Aktuální microsite

Rychloběžná lamelová vrata výroba a prodej Beroun – bezporuchová a s kvalitním pohonem
Sháníte bezporuchová vrata s možností výběru ovládání? Kvalitní rychloběžná lamelová vrata vyrábí a prodává společnost Forte Beroun spol. s r.o.
Čelisti na role, svěrací vidlice na vysokozdvižné vozíky
Čelisti na role či svěrací vidlice na vysokozdvižné vozíky Vám nabízí naše firma ČEMAT trading, spol. s r.o., která je jedním z hlavních distributorů příslušenství pro manipulační a stavební techniku.
Hydroizolace Praha  - široký sortiment kvalitních tmelů a nátěrů
Nežádoucí vlhkosti staveb nebo nechtěnému průsaku vlhkosti zabráníte spolehlivě s kvalitní hydroizolací od společnosti BETOSAN s.r.o. z Prahy, českého výrobce stavební chemie.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Kamenictví Praha, zakázková výroba pro kameníky, zpracování kamene
Zpracování kamene, řezání, broušení a leštění deskovin pro kameníky, zakázková výroba obkladů, dlažeb, parapetů a hřbitovních pomníků realizuje Daha Nehvizdy, s.r.o.
Tónovací centrum, tónování a míchání barev podle přání na počkání
Barvy - laky komplet v Opavě je řetězec speciálních prodejen s kompletním sortimentem interierových a fasádních barev, také nabízíme míchání barev na počkání v našem tónovacím centru v Opavě.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Pohřeb Libochovice - obřady, balzamace, zpopelnění, mezinárodní převozy, rozptyl
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. nabízí kompletní služby v oblasti pohřebnictví. Pohřby do země, zpopelnění, církevní služby, převozy zesnulých v rámci ČR, mezinárodní převozy.
Laboratorní služby Kladno – nejen rozbory pitné vody, měření přírodních radionuklidů ve vodě
Jedná se o akreditovanou laboratoř, která je držitelem povolení Státního úřadu pro jadernou bezpečnost pro měření a hodnocení obsahu přírodních radionuklidů ve vodě.
Opravy a renovace fasád, dlouhodobá spokojenost a profesionální servis
Stavební firma Nowický, Vám v okrese Opava zajistí kompletní renovace a opravy fasád. Firma se zabývá stavební činností od izolací a zateplování budov až po celkovou výstavbu domů.
Pohodlné oblečení do tanečních kurzů Praha – elegance a kvalita
Užijte si tanec naplno a bez omezení s pohodlným a elegantním oblečením do tanečních kurzů, které nabízí pro dámy, pány, dívky i chlapce firma Heller s.r.o. z Prahy.
Tříděný odpad i bioodpad odvezeme a zpracujeme
Technické služby TS Valašské Meziříčí se postarají o svoz komunálního odpadu, ale i tříděný odpad či bioodpad. Služby mohou využít města, průmyslové podniky, živnostníci, obchodní řetězce i nemocnice.
Rodinné domy na klíč – návrhy špičkových architektů
Přemýšlíte o vlastním bydlení? Rodinné domy na klíč podle návrhů špičkových architektů Vám nabízí společnost SPING STAV s.r.o. se sídlem v Praze.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Prodej spodního prádla - kvalitní podprsenky, kalhotky, stahovací prádlo
Na prodejně Elis Spodní prádlo Uherský Brod si snadno vyberete dobře padnoucí spodní prádlo - kvalitní podprsenky, pohodlné kalhotky, stahovací prádlo i plavky. Poradíme Vám při výběru.
Elektronická požární signalizace – spolehlivá ochrana osob a majetku před požárem
Návrh a montáž elektronického požárního systému v Olomouckém kraji Vám zajistí společnost FELOMA s.r.o, specialista na projektování, montáž a servis bezpečnostních zařízení.
Kamenictví, kameník, výroba a opravy pomníků Znojmo
Kamenictví, kameník, výroba a opravy pomníků pro Znojmo a okolí provádí firma Kamenosochařství Benešovský Antonín. Kompletní výroba pomníků včetně zaměření a montáže.
Sypký stavební materiál - prodej kvalitního štěrku a písku pro stavby
Pokud sháníte kvalitní písek a štěrk, navštivte naší prodejnu KAMENY OPAVA s. r. o. v Kravařích , kde vám nabídneme široký sortiment sypkých stavebních materiálů.
Prodej nadnormativních zásob všech druhů ložisek, motoložiska
Společnost MATERIA se sídlem v Pardubicích nabízí velkoobchodní a maloobchodní prodej ložisek. Dodáváme všechny typy ložisek od tuzemských i zahraničních výrobců.
MATERIA s.r.o. Ložiska Pardubice
Reflexní a bezpečnostní prvky na kolo - přilby a světla na kolo
Přijďte si pro reflexní a bezpečností k firmě Ladislava Pošíka KOSKA BIKE do Hradce nad Moravicí u Opavy. Nabízíme cyklistické přilby, světla na kola a reflexní pásky.
Prizmovací pila P 200 pro podélné rozřezání tenké kulatiny
Nabízíme služby v oblasti výroby a servisu dřevařských strojů pro zpracování pilařských výřezů – rámová pila, prizmovací pila - Binter DS s.r.o. Trutnov
Profesionální psychiatrická péče, psychiatrická ambulance Praha 5
Profesionální psychiatrická péče, odbornou léčbu duševních chorob, depresí, závislostí realizuje společnost Psychiatrická ambulance Smíchov s.r.o., Praha 5.
Nepřetržitá pohřební služba – převozy zemřelých po celé ČR i ze zahraničí
Kompletní služby ohledně pohřbů a kremací včetně převozů v celé ČR i ze zahraničí. Pohřební služby zajistí naše malá rodinná firma Krejčíkovi Jičín
Hydroizolační systémy Most – různé produkty pro stavebnictví
O dokonalou izolaci v různých podmínkách při stavbě budov, vodních děl nebo spodních staveb se spolehlivě postarají hydroizolační systémy od společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Rozbory bazénové vody a koupališť ve volné přírodě - laboratoř Říčany, s.r.o.
Vodohospodářská laboratoř poskytuje služby dle platné legislativy. Provádíme rozbory i odběry bazénové vody a koupališť ve volné přírodě.
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
Odstranění legionelly Chrášťany – využívá UV záření a nemění vlastnosti vody
Odstranění patogenních bakterií legionelly a ochrany zdraví docílíte bez změny vlastností vody a použití chloru a s UV sterilizátory od společnosti GORO, spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Specialisté na realizaci staveb z monolitického betonu Praha – odborníci s prací
Stavíte? Hledáte odborníky? Specialisté společnosti SPING STAV s.r.o. se sídlem v Praze mají s realizací všech typů staveb z monolitického betonu mnohaleté zkušenosti.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Víkendové relaxační pobyty Litvínov – aktivní odpočinek a nová energie pro Vás
Potřebujete načerpat sílu, odpočinout si a strávit nezapomenutelný víkend v krásném prostředí? Určitě Vás osloví nabídka relaxačních víkendových pobytů v Sanatoriu Krásný potok u Litvínova.