Aktuální microsite

Soukromé, firemní oslavy, denní menu - restaurace Otrokovice
Selská KRČMA Otrokovice je známá restaurace nedaleko Zlína, oblíbená pro soukromé rodinné oslavy a firemní akce. Také dělají skvělé denní menu.
Závodní stravování nejen pro firemní účely formou rozvozu chutných jídel
Nemáte-li vyřešen jídelníček váš či vašich zaměstnanců, obraťte se na firmu Mikeš a spol s.r.o. z Opavy. Ta za vás ráda tuto starost převezme formou závodního stravování včetně jeho rozvozu.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Měření zraku – vyšetření u kvalifikovaného optometristy
Měření zraku pohodlně a jednoduše pro Vás zajistí v Optice Kocandová. Naši zkušení a kvalifikovaní optometristé jsou Vám k dispozici.
Výroba průmyslová vzduchotechnika, průmyslové odsávání vzduchu
V oboru průmyslová vzduchotechnika působí firma RAJCH Zlín. Navrhneme komplexní řešení odsávání vzduchu pro průmyslové provozy. Působíme po celé ČR.
Obec Chlumy, lesy, louky, turistická oblast okrese Plzeň – jih
Obec Chlumy v okrese Plzeň – jih se nachází v turistické oblasti Blatenská pahorkatina. Krásná příroda Chlumského lesa, turistické a cyklo trasy, historické a přírodní zajímavosti.
Lineární technika, kuličkové šrouby, vodící tyče, ložiska
Lineární technika s příslušenstvím, lineární vedení, kuličkové šrouby, pouzdra, vodící tyče, ložiska, hřebeny pro jednoúčelové stroje či CNC zařízení dodává HIWIN s.r.o., Brno.
Těžba dříví – výchovné a kalamitní těžební práce
Specialista na lesní těžbu dříví, pomocí ruční i harvestorové techniky, to je společnost WOOD TRADING s.r.o. z Brna. Provádíme výchovné i kalamitní těžební práce.
WOOD TRADING s.r.o.
Dodávka strojních dílů, odlitků a výkovků, zakázková výroba dle požadavků a dokumentace zákazníka
Strojní díly pro hutní provozy, díly pro těžební a železniční průmysl, odlitky a výkovky vyrábí a dodává společnost Products of Steel s.r.o. v Ostravě. Zpracováváme i zakázkovou strojírenskou výrobu.
Products of Steel, s.r.o.
Prodej a servis gastro vybavení – kávovary, chladící pulty, fritézy, konvektomaty
Podnikáte v gastronomii? Vlastníte restauraci, bistro, fastfood nebo jídelnu? Pak se neobejdete bez profesionálního gastro vybavení, které Vám na míru dodá společnost Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Automatické zavlažovací systémy Praha a střední Čechy – úspora vody až 40%
Úspory času, vody a především krásně kvetoucí zahrady a upraveného stále zeleného trávníku docílíte pouze s automatickým zavlažovacím systémem od společnosti AQUASTART, spol. s r.o. ze středních Čech.
Obec Hornosín s kaplí sv. Floriána, místní lidovou knihovnou i hospůdkou
Prázdninovou pohodu a klid typické jihočeské vesnice Vám poskytne obec Hornosín. Obec se zajímavou historií opředenou mnoha pověstmi, SDH a vlastní obecní samosprávou.
Pronájem kanceláří a skladových prostor s kamerovým systémem i parkovištěm, Praha 10 Hostivař
Příjemné prostory pro Vaši kancelář naleznete u společnosti Jubel s.r.o. z Prahy 10. Pohodlné a vytápěné místnosti v rodinném a oploceném areálu s ostrahou.
JUBEL, s.r.o.
Vakuové tvarování s výrobou vakuových výlisků z thermoplastů, díly pro automobilový průmysl
Kompletní služby vakuového tvarování od návrhu až po hotový výrobek Vám poskytne společnost PAJR s.r.o. z Mladé Boleslavi. Kvalitní díly a formy pro automobilový průmysl.
Obec Zádolí, malá vesnice s obecním domem, knihovnou a chráněným památným stromem
Obec Zádolí je malá vesnička v okrese Ústí nad Orlicí s pouhými několika desítkami obyvatel, díky kterým je ideálním místem pro letní rekreaci a odpočinek.
Prodej a přeprava sypkého i stavebního materiálu, zemní, výkopové a demoliční práce
Bohatý sortiment kameniva a sypkých hmot Vám poskytne firma Jana Maštalířová Prodej písku a kameniva z Prostějova. Různé druhy písků pro účely betonování, na omítky i pískoviště.
Stomické a inkontinenční pomůcky, výrobky pro hojení ran a péči o kůži, obvazy i náplasti
Mějte svůj život i intimní zdravotní potíže pod kontrolou, získejte zpátky sebejistotu a pocit bezpečí se společností COLOPLAST A/S odštěpný závod sídlící na Praze 5 Jinovice.
Obec Kozojídky s titulem vesnice roku 2016, s kaplí sv. Martina a bohatým společenským životem
Obec Kozojídky je malebná vesnice ležící nedaleko Veselí nad Moravou významná svou bohatou kulturou, historií a aktivním udržováním lidových tradic.
Pekárna na Praze 9 s bohatým sortimentem slaného a sladkého pečiva i celozrnných produktů
Křupavé a vždy čerstvé pečivo vyrobeno dle tradičních receptur Vám zajistí Středovy pekárny, s.r.o. na Praze 9 Čakovice. Široký sortiment cukrářských i pekařských produktů ruční výroby.
Pohřební ústav Libochovice – zajistí převoz, zpopelnění, pohřeb do země, církevní obřad
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. zajišťuje veškeré pohřební služby a pomoc s organizací pohřbu v Libochovicích a okolí.
Autoservis vuzů značky Renault
Autoservis vozů značky Renault a jiných značek v Ostravě najdete na ulici Kollárove 14 v Mariánských Horách u firmy AUTOSERVIS ŠAJTAR.
Ocelové konstrukce Jičín – výroba ocelových hal a konstrukcí
Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí jako jsou střešní konstrukce, haly, přístřešky nebo provádíme opláštění - Zámečnictví HSV Jiří Hlavatý Jičín
Interiérová řešení rodinných domů, bytů i komerčních prostor Praha – včetně 3D zobrazení
Nevíte si rady s řešením vnitřního prostoru rodinného domu, bytu, kanceláře nebo komerčních prostor? Návrhy a realizace interiérů nabízí špičkoví architekti společnosti SPING STAV spol.s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Ventilátor pro svislé a vodorovné umístění - spolehlivé větrání do koupelny či toalety
Pořiďte si špičkové větrání do koupelny či toalety za použití ventilátoru pro svislé a vodorovné umístění - C + C Cimbál s.r.o. Liberec
Krátkodobé zapůjčení vozů Škoda i dlouhodobý pronájem aut v prvotřídním stavu
Vozy značky Škoda si můžete krátkodobě zapůjčit v autopůjčovně společnosti AUTO SCHNEIDER se sídlem v Ostravě. Poskytujeme i dlouhodobý pronájem osobních automobilů.
Vedení personální a mzdové agendy bez starostí – zpracování mezd,  zúčtování daně atd.
Zpracování mezd, zúčtování daně, vyhotovení výplatních pásek a mzdových listů a mnohem více Vám zajistí v rámci služeb vedení personální a mzdové agendy firma Ing. Olga Molnárová v Brně i v Hodoníně.