Aktuální microsite

Mezinárodní kamionová doprava Španělsko, Portugalsko, Anglie a Francie
Firma BERAN JIŘÍ s.r.o. Trutnov se především zaměřuje na zahraniční kamionovou dopravu do Španělska, Portugalska, Anglie a Francie
Prodej akustických materiálů Praha - k tlumení vibrací a pohlcování hluku
Odhlučnění a prodej akustických materiálů určených k tlumení vibrací, pohlcování hluku nebo zvýšení neprůzvučnosti Vám zrealizuje firma Greif – akustika, s.r.o. Praha
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Letní mezinárodní květinová výstava a zahradnický veletrh Flora Olomouc
Letní etapa mezinárodní květinové výstavy a zahradnického veletrhu Flora Olomouc se uskuteční od 15. do 18. srpna 2019 - přijďte se podívat na záplavu nádherných květů právě vrcholícího léta.
Výstaviště Flora Olomouc, a.s. Výstavy a veletrhy
Konsekutivní i simultánní tlumočení a překlady – tlumočnická kabina
Pořádáte konferenci, jednání či presentaci s účastí hostů z ciziny? Společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy nabízí služby konsekutivní i simultánní tlumočení a překladů se zapůjčením tlumočnické kabiny.
Topenářství, prodej expanzní nerezové nádoby, expanzomaty od firmy s tradicí
Topenářství v Hradci králové se zabývá prodejem kvalitních tlakových, expanzních nerezových nádob, expanzomatů - prvotřídní topenářské práce a materiál.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Zastřešení bazénů Praha a Stř. Čechy - estetické, praktické, kvalitní s dlouhou životností
Estetické na pohled, praktické svým využitím a kvalitně zpracované s dlouhou životností jsou zastřešení bazénů, které nabízí společnost CZ - Vöroka® pro oblast Praha a Střední Čechy.
Kameník ze Znojma. Kamenictví - výroba pomníků, nový pomník Znojmo
Kameník ze Znojma. Kamenictví - výroba pomníků, nový pomník Znojmo. Specialista na kompletní kamenické práce provádí firma Kamenosochařství Benešovský Antonín ze Znojemska.
Mobilní žíhací zdroje a zařízení s jednoduchou obsluhou - prodej a dodávka
Prodej a dodávku mobilních žíhacích zdrojů a zařízení zajišťuje společnost Svarservis Thermoprozess Cooperheat s.r.o. se sídlem v Ostravě. Tyto žíhací zařízení vynikají především jednoduchou obsluhou.
Krbová kamna či stavba krbu od kamnářství s dlouholetými zkušenostmi
Kamnářství Krby Polách čerpá s dlouholetých zkušeností - dodá krby i krbová kamna. Připravíme vizualizaci, provedeme stavbu krbu včetně revize. Působíme převážně v regionu Zlínský kraj.
Veterinární klinika Liberec - laparoskopická kastrace u fen a koček
Poskytujeme malé operační zákroky pomocí laparoskopie, která výrazně snižuje bolestivost zákroku.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Školení trenérů udělá z vašich lektorů profesionály - Praha
K čemu je dobré takzvané školení trenérů? Mít vzdělané zaměstnance není nikdy na škodu. A ani interní trenéři a lektoři by neměli zůstávat pozadu, neboť stále je prostor se zlepšovat.
Laminátové podlahy, podlahy z lamina – Egger, Parador, Rooms
Hledáte laminátové podlahy? Ve velkoobchodu BOMA PARKET na 3 místech v Praze naleznete kvalitní podlahy z lamina od prověřených výrobců Egger, Parador, Rooms za skvělé ceny.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Stroje pro tepelné tvarování, výrobu forem, ořezávání plastů a kompozitů
Společnost LJ-TECH MACHINES s.r.o. se sídlem ve Zlíně a působností v celé České a Slovenské republice dodává stroje pro tepelné tvarování, výrobu forem, ořezávání plastů a kompozitů.
LJ-TECH MACHINES s.r.o. obráběcí stroje Zlín
Etický fond – stabilní zhodnocení Vašich úspor
Hledáte cestu zhodnocení Vašich úspor, která by se shodovala s Vaším zodpovědným přístupem k otázce životního prostředí? Pak zvolte Etický fond od České spořitelny – penzijní společnosti, a.s.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Umělý sportovní povrch Bergo pro dětská a školní hřiště a jiná sportoviště
Na dětská, školní, víceúčelová hřiště a další venkovní i vnitřní sportoviště je vhodný umělý kazetový sportovní povrch Bergo od společnosti Forward tenis.
Utkání házené Zlín - aktuální program, sportovní hala Datart
Utkání házené ve Zlíně a její aktuální program můžete sledovat díky sportovní hale Datart, která se specializuje na pořádání sportovních i kulturních akcí.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Automatické a poloautomatické kávovary WMF – profesionální vybavení kaváren
Profesionální vybavení kaváren a restaurací pro požitek z dokonalé kávy dodá v podobě automatických a poloautomatických kávovarů WMF společnost Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Smuteční obřady Praha - pohřeb dle Vašich požadavků - Jsme tu pro Vás nonstop 800 10 10 50
Smuteční obřady a ostatní pohřební služby v Praze obstará a zajistí Pohřební ústav hl. m. Prahy. Občané Prahy mohou projednat obstarání pohřbu v objednávkových kancelářích v různých částech Prahy.
Spolehlivý sběr, svoz a odstraňování směsného komunálního odpadu ve Valašském Meziříčí
Technické služby TS Valašské Meziříčí s.r.o. poskytují spolehlivý svoz, sběr a odstraňování směsného komunálního odpadu.
Digitální dveřní kukátko Praha – zvyšte bezpečnost Vašeho domova
Pořiďte si digitální dveřní kukátko od pražské společnosti Macom Security a zvyšte bezpečnost Vašeho domova. Digitální VERIA DVK 5085 vypadá jako běžné dveřní kukátko s tím rozdílem, že dokáže nahrávat pohyb venku za dveřmi a tvořit seznam záznamů. Díky 2,3 palcovému displeji LCD máte možnost monitorovat dění venku z povzdálí a nemusíte přitom ...
Prodej, výroba autoplachet na historické vozy, veterány a vojenské automobily
Pro plachty, autoplachty na veterány, nebo na historické vozy, či vojenská auta, navštivte naši specializovanou dílnu ve Znojmě.
Nové auto bez akontace | Hlučín, ŠKODA bez starostí
Nové auto bez akontace si můžete zakoupit v autosalonu ŠKODA v Hlučíně. Ihned, bez starostí a bez akontace můžete odjet novým vozem ŠKODA. V nabídce máme 9 modelů vozidel ŠKODA: - Citigo Ambition - Yeti Active - Yeti Active 4x4 - Octavia Combi Fresh Ambition 1,6 - Octavia Fresh Abition 1,6 - Octavia Combi Fresh Ambition 1,2 - Octavia ...
Originální dřevěné terasy - terasové rošty, kostky, čtverce, terasová prkna
Společnost WOODCMTE s.r.o. z Bílovic u Uherského Hradiště realizuje zakázky na dřevěné terasy - vybírat můžete terasová prkna z tropických i evropských dřevin i terasové rošty, kostky a čtverce.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Na speciality, zvěřinové, husí, vepřové hody do restaurace Selská krčma
Retaurace Selská KRČMA Otrokovice připravuje po celý rok zvěřinové, husí či vepřové hody. Přijďte ochutnat speciality do stylové restaurace nedaleko Zlína.
Ruční nářadí Fiskars pro zahrádkáře, kutily, řemeslníky-slevy v eshopu
Přes eshop firmy PETABO Kvasice můžete zakoupit ručnío nářadí Fiskars pro zahrádkáře, kutily a řemeslníky. Aktuálně jsou platné jarní slevy.