Aktuální microsite

Výroba atypických smetáků, kartáčů a košťat - výroba na zakázku
chodníková, silniční košťata, kartáče na kurty, koně, dehtovací, na vymetání pecí, výroba metodou zarážení a ručního zatahování vyrobí Tekas, s.r.o.
CNC frézování Praha – kvalitní frézování za přijatelné ceny
Nabízíme profesionálně provedené CNC frézování na špičkových strojích, to vše za cenově příznivých podmínek - KOLMETAL, s.r.o. Kolín
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Kamínka pod kotlík Jičín – skvělé vaření venku na ohni
Nabízíme novinku kamínka pod kotlík, široké využití v kempech, na chalupě, na táboře nebo při rybaření - prodej armyshop eshop ARMPEX s.r.o. Kumburský Újezd, Jičín
Moderní výrobky z antikorozních materiálů, výrobky z oceli, prodej
Moderní výrobky z antikorozních materiálů, z oceli a nerezové oceli prodává specialista v oboru firma NIRO-INOX spol. s.r.o. sídlící v Zaječí na jižní Moravě.
Konstrukční obkladové desky  Durélis vhodné i do vlhkého prostředí
Nabízíme prvotřídní konstrukční mikroštěpkovou desku s třískami rozloženými všemi směry ve všech vrstvách – voděodolné konstrukční desky - Pila Hartman Jičín, Hořice, Nová Paka
Profesionální kovoobrábění Kolín – sériová i kusová výroba
Zakázkové kovoobrábění poskytujeme našim českým i zahraničním klientům.
KOLMETAL, s.r.o. Kovoobrábění kovů Kolín
Průmyslová keramika, žárobetony, železobetonové tvarovky - výroba, prodej
Mezi lídry v oblasti výroby žáruvzdorných materiálů patří firma CAPITAL REFRACTORIES s.r.o., která se zabývá výrobou průmyslové keramiky, žárobetonu a žárobetonových tvarovek.
Miniškolička, minijesličky - pravidelné hlídání dětí (i s plenkami) s pestrým programem po celý den
Pravidelné hlídání i těch nejmenších dětí Vám zajistí Kiki klub se svou mini školičkou a jesličkami v centru Zlína. Pro Vaše děti máme nachystaný celodenní pestrý program.
Mezinárodní přeprava chlazeného a mraženého zboží západní Evropě rychle a spolehlivě
Přeprava chlazeného a mraženého zboží do Velké Británie, Francie i Španělska Vám zajistí firma Kendy CZ spol. s r.o. ze Slaníku. Včasná doprava moderními a bezpečnými vozy.
Advokátní kancelář, komplexní právní servis pro malé i velké firmy a občany, Středočeský kraj
Zkušeného a spolehlivého právníka ve věci obchodního, rodinného i občanského práva naleznete u společnosti Advokátní kancelář Říčany, Praha JUDr. Simona Macášková-Holubová.
Zahradnictví v Ostravě, pěstování a prodej čerstvé zeleniny, rostlin i květin do truhlíků
Chutnou letní i jarní zeleninu a voňavé bylinky pořídíte v Ostravě u společnosti Zahradnictví Poruba spol. s r.o. Vypěstovali jsme pro Vás šťavnatá rajčata, dýně, cukety i křupavé zelí.
Mateřská školka v centru Prahy s vlastní prostornou zahradou a moderním vnitřním vybavením
Kvalitní předškolní vzdělávání v domácím prostředí s tělocvičnou i keramickou dílnou Vám poskytne Mateřská škola Revoluční z Prahy 1. Vytváříme příjemné místo, kam se děti rády vracejí.
Novinky v oblasti bižuterie - bižuterní komponenty – zapínání háčky, kotlíky, šňůrky
Společnost Ing. Lumír Paldus - P.P. trading z Jablonce nad Nisou přináší zákazníkům neustále novinky z oblasti bižuterie a komponentů a pomůcek pro její výrobu.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Zdravotní, certifikovaná dětská obuv Žirafa-DPK, Befado, Pegres, Peddy, Demar
Zdravotně nezávadná, certifikovaná dětská obuv se značkou Žirafa je v nabídce firmy ARNO Zlín-Kostelec. Na výběr máme dětské boty zn. DPK, Befado, Pegres, Peddy, Demar a dalších.
Zdravé, sálající teplo z krbu si můžete dopřát v domě i v bytě - krb na klíč
Užijte si zdravé, sálající teplo z krbu, ať už bydlíte v domě či v bytě, firma Krby Polách provede zaměření a dodá krb na klíč. Působí po celé ČR, nejčastěji v regionu Zlín, Uherské Hradiště, Hodonín.
Skříně pro elektro přípojky Náchod - pro bytové i rodinné domy
V našem rozlehlém sortimentu naleznete betonové stavebnice HUP pro elektro přípojky a také domečky pro elektro - Vilém Mach s.r.o. Náchod
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Zakázkové práce - ohraňování, ohýbání a obrábění plechů a trubek
Potřebujete na zakázku ohraňování, ohýbání, sváření, obrábění nebo řezání plechů a trubek? Pak se obraťte na firmu firmu AT Weldsteel s.r.o. v Brně, která se zabývá kovovýrobou.
Osvětlovací sadové stožáry vetknuté, paticové, bezpatincové
Osvětlovací sadové stožáry vetknuté, paticové, bezpaticové, jedenkrát a dvakrát osazené od firmy VYSTO Kobylí, s.r.o. v Šakvicích.
Masáže lávovými kameny, thajské, havajské, čínské, klasické - profesionální masér
Masáže lávovými kameny, thajské, havajské, čínské, klasické a spoustu dalších realizuje v Ostravě Porubě profesionální masér Ing. Petr Fiala, který dělá vše pro maximální spokojenost svých klientů.
Strojírenská výroba, ocelové konstrukce Kolín
Portfolio naší firmy je především strojírenská výroba, ocelové konstrukce a montáž zařízení pro energetiku - Profitall spol.s r.o. Kolín
Výroba a prodej věžových sestav a rozhleden - atraktivní zábava pro děti
Uvažujete-li jak zaměstnat vaše děti zábavou či nějakou aktivitu, zvolte firmu Dřevoslav s.r.o. ze Slavonic, která vyrábí a zprostředkovává nejen atraktivní věžové sestavy, ale i rozhledny.
Dřevoslav s.r.o.
Prodej ložiska do mechanických zařízení - velkoobchodní prodej
TOBA Plus, s.r.o. ze Zlína dodává ložiska do mechanických zařízení od renomovaných výrobců. Specializuje se na velkoobchodní prodej širokého sortimentu i osobní odběr v prodejně ve Vizovicích.
Přírodní izolační materiál s tepelně izolačními vlastnostmi – konopná izolace
Přírodní izolační materiál se skvělými tepelně izolačními vlastnostmi – to je konopná izolace od společnosti KOBE-cz s.r.o.
Grilovaná uzená kýta s kostí a kůží - poctivé pečené a šťavnaté speciality
Grilovaná uzená kýta s kostí a kůží je jednou z poctivých pečených a šťavnatých specialit společnosti Řeznictví Janus s.r.o. z Ostravy, která se zabývá výrobou uzenin a masných výrobků.
Rodinný hotel s wellness procerurami a relaxačními masážemi
Wellness procedury, relaxační masáže, prostory určeny k odpočinku to vše najdete v našem rodinném hotelu Hotel - Restaurant Tři Věžičky.