Aktuální microsite

Ocelové konstrukce Jičín – výroba ocelových hal a konstrukcí
Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí jako jsou střešní konstrukce, haly, přístřešky nebo provádíme opláštění - Zámečnictví HSV Jiří Hlavatý Jičín
Interiérová řešení rodinných domů, bytů i komerčních prostor Praha – včetně 3D zobrazení
Nevíte si rady s řešením vnitřního prostoru rodinného domu, bytu, kanceláře nebo komerčních prostor? Návrhy a realizace interiérů nabízí špičkoví architekti společnosti SPING STAV spol.s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Ventilátor pro svislé a vodorovné umístění - spolehlivé větrání do koupelny či toalety
Pořiďte si špičkové větrání do koupelny či toalety za použití ventilátoru pro svislé a vodorovné umístění - C + C Cimbál s.r.o. Liberec
Krátkodobé zapůjčení vozů Škoda i dlouhodobý pronájem aut v prvotřídním stavu
Vozy značky Škoda si můžete krátkodobě zapůjčit v autopůjčovně společnosti AUTO SCHNEIDER se sídlem v Ostravě. Poskytujeme i dlouhodobý pronájem osobních automobilů.
Vedení personální a mzdové agendy bez starostí – zpracování mezd,  zúčtování daně atd.
Zpracování mezd, zúčtování daně, vyhotovení výplatních pásek a mzdových listů a mnohem více Vám zajistí v rámci služeb vedení personální a mzdové agendy firma Ing. Olga Molnárová v Brně i v Hodoníně.
Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava – zajistíme Vám auto od pick-upu po návěs
Vnitrostátní a mezinárodní autodopravu od přepravy pick-upem až po nadrozměrné náklady či drobný rozvor po olomouckém kraji zajišťuje firma VAPEE s.r.o. z Olomouce.
Kvalitní spací pytel khaki přímo z policejních skladů
Pořiďte si spací pytel khaki, který splňuje ty nejnáročnější podmínky pro přespání - ARMPEX s.r.o. Jičín
Prodej a výroba kvalitní moravské víno, přívlastkové vína, sklep Čejč
Prodej a výroba kvalitní moravské víno, přívlastkové vína pěstuje na Moravě Vinařství Císařské sklepy Horák Horákova farma, a.s. Čejč. Prodává bílé i červené odrůdy vín.
Císařské sklepy Horák
Vyzkoušejte netradiční ubytování v hotelu v zámeckém stylu
Doslova pohádkové ubytování v pokojích hotelu v zámeckém stylu Vám na Ostravsku nabízí Zámek Zábřeh.
Spolehlivá železniční doprava materiálu, komodit včetně poradenství
V železniční dopravě materiálu, komodit a jeho poradenství vám pomůže jednoznačně firma Železnice Peštál s.r.o. z Třebíče s dlouholetou praxí a spolehlivým přístupem.
Výstavba starších i nových hal, přístřešků a administrativních budov
Výstavba starších i nových hal, přístřešků, administrativních budov, prodejen, autosalonů a zemědělských hal provádí firma St mont v Dačicích.
Luxusní ubytování, pobyt v zámeckém hotelu s wellness centrem v České republice
Pobyt v zámeckém hotelu, luxusní ubytování s wellness centrem na Vysočině, stravování, obědové menu, speciality a nevšední zážitky nabízí Hotel Zámek Valeč v České republice.
Výroba mechanických, vícestupňových a průmyslové převodovek
Elektropřevodovky, vícestupňové převodovky, průmyslové, mechanické pohony, náhradní díly a další, Vám spolehlivě zajistí firma TOS Znojmo, akciová společnost.
Firemní akce a večírky, Dětský den - zábavný program, pronájem autodráhy SCX  Brno
Firemní akce a večírky, Dětský den. Zábavný program to je pronájem autodráhy SCX Brno. Zajistíme pronájem autodráhy včetně autíček, digitálně vyhodnocované výsledkya kompletní obsluhu autodráhy.
Solární elektrárny pro rodinné domy na klíč – projekt, montáž
Fotovoltaické, solární elektrárny pro rodinné domy zajistí na klíč společnosti Bc engineering, specialista na fotovoltaiku. V Bc engineering se postarají o projekt, montáž i potřebné papírování.
Speciální technická keramika pro automobilový průmysl, elektroniku i zdravotnictví
Společnost CeramTec se sdílem v Šumperku vyrábí speciální technickou keramiku pro automobilový průmysl, elektroniku i zdravotnictví- je součást mezinárodní skupiny CeramTec.
Navštivte rodný dům J. G. Mendela - návštěvnické centrum Moravského Kravařska
Detaily ze života slavného přírodovědce J. G. Mendela se dozvíte, pokud navštívíte rodný dům a muzeum J.G. Mendela v obci Vražné – návštěvnické centrum regionu Moravské Kravařsko.
Výkup a zpracování kabelů - nejlepší výkupní cena za kabely v Ostravě
Prodejte nepotřebné kabely v jednom z našich středisek DEMONTA T, s.r.o, za které Vám výhodně zaplatíme. Dáváme Vám ty nejlepší výkupní ceny kabelů i kovošrotu v Ostravě.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Kvalitní potisk samolepicích papírových pásek - odolné, nezatěžující životní prostředí
Prodejem samolepicích papírových pásek, které jsou vysoce odolné a navíc nezatěžují životní prostředí, se zabývá firma MITOMA rolls s.r.o. ve Zlíně, která se specializuje i na jejich kvalitní potisk.
Špičkové dřevěné vchodové, interiérové dveře - výroba, prodej
Vchodové dveře jsou vizitkou domu, ale také by měly kvalitně zabezpečit a dobře zaizolovat váš dům od nepříznivých vlivů počasí. Proto je zde firma ALBO, která vám vyrobí dveře nejen v Olomouci.
Internetový prodej vrtáků, záhlubníků, sekáčů do dřeva  i betonu
E-shop, internetový prodej nejrůznějších vrtáků, záhlubníků a sekáčů do betonu, dřeva, zdiva i kovu zajistí firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Výhodné financování zemědělských a lesnických strojů a techniky
Společnost Erste Leasing a.s. poskytuje rychlé financování investičních potřeb a zajišťuje financování zemědělské a lesnické techniky formou leasingu nebo úvěru v okolí Třebíče a Moravských Budějovic.
Autorizovaný prodejce nových i ojetých vozů Škoda poskytuje komplexní servisní služby
Prodej nových i ojetých vozů značky Škoda a následný komplexní servis vám zajistí Horácké autodružstvo v Třebíči, které poskytuje špičkové služby za dostupné ceny.
Energetické audity, certifikace kameniva, betonu, tmelů
Certifikace energetické náročnosti budov, energetické audity a štítky, certifikace kameniva, betonu, tmelů, malt, izolací realizuje Technický a zkušební ústav stavební Praha, s.p.
Poliklinika Paracelsus Litvínov - ambulance, závodní lékařské preventivní péče
Poliklinika Paracelsus nabízí ambulantní zdravotní a lékařskou preventivní péči pro firmy a občany z okresu Most. V rámci našeho zařízení poskytujeme kompletní služby.