Aktuální microsite

Kanalizační přípojky Kladno – čištění a odstraňování nečistot
S čištěním kanalizačních přípojek v Kladně Vám pomůže firma Středočeské vodárny. Jednou z jejich mnoha činností je i řešení problému s kanalizační přípojkou. Tento problém může postihnout každého z nás a je nutné ho rychle řešit. Stačí zavolat a firma pošle tlakový vůz. Zajišťují i další služby spojené s kanalizací: -čištění dešťových ...
Poznejte skutečnou kvalitu palivového dříví, kterou rozhodně oceníte!
Hledáte-li cokoliv oblasti lesnických služeb nebo Vás zajímá třeba jen prodej palivového dříví, pak se obraťte na firmu WOOD TRADING, kde Vám rádi a ochotně pomůžeme.
WOOD TRADING s.r.o.
Pozorování perseid na terase hvězdárny Hradec Králové
Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové vás zve k mimořádnému pozorování padání meteorického roje perseid.
Gastronomické a chladicí zařízení pro hotely i kavárny pro čerstvost surovin
Čerstvé suroviny pro vaření, ale také led do nápojů nebo domácí zmrzlinu zajistí gastronomické a chladící zařízení pro hotely a kavárny, které dodává společnost Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Skladové technologie - moderní pojízdné skladové zařízení
Společnost Mobile Storage s.r.o. z regionu Zlínský kraj, dodává skladové technologie - vybavení skladů. Dodáme moderní pojízdné skladové zařízení na míru.
Programovatelné automaty Kralupy nad Vltavou – od několika signálů po složité instalace
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou nabízí zákazníkům ze všech odvětví výroby vypracování programu a dodání aplikací pro programovatelné automaty.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Venkovní žaluzie přímo od českého výrobce. Kvalita, která Vám zajistí dokonalé zastínění a světelnou pohodu
Společnost GRMAN–PROFIMONT v Bratislavě, je partnerem významného českého výrobce žaluzií ISOTRA. Venkovní žaluzie, kvalita od českého výrobce poskytující dokonalé zastínění, úsporu energie a ochranu.
GRMAN - PROFIMONT ISOTRA partner
Prodej nových a ojetých vozů s garancí původu, dovoz z EU
Prodej nových a ojetých automobilů, dovoz vozidel se zemí EU, garance původu a stavu vozů, nabídka aut různých značek typů a karoserií v Autocentru Šerý s.r.o., Brno.
Materiál pro sítotisk, textilní a grafické barvy, efekty, papíry
Materiál a potřeby pro sítotisk, textilní a grafické barvy, vodové či ředidlové, efekty, papíry, fólie prodává a dodává společnost HORIZONT KP s.r.o., Brno.
Výtahy osobní, nákladní, jídelní, výtahové šachty, eskalátory
Výtahová technika, výtahy osobní, nákladní, jídelní, moderní a atypické, výtahové šachty, eskalátory to vše zhotoví společnost VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o., Uherské Hradiště.
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Výrobce výtahů v ČR
Daňové poradenství, vedení účetnictví a mzdové agendy, Domažlice
Daňové poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňových přiznání, mzdové agendy, zastupování na úřadech realizuje Ing. Josef Šlajs - Daňový poradce.
Vedení a zpracování účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy
Komplexní vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence, zpracování daňového přiznání, DPH, kontrolního hlášení, mzdové agendy realizuje Fineko, spol. s r.o., okres Náchod.
Pokrývačské práce, realizace střech a přístřešků, okres Praha – západ
Realizace nových střech, pergol a altánů, rekonstrukce, pokrývačské, tesařské a klempířské práce zajišťuje společnost Drahoslav Kratina - pokrývačské práce, okres Praha – západ.
Obec Čenkov, okres Příbram, krásná příroda a bohatý kulturní život
Obec Čenkov v okrese Příbram, krásná příroda CHKO Brdy a Přírodního parku Hřebeny, cyklostezky, turistika, bohatý kulturní život a historické památky.
Přeprava stavební a zemědělské techniky a nadrozměrných nákladů
Převoz stavebních, zemědělských a lesnických strojů, nadrozměrných nákladů po celé ČR a EU realizuje společnost Autodoprava František Vlček, okres Ústí nad Labem.
Autodoprava František Vlček
Skládací vařič Fox Jičín - kompaktní vařič s integrovaným zapalovačem
Nabízíme Vám široký výběr z originálního armádního zboží, zboží pro turistiku, camping a volný čas - ARMPEX s.r.o. Jičín
Výhodné čipování zvířat - pořiďte svým psům a kočkám cestovní pas
Čipování zvířat - cestovní pas pro psy a kočky – pro vycestování do zahraničí si nechte vystavit pas a zvířátko očipovat - Veterinární ordinace MVDr. Baudyš provádí čipování Dle podmínek EU
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Pracovní oděvy Emerton pánské i dámské, módní záležitost
Na zakázku svým zákazníkům šijeme kvalitní a módní pracovní oděvy Emerton, provedení pánské i dámské - TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Kvalitní vysokotlaké nerezové hadice
Nerezové hadice vyrábíme z různých typů vlnovců - s běžným kruhovým vlněním nebo s úzkým kruhovým vlněním - RATTAY kovové hadice s.r.o. Liberec
Projekce fotografií a videa při smutečním obřadu – zavzpomínejte na své milované
Vybraní smuteční síně Pohřebního ústavu Praha nabízí pozůstalým možnost zavzpomínat na své milované při samotném obřadu formou projekcí fotografií nebo videa.
Prášková lakovna s širokým výběrem barevných odstínů
Naše prášková lakovna MOSTR Libor Brom Pardubice se zabývá komerčním lakováním a lakováním vlastních výrobků.
Prevence a poradenství před požáry, požární bezpečnost objektů a staveb
Zajišťujeme prodej, montáž a revize zařízení požární bezpečnosti a ochrany, požární bezpečnost objektů a staveb - Hasič-Servis Požárně Bezpečnostních Zařízení, s.r.o. Kolín, Kutná Hora, Nymburk
Skleněné stěny a sanitární příčky do wellness a hotelu
Firma Frajt s.r.o. z regionu Zlínský kraj dodá skleněné stěny a sanitární příčky do wellness a hotelu, které elegantně řeší předěl dvou místností.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Pronájem - půjčovna karavanů Praha – dovolená bez omezení
Rádi cestujete a poznáváte nová místa? Zažijte neopakovatelnou dovolenou bez jakýchkoliv omezeních a využijte nabídky pronájmu luxusně vybaveného obytného karavanu s půjčovnou Hykro s.r.o. z Prahy.
Vysokozdvižné, nízkozdvižné vozíky - prodej, pronájem, servis, opravy manipulační techniky
Společnost UHS Jakos, a.s. je výhradní distributor manipulační techniky zn. Toyota pro region Zlínský kraj. Dodá vysokozdvižné i nízkozdvižné vozíky. Řeší prodej, pronájem, zajistí i servis a opravy.