Aktuální microsite

Zámecký pivovar, ubytování v historických pokojích - hotel pro náročné klienty
Zámek Zábřeh v Ostravě je hotel nejen pro náročné klienty. Najdete zde ubytování v historických pokojích, stylovou restauraci a také zámecký pivovar.
Skútry a příslušenství od ověřeného prodejce - Praha prodej
Vše pro skútry, prodej a servis i široký sortiment příslušenství pro skútry nabízí společnost MOTO CENTRUM Praha - Stanislav Klement.
Prodej pytlů na listí, trávu a seno - odolné vaky BIG-BAG oceníte na vaší zahradě
Kvalitní a odolné vaky BIG-BAG, které oceníte především na Vašich zahradách jako pytle na listí, trávu, seno a zahradní odpad od firmy FOKUS-H s.r.o. z Třebíče.
Hotelový dům - levné a dlouhodobé ubytování pro studenty
Hotelový dům v Olomouci poskytuje dlouhodobé a především levné ubytování pro studenty.
Střechy rychle a kvalitně, tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Realizace střech rychle a kvalitně, tesařské, pokrývačské a klempířské práce, střechy nové, rekonstrukce stávajících zajišťuje STŘECHY TOBOLA s.r.o., Valašské Meziříčí.
Psychiatrická a psychoterapeutická péče, mezilidské vztahy, Plzeň
Psychiatrická a psychoterapeutická péče s profesionálním přístupem, pomoc v oblasti mezilidských vztahů, rodinnou terapii zajišťuje NADAG s.r.o., Plzeň.
Lékárna Říčany a Zbraslav u Brna, prodej léčiv, doplňků stravy
LÉKÁRNA PANSKÝ DŮM s.r.o., Říčany a Zbraslav u Brna, prodej léčiv na lékařský předpis, volně prodejných léků, doplňků stravy, zdravotnických pomůcek.
Zpracování, plošné pálení, řezání plechů 2D laserem
Firma METAL-PS z okresu Zlín je vybavena 2D laserem pro plošné pálení, řezání plechů. Má široké využití při zpracování plechů z oceli, nerezi, hliníku, mosazi a mědi.
MERKUR, stavebnice pro pokusy a výuku mechaniky, elektromechaniky a fyziky na školách
Produkty postavené ze známé české stavebnice Merkur vhodné pro hraní i výuku naleznete u společnosti MERKUR TOYS s.r.o. z Police nad Metují. Rozvíjíme kreativitu i manuální zručnost zábavnou formou.
Zemní a výkopové práce na Benešovsku, základy pro bazény, jezírka, terénní úpravy i odvoz suti
Spolehlivé zemní i stavební práce pro Váš nový dům či jinou stavbu Vám poskytne společnost Tomáš Trizna z Neveklova u Benešova. Zajistíme veškeré činností od hloubení základů po nákladní dopravu.
Vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence pro firmy a OSVČ s finančním poradenstvím
Komplexní účetní a ekonomické služby Vám poskytne společnost Účetnictví Kačmaříková Ingrid Kačmaříková z Ostravy. Zpracujeme Vaše daňová přiznání, mzdy a zastoupíme Vás na potřebných úřadech.
Kompletní pohřební služby v Bruntále, nepřetržitý převoz zesnulých
Poslední rozloučení se zesnulým včetně zajištění kompletního pohřbu Vám zajistí Pohřební ústav Františka Krejčího s.r.o. z Bruntálu. Zorganizujeme vše od kremačních služeb až po smuteční květiny.
Specialista na střechy, realizace nových a rekonstrukce starších střech i okapových systémů
Novou střechu pro Vaši novostavbu i starší dům Vám zrealizuje společnost KAMLACH & spol. s.r.o. z Českého Krumlova. Kompletní tesařské, klempířské a pokrývačské práce.
Zprostředkování a montáž šetrných kondenzačních kotlů na plyn
Kondenzační kotle na plyn vám zajistí i namontuje spolehlivá firma VESAS s.r.o., která pro vás nalezne správné řešení nejen v oblasti vytápění. Své služby poskytuje v Třebíči i blízkém okolí.
Komfortní ubytování v penzionu s vlastní restaurací
Komfortní ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu v prostorech bývalého lihovaru s vlastní restaurací Vám na Třebíčsku poskytne Penzion Lihovar v Rouchovanech.
Kamenictví Frýdek-Místek - kvalitní kamenické práce, výroba náhrobků a pomníků
Výrobou náhrobků a pomníků z přírodního i umělého kamene se zabývá Kamenictví Vratimov - Martin Badura, které své kamenické práce realizuje v okolí Frýdku-Místku, Ostravy i Havířova.
Komplexní pohřební služby, převoz a svoz zesnulých po celé ČR, smuteční obřad s kremací
Důstojné rozloučení se zemřelým i další služby Vám zajistí Pohřební služba - Nohel Vincenc z Šaratic. Zařídíme celý pohřeb tak, aby odpovídal Vašim preferencím a osobním představám.
Spojovací materiál, velkoobchod i maloobchod, prodej, výroba
Kompletní sortiment spojovacího materiálu, výroba z materiálu nerez, oceli či mosazi, velkoobchod i maloobchodní prodej realizuje ŠKARYD DŘEVOKOV s.r.o., okres Havlíčkův Brod.
Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek, okres Kladno
Čištění kanalizací a kanalizačních přípojek od usazenin, obnovení kapacity odtoku, kamerové zkoušky, zjišťování závad, údržbu a opravu potrubí realizuje FOBOS Kladno, spol. s r.o.
Pozemní, inženýrské a dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce
Pozemní, inženýrské a dopravní stavby, výstavba a rekonstrukce mostů, opěrných zdí, propustků, budov, domovních přípojek realizuje Dalibor Kašpárek, okres Liberec.
Malířské válečky pěnové, plyšové, příslušenství, výroba a prodej
Malířské válečky pěnové, plyšové pro profesionály i kutily, různých rozměrů a použití, výrobu a prodej realizuje společnost IPC plast spol. s r. o., okres Pelhřimov.
Spotřební elektronika Panasonic, prodej a autorizovaný servis v Opavě
Spotřební elektronika Panasonic, prodej TV, fotoaparátů, přehrávačů a domácích spotřebičů, autorizovaný servis v Opavě společnosti ŠINDLER A SYN Šindler - CZ, s.r.o.
Těžba dřeva harvestorovou technologií, přibližování a kácení dřevin
Těžba dřeva harvestorovou technologií, moderní lesní technika na přibližování a kácení dřevin, realizace mýtní těžby a podzimních probírek společností FOREST TEAM s.r.o.
Vesnice Kolešov, součást mikroregionu Kněževes, příroda, kultura
Vesnice Kolešov v okrese Rakovník je součástí mikroregionu Kněževes, je zde krásná příroda, Přírodní park Jesenicko, historické památky a bohatý kulturní život.
Okna, dveře a zimní zahrady z hliníkových profilů ALIPLAST a ALUPROF, dodávka a montáž
Hliníková okna a dveře Vám vyrobí a namontuje firma s dlouhodobými zkušenostmi ALUWIN s.r.o. sídlící v Kralupech nad Vltavou. Nejvyšší kvalita pro Váš dům i zimní zahradu.