Aktuální microsite

Vrata pro chladírny a mrazírny výroba Beroun - pro nejnáročnější zákazníky
Chladírnám, mrazírnám a nejnáročnějším zákazníkům je určena nabídka rychloběžných mrazírenských vrat od společnost Forte Beroun spol. s r.o.
Náhradní díly JEEP z již zastavené výroby skladem
Sháníte náhradní díl na vůz JEEP, jehož výroba byla již zastavena? Skladové zásoby těchto těžko sehnatelných dílů nabízí společnost Crown (RDR) Automotive Sales International s.r.o.
Škola hrou, ZŠ a MŠ na Opavsku s moderními technologiemi i alternativním stylem výuky
Moderní výuku se zaměřením na skupinovou práci a kooperativní učení Vám poskytne škola rodinného typu Základní škola a Mateřská škola Hrabyně, okres Opava, příspěvková organizace.
Kvalitní pracovní podložky do vibrolisu, precizní výroba a export do zemí EU, USA i Ruska
Pracovní podložky s maximální životností Vám zhotoví společnost PRACOVNÍ PODLOŽKY s.r.o. z Týniště nad Orlicí. Navrhneme a vyrobíme podložky z měkkého i tvrdého dřeva dle Vašich požadavků.
Mateřská škola v Mníšku pod Brdy s řadou nadstandardních kulturních a sportovních akcí
Mateřská škola, Mníšek pod Brdy, 9. května 575, okres Praha západ poskytne Vašim dětem kvalitní předškolní vzdělání v příjemně zařízeném prostředí plném herních prvků i sportovních činností.
Modely závodních aut Ferrari propracované do nejmenších detailů
Modely závodních aut Ferrari propracované do nejmenších detailů nabízí ve svém ehopu společnost AUTO-MODELY.CZ Ing. Karla Cvejna z Prahy.
Zajišťujeme pohřební záležitosti nepřetržitě sedm dní v týdnu
Veškeré kremační a hřbitovní podmínky, vyřízení administrativy, úmrtní list, tisk smutečních oznámení v sobotu i v neděli
Deratizace, dezinsekce a dezinfekce Kladno – vyčistěte zanesené prostory od nežádoucích vlivů
Středočeské vodárny Kladno kromě aktivit zaměřených na vodu nabízejí i další služby. Mezi jinými i deratizaci, dezinsekce a dezinfekci. Zabývají se hubením hlodavců, hmyzu a ochrannou dezinfekcí. Vše je prováděno šetrnými metodami, které neohrozí Vaše zdraví. Prohlídka zamořených prostor, návrh řešení a konzultace jsou vždy samozřejmostí. Prostor ...
3D Geometrie –  přesná diagnostika a seřízení nápravy osobních aut a dodávek
Autoservis Bosch Car servis v Opavě poskytuje kompletní a profesionální servis osobních i dodávkových vozidel s moderním čtyřsloupovým zvedákem pro přesnou diagnostiku geometrie a seřízení nápravy.
Odvoz demoličních a stavebních odpadů Mníšek pod Brdy
Spolehlivý odvoz odpadu z Mníšku pod Brdy a dalších vybraných lokalit podle přání klienta.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Výroba a dodávka desek tištěných plošných spojů
Zajistíme Vám, že naše tištěné spoje jsou v nejvyšší evropské kvalitě, splňují maximální technické požadavky a výrobu zajišťují specialisté.
PROMESA s.r.o. Český dodavatel tištěných spojů Chrudim
Kvalitní jízdní kola CTM, Leader Fox, Rock Machine, Condor - nejnovější modely jízdních kol
Na prodejně Bike-centrum Hulín můžete vybírat nejnovější modely jízdních kol. Prodej je zaměřen na kvalitní jízdní kola CTM, Leader Fox, Rock Machine, Condor. Sleva 5% do konce února 2019.
Inovativní úklidová technika, i-mop pro snadné čištění podlah
Inovativní úklidová technika, mycí stroj i-mop pro flexibilní a rychlé čištění podlah v domech komerčních prostorech či ubytováních od společnosti i-teamcz s.r.o.
i-teamcz s.r.o. Úklidová technika
Sanitární výrobky vysoké kvality, sériová i atypická zakázková výroba
Sanitární výrobky vysoké kvality, vybavení sociálního zařízení, umyvadla, vany, žlaby, sériovou i atypickou zakázkovou výrobu realizuje MRAMORIT a.s.
Obec Stebno s kaplí i významným kostelem sv. Šimona a Judy, státem chráněnou kulturní památkou
Obec Stebno je malá vesnice rozprostírající se na náhorní planině Českého středohoří jen pár kilometrů od okresního města Ústí nad Labem. Ideální místo pro milovníky procházek a klidu.
Mezinárodní kamionová doprava, spedice, express přeprava vozem DAF Solo, tahači Mercedes Benz, Renault
GEPARD TRUCK s.r.o. je přepravní společnost se specializací express přeprava a mezinárodní kamionová doprava, spedice na celém území Evropy i daleký východ vozy DAF, Renault, Mercedes Benz.
Nouzové otevírání dveří, bytů, aut a opravy zámků
Společnost SYMO-Jiří Moučka poskytuje v regionu Rožnov pod Radhoštěm, Vsetín službu Nouzové otevírání dveří, bytů, aut. Provádí i opravy zámků.
Hřídele, šnekové a kuželové soukolí, čelní ozubená kola výroba
šnekové převodovky, hřídele, pohonné systémy, kuželové a šnekové soukolí, ozubená kola, pohony, průmyslové, převodovky zajistí firma TOS ZNOJMO
Obec Černčice na Lounsku s památným stromem i kostelem, součást mikroregionu Perucko
Obec Černčice je malá vesnice na Lounsku s významnou dominantou v podobě kostela sv. Vavřince pocházejícího ze 12. století. V obci funguje řada spolků i kulturních a sportovních klubů.
Výhradní distributor produktů APPLEDENTAL, zařízení pro stomatology a zdravotnictví
Kvalitní a spolehlivé stomatologické produkty Vám dodá společnost APPLEDENTAL CZ s.r.o. z Brna Žabovřesky. Prodáváme zdravotnické prostředky s těmi nejlepšími technickými vlastnostmi.
Pult centrální ochrany Praha, zabezpečení objektů, kamerový dohled i monitoring osob
Maximálně zabezpečení Vašeho majetku Vám zprostředkuje společnost RTH Security s.r.o. sídlící na Praze 4 Michle. Nejnovější technologie na poli alarmů, ostrahy objektů i kamerového dohledu.
Terénní úpravy, zemní a výkopové práce v okrese Bruntál, demolice i bourací úpravy
Veškeré terénní úpravy včetně inženýrských sítí Vám provede společnost Zemní a výkopové práce Josef Švédík z obce Velká Štáhle u Bruntálu. Připravíme Váš pozemek tak, abyste mohli začít stavět.
Profesionální nástřiky podvozku a dutin vozu - ošetření spodku a dutin Vašeho auta proti korozi
AUTOSERVIS ŠAJTAR z Ostravy Vám pomůže ochránit podvozek Vašeho automobilu! Nabízíme profesionální nástřiky spodku a dutin, které ochrání Váš vůz před korozi a dalšími nepříznivými vlivy.
Zahradní a lesní technika,servis sekaček na trávu, prodej a opravy
Prodej, opravy a servis zahradní a lesní techniky, sekačky na trávu, robotické sekačky, křovinořezy, zahradní nářadí od firmy Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Ošetření proti nebezpečným klíšťatům  - přípravky s dokonalou ochranou pro Vašeho zvířecího miláčka
Ošetření proti nebezpečným klíšťatům, účinné přípravky jsou voděodolné a jsou vhodné i pro štěňata - Veterinární ordinace MVDr. Baudyš Jablonec nad Nisou, myslete na ochranu před parazity již dnes
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš