Aktuální microsite

Tři dny plné zážitků s výhodným turistickým balíčkem na Semilsku
V semilském sportovním centru nabízíme turistický balíček na 3 dny plné zážitků od dubna do konce října - Sportovní centrum Semily
Voda, topení, plyn - prodej komponentů, ventily, kohouty | Hradec Králové
Moderní spolehlivé komponenty pro topení, vodu i plyn zajišťujeme již téměř 20 let a máme mnoho zkušeností v oboru.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Špičková výroba malých a velkých firemních stojanů
Výroba firemních a propagačních stojanů, prodejních regálů a jiných reklamních prvků - Feroplast, s.r.o. Havlíčkův Brod
FEROPLAST spol. s r.o.
Brigády a pracovní příležitosti pro studenty – volná pracovní místa
Studujete a chcete si vydělat vlastní peníze? Brigády a pracovní místa pro studenty Vám zajistí personální agentura ManpowerGroup, spol. s r.o. s pobočkou v Praze.
Výroba a prodej konferenčních stolů z lamina, dýhy i masivu, nábytek na míru, Znojmo
Konferenční stoly z lamina, dýhy či masivu, nábytek na míru, výrobu a prodej nábytku a kancelářského vybavení zakoupíte od Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s., Znojmo.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Zavítejte do naší prodejny nejen s vodovodními bateriemi ve Znojmě
Sháníte-li prodejnu vodovodních baterií, pak oslovte společnost UNIMA koupelny s.ro., kde naleznete bohatý výběr nejen baterií, ale také dalšího koupelnového sortimentu
Správa nemovitostí, kontrola stavu, zajištění údržby, vedení účetnictví
Správa nemovitostí pro bytová družstva, panelové domy a společenství vlastníků, technická správa, kontrola stavu, zajištění údržby, vedení účetnictví vykonává Jiřina Křížová, Praha.
Kovovýroba, CNC obrábění, svařování, řezání, děrování, lakování
Obrábění kovů, CNC soustružení, svařování, řezání, děrování, lakování, výrova svařenců, třídiček osiva a nerezových vaniček provádí kovovýroba KYTOS s.r.o., okres Svitavy.
Strnadovský mlýn, ubytování, firemní a rodinné akce, školy v přírodě
Strnadovský mlýn ve Vršovicích poblíž Sedlčan, krásná příroda, klidné ubytování ve stodole, Tree house či Viking house, firemní a rodinné akce, svatby, školy v přírodě.
Strnadovský Mlýn Ubytování v penzionu Sedlčany
Skleněný nábytek vám vyrobíme na míru jako vlastní originál
Skleněný nábytek je originálním a velmi efektivním doplněním každého interiéru, přitom je ovšem maximálně funkční a nabízí celou řadu použití.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Posuvná vrata a brány – ruční, s pohonem
Posuvná vrata a brány ruční i s pohonem dodává společnost Okna Bastl z Dačic. Montujeme vysoce kvalitní brány, které Vám budou sloužit dlouhá léta.
Výkup nepojízdných automobilů Chrudim
Vykoupíme od vás havarovaný či jinak poškozený automobil za tu nejlepší možnou cenu.
Rozvody plynu pro rodinné domy - plynový kotel Brno
Rozvody plynu pro rodinné domy Brno od firmy Ing. Miloš Bartušek. Kotle stacionární, závěsné plynové. Kotle značky Viessmann, VIADRUS, protherm, WOLF, Baxi.
Transportní a manipulační zařízení, zakázková výroba dopravníků, elevátorů, robotů
Dopravníky, elevátory i manipulátory dle Vašich představ Vám navrhne a vyrobí společnost RIKO, s.r.o. z Prahy 2. Dopravní zařízení pro oblast strojírenství, lehký průmysl i potravinářství.
Stavební a řemeslné práce, kompletní stavební rekonstrukce bytů, zateplování fasád
Kompletní rekonstrukce rodinných domů, bytů a jiných průmyslových staveb Vám zajistí KONYTECH s.r.o. ze Šternberka. Provádíme veškeré práce od elektromontáží po vodoinstalace.
Stavební rozpočty pro projektové kanceláře, developery, soukromé investory i domácnosti
Zpracování a kalkulaci nákladů stavby Vám poskytne firma Jiří Nádvorník Zpracování stavebních rozpočtů z Opatovic nad Labem. Kvalifikovaný odhad rozpočtu pro soukromé i veřejné subjekty.
Průmyslové podlahy betonové, PUR, epoxidové, kompletní dodávky na klíč včetně izolací
Dodávku i rekonstrukci průmyslových podlah a izolací proti radonu Vám zajistí firma SALIT spol. s r.o. Průmyslové podlahy z Nového Města nad Metují. Vyrobíme betonovou i syntetickou podlahu.
Střechy šikmé i rovné, montáž střešních krytin a rekonstrukce
Střechy pultové, sedlové, stanové, valbové, realizace nových střech a rekonstrukce, tesařské, pokryvačské a klempířské práce provádí STŘECHY DAVMAR s.r.o.
Velkoobchod profesionální vlasové kosmetiky a kadeřnických potřeb pro kadeřnické salony
Široký sortiment vlasových preparátů i kadeřnických nástrojů naleznete u firmy Martina Brůnová - velkoobchod vlasové kosmetiky v Hradci Králové. Kvalitní přípravky pro profesionální kadeřníky.
Martina Brůnová - velkoobchod vlasové kosmetiky Vlasová kosmetika Burian Hradec Králové
Krmné směsi, originální výroba chutného krmiva pro koně, drůbež, hospodářská zvířata
Zdravé krmivo pro správný růst Vašich hospodářských zvířat Vám vyrobí společnost BOCUS, a.s. z Letohradu. Chutné krmné směsi bez živočišných surovin, náhražek a zlevňovadel.
Profesionální servis stavební mechanizace – vibrační desky a pěchy, elektrocentrály a hydraulická kladiva
Profesionální záruční i pozáruční servis stavební mechanizace zajistí společnost Unicon Ostrava s.r.o., zaměřující se na vibrační desky a pěchy, elektrocentrály, hydraulická kladiva, kompresory atd.
Pořiďte si odolné a antibakteriální granitové dřezy značky Schock
Granitové dřezy značky SCHOCK, to je dokonalé spojení moderního materiálu s vynikajícími vlastnostmi, které uspokojí i nejnáročnější klientelu.
Sedadla, křesla do posluchárny, auly, učebny - konstrukce, výroba, montáž, servis vybavení pro školy
Společnost HOKO-VK s.r.o. z regionu Uherského Hradiště, se zabývá konstrukcí, výrobou, montáží a servisem vybavení pro vysoké školy. Vyrobíme na zakázku sedadla a křesla do posluchárny, auly, učebny.
Sanitární příčky a převlékací kabiny značky PALME a ELMAPLAN, rychlá a čistá montáž
Kompletní systém sanitárních kabin i sprchových koutů Vám dodá a namontuje společnost Ing. Vladimír Rosenbaum – RVR z Jílové u Prahy. Praktické řešení pro školy, nemocnice i sportovní areály.
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, protlaky pod komunikacemi, stavební úpravy
Bourací práce i jiné terénní úpravy pro vybudování nové domovní přípojky Vám zajistí společnost PERGECOPE s.r.o. z Ostravy Přívoz. Kompletní zemní práce včetně strojních i ručních výkopů.