměřice - převozy po celém světě z/do České republiky
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. zajišťuje mezinárodní převozy zesnulých po celém světě. Vyřídíme za Vás všechny potřebné dokumenty a povolení. Převoz je prováděn vozy nebo letecky.
Projekční činnost a projektová dokumentace Kladno
Jednou z mnoha hlavních činností Středočeských vodáren Kladno je i projekční činnost a projektová dokumentace. Středočeské vodárny jsou provozovatelem vodovodů a kanalizací v oblasti Kladno, Mělník, části Prahy, Rakovník a Mladá Boleslav. Zabývají se projekční činností a poradenstvím v oblasti vodohospodářství. Zpracovávají projektovou ...
Stavební rekonstrukce domů, průmyslových objektů a kulturních památek, okres Šumperk
Kompletní stavební práce, rekonstrukce rodinných domů i jiných nemovitostí Vám zajistí stavební firma Milan Skopal – stavebnictví z Hrabenova na Šumpersku.
Okenní štěrbiny pro přívod vzduchu - kompletní montáž
Chcete mít svůj byt bez plísní, omezit tepelné ztráty nebo zabránit rosení oken? Firma MKA Service se sídlem v Olomouci a pobočkou v Prostějově má pro vás řešení - okenní štěrbiny pro přívod vzduchu.
Tvorba okrasných jezírek a zahrad na klíč, údržba zeleně
Tvorba okrasných jezírek a zahrad na klíč, údržba zeleně, založení trávníku, stříhání živého plotu, usazení pergol a altánků zajistí v oblasti Jihlavy firma
Penzion a ubytovna nejen pro firmy - v blízkosti rekreační a sportovní areál
O ubytování v Opavě se postará firma Krečmer - MOTORSPORT, která nabízí ubytovnu a penzion nejen pro firmy. V blízkosti areálu se nachází rekreační a sportovní areál.
Krečmer - MOTORSPORT Ubytovna a autoservis
Úchopová ortéza Active Hands - prodej Praha – pro dospělé i děti
Nemůžete kvůli omezení úchopu předmětů vykonávat běžné činnosti? Řešením je úchopová ortéza Active Hands pro dospělé i děti, kterou na svém eshopu prodává společnosti ERILENS s.r.o. z Prahy.
Robotizované soustružnické pracoviště s horizontálními nebo vertikálními soustruhy
Společnost CZ.TECH Čelákovice se zbývá výrobou a prodejem robotizovaných soustružnických pracovišť. Druhy pracovišť - SP 15 CNC, SPV 20/40 DUO, ALR 200 a 300, SP 15 TRIO a také SP 15 s portálem.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Docházkové a přístupové systémy - kontrola vstupu a průchodu
Společnost 4M zabezpečovací systémy je specializovaná firma z Opavy zabývající se docházkovými a přístupovými systémy pro přehled a kontrolu vstupu a průchodu.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Cateringové služby pro nejrůznější akce, rodinné oslavy, konference i svatební hostiny
Catering s profesionální obsluhou pro nejrůznější akce, rodinné oslavy, konference i svatební hostiny Vám zajistí Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava v restauraci Vesna.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Prodej sypkých materiálu - štěrku, písku, lomové drti, okrasných kamenů
Společnost Andrla CZ s.r.o. z Branky u Opavy prodává sypké materiály, mezi kterými naleznete štěrky, písky, lomovou drť, okrasné kameny a strusku.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Laserové skenování mostních  konstrukcí a inženýrských staveb - inženýrská geodezie
Brněnská firma ADITIS s.r.o. poskytuje služby v oblasti laserového skenování mostních konstrukcí a inženýrských staveb. Tvorba 2D a 3D map, pasportů a inženýrská geodezie.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Sportovní zboží prodej Praha - podniková prodejna PROSPORT PRAHA s.r.o.
Pro nákup sportovního zboží nebo pro vyzvednutí zboží zakoupeného na e-shopu navštivte podnikovou prodejnu firmy PROSPORT PRAHA s.r.o. v Praze. Prodávají zde kvalitní sportovní zboží světových značek.
PROSPORT PRAHA s.r.o.