Aktuální microsite

Betonové podlahy pro garáže, balkony, průmyslové prostory
Prvotřídní betonové podlahy s hladkým a kvalitním povrchem pro garáže, balkony, průmyslové prostory a jiné plochy od společnosti MS BETON s.r.o., Volary.
Čistírny odpadních vod pro rodinné domy, ubytovací kapacity
ČOV od společnosti AQUATECH, spol. s r.o., čistírny odpadních vod pro rodinné domy, chaty, kempy, široký sortiment ČOV s různou kapacitou, principy čištění, rozměry.
Speciální syntetické barvy na beton, dřevo, kov - antikorozní barva, bazénová barva
Společnost Slovlak CZ s.r.o. Zlín je prodejce syntetických barev, laků. Jde o speciální barvy na beton, dřevo, kov - antikorozní barva, bazénová barva. Distribuce zajištěna po celé ČR.
Elektroinstalační a elektromontážní práce, elektrikář Teplice, rekonstrukce koupelen
Veškeré elektroinstalační práce včetně rozvodů vody a odpadů Vám zrealizuje společnost Petr Vít z obce Teplice – Trnovany. Zrekonstruujeme Vaši koupelnu, byt i rodinný dům.
Stavební stroje, servis a prodej rypadel, bagrů, minibagrů, rypadel, buldozerů
Stavební stroje, rypadla, bagry, minibagry, buldozery, traktorbagry, mobilní drtiče, kvalitní opravy, servis od firmy RENOMAG spol. s r.o., z okresu Brno-venkov.
Dřevěné bezpečnostní interiérové dveře - protipožární i standardní
Společnost Moučka-SYMO s.r.o. dodává a montuje kvalitní dřevěné bezpečnostní interiérové dveře včetně zárubní, standardní provedení i protipožární dveře. Působíme v lokalitě Zlín, Rožnov pod Radhoštěm
Bezpečnostní, protipožární, plechové dveře všech rozměrů - výroba
Společnost MRB Sazovice vyrábí bezpečnostní, protipožární dveře a plechové dveře v mnoha rozměrech. Výroba je rychlá, zpracování prvotřídní. Naši vzorkovnu najdete v Sazovicích nedaleko Zlína.
MRB Sazovice, spol. s r.o. zpracování plechů
Praktický lékař pro dospělé – vstupní, výstupní prohlídky včetně očkování
Výborným praktickým lékařem pro dospělé je MUDr. Roman Stehlík z Brna, jež poskytuje vstupní, výstupní prohlídky, očkování v rámci komplexních lékařských služeb pro jedince i formou celozávodní péče.
Výstavba chodníků Hradec Králové - novostavba komunikací pro pěší
Naše firma provádí výstavbu chodníků pro lepší bezpečnost chodců v obcích a městech, kvalitní chodníky pro pěší - BORTA s. r. o. Hradec Králové
Strojní omítání, rychlý a moderní způsob úpravy povrchů interiérů, České Budějovice
Jádrové omítky rychle a z kvalitních materiálů zajišťuje společnost Horňák - strojní omítání s.r.o. z obce Kaliště u Lipí v okresu České Budějovice. Stejnorodá omítka za příznivou cenu.
Autoservis osobních a užitkových vozidel, odtah vozidel Krnov, pneuservis, příprava na STK
Pravidelný servis a pneuservis osobních i užitkových automobilů zajišťuje společnost Doprava, půjčovna a servis vozidel Kilhof sídlící v Krnově v Moravskoslezském kraji.
Třináctka Pivovaru Rohozec držitelem World Beer Seal 2019
Rohozecká TŘINÁCTKA se stala absolutním vítězem napříč všemi kategoriemi a obsadila první místo v hlavní soutěži World Beer Seal 2019.
Střechy, střešní konstrukce, vazníky a pergoly, stavební práce Moravský Krumlov
Sháníte-li firmu, která provádí rekonstrukce střech či jiné stavební práce v blízkosti Moravského Krumlova a okolí, pak neváhejte a obraťte se na nás. Naše firma OSP spol. s r.o., se úzce specializuje také na stavby a rekonstrukce kvalitních šikmých a plochých střech a pergol na klíč za nejnižší ceny. Našim zákazníkům dodáváme střechy, ...
Originální moderní brýle světových značek - Prada, Dolce & Gabbana, Oakley
Široký výběr moderních dámských i pánských originálních značkových brýlí Prada, Dolce a Gabbana, Oakley naleznete v oční optice Optika Kocandová v Jihlavě.
Soukromé oslavy, firemní akce, vánoční večírky, teambuilding, školení v restauraci
V Hotelu a restauraci U Racka najdete příjemné prostředí pro soukromé i firemní akce, vánoční večírky, školení, teambulding s možností ubytování. Najdete nás v Ostrožské Nové Vsi u Uherského Hradiště.
Kompletní servis montážních plošin - revize, opravy, repase, přestavby nástaveb na nový podvozek
Firma PLOŠINY CZ s.r.o. z regionu Zlínský kraj poskytuje kompletní servis montážních plošin včetně revize i školení. Provádí opravy montážních plošin i repase, přestavby nástaveb na nový podvozek.
Elegantní pánská, dámská pyžama, noční košile - výroba, eshop
Společnost LUIZ - Ing. Lubomír Horký je česká oděvní firma, která vyrábí pásnká a dámská pyžama, noční košile a domácí oblečení. Zaměřuje se na internetový prodej přes eshop horky-kosile.cz a luiz.cz
Fasádnické práce - nátěr i zateplení, kompletní nové omítky kvalitně dle Vašich požadavků
Kvalitní fasádnické práce od firmy Nowický David, Vám zajistí kompletní péči o Váš dům, včetně nových omítek, nátěru či zateplení rodinných či panelákových staveb v okolí Opavy a Ostravy.
Levné a dlouhodobé ubytování se snídaní blízko centra města Olomouc
Hotel - Hotelový dům v Olomouci se nachází nedaleko centra a poskytuje levné a dlouhodobé ubytování hotelového typu se snídaní.
Velký Vřešťov na Královédvorsku, ráj pro rybáře, turisty, autokemp
Městys Velký Vřešťov na Královédvorsku je rájem pro rybáře u Velkovřešťovského rybníku s autokempem, turistické a historické zajímavosti, krásná příroda.
Restaurace a pivnice Montána Brno-Kohoutovice, menu, oslavy
Restaurace a pivnice Montána Brno-Kohoutovice, grilované speciality, česká kuchyně, denní menu, pivní výčep, salonek pro svatby a oslavy, letní zahrádka, dětské hřiště.
Město Raspenava na Liberecku, turistická oblast v podhůří Jizerských hor s ryzí přírodou
Město Raspenava je půvabná obec rozkládající se ve Frýdlantském výběžku v severních Čechách nedaleko okresního města Liberec. Menší město s přírodním parkem Peklo i mnoha zájmovými spolky.
Kompletní klempířské, pokrývačské a tesařské práce, izolace, Hradec Králové a Pardubice
Novou a kvalitní střechu Vám zprostředkuje společnost Karel Nováček sídlící v obci Libchavy v okrese Ústí nad Orlicí. Opravíme, vyrobíme a namontujeme krovy a položíme střešní krytinu.
TJ Sokol Králův Dvůr, sportovní aktivity a cvičení v oddílech pro amatéry i profesionály
Všestranný sportovní rozvoj napříč generacemi zajišťuje tradiční organizace Tělocvičná jednota Sokol Králův Dvůr. Pestrý výběr sportovních oddílů i možností cvičení pro širokou veřejnost.
Velkoobchod, prodej gelcoaty, polyesterové pryskyřice základní, speciální - suroviny pro výrobu vyztužených plastů
Společnost POLYVIA NOVA, spol. s r.o. je velkoobchodní dodavatel surovin pro výrobu vyztužených plastů se sídlem ve Vizovicích nedaleko Zlína. Mezi produkty jsou i gelcoaty a polyesterové pryskyřice.