Aktuální microsite

Zastínění do střešních oken, vnitřní a venkovní okenní rolety Vysočina
Zastínění do střešních oken, vnitřní a venkovní okenní rolety, rolety na dálkové ovládání od firmy Okna&Company, s.r.o. na Vysočině - kvalitní rolety.
Zátěžové koberce do hotelů a penzionů s protiskluzovým podkladem i na schodiště
Velký sortiment zátěžových koberců do hotelů a penzionů zajišťuje společnost Koberce Ponorka ve Vsetíně. Poradíme si i s instalací protiskluzových koberců do chodeb i na schodiště.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Montáž ústředního topení, výměna radiátorů, rozvody - topenářské práce
Výměnu radiátorů, montáž ústředního topení, rozvody a jiné topenářské a vodoinstalační práce zajistí na Vyškovsku topenář Ing. Miloš Bartušek, který vždy dbá na kvalitně provedenou práci.
Havarijní servis, opravy plynových kotlů světových značek, Říčany
Havarijní servis, opravy, revize, vyčištění, technické prohlídky plynových kotlů a zařízení, dodávku náhradních dílů zajišťuje společnost GASTERM SERVIS s.r.o., Říčany.
Školení strojníků Rakovník - jednorázové i dlouhodobé vzdělávání
Školení strojníků a obsluhy zařízení, kurzy PC, jednorázové i dlouhodobé vzdělávání, základní a opakované školení realizuje Vzdělávací středisko Horizont – Jan Šlegr, Rakovník.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Tryskání suché i mokré, čistící práce, opracování povrchů, Litoměřice
Opracování a čištění povrchů, abrazivní tryskání ocelovou drtí a pískem, bezprašné otryskání vodním proudem vykonává společnost AQUA S.P.P., s.r.o., Litoměřice.
Těžba, výpal a třídění žáruvzdorných ostřiv, lupku a kaolínu
Těžba, výpal, mletí a granulometrická úprava hornin s vysokým obsahem jílových minerálů, pálení lupku a kaolínu a výroba žáruvzdorných ostřiv realizují České lupkové závody, a.s.
Stavebnictví Praha - služby od přípravy lokality až po kolaudaci
Komplexní služby ve stavebnictví, zaměření, průzkumy, studie, přípravy lokality, výstavbu, dozor a kolaudaci zajišťuje společnost MO ATELIER s.r.o., Praha.
Projekční ateliér elektro, projekty rozvodů nízkého napětí, Praha
Projekty elektroinstalací, rozvodů nízkého napětí pro domy, občanské a průmyslové objekty, venkovní osvětlení realizuje projekční ateliér elektro ATEL, Praha.
Datová, síťová a sběrnicová technika, optické kabely, měřící technika Slaný
Datová, síťová a sběrnicová technika, optické, měděné, průmyslové kabely, přípojky, systémové skříně a měřící techniku vyrábí a dodává Helukabel CZ s.r.o., Slaný.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Klempířské práce, montáž svodů, okapů, oplechování komínů, Praha
Klempířské práce, instalace klempířských prvků jako okopů, svodů, úžlabí, oplechování komínů, střešních oken realizuje společnost Stop Problém, s.r.o., Praha.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Poskytování levného a spolehlivého odvozu i rozvozu nábytku s dlouholetou praxí
V oblasti odvozu a rozvozu nábytku vám bude jistě výborným partnerem firma Romana Košárka Stěhování Opava, která poskytuje levné a profesionální služby i v oblasti Krnova a jeho okolí.
Autodoprava Praha a Středočeský kraj, přeprava písku, štěrku, zeminy i kameniva, deponování
Šterk, suť i kamenivo Vám rychle a spolehlivě odveze společnost s Deponie - Josef Burián sídlící v Praze Královice. Zajistíme přepravu veškerých stavebních materiálů, kůry i okrasných valounů.
Bezpečnost práce BOZP, PO, podniková ekologie, poradenství, audity a školení zaměstnanců
Školení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Vám zajistí bezpečnostní technik Martina Hrabětová - BOZP, PO, ekologie z Chomutova. Společně předejdeme požárům i jiným rizikům na Vašem pracovišti.
Dětská skupina Neználek v Kokoníně, miniškolka, jesle, hlídání malých dětí o víkendu
S hlídáním i velmi malých dětí si hravě poradí kvalifikované paní učitelky ve vzdělávací instituci Dětské centrum Neználek DC NEZNÁLEK z. s. z obce Jablonec nad Nisou – Kokonín.
Dermatologie, dermatovenerologie, kožní ordinace a ambulance Chomutov, léčba ekzémů
S dermatologickými obtížemi Vám pomůže specialista z Chomutova dermatolog MUDr. Mojmír Kozel. Poskytujeme komplexní péči kožních alergií, ekzémů, vyrážek i jiných onemocnění.
Prodej skútru Praha – ideální do městského provozu
Neradi postáváte s autem v nekonečných kolonách? Vyzkoušejte skútr. Firma MOTO CENTRUM Praha - Stanislav Klement prodává skútry různých výkonů, designů a cenových relací.
Náhradní díly na současné i historické vozy JEEP
Náhradní díly na současné modely i historické vozy JEEP nabízí společnost Crown (RDR) Automotive Sales International s.r.o. se zastoupením v České republice.
Ústřední topení, vytápění klasické, podlahové, kombinované-montáže
Profesionální topenářské práce v okrese Zlín zajistí Petr Jurásek. Montáže i rekonstrukce topení, ústřední topení, vytápění klasické, podlahové i kombinované.
Výroba a zprostředkování obuvi nejen pro odvětví textilního průmyslu
Zdravotní, bezpečnostní i komfortní obuv pro vás vyrábí firma TIPABOTY s.r.o. z Třebíče. Obuv je vhodná do gastronomického, zdravotnického provozu a technického či textilního průmyslu.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
O prodeji firmy se poraďte s odborníky - odborný prodej firmy bez rizika
Jak prodat firmu bez rizika vám poradí odborníci ze společnosti OMEGA, spol. s r.o. v Prostějově.
Kompletní inženýrská a projektová činnost se zaměřením na průmyslové stavby a jejich části
Profesionální projektovou a inženýrskou činnost společně se zajištěním veškerých stavebních podkladů a povolení Vám zrealizuje společnost z Valašského Meziříčí TEEN engineering s.r.o.
Sanitární keramika, vany, sprchové kouty – maloobchod a velkoobchod
Maloobchodním i velkoobchodním prodejem sanitární keramiky, sprchových koutů a van od renomovaných výrobců koupelnového vybavení se zabývá společnost UNIMA KOUPELNY s.r.o.
Technický dozor staveb, tvorba cenových expertíz a rozpočtů, správa projektové dokumentace
Konzultační inženýrství v rukou profesionálů naleznete u společnosti Contract management, a.s. z Prahy. Postaráme se o veškeré stavební přípravy, aktivní řízení i administraci staveb.
Lisovaná technická pryž pro automobilový průmysl i vodoinstalatéry, zakázková výroba
Lisované pryžové díly pro tuzemské vozy i jako vodoinstalační materiál navrhne a vyrobí firma Michaela Frýbová - Technická pryž z obce Provodov – Šonov. Technická pryž jako těsnění, tlumení i zátky.