Aktuální microsite

Cateringové občerstvení Praha, svatby, konference i piknik
Cateringové občerstvení Praha se společností House Catering s.r.o., připravíme svatbu, promoci, konferenci i piknik. Zhotovujeme vícechodová menu, rauty, banketky, saláty.
House Catering s.r.o. Služby v oblasti gastronomie Praha
Krásná příroda v CHKO Šumava v malebné obci Zbytiny, turistika
Zachovalá krajina CHKO Šumava v obci Zbytiny, pohostinství, ubytování pro turisty, cyklotrasy a turistické stezky do krásných lesů a podmáčených luk.
Pravidelné promítání filmů, online prodej vstupenek, kinosál Jirkov
Pravidelné promítání filmů pro děti, mladistvé i dospělé diváky v kinosále Jirkov s kapacitou 224 míst. Prodej vstupenek online na internetu či v aplikaci.
Divadlo Kejkle, zábava pro děti i dospělé, narozeninové oslavy s klaunem, malování na obličej
Odpoledne plné hudby, tance a balónků pro malé i velké Vám s úsměvem zorganizuje Petra Klímová - Divadlo kejkle. Prožijte nezapomenutelný den plný dětských úsměvů.
Personální agentura, hledání práce, nábor kvalifikovaných zaměstnanců pro manuální práci
Se situací na trhu práce a hledáním potřebné pracovní síly Vám pomůže personální agentura HOFMANN WIZARD s.r.o. z Plzně. Kvalitní a propracovaný servis ve sféře lidských zdrojů.
Prodej, servis jízdních kol, elektrokol - cykloprodejna, cykloservis
Sport-Racing-Bike Zlín je cykloprodejna a cykloservis pro zákazníky v okolí Zlína. Zajišťujeme servis jízdních kol i elektrokol, na prodej máme jízdní kola různých značek a elektrokola Dema, Superior.
Vodoléčba, elektroléčba Litvínov – příjemná úleva nejen od bolestí kloubů a páteře
Trápí vás bolesti kloubů a páteře, nespavost, celulitida či jste po operaci? Velkou úlevu přináší terapie vodoléčbou a elektroléčbou, kterou nabízí zrekonstruované Sanatorium Krásný Potok u Litvínova.
Projektování speciálních staveb pro potravinářský průmysl
Společnost PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy nabízí své služby projektování speciálních staveb určených pro potravinářský průmysl a výrobny pokrmů.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Moštárna a pálenice, distribuce ovocných moštů, nektarů a šťáv pro velkoobchod i maloobchod
Široký sortiment ovocných a zeleninových nápojů včetně vína naleznete na prodejně v Křížanech nebo e-shopu firmy STARÁ DÁMA s.r.o. Šťavnaté ovoce pocházející od tradičních pěstitelů.
Psychoterapie individuální, párová i rodinná, psychoanalýza, supervize a duševní zdraví
S řešením rodinných i partnerských potíží Vám pomůže tým psychoterapeutů CETERA PhDr. Olga Holeyšovská na Praze 1. Poskytujeme individuální konzultace v oblasti duševního zdraví.
Práškové lakování a povrchová úprava kovů Blansko, lakování kovových konstrukcí i nábytku
Nalakování kancelářského nábytku i školního vybavení Vám zajistí společnost Lama Lakovna, s.r.o. z Boskovic. Kompletní povrchová úprava kovů pomocí moderních technologií.
Lama Lakovna, s.r.o.
Rostlinná i živočišná výroba s pěstováním obilovin, pícnin a chovem hovězího dobytka
Kvalitní rostlinou produkci i hovězí maso Vám poskytne firma Zemědělské družstvo Lipová v okresu Prostějově. Na rozsáhlé ploše pěstujeme ječmen, pšenici, žito i pícniny.
Tiskařské i knihařské práce s kvalitní grafikou, rotační i digitální tisk v Přerově
Grafické návrhy vizitek, velkoplošný tisk či precizní knihařské zpracování Vám zajistí energická firma Tiskárna KATOS s.r.o. v Přerově. Kvalitní produkty v perfektním tisku a designu.
Zámečnické a nástrojářské práce, profesionální kovovýroba na zakázku, Liberec
Výroba klíčů a kompletní zámečnické práce Vám poskytne zkušená firma Zámečnictví PM s.r.o. z Liberce. Profesionální opravy a montáže zámků včetně kování.
Průmyslová dmychadla, ventilátory a vakuové systémy s technologií pro BPS, dodávka i montáž
Průmyslová dmychadla od předních výrobců a dle technologických postupů Vám navrhne, dodá a nainstaluje společnost B & SPOL. s.r.o. z Pelhřimova. Kompletní technologie pro český i slovenský trh.
Garážová vrata HÖRMANN  na ruční i elektrické ovládání od autorizovaného prodejce
Garážová vrata pro Váš dům i průmyslovou halu Vám zajistí společnost Josef Cigler - JC MONTÁŽE z Vlašimi. Dodáme a namontujeme Vám sekční i výklopná vrata z kvalitní oceli s následným servisem.
Výměny a opravy autoskel u osobních vozů, nákladních automobilů i autobusů
Prasklé či rozbité autosklo Vám rychle a spolehlivě vymění společnost Autoskla Roman Brázda s provozovnou v Mělníku. Zajistíme montáž předních, bočních i zadních autoskel.
Grafické služby v Benešově s výrobou fotografií, fotoknih, razítek i potisků triček
Kvalitní digitální tisk a další fotoslužby Vám poskytne společnost GRAFFOTO Bejvl Jan Bejvl z Benešova. Zvěčníme Vaše vzpomínky v podobě nezapomenutelných fotek, fotokalendářů i fotoknih.
Poradenství v oblasti bezpečnosti, kvality, rizik – komplexní přístup
Komplexní přístup k poradenství a řešení kritických bodů v oblastech bezpečnosti, kvality a rizik v průběhu procesu výrovy nebo poskytování služeb nabízí společnost TÜV SÜD Czech.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Výroba elektroniky na zakázku Plzeň - od jediného kusu po tisícové série
Výrobou elektroniky na zakázku od vytvoření prototypu nebo výroby jediného unikátního kusu až po velké série se zabývá společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně.
DURANGO electronic s.r.o.
Zásobníkové váhy pro sila, nádrže a zásobníky – široké zkušenosti a spolehlivost naší firmy
KADLEC, spol. s r.o. Vám zajistí a zrealizuje zásobníkové váhové systémy určené pro vážení materiálu v zásobnících, silech či nádržích. Individuální přístup, odbornost a 25 let zkušeností v oboru.
KADLEC, spol. s r.o. průmyslové váhy Opava
Renovace čerpadel DeNOx a DENOXTRONIC dopravující močovinu (AdBlue) do výfuků nákladních vozidel nebo autobusů od výrobce Bosch
TQM holding s.r.o. Opava Vám pro Česko a Slovensko zajistí opravy čerpadel DeNOx a DENOXTRONIC. Renovace čerpadel dopravující močovinu (AdBlue) do výfukových systémů vozidel za účelem snížení emisí.
CNC obráběcí stroje Čelákovice – horizontální soustruhy SP 12/15CNC
Vyrábíme CNC obráběcí horizontální soustruhy. Vyberte si ten ideální pro Vás v naší firmě v Čelákovicích.
CZ.TECH Čelákovice, a.s. Prodej zarovnávaček a navrtávaček Praha
Zakázkové strojové vyšívání na trička a mikiny
Zakázkové strojové vyšívání na trička a mikiny podle Vašich představ a přání provádí v okolí Vysočiny společnost Aleš Chalupa z Třebíče.