Aktuální microsite

Úsporné topení v krbu, krbových kamnech-investice do topení dřevem se vyplatí
Nechejte se zlákat k topení dřevem. Investice do topení v krbu, krbových kamnech se vyplatí. Krby a krbová kamna Vám dodá firma Krby Polách v regionu Zlín, Olomouc, Uherské Hradiště.
Autoservis – oprava osobních a lehkých užitkových vozidel, motocyklů
Profesionální služby autoservisu pro osobní a lehká užitková vozidla i motocykly poskytuje Pneubazar U Nás Josefa Wagnera ve Velkém Beranově.
Autoservis, pneuservis, stanice technické kontroly Opava
Končí na Vašem vozidle STK a hledáte na Opavsku spolehlivý autoservis, který Vám zároveň provede STK a změří emise?
HARASIM s.r.o. Marcel Harasim
GORO Pharmapur - komplety určené k přípravě vody s přímým odběrem převážně pro farmacii
Komplety GORO Pharmapur od firmy GORO spol. s r.o. z Chrášťan jsou určeny k přípravě vody převážně pro farmacii nebo tam, kde je vyžadována její kvalita podle ČL 2009 s přímým odběrem.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Velkoobjemové vaky BIG-BAG, distribuce, prodej, dodávka
Prodejem, distribucí velkoobjemových vaků BIG-BAG s využitím pro transport a skladování pelet, granulí, a sypkých materiálů se zabývá firma FOKUS-H s.r.o.
Výrobce a dodavatel velkoobjemových vaků
Společnost Bohemia Bag s.r.o. z Oblekovic u Znojma, to je výrobce kvalitních velkoobjemových vaků Big-Bag, využitelných v zemědělském chemickém, stavebním i potravinářském průmyslu.
Bezpečnostní protipožární dveře a bezpečnostní závory do bytů, domů i firem
Znojemská firma Tresys s.r.o. poskytuje bezpečnostní systémy, jako jsou bezpečnostní protipožární dveře a závory, které zvýší zabezpečení a ochranu Vašeho domu, bytu či podniku.
Renault KOLEOS - nový Renault je spojením robustní krásy a moderní technologie
Auto Kubíček s.r.o. pro Vás poskytuje širokou škálu nových i ojetých vozů. Nyní má v nabídce nový Renault KOLEOS, který Vás ohromí svým neotřelým vzhledem a moderními technologiemi.
Systém tísňového volání – vyšší bezpečnost pro osoby se zdravotním postižením
Systém tísňového volání od specialisty na dorozumívací, komunikační techniku a IP technologie, společnosti ALCAD, s.r.o. z Ostrovačic. Zajistěte osobám se zdravotním postižením větší bezpečnost.
Svařování konstrukcí - svařovací práce metodami CO, TIG, MIG, MAG
Svařování konstrukcí a další svařovací práce metodami CO, TIG, MIG, MAG, bodové svařování provádí společnost AT Weldsteel s.r.o. v Brně. Svařujeme běžnou ocel, nerez i hliník.
Lakování karosérií osobních a dodávkových automobilů, opravy laku - autolakovna
Lakování karosérií osobních a dodávkových automobilů, opravy laku aut Vám zajistí Autolakovna BOSS, která má dlouholeté zkušenosti s opravami a oživením laku nových i starších vozidel.
Autolakovna BOSS Dušan Sedláček
Náhradní díly pro nákladní vozy, použité díly, repasované motory - Kladno
Náhradní díly, prodej použitých a repasovaných náhradních dílů pro nákladní vozy IVECO, DAF, MAN, RENAULT, MERCEDES BENZ realizuje společnost Autodíly Tria s.r.o., Kladno.
Autodíly Tria s.r.o.
Úklidové služby pro domácnosti i firmy Praha - profesionální přístup
Úklidová činnost, mytí oken, čištění koberců v domácnostech, kancelářích, hotelech či restauracích v Praze realizuje Družstvo Julman, společnost s profesionálním přístupem.
Internetový a kamenný obchod s širokou nabídkou kovového nábytku
Enprag s.r.o., kamenná prodejna a e-shop s kovovým nábytkem. Židle, skříně, regály do škol, kanceláří, průmyslových dílen, zdravotnictví - slavíme 24let na trhu.
Výkup železa, drahých a barevných kovů Chomutov - ekologické služby
Železný odpad, ocel, barevné a drahé kovy vykupuje, ekologicky zpracovává a likviduje sběrný dvůr společnosti Štoky s.r.o., Chomutov. Zajišťujeme nakládku a odvoz odpadu.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Hliníkové žebříky, štafle, eshop - půjčovna a prodej Litoměřice
Hliníkové žebříky, štafle, jednodílné, dvoudílné a trojdílné, výsuvné, teleskopické, lehké, stabilní a bezpečné žebříky, eshop, půjčovna a prodej Litoměřice.
3D měření výrobků pro přesnou výrobu s důrazem na přesnost, kvalitu a efektivitu
Společnost KOVO-PRO v Bludově u Šumperka provádí 3D měření výrobků pro přesnou výrobu s důrazem na přesnost, kvalitu a efektivitu.
Klimatizace Panasonic pro domácnosti, kanceláře i komerční prostory
Komplexní řešení systému klimatizace Panasonic pro domácnosti, kanceláře a komerční prostory zajišťuje v okolí Olomouce, Prostějova a Přerova společnost BLUE TRADE s.r.o.
BLUE TRADE, s.r.o.
Soukromé, firemní oslavy, denní menu - restaurace Otrokovice
Selská KRČMA Otrokovice je známá restaurace nedaleko Zlína, oblíbená pro soukromé rodinné oslavy a firemní akce. Také dělají skvělé denní menu.
Závodní stravování nejen pro firemní účely formou rozvozu chutných jídel
Nemáte-li vyřešen jídelníček váš či vašich zaměstnanců, obraťte se na firmu Mikeš a spol s.r.o. z Opavy. Ta za vás ráda tuto starost převezme formou závodního stravování včetně jeho rozvozu.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Měření zraku – vyšetření u kvalifikovaného optometristy
Měření zraku pohodlně a jednoduše pro Vás zajistí v Optice Kocandová. Naši zkušení a kvalifikovaní optometristé jsou Vám k dispozici.
Výroba průmyslová vzduchotechnika, průmyslové odsávání vzduchu
V oboru průmyslová vzduchotechnika působí firma RAJCH Zlín. Navrhneme komplexní řešení odsávání vzduchu pro průmyslové provozy. Působíme po celé ČR.
Obec Chlumy, lesy, louky, turistická oblast okrese Plzeň – jih
Obec Chlumy v okrese Plzeň – jih se nachází v turistické oblasti Blatenská pahorkatina. Krásná příroda Chlumského lesa, turistické a cyklo trasy, historické a přírodní zajímavosti.
Lineární technika, kuličkové šrouby, vodící tyče, ložiska
Lineární technika s příslušenstvím, lineární vedení, kuličkové šrouby, pouzdra, vodící tyče, ložiska, hřebeny pro jednoúčelové stroje či CNC zařízení dodává HIWIN s.r.o., Brno.
Těžba dříví – výchovné a kalamitní těžební práce
Specialista na lesní těžbu dříví, pomocí ruční i harvestorové techniky, to je společnost WOOD TRADING s.r.o. z Brna. Provádíme výchovné i kalamitní těžební práce.
WOOD TRADING s.r.o.