Aktuální microsite

Kamenictví Frýdek-Místek - kvalitní kamenické práce, výroba náhrobků a pomníků
Výrobou náhrobků a pomníků z přírodního i umělého kamene se zabývá Kamenictví Vratimov - Martin Badura, které své kamenické práce realizuje v okolí Frýdku-Místku, Ostravy i Havířova.
Komplexní pohřební služby, převoz a svoz zesnulých po celé ČR, smuteční obřad s kremací
Důstojné rozloučení se zemřelým i další služby Vám zajistí Pohřební služba - Nohel Vincenc z Šaratic. Zařídíme celý pohřeb tak, aby odpovídal Vašim preferencím a osobním představám.
Spojovací materiál, velkoobchod i maloobchod, prodej, výroba
Kompletní sortiment spojovacího materiálu, výroba z materiálu nerez, oceli či mosazi, velkoobchod i maloobchodní prodej realizuje ŠKARYD DŘEVOKOV s.r.o., okres Havlíčkův Brod.
Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek, okres Kladno
Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek od usazenin, obnovení kapacity odtoku, kamerové zkoušky, zjišťování závad, údržbu a opravu potrubí realizuje FOBOS Kladno, spol. s r.o.
Pozemní, inženýrské a dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce
Pozemní, inženýrské a dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce mostů, opěrných zdí, propustků, budov, domovních přípojek realizuje Dalibor Kašpárek, okres Liberec.
Malířské válečky pěnové, plyšové, příslušenství, výroba a prodej
Malířské válečky pěnové, plyšové pro profesionály i kutily, různých rozměrů a použití, výrobu a prodej realizuje společnost IPC plast spol. s r. o., okres Pelhřimov.
Spotřební elektronika Panasonic, prodej a autorizovaný servis v Opavě
Spotřební elektronika Panasonic, prodej TV, fotoaparátů, přehrávačů a domácích spotřebičů, autorizovaný servis v Opavě společnosti ŠINDLER A SYN Šindler - CZ, s.r.o.
Těžba dřeva harvestorovou technologií, přibližování a kácení dřevin
Těžba dřeva harvestorovou technologií, moderní lesní technika na přibližování a kácení dřevin, realizace mýtní těžby a podzimních probírek společností FOREST TEAM s.r.o.
Vesnice Kolešov, součást mikroregionu Kněževes, příroda, kultura
Vesnice Kolešov v okrese Rakovník je součástí mikroregionu Kněževes, je zde krásná příroda, Přírodní park Jesenicko, historické památky a bohatý kulturní život.
Okna, dveře a zimní zahrady z hliníkových profilů ALIPLAST a ALUPROF, dodávka a montáž
Hliníková okna a dveře Vám vyrobí a namontuje firma s dlouhodobými zkušenostmi ALUWIN s.r.o. sídlící v Kralupech nad Vltavou. Nejvyšší kvalita pro Váš dům i zimní zahradu.
Ordinace zkušeného praktického lékaře v Troubsku, kompletní zdravotní péče pro dospělé
Na Vaše zdraví dohlédne zkušená lékařka MUDr. Barbora Mádrová - praktický lékař pro dospělé z Troubska u Brna. Zdravotní péče s důrazem na prevenci, individuální přístup i domácí péči.
Zakázková výroba kovových výrobků a polotovarů, precizní kovová vrata, brány, schodiště
Kompletní kovovýrobu včetně povrchových úprav Vám zajistí společnost Jiří Florian – kovovýroba z obce Ivančice – Němčice. Zhotovíme do Vašeho domu kovové schodiště, zábradlí i vrata.
Škola tradiční čínské medicíny, rozšiřující studium akupunktury, fytoterapie i tuiny
Proniknout do základů tradiční čínské medicíny Vám pomůže škola Tradiční čínská medicína z.s. z Prahy. Naučíme Vás komplexní diagnostice, průběhu akupunkturních drah i rozpoznávání bylin.
Restaurace s chutnou domácí kuchyní, příjemnou letní zahrádkou a dětským hřištěm
Kvalitní jídlo plné rozličných chutí Vám připraví podnik Restaurace Kočí Doksy z Doks u České Lípy. Ideální volba pro rodinný oběd, oslavu i firemní večírek nedaleko Máchova jezera.
Oblíbená řada pracovních oděvů Stanmore - moderní střihy a odolné materiály
Odolné monterkové soupravy, bundy, zimní i letní vesty a trika z odolných materiálů s reflexními prvky oblíbené řady Stanmore nabízí prodejna a internetový obchod TEMPO O.O.P.P., s.r.o. Chrudim.
Získali jsme prestižní ocenění a certifikáty kvality při výrobě kovových hadic
Slavíme 20 let od vzniku firmy a chceme všem dát na vědomí, že patříme do skupiny společností s nejvyšší úrovní kredibility v České republice - RATTAY kovové hadice s.r.o. Liberec
Kovovýroba Zámečnictví HSV Jiří Hlavatý Jičín
Výroba ocelových plotů, sloupků oplocení, brány, vrata a balkonové zábradlí - Zámečnictví HSV Jiří Hlavatý Jičín
Moderní informační technologie Pardubice - informační systém CICERO
MIS Cicero usnadňuje práci zaměstnancům a pomáhá vedení velmi efektivně a přesně řídit společnost.
Účetnictví a daňové poradenství Karlovy Vary
Vedení účetnictví a daňové evidence, daňová přiznání, DPH, účetní závěrky a komplexní poradenství realizuje Hana Oktábcová, Karlovy Vary a Praha.
Eshop školní batohy, aktovky, brašny, školní sety pro prvňáčky - prodej zn. Topgal, Bagmaster, Emipo, Hama
Vybírejte kvalitní školní batohy, aktovky, brašny Topgal, Emipo a další v eshopu skolnibrasny.cz. Na prodej i školní sety. Zveme zájemce z okolí Uherského Hradiště, Hodonína do naší kamenné prodejny.
Keramické kvalitní kachle pro kamnáře ze Šumavy, široký sortiment
Originální keramické kachle pro kamnáře ze Šumavy, široký sortiment vzorů, reliéfů, mozaiky, glazur vyrábí a prodává společnost MK PROFI Kachlová kamna s.r.o.
Podnikový informační systém pro podporu řízení výrobních podniků
Podnikový informační systém QAD od společnosti Minerva Česká republika, a.s. pomáhá řídit výrobní podniky jejich nakupování, plánování, finance, lidské zdroje a prodej.
Minerva Česká republika, a.s. Centrála
Stavby na klíč, kompletní realizace rodinných a bytových domů, Úvaly
Kompletní realizace rodinných a bytových domů na klíč, stavební, řemeslnické a dokončovací práce, terénní úpravy zajišťuje STAVITELSTVÍ KROUTIL s.r.o., Úvaly.
Pohřební služba Lovosice, pomůžeme Vám se zajištěním pohřbu
Pohřební službu zajišťuje, nejen v Lovosicích, společnost AURIGA. Postaráme se o repatriaci (mezinárodní převozy) z/do České republiky v rámci celé Evropy, spolu s asijskými částmi Turecka. Převoz zajistíme letecky nebo transportem za pomoci automobilu. Pro kolegy z našeho oboru obstaráváme poradenství. Za zvýhodněné ceny zabezpečujeme ...
Sleva, akce na produkty HET - interiérové barvy HET Klasik bílý, HET Hetmal PLUS a penetrace HET UP-Grund za 1Kč
Až do konce října probíhá ve společnosti BARVY COLORMAT Zlín akce na produkty HET. Právě teď sleva na penetraci HET UP-Grund a interiérové barvy HET klasik bílý či HET HETMAL PLUS.
BARVY COLORMAT s.r.o. prodej barev, laků, omítek Zlínský kraj