Aktuální microsite

Betonárna - kvalitní beton, výroba betonových směsí, namíchání záměsí včetně dopravy
Spolehlivá společnost Andrla CZ s.r.o provozuje betonárnu v Opavě, kde zajišťuje výrobu a dopravu betonu, betonových směsí, potěrového betonu a míchání různých směsí.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Betonové armované stavebnice Červený Kostelec - pro plynové a elektrické přípojky
Zabýváme se výrobou betonových armovaných stavebnic jak pro plynové tak pro elektrické přípojky ze kterých si vybere každý - Vilém Mach Červený Kostelec
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Sanatorium, rehabilitační služby, zdravotní pobyty Meziboří - rehabilitační a relaxační pobyty
Sanatorium “Krásný Potok” v Meziboří od společnosti Paracelsus Vám nabízí rehabilitační a relaxační pobyty pro Vaše zdraví. Všechny služby můžete hradit pomocí zdravotních pojišťoven.
Nový rodinný vůz Renault Scénic pro klidnou a bezpečnou jízdu
Nový Renault Scénic je ideální rodinný vůz, ve kterém si užijete klidnou a bezpečnou jízdu - navštivte v Šumperku nebo Olomouci firmu Auto Kubíček s.r.o., kde se o kvalitách vozu dozvíte více.
Dřevěné reklamní předměty s logem a dřevěná kulatina
Dřevěné reklamní předměty s logem Vaší firmy a dřevěná kulatina pro hračkáře to je specializací firmy DIKADESIGN s.r.o. ve Višňové v okrese Znojmo.
Programy pro základní školy – v Alternátoru se žáci učí zážitkem
Zábavné výukové programy navržené speciálně pro žáky druhých stupňů základních škol pořádá Ekotechnické centrum Alternátor v Třebíči.
Výstavba a rekonstrukce rodinných nízkoenergetických cihlových domů
Naše firma Nowický David se zabývá rekonstrukcí a výstavbou rodinných nízkoenergetických cihlových domů v Opavě a jejím okolí.
Tréninková, jazzová, baletní a stepová dámská i pánská taneční obuv Praha
Široký výběr dámské i pánské taneční, jazzové, baletní a stepové obuvi naleznete na eshopu společnosti Heller s.r.o. z Prahy.
HELLER DANCE Taneční obuv Praha
Celní deklarace - zastoupení v řízení, Intrastat
Celní deklarace, zastoupení v řízení, Intrastat, to vše realizuje společnost Celsped s.r.o., která je spolehlivou firmou ze Vsetína, poskytující svým klientům kvalitní celní služby.
BIM (building information modeling) – zpracování projektu
Společnost AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy nabízí klientům možnost zpracování digitálního modelu budovy - BIM (building information modeling) pro efektivní spolupráci napříč organizací.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Požárně bezpečnostní řešení stavby, dodávka a servis hasících zařízení
Projekce požárně bezpečnostní řešení stavby, prodej, dodávka a servis hasících zařízení, vodní, pěnové, plynové přístroje zajišťuje společnost KLIKA - BP, a.s., Jihlava.
Ohřívače teplé vody, bojlery, zásobníky, výměníky, výroba, prodej
Ohřívače teplé vody elektrické, kombinované, stacionární a závěsné, bojlery, zásobníky, výměníky, vyrábí a prodává Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o.
Ubytování v Berouně, Penzion a Pizzerie Domino, dvoulůžkové pokoje
Penzion a Pizzerie Domino, ubytování v královském městě Beroun, dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, se sociálním zařízením, Wi-Fi, TV, snídaně, krásné historické okolí.
Obec Píšťany, okres Litoměřice, turistika, vodní sporty, windsurfing
Obec Píšťany v okrese Litoměřice, v CHKO České Středohoří, turistika, cyklotrasy, vodní sporty, windsurfing a rekreace u Žernoseckého jezera.
Natáčení jízdy aut, záběry ze statických kamer i kamer v pohybu
Natáčení automobilových scén pro film, reklamy a videoklipy za použití kamerových vozů a upravených vleků realizuje společnost Shootmakers s.r.o., Praha 5.
Lázeňské pobyty, léčba bolesti zad, rehabilitace a wellness
Lázeňské pobyty ve Františkových Lázních v Lázeňském hotelu PYRAMIDA, a.s., léčba bolesti zad, Medicínská Tréninková Terapie, rehabilitace, wellness a léčebné procedury.
Cestovní kancelář s širokou nabídkou poznávacích zájezdů a pobytů u moře, hotely i apartmány
Perfektní dovolenou se vším, co k tomu patří, Vám zajistí společnost Apex Tour, s.r.o. z Božetic. Velký výběr hotelů, motelů, penzionů i apartmánů pro jednotlivce, rodiny i skupiny přátel.
Azylový dům pro matky samoživitelky, podpora týraným ženám, pomoc s péčí o dítě
Pomocnou ruku při ztrátě bydlení či v jiné nepříznivé situace Vám ochotně podá Domov sv. Alžběty pro matku a dítě Farní charita Veselíčko u Přerova. Napomáháme matkám v těžkých životních momentech.
Plynové kovářské výhně, nástavné tunely i plynové hořáky, výroba a prodej Pardubice
Výrobu kovářských výhní pro průmyslové objekty, kovářství i stavebnictví Vám zajistí firma Kovářské výhně, s.r.o. ze Spojil u Pardubic. Kvalitní výrobky s širokým využitím a vysokou odolností.
Kovářské výhně, s.r.o. Výrobci kovářských výhní
Ubytování v Karlových Varech, luxusní hotel v historickém centru s restaurací i wellness
Maximální pohodlí, kvalitní gastronomii i možnost odpočinku Vám zajistí Hotel Aqua Marina Aqua Marina service s.r.o. v Karlových Varech. Prvotřídní ubytování v srdci lázeňského města.
Domácí zdravotní péče v Odrách, odborná ošetřovatelská péče v terénu i v bytě klientů
Kvalifikovanou zdravotní péči pro pacienty se zhoršenou pohyblivostí zajišťuje zkušená zdravotní sestra Marcela Slačíková z obce Odry. Pomáháme a nasloucháme lidem v jejich domácím prostředí.
Prestižní ocenění a certifikáty kvality při výrobě kompenzátorů
Slavíme 20 let od vzniku firmy a získali jsme prestižní ocenění a certifikáty kvality při výrobě kompenzátorů - RATTAY kovové hadice s.r.o. Liberec
Pánská i dámská pracovní obuv s1 a s3 bezpečnostní obuv Santé a Panda
Jsme dodavateli kvalitní a módní pracovní obuvi s1 a s3 bezpečnostní obuvi Santé a Panda, provedení pánské i dámské - TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Tři dny plné zážitků s výhodným turistickým balíčkem na Semilsku
V semilském sportovním centru nabízíme turistický balíček na 3 dny plné zážitků od dubna do konce října - Sportovní centrum Semily
Voda, topení, plyn - prodej komponentů, ventily, kohouty | Hradec Králové
Moderní spolehlivé komponenty pro topení, vodu i plyn zajišťujeme již téměř 20 let a máme mnoho zkušeností v oboru.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové