Aktuální microsite

Sanitární příčky a převlékací kabiny značky PALME a ELMAPLAN, rychlá a čistá montáž
Kompletní systém sanitárních kabin i sprchových koutů Vám dodá a namontuje společnost Ing. Vladimír Rosenbaum – RVR z Jílové u Prahy. Praktické řešení pro školy, nemocnice i sportovní areály.
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, protlaky pod komunikacemi, stavební úpravy
Bourací práce i jiné terénní úpravy pro vybudování nové domovní přípojky Vám zajistí společnost PERGECOPE s.r.o. z Ostravy Přívoz. Kompletní zemní práce včetně strojních i ručních výkopů.
Vybavení zdravotnických ordinací přístrojovou a vyšetřovací technikou, nábytkem i doplňků
Moderní a přitom funkční přístrojové vybavení do Vaší ordinace Vám poskytne JENSO - Zdravotnická technika z Prahy 4. Vyšetřovací technika, laser, nástroje a další produkty od českých výrobců.
Elektromontážní práce, slaboproudové a silnoproudové elektroinstalace, osvětlení
O kompletní výstavbu a opravy elektroinstalací u rodinných domů i jiných budov se postará firma Elektropráce Spáčil s.r.o. z Olomouce. Zajistíme osvětlení historických památek i sportovních hřišť.
Velkoobchod s dřevomateriálem, desky, bedny, laťovky, dýhy, překližky, spárovky
Dřevařský materiál pro truhláře, do stavebnictví i jiné řemeslníky naleznete u společnosti BOHEMIA HOLZ s.r.o. z Prahy 5. Připravili jsme pro Vás široký sortiment dřevařských produktů.
Kopané a vrtané studny, prohloubení, vyčištění, sanace, okres Kladno
Kopání a vrtání nových studen, prohloubení, vyčištění a sanace starších studen, hydrogeologické průzkumy a vodoinstalace realizuje Martin Dvořák - kopané studny.
Advokátní kancelář, poradenství, právní zástupce, Šumperk
Právní poradenství, zástupce u soudu v oblasti trestného, rodinného, pracovního a občanského práva zajišťuje Advokátní kancelář Mgr. Michal Zákravský, Šumperk.
Advokátní kancelář Mgr. Michal Zákravský
Kancelářský nábytek na míru - stoly židle, knihovny, kontejnery
Společnost MG - INTERIER s.r.o. se nejen v okolí Vsetína a Zlína specializuje na výrobu nábytku především pro soukromé interiéry, administrativní i veřejné budovy a obchodní zařízení.
Prodej aut a servisní prohlídky vozidel Fiat, Škoda
Prodejem aut značky Fiat a Škoda v regionu Zlín se zabývá firma DOBE - CAR Holešov, zajišťuje i servisní prohlídky vozidel Fiat, Škoda.
Autorizovaný inženýr pro pozemní stavby Praha 7 - projektování domů i hal
Pracuji jako autorizovaný inženýr pro pozemní stavby v Praze a okolí. Projektuji rodinné domy i výrobní haly.
Ing. Tomáš Novotný Projekční práce na klíč
Výrobce ocelových dveří - protipožární uzávěry, dveře a zárubně
Společnost MRB Sazovice je výrobce ocelových dveří. Zaměřuje se na protipožární dveře a zárubně - protipožární uzávěry. Zázemí firmy je v Sazovicích nedaleko Zlína.
Návrh hadic a kompenzátorů v oboru inženýringu s podporou CAD programu
Svým klientům rádi zpracujeme návrh na výrobu hadic a kompenzátorů a to vše s podporou CAD programů pro strojní inženýrství.
Listová hnojiva Pardubice - pravidelná výživa půdy pro efektivní pěstování rostlin
V nabídce firmy Biosfor naleznete vícesložková i jednosložková vysoce koncentrovaná listová hnojiva českého výrobce Chemap Agro.
Přijďte si vyzkoušet sportovní rybolov k nám a užijte si atmosféru úspěšného rybolovu
Ať už jste vášnivými rybáři nebo si rybolov chcete vyzkoušet jen rekreačně, pak určitě vyzkoušejte proslulý sportovní rybolov u nás v Božicích!
Sportovní rybolov Božice
Luiz boxerky, trenýrky s podlatkem, klasické, pánské domácí kalhoty - výroba, eshop
Oděvní firma LUIZ - Ing. Lubomír Horký z Uherského Brodu se zaměřuje nejen na košile a pyžama, ale vyrábí i klasické trenýrky, boxerky a pánské domácí kalhoty. Pro pohodlný nákup využijte náš eshop.
Hledáme nové spolupracovníky do tiskárny Trutnov
Tiskárna Pratr přijme nové zaměstnance na různé pozice ve službách tisku, grafických a ručních prací.
Tiskárna Pratr a.s. Grafické práce Trutnov
Interakce Praha – pro okamžitý kontakt s účastníky školení a konferencí
Bezdrátové hlasovací zařízení pro okamžitou interakci s posluchači během školení, přednášek a kurzů zapůjčí firma SAN SERVIS s.r.o. se sídlem v Praze.
Vaše prezentace ve FullHD Praha – vysoká kvalita obraz
Profesionální úroveň a vysokou kvalitu obrazu při Vaší prezentaci zajistí FullHD projektory, které pronajímá s veškerým vybavením společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Posuvné zastřešení terasy Praha + Stř. Čechy – ochrání před sluncem i deštěm
Máte u svého domu terasu a chcete si užít posezení za jakéhokoliv počasí? Nejen pro klienty z Prahy a Středních Čech má společnosti CZ – Vöroka řešení v podobě elegantních posuvných zastřešení.
Advokátní kancelář Rychnov nad Kněžnou, trestní právo v oblasti dopravních nehod a přestupků
Právní radu i pomoc ve věcech dopravních přestupků i nehod Vám poskytne AK - BEDNÁŘOVÁ ZDENKA, JUDr. z Rychnova nad Kněžnou. Profesionální právní služby s individuálním přístupem.
Komplexní stavební práce v Jihočeském kraji, výstavba a rekonstrukce rodinných domů
Veškeré stavební činnosti od základové desky přes obklady až po zateplení Vám zprostředkuje Stavební firma Zbyněk Pícha sídlící v obci Trhové Sviny na Českobudějovicku.
Internetové připojení, Wi-Fi, VoIP volání přes internet, Prachaticko
Kvalitní, rychlé a stabilní připojení k Wi-Fi síti, internetové volání, měření signálu, montáž a instalace internetového připojení zajišťuje na Prachaticku společnost MIRANET CZECH s.r.o.
Preventivní, diagnostická a léčebná zdravotní péče pro děti do 19 let
Novorozenecká poradna, zdravotní prohlídky batolat, dětí a dospívajících do 19 let zajišťuje praktická lékařka pro děti a dospělé MUDr. Anna Redrová, okres Opava.
Elastická rychloběžná vrata pro vysokofrekvenční provoz - výroba
Elastická rychloběžná vrata vyrobená společností Forte Beroun spol. s r.o. jsou spolehlivá, bezpečná a představují ideální řešení do prostor s vysokou frekvencí pohybu.
Opravy, rekonstrukce střech a krovů – klempířské, pokrývačské, tesařské práce
Profesionály v oboru klempířství, pokrývačství a tesařství naleznete u společnosti BestSDK Jiřího Kacetla. Zajistíme nejen realizace nových střech, ale také opravy a rekonstrukce střech stávajících.