Aktuální microsite

Renovace veteránů - repliky náhradních dílů
Ve společnosti Autoplachty Nekvasil najdete široký sortiment autentických replik náhradních dílů pro historická vozidla a veterány a také doplňky k vozům z značky Jeep.
Střední odborné učiliště s domovem mládeže, rozmanité obory, Soběslav
Střední odborné učiliště s domovem mládeže, tříleté učební obory i pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami zajišťuje Střední škola řemeslná a Základní škola, Soběslav.
Drůbežářský závod Klatovy, zpracování kuřecího masa, výroba uzenin
Drůbežářský závod Klatovy a.s. se zaměřuje na odchov kuřat, zpracování kuřecího masa, výrobu kuřecích uzenin a jiných produktů bez E, prodej kuřat chlazených a mražených.
Autorizovaný velkoobchod JABLOTRON, alarmy a monitoring vozidel
Autorizovaný velkoobchod JABLOTRON zajišťuje společnost E*tech, spol. s r.o., Praha, která prodává autoalarmy a monitoring vozidel, bezpečnostní systémy.
Projekční kancelář, projekce budov a sportovních staveb, Liberec
Projekce domů, občanských, průmyslových a sportovních staveb, pro uzemní a stavební řízení, vizualizace realizuje projekční kancelář Ing. Radovana Novotného UNIARCH, spol s r.o., Liberec.
Mateřská škola s nadstandardní péčí a důrazem na rozvoj osobnosti dětí
Mateřská škola Drobeček s.r.o. v Plzni poskytuje nadstandardní péčí pro děti od 2 let, klade důraz na rozvoj osobnosti, správný vývoj jedince s individuálním přístupen v anglicko-českém prostředí.
Koupelny na klíč. Nové Koupelnové studio Znojmo, Moravský Krumlov
Koupelny na klíč. Nové Koupelnové studio OSP spol. s r.o. Moravský Krumlov Vám navrhne a zrealizuje koupelnu snů. Máme nižší ceny díky úspoře z rozsahu. Široký sortiment s vyšší kvalitou.
Výroba klíčů, autoklíčů s immobilizérem, motoklíčů, čipování autoklíčů
Společnost Moučka-SYMO s.r.o. je výrobce klíčů, autoklíčů, motoklíčů. Provádíme i čipování autoklíčů s immobilizérem. Naše provozovny najdete ve Zlíně a v Rožnově pod Radhoštěm nedaleko Vsetína.
Zakázková výroba kartáčových lišt, kartáčů a smetáků dle dokumentace
Výrobní postup metodou zarážení a ručního zatahování, zakázková výroba kartáčů, smetáků, košťat. Kartáče vyrobíme nejen dle dodané dokumentace, ale i podle poslaného vzoru.
Městský mobiliář od čekáren až po ukazatele, koše, lavičky a cedule
Jednotný městský mobiliář pro obce i města nabízí společnost Čekárny – bus Zábřeh (Šumperk). Vyrábíme čekárny, ukazatele i další městský mobiliář, který zajistí pohodlí všem občanům i návštěvníkům.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Sušené květiny, keramika, aranžérský materiál - eshop, velkoobchod
Velkoobchodním prodejem sušených květin, keramiky, dárkového zboží a potřeb pro aranžéry se zabývá Velkoobchod s eshopem Hádlík. Působíme ve Zlínském a Olomouckém kraji.
Dlaždičské práce, strojní pokládka zámkové dlažby na klíč, venkovní dlažba na chodník
Pokládku zámecké dlažby i jiné podlahy Vám zajistí společnost Miloslav Kobera z Prahy 9 Klánovice. Precizně položíme dlažbu kolem Vašeho domu, na příjezdovou cestu i jinou venkovní plochu.
Lékárna Dolní Poustevna, internetový obchod s léky, doplňky stravy, vitamíny i kosmetikou
Lékárnu s bohatým lékárenským sortimentem i kvalitním poradenstvím Vám zajistí LÉKÁRNA BONA BRAVO Šluknov s.r.o. sídlící v obci Dolní Poustevny. Poskytujeme lékárenskou péči na té nejvyšší úrovni.
Pronájem konferenční prostory, sál, salónek pro firemní akce Přerov
Pokud hledáte stylové a moderně vybavené konferenční prostory pro firemní akce, tak budete jistě spokojeni s Hotelem FIT v Přerově, kde vám poskytneme pronájem konferenčních prostor, sálů nebo salónku, které mají kvalitní zázemí pro všechny typy akcí. Vybrat si můžete z několika konferenčních prostor dle vaší potřeby: Malý konferenční sál s ...
Skleněné obklady zdí interiérů - obložení za kuchyňskou linkou, skleněné obrazy
Do produkce firmy FRAJT s.r.o. patří skleněné obklady zdí interiérů - obložení za kuchyňskou linkou, sprch, vstupních prostor i skleněné obrazy. Firma sídlí v Kroměříži - Zlínský kraj.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Drcená kůra modřínová, smíšená - prodej čerstvé mulčovací kůry
V prodejním skladu společnosti Správa a údržba silnic Kroměřížska je na prodej drcená kůra modřínová i smíšená. Čerstvé mulčovací kůry je skladem více jak 40 m3.
Pohřební služba Praha – volejte nonstop zdarma 800 10 10 50
Řešíte úmrtí blízké osoby? Pracovníci Pohřebního ústavu hl. m. Prahy jsou tu pro Vás nonstop, kdykoliv je potřeba. Stačí bezplatně zavolat na nonstop telefonní linku pohřební služby 800 10 10 50.
Montáž, servis pojízdných skladových zařízení, regálových systémů
Montáž i pravidelný servis pojízdných skladových zařízení zajišťuje společnost Mobile Storage, výrobce regálů z regionu Zlínský kraj. Díky servisu je životnost pojízdných regálových systémů delší.
Rekonstrukce a nové šikmé a ploché střechy, klempířské práce
Realizujeme střechy Náchod, rekonstrukce střech Červený Kostelec, šikmé střechy, ploché střechy, klempířské práce - KUKO s.r.o. Červený Kostelec
Stříkací zařízení pro průmysl, stavebnictví, malířské práce
Profesionální stříkací zařízení, čerpadla, pistole pro aplikaci nátěrových hmot, které jsou vhodné pro průmysl, stavebnictví a malířské práce dodává PEŠEK technology spol. s r.o.
Ultratenké, latexové, nitrilové rukavice Praha – výhodná balení pro zdravotnictví i průmyslové provozy
Společnosti BIOGEN PRAHA s.r.o. nabízí nově širokou nabídku rukavic od ultratenkých po extra odolné pro využití ve zdravotnictví, potravinářství nebo průmyslovém provozu.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Světelné reklamní tabule, boxy a panely Praha - výroba reklamy od nás snadno a rychle!
Světelné reklamní tabule, boxy a panely pro velké i malé firmy v Praze pro Vás efektivně a rychle zajistí společnost MOOS s.r.o.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy Praha
Zdravotní středisko, poliklinika, Litvínov - nestátní zdravotnické zařízení
Bydlíte v Ústeckém kraji či přímo v Litvínově a nevyhovuje vám zdravotní středisko? Pak přejděte k nám, naše poliklinika není zřizovaná státem a poskytuje zdravotní péči občanům i firmám.
Farma Olšovka, ustájení koní, jezdecké kurzy, firemní teambuildingy i školy v přírodě
Farma Olšovka NORD OLŠOVKA, spol. s r.o. je rodinný statek v obci Žinkovy – Březí na Plzeňsku, který se zaměřuje na chov domácích zvířat, ekologické zemědělství, lesnictví a rybolov.
Hrušovany nad Jevišovkou, turistická oblast v jihomoravském příhraničí s pamětihodnostmi
Hrušovany nad Jevišovkou je malé městečko ležící jen pár kilometrů od okresního města Znojmo. Obec je významná svými památkami, jako jsou barokní kostel sv. Štěpána či empírový trojkřídlý zámek.