Aktuální microsite

Podlahy vinylové, laminátové, dřevěné i PVC dodá SUMI SERVIS s.r.o.
Podlahy všeho druhu včetně pokládky Vám zajistí společnost SUMI SERVIS s.r.o., jejíž pobočky najdete v Mladé Boleslavi a Liberci.
Speciální jazykové intenzivní kurzy SIK, Soft Skills pro klíčové zaměstnance
Jazyková agentura UniStudies s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na speciální jazykové intenzivní kurzy SIK nebo Soft Skills pro klíčové zaměstnance.
Obrábění kovových i nekovových materiálů - kvalitní výroba na CNC strojích
Přesné a kvalitní obrábění kovových i nekovových materiálů za pomocí výkonných CNC strojů si můžete objednat od pražské firmy KOVO-PRO Povýšil Roman, která sídlí v centru Prahy.
Výroba vyzdívky - žáruvzdorná izolace pro pece, kotle i průmyslové pece
Vyzdívky využívané jako žáruvzdorné izolace pro pece, kotle i průmyslové pece a další zařízení, vyrábí společnost Capital Refractories s.r.o., která sídlí v Ostravě - Šenově.
Luxusní vnitrostátní i mezinárodní autobusová doprava pro jednoduchou přepravu
Vnitrostátní i mezinárodní autobusovou dopravu zajišťuje společnost JC TRANS, s.r.o., která Vás přepraví kamkoli si budete přát - luxusními autobusy po tuzemsku i zahraničí.
Interiérové dveře - kvalita za příznivou cenu  - show room Praha 6
Interiérové dveře od prověřených výrobců včetně příslušenství si můžete prohlédnout v našem show roomu na adrese Bělohorská 251/147 v městské části Praha 6-Břevnov.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Posilovna, fitness, cvičení, aerobic, spinning
PEPA sport Opava spol. s r.o. je profesionálně vybavená posilovna s individuálním přístupem trenéra a výživového poradce, kde naleznete fitness, cvičení, aerobic, spinning.
Prodej a distribuce náhradních dílů pro automobily Semily
Máme širokou nabídku autodílů, příslušenství a doplňků pro motoristy a autoservisy za maloobchodní i velkoobchodní ceny - Autodat s.r.o. Semily
Občerstvení a catering na smuteční a pohřební hostiny
Chutné a čerstvé občerstvení a různorodé studené i teplé pokrmy na smuteční a pohřební hostiny zajišťuje v Třebíči a jeho okolí restaurace Řízkovna.
Stavební materiál sádrokarton stavební chemie malta Náchod
Stavebniny od společnosti KNAUF vynikají prvotřídní kvalitou, komplexností nabídky a jsou šetrné k životnímu prostředí - Zdeněk Kozák s.r.o. Náchod
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Fasádní barvy DULUX a HET - profesionální nátěry na fasádu a omítku
Kvalitní nátěrové systémy pořídíte od havířovské společnosti KMB barvy s.r.o., která se zaměřuje na prodej a míchání barev pro interiéry, exteriéry, dřevo a další.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Řetězové kladkostroje se snadnou údržbou a nosností až do 20 tun
Řetězové kladkostroje se snadnou údržbou a nosností až do 20 tun naleznete v okolí Opavy u společnosti BRANOMARKET, s.r.o. z Hradce nad Moravicí.
Výkup a čištění použitých vaků a Big-Bagů
Výkup a čištění použitých velkoobjemových vaků či Big-Bagů provádí společnost Bohemia Bag s.r.o.
Kompletní tesařské práce – dřevěné konstrukce, krovy, pergoly, altánky
Kompletní služby v oboru tesařských prací, jako je výroba krovů, pergol či altánů zajistí na Znojemsku společnost Jiřího Kacetla Střechy Best SDK.
Kvalitní výroba, oprava pomníků, náhrobků, náhrobních kamenů
Výrobou a opravou kvalitních pomníků, náhrobků či náhrobních kamenů z přírodního i umělého kamene se zabývá firma Kamenictví Vratimov. Služby provádí ve Vratimově u hřbitova v okrese Ostrava.
Homogenizátory pro farmaceutický, chemický a potravinářský průmysl
Homogenizátory využívají především ve farmaceutickém, chemickém a potravinářském průmyslu k míchání sypkých materiálů a granulí. Na jeji výrobu se zaměřuje firma NIRO-INOX spol. s r.o. v Zaječí.
Pečené speciality - pečené selátko, kuřecí i vepřová roláda od kvalitního řeznictví
Řeznictví JANUS, s.r.o. v Ostravě se specializuje na výrobu, prodej i distribuci uzenin, masa, masných výrobků a v jejich sortimentu naleznete také pečené speciality, na kterých si pochutná každý.
Povrchová úprava kovů práškovou technologií, komaxitování Zlín
Zvýšit odolnost kovů lze vhodnou povrchovou úpravou. Firma METAL-PS z Otrokovic na Zlínsku provádí povrchové úpravy kovů práškovou technologií-komaxitování.
Autoservis, odborné opravy osobních i dodávkových automobilů a motocyklů na Klatovsku
Kvalitní opravu auta Vám zajistí firma Radoslav Čáp - autoservis, pneuservis z Mochtína u Klatov. Kompletní služby autoservisu s možností dovozu nového auta ze zahraničí.
Nonstop odtahová služba, autoservis a pneuservis v okrese Žďár nad Sázavou, příprava na STK
Kompletní servis Vašeho osobního auta včetně přípravy na STK Vám zajistí společnost JM Car - Josef Machek z Nového Města na Moravě. Postaráme se o rychlý odtah Vašeho vozu, a to 24 hodin denně.
Novogotický Kostel Navštívení Panny Marie, zajímavý architektonický klenot města Břeclav
Novogotický farní chrám, vinařské stezky a mnohem víc nabízí návštěvníkům město Břeclav v Jihomoravském kraji. V našem městě zažijete tu pravou jižní Moravu se vším, co k ní patří.
Karlova Ves, obec na Rakovnicku se starým hradem Týřov, v listnaté části CHKO Křivoklátsko
Obec Karlova Ves je malá vesnice ve Středočeském kraji nacházející se v oblasti národní přírodní rezervace Týřov. Obec s multifunkčním hřištěm, zámečkem i zříceninou.
Grafický design pro firmy - full servis, digitální certifikovaný nátisk
Společnost DAVEX - CZ Zlín se zaměřuje také na grafický design pro firmy - poskytujeme full servis. Díky službě digitální certifikovaný nátisk u nás nehrozí zbytečné výdaje.
Profesionální potisk reklamních a dárkových předmětů, tampónový tisk
Potiskem veškerých reklamních a dárkových předmětů se zabývá společnost Repronis s.r.o. v Ostravě, která využívá tampónový tisk, pomocí kterého lze vytvořit potisk na jakýkoli druh materiálu.
Návrhy zahrad, zahradní architektura, tvorba zahradních jezírek
řezání i stříkání stromů, návrhy zahrad, okrasná jezírka, parkové úpravy, zahrady na klíč, výsadba stromů a rostlin, prodej rostlinného materiálu zajistí Společnost I & T s.r.o.