Aktuální microsite

Ekofarma v České Kanadě, rekreační pobyty, biopotraviny
Ekofarma v obci Český Rudolec v krásné krajině České Kanady, kterou provozuje Tereza Langová, zajišťuje rekreační pobyty, výrobu a prodej biopotravin z kozího mléka.
Zdravé hubnutí, speciální dieta pro snížení nadváhy, akupunktura
Speciální diety pro dlouhodobý pokles váhy, zjištění zdravotního stavu, akupunktura, zdravé hubnutí pod dohledem odborného lékaře MUDr. Josef Dvořák v Havlíčkově Brodě.
Kvalitní plastové vchodové dveře pro rodinné domy s dekorativními prvky
Designové, ale zároveň odolné a pevné. Takové jsou plastové vchodové dveře pro rodinné domy ivančické společnosti IVAPLAST s.r.o.
Umělecké klempířství-vikýře, věžičky, větrné růžice a další ozdobné klempířské výrobky
Josef Kolínek z regionu Kroměříž provádí práce v oboru umělecké klempířství. Vyrábí vikýře, věžičky, větrné růžice, korouhve pro historické stavby a další ozdobné klempířské výrobky.
Sprchové kouty a vaničky Hüppe, vysoká funkčnost, atraktivní design, snadná péče
Nový sprchový kout či celou koupelnu Vám navrhne a zrealizuje společnost Hüppe s.r.o. ze Slaného. Sprchujte se a relaxujte na místě, které bude přesně takové, jaké jste si vysnili.
ZUŠ Jilemnice, výuka hudebních, výtvarných a tanečních oborů, příprava na konzervatoř
Umělecké vzdělání v rozličných oborech Vám poskytne Základní umělecká škola Jilemnice, příspěvková organizace. Individuální i kolektivní výuka hudby, tance a výtvarného umění.
Dodávka a prodej mantinelů RAITA a dalšího vybavení pro zimní a multifunkční stadióny
Pro zimní a multifunkční stadiony vyrábí firma RAITA mantinely a příslušné vybavení. Prodej a dodávku těchto mantinelů poskytuje společnost Silesia WM s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Kvalitní výroba atypického nábytku pro nás není problém
Vyrábíme nábytek na zakázku, nábytkem vyplníme každý podkrovní prostor nebo nestandardní pokoje či jiné místnosti - LEKY s.r.o Kolín
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Krajská zdravotní, a.s., nemocnice Ústeckého kraje
Krajská zdravotní, a.s. provozuje nemocnice Ústeckého kraje v Děčíně, Mostu, Chomutově, Teplicích a Ústí n/Labem s lůžkovou a ambulantní péčí, lékárnou, pohotovostí.
Komplexní program vzdělávání v psychoterapii pro odborníky a studenty
Komplexní program vzdělávání v psychoterapii a psychoanalýze pro psychiatry, psychology, vysokoškolské odborníky, studenty zajišťuje INSTITUT APLIKOVANÉ PSYCHOANALÝZY, Opočno.
Nový Renault Clio - prostorný a ergonomický městský vůz, prodej
Zažijete lásku na první pohled s novým Renaultem Clio! Uchvátí vás jeho smyslnost, ale také trendy interiér a zajímavé palubní technologie. Navštivte Auto Kubíček s.r.o. v Šumperku nebo Olomouci.
Realizace střechy na klíč, rekonstrukce a opravy střech, zateplení i průmyslové izolace
Novou střechu a další komplexní služby Vám poskytne firma ROBROOF 2004 s.r.o. sídlící v Čejkovicích. Zajistíme veškeré tesařské, klempířské i pokrývačské práce.
Papírnictví v Jihlavě, kancelářské, školní a výtvarné potřeby, obaly, dekorační předměty
Vybavte své děti do školy nebo doplňte potřeby do Vaší kanceláře s firmou DOUBEK spol. s r.o. z Jihlavy. Papírnictví s bohatým sortimentem výtvarných, psacích a jiných potřeb.
Moderní dřevostavby na Benešovsku, individuální domy od návrhu po realizaci stavby
Kompletní projekt Vaší dřevostavby Vám navrhne a zrealizuje společnost PENATUS, s.r.o. z Benešova. Přeměníme Vaši představu o bydlení ve skutečnost.
Trapézy na míru s milimetrovou přesností - dle požadavku zákazníka
Společnost Trapézy Soukup s.r.o. Zlín se specializuje na výrobu a prodej kovových trapézových plechů. Podle požadavku zákazníka vyrobíme trapézy na míru s milimetrovou přesností.
Ofsetový, expresní tisk na počkání, sítotisk, laminování - kvalitní tisk
Ofsetový, expresní tisk na počkání, sítotisk i laminování provádí firma REPRONIS s.r.o. v Ostravě, která zajišťuje kvalitní činnosti v oblasti tisku.
Zemědělská produkce obilovin, řepky, mléka, provoz bioplynové stanice
Zemědělské družstvo Hříšice, rostlinná a živočišná výroba, produkce obilovin, ječmene, pšenice, žita, řepky, chov krav a prodej mléka, provoz bioplynové stanice.
Frézování dřeva, hoblované polotovary pro výrobce schodišť a nábytku
Frézování dřeva, hoblované a dřevěné soustruhované polotovary pro výrobce schodišť, nábytku, hraček, svítidel a doplňků pro dřevěné podlahy od firmy DIKADESIGN s.r.o. ve Višňové u Znojma.
Ocelové sloupy, stožáry jižní Morava
Výrobou a dodávkou ocelových sloupů a stožárů pro veřejné osvětlení se zabývá společnost VYSTO Kobylí, s.r.o. se sídlem v Šakvicích na Jižní Moravě. Máme několik druhů sloupů.
Domov se zvláštním režimem pro seniory se stařeckou demencí, Brno
Domov pro seniory Nopova se zvláštním režimem poskytuje ubytování s různými typy stařeckých demencí, sníženou soběstačností, stravování, rehabilitace, aktivity.
Spolehlivá spedice a doprava po celém světě
Pokud hledáte společnost, která vám zajistí spolehlivou spedici a dopravu po celém světě, pak je pro vás MH Zasílatelství v Prostějově tou správnou volbou.
Autopůjčovna - pronájem automobilů Škoda i s nosiči a střešními boxy
Společnost Auto Toman s.r.o. provozuje autopůjčovna, kde si můžete jednoduše pronajmout automobil značky Škoda a to i s nosiči a střešními boxy. Působíme v okolí Ostravy, Frýdku Místku i Karviné.
Výroba, prodej produkty z konopného vlákna KOBE ECO HEMP FLEX, izolační materiál
Přírodní materiál z konopných vláken KOBE ECO HEMP FLEX s výbornými izolačními vlastnosti, ideální k zateplení šikmých střech a dřevěných trámových stropů dodává firma KOBE-cz s.r.o.
Kuchyňské studio Opava - zakázkové kuchyně na míru, prvotřídní kvalita
Kuchyňské studio HON-kuchyně vyrábí v Opavě a okolí kuchyně na míru dle přání zákazníků v prvotřídní kvalitě.
Výroba - díly pro manipulační, zdvihací techniku, jeřáby a zvedací plošiny
Díly pro manipulační a zdvihací techniku, jeřáby a zvedací plošiny vyrábí společnost ISMM Production & Business Cooperation s.r.o., která dodává sortiment významným firmám po celé Evropě.