Aktuální microsite

Bezpečnostní kamerový systém - dokonalé zabezpečení vašeho majetku
Pokud chcete aby byl váš dům, hala nebo jiný objekt dokonale zabezpečený, pak si pořiďte bezpečnostní kamerový systém - projekci, montáž i servis vám zajistí firma FELOMA se sídlem v Olomouci.
Prodej mechanického zabezpečení - trezory, sejfy, bezpečnostní schránky
Společnost TRESYS s.r.o. se zabývá prodejem a servisem mechanického zabezpečení - bezpečnostních úschovných objektů, jako jsou trezory, sejfy a bezpečnostní schránky, ve Znojmě a okolí.
Stavební práce, průmyslové stavby, výstavba i rekonstrukce nových rodinných domů a chat
Průmyslovou halu i rodinný dům na klíč Vám zrealizuje společnost Miroslav Vrhel - Stavební firma z Kašperských hor. Postavíme a zrekonstruujeme skladovací objekt, dům i chatu dle Vašich požadavků.
Jaroměřská knedlíkárna, chutné domácí knedlíky houskové, bramborové, špekové i ovocné
Čerstvé a voňavé ovocné knedlíky, bramborové taštičky i šišky s mákem dodá až na Váš stůl společnost HEST - VÝROBA KNEDLÍKŮ Stanislava Kufnerová. Chutné domácí produkty pro každý den.
Autoservis - auto servis osobních, dodávkových automobilů, příprava na STK, čištění klimatizace
Autoservis Zlín firmy RM racing servis s.r.o. se zaměřuje na opravy osobních, dodávkových automobilů - řeší přípravu na STK, čištění klimatizace, diagnostiku vozů i opravy závodních vozů a motocyklů.
Prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků různých značek – Hyundai, Toyota
Prodejem nových vysokozdvižných vozíků, především značek Hyundai a Toyota, dále pak použitých VZV i jiných značek, dle aktuální nabídky, se zabývá společnost VZV EXTERNÍ SERVIS RP s.r.o. Ostrava.
Ekologická likvidace automobilů - odtahy autovraků zdarma
Autovrakoviště Goleš Uherský Brod řeší ekologické likvidace automobilů, autovraků. Naši klientelu tvoří především zákazníci z regionu Zlín, Uherské Hradiště, Luhačovice, Vsetín.
Dětský pokojíček na zakázku, vestavěný nábytek podle vašich představ
Na vestavěný nábytek podle vašich představ se specializuje společnost Mg - Interier s.r.o. ve Zlíně, která pro vás vytvoří také dětský pokojíček na zakázku, který splní všechny dětské sny.
Výroba bezpečnostních dveří BEDEX - standardní typové řady i bezpečnostní dveře na zakázku
Společnost MRB Sazovice, spol. s r.o. se sídlem nedaleko Zlína je výrobce bezpečnostních dveří Bedex. Standardem jsou tři typové řady, je však možná i výroba na zakázku.
MRB Sazovice, spol. s r.o. zpracování plechů
Kabelové svazky Plzeň
Kabelové svazky libovolných průměrů a délek speciálně pro Vaši výrobu Vám dodá spolehlivý dodavatel, firma DURANGO electronic s.r.o. z Plzně.
DURANGO electronic s.r.o.
Opravy, prodej a servis vysokozdvižných vozíků a techniky
Opravy motorů a agregátů, smluvní servis, pravidelné technické prohlídky, náhradní díly, manipulační technika, vysokozdvižné vozíky, DESTA od firmy DAMATECH, spol. s r.o.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Fotovoltaické elektrárny na klíč – projekty, montáž, poradenství
Realizací fotovoltaických solárních elektráren na klíč se po celé České republice dlouhodobě zabývá společnost Bc engineering s.r.o., která zajistí vše od projektu až po zapojení.
On-line katalog - spojovací technika, šrouby, vruty, hmoždinky
Společnost Schachermayer, spol. s.r.o.,tradiční velkoobchod se železářským zbožím vystavila na svých www stránkách on-line katalogy, v nichž si můžete pohodlně vybírat a zjistit ceny produktů.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Probarvené štuky, omítky a malty - výroba odstínu na zakázku
Probarvené štuky, omítky a malty vyrobené na zakázku podle požadovaného odstínu nabízí společnost PREMIX servis, spol. s r.o. Neratovic, nedaleko od Prahy.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Nová technologie oživí eventy a pódiové akce díky libovolné změně pozadí
Eventy, společenské a pódiové akce oživí virtuální studio společnosti VIDEO STUDIO POLAS z Prahy.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Airsoftové zbraně - pistole, pušky, střelivo, Eshop - výdejní místo Praha
Jste začínajícím nebo zkušeným hráčem airsoftu? Pak jistě oceníte výběr aisoftových zbraní, pistolí, střeliva a jiných doplňků pro tuto kategorii, které zakoupíte na e-shopu Canonico.cz.
Kosení trávníků všech typů Praha pro krásně hustý a zelený trávník
O krásný trávník se musí pravidelně a odborně pečovat. Služby kosení trávníků všech typů nabízí firmy Král – zahradnické práce s.r.o. z Prahy.
Široká nabídka pracovních rukavic pro všechny odvětví
Díky dlouholetým zkušenostem Vám firma TEMPO O.O.P.P. Chrudim může nabídnout široký sortiment ochranných pracovních rukavic pro odvětví průmyslové a řemeslné výroby.
Rekreační středisko Trnávka - rodinné, rekondiční, ozdravné pobyty a seniorská rekreace
Rekreační středisko Trnávka leží v oblasti Českomoravské vrchoviny mezi obcemi Červená Řečice a Želiv v okrese Pelhřimov na břehu vodního díla Trnávka v nadmořské výšce 422 m nad mořem.
Nástavce na vidlice na vysokozdvižné vozíky - vysoká pevnost a životnost.
Pořiďte si nástavce na vidlice na vysokozdvižné vozíky s vysokou pevností, které Vám usnadní manipulaci s břemeny. Nakupujte u společnosti ČEMAT trading, spol. s r. o. s působností po Ostravě i Opavě.
Kovošrot Nový Bydžov, Nová Paka, Městec Králové, sběrný dvůr s likvidací odpadů i autovraků
Likvidaci a výkup odpadů, kovů i jiných věcí Vám zajistí sběrný dvůr BŘEMUS, spol. s r.o. v Novém Bydžově. Ekologicky zlikvidujeme veškeré odpady a ušetříme tak okolní životní prostředí.
Ubytování v luxusním hotelu v Hřensku v malebném Českosaském Švýcarsku s degustací vína
Komfortní ubytování v srdci skalnatého městečka Hřensko Vám poskytne Hotel Praha**** Jaroslav Doubek. Odpočinek v příjemně zařízených pokojích s prostornou koupelnou, satelitem i minibarem.
Recyklace plastového odpadu, termoplastů, výroba regranulátů
Zpracování termoplastů, recyklace plastového odpadu, výrobu a prodej regranulátů jako polotovar pro další výrobu realizuje společnost ESTAMPA s.r.o., Jičín.
Projektové práce v oboru energetiky, silnoproudých elektroinstalací
Projektové práce v oboru energetiky, silnoproudých elektroinstalací, zařízení nízkého napětí, bleskosvodů realizuje společnost Miroslav Pech, Plzeň.
Podlahářské práce, pokládka parketových vlisů, intarzovaných podlah
Podlahářské práce, pokládka dřevěných podlah, parketových vlisů v různých uspořádání, intarzovaných podlah, renovace a dokončovací práce realizuje 1.MONTÁŽNÍ s.r.o.