Aktuální microsite

Komfortní autobusy, mikrobusy – přeprava po České republice i do zahraničí
Společnost JC Trans s.r.o., která působí v okolí Ostravy, Frýdku Místku i Opavy Vám zajistí bezpečnou přepravu po ČR i do zahraničí komfortními autobusy i mikrobusy.
Oční optika – profesionální a přátelský přístup, velký výběr a kvalita
Odborné a přesné měření zraku vám zajistí firma Lubrimex v Bruntále, která se zabývá oční optikou. U nás se můžete spolehnout na široký výběr obrouček, profesionální poradenství a přátelský přístup.
LUBRIMEX, s. r. o. oční optika Bruntál
Zprostředkování a servis hodin, hodinek, budíků včetně příslušenství
Zprostředkování sortimentu a servis v oblasti hodinářství vám zprostředkovává Zlatnická dílna Radky Horníčkové z Ivančic. Firma zajišťuje kromě šperků také prodej a servis hodin, hodinek i budíků.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Průmyslové podlahy – pokládka, renovace, opravy, srovnávání nerovných povrchů
Na pokládku, renovace, opravy a srovnávání nerovných povrchů průmyslových podlah se zaměřuje společnost Blatrysk, s.r.o. z Brna. Systém OPEN FLOOR zajišťuje rychlost a kvalitu za nízkou cenu.
Matrace od českého výrobce Jičín - klasické, nestandardní nebo atypický rozměr
Na našem Eshopu si můžete vybrat od českého výrobce matrace různých rozměrů a provedení - JK – Plet Ing. Stanislav Jakoubek Jičín
Údržba zahrad, vytvoření okrasných zahrad na klíč včetně jezírka
Kompletní zpracování návrhů na okrasné zahrady na klíč včetně jezírka a následnou údržbu zahrad zajistí v oblasti Jihlavy Společnost I & T s.r.o.
Výkup a třídění druhotných surovin Holice
V našich druhotných surovinách Petr Bajer Holice vykupujeme všechny druhy papíru, železa i barevných kovů.
Veřejné osvětlení -výstavba, zvýšená bezpečnost a příjemná atmosféra ve Vašem městě
Technické služby TS Valašské Meziříčí jsou členem společnosti Marius Pedersen a.s.. Specializace na zajištění veřejného osvětlení ve městech a okolí, které zpříjemňuje pohyb a zvyšuje bezpečnost.
Galvanovna - povrchové úpravy kovů a galvanické zinkování
Specialistou na povrchové úpravy kovů a galvanické zinkování je Prostějovská firma GALVA , která tyto technologie využívá především na technicky a konstrukčně náročnější díly.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Medicínské právo – komplexní právní služby
Právní služby v oblasti medicínského práva poskytuje advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS. Zaměřujeme se na právní zastupování lékařů, zdravotnických zařízení i provozovatelů lékařských praxí.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Kvalitní překlady a tlumočení do maďarštiny, rumunštiny i bulharštiny od opravdových odborníků
Překladatelská agentura Top Press zajišťuje komplexní překladatelské a tlumočnické služby do všech světových jazyků. Díky zkušeným překladatelům je jejich servis na velmi kvalitní úrovni.
Šrotování, výmlat obilovin, sklizeň senáží a kukuřičné siláže
Společnost OPAGRO s.r.o. se zabývá podpůrnou činností pro zemědělství a posklizňové činnosti v Opavě a okolí. Nabízíme šrotování, výmlat obilovin, sklizeň senáží a kukuřičné siláže.
Kovové formy, odlitky z oceli a šedé litiny, strojní obrábění odlitků
Specialista na kovové formy a odlitky z oceli a šedé litiny, kompletní opracování a výrábění slévárenských modelů, a strojní obrábění odlitků od firmy USOB s.r.o., Brno.
Pronájem a montáž lešení Hradec Králové -  doprava v Hradci Králové a Pardubicích je zdarma
Nabízíme k pronájmu přes 15 000 m2 pohledové plochy fasádního lešení ALFIX 0.73. - Al LEŠENÍ, spol. s r.o. Hradec Králové
Údržba a kompletní správa nemovitostí pro SVJ, bytové a družstevní domy pro Jihočeský kraj
David Buchtel - Annamat správa nemovitostí je prosperující firma z Bechyně specializující se na správu objektů od řešení technického stavu budovy přes evidence osob až po úřední záležitosti.
Zakázková klempířská výroba, prodej střešních systémů s vysokou odolností Liberec
Krytiny, šindele i okapy Vám rychle a spolehlivě dodá společnost LUK-MAT, s.r.o. z Liberce. Zajistíme pro Vás kvalitní střešní krytiny od renomovaných firem společně s precizní klempířskou výrobou.
Sanace, kompletní vysoušení zdiva, omítek po živelných katastrofách, odstranění škod
Veškerý úklid a sanace po požárech i povodních Vám zajistí firma Oldřich Střeska - MAXIMA 2000 z Kladna. Pomůžeme s odstraněním zápachu, odsáním sazí i vysoušením zdí, podlah a stropů.
Průmyslové chladírenské technologie se špičkovými technickými i hygienickými parametry
Kompletní chladírenské technologie do výrobních i obchodních prostor Vám vyrobí společnost SINOP CB a.s. z Českých Budějovic. Chladiče vody a jiné kondenzační jednotky přímo na míru.
SINOP CB a.s.
Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi, pomoc rodinám v těžké životní situaci, Kyjov
Pomoc rodinám s dětmi v oblasti výchovy, péče a starosti o děti, hospodaření s penězi i s bydlením poskytuje Centrum sociálních služeb Kyjov, příspěvková organizace města Kyjova.
Autoškola, řidičské oprávnění na osobní a nákladní automobil i kamion, kondiční jízdy
Kvalitní kurz pro získání řidičského oprávnění na osobní vůz i kamion naleznete u společnosti Jaroslav Paták – Autoškola se sídlem v Krásné Hoře nad Vltavou. Praktická výuka v rukou zkušených lektorů.
Praktický lékař s dlouholetou praxí pro dospělé Poděbrady
MUDr. Pavel Zezula zaměřuje své komplexní služby praktického lékařství zejména dospělým a internímu lékařství. Vyznáváme individuální přístup a nejvhodnější řešení zdravotního problému.
Gastrozařízení, gastrovybavení - velkosklad a e-shop
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod a e-shop s gastrovybavením do domácností, hotelů, kuchyní a podobných zařízení. V našem gastroskladě nalezete vybavení od příborů po úklidové prostředky.
Polykarbonátové prosvětlovací desky z Makrolonu Česká Třebová
Nabízíme polykarbonátové prosvětlovací desky z Makrolonu, které vynikají tepelně izolačními vlastnostmi a zároveň odráží sluneční UV záření.
KLAHOS spol.s r.o. Světlíky a polykarbonáty Česká Třebová
Výhodný slevový program pro váš vůz starší čtyř let značky Škoda FABIA, OCTAVIA, YETI
AUTOSALON F3K, s.r.o. z Třebíče zajišťuje kromě zprostředkování aut značky ŠKODA Fabia, Octavia, Superb a jiné, také výhodný servisní program pro vozy starší čtyř let formou šekové slevové knížky.
Tuzemská a mezinárodní nákladní přeprava, osobní autobusová doprava
Hlavními činnostmi naší společnosti TQM - holding s.r.o. z Opavy jsou komplexní logistické služby, osobní autobusová doprava, tuzemská a mezinárodní nákladní přeprava.