Aktuální microsite

Dodávky a montáž průmyslové vzduchotechniky a klimatizačních zařízení pro byty i kanceláře
Vzduchotechniku i klimatizaci Vám odborně namontuje společnost INKOMO CZ s.r.o. z Českých Budějovic. Profesionální vzduchotechnické jednotky pro průmyslové objekty, byty i kanceláře.
Základní škola s důrazem na komunikativní schopnosti žáků v mateřském i cizím jazyce, Stříbro
Moderně vybavenou školu se specializovanými učebnami i kvalitní výukou naleznete nedaleko Plzně, kde se nachází Základní škola Stříbro, Mánesova 485, příspěvková organizace.
Zakázková výroba, díly pro vagóny, zemědělská technika, automotive a CNC obrábění
Kvalitní zakázkovou výrobou, výrobou dílů pro vagóny, zemědělskou a manipulační technikou a automotive a nyní i svařováním a CNC obráběním se zabývá firma ISMM & EGAS s.r.o. s provozovnou v Pustějově.
Kompletní autoservis užitkových vozů a dodávek všech značek i osobních aut
Spolehlivý autoservis zaměřující se na užitkové a dodávkové vozy všech značek, např. Fiat, Ford, Opel, Hyundai a další, dále i na osobní auta, provozuje společnost ALVA Auto ve Frýdku-Místku.
ALVA Auto s.r.o.
Veškerý nábytek na míru - knihovny, skříně, stoly, postele, splníme každé Vaše přání
Společnost MG - INTERIER s.r.o. Vám ve Zlíně a okolí poskytne veškerý nábytek na míru podle Vaších potřeb. Splníme každé vaše přání a vy si můžete oživot Vás interiér originálním kusem nábytku.
Výkopové a zemní práce, autodoprava, bagrování a demolice Kladno
Výkopové a zemní práce, bagrování a demolice včetně odvozu stavební suti zajistí společnost Uniservis Hašek s.r.o. se sídlem v Kladně.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Cukrárenské vitríny eshop – lákavá nabídka dortů, zákusků a desertů
Vlastníte restauraci nebo cukrárnu? Lahodným dortům, zákuskům a desertům vystaveným v cukrárenských vitrínách z eshopu společnosti GASTROART CZ,spol. s r.o. zaručeně zákazníci neodolají.
Podzimní akční ceny na uhlí a brikety, rozvoz po Hlinsku zdarma
Nabízíme akční ceny při prodeji hnědého uhlí a briket, včetně dopravy a složení pásem - Uhelné sklady Hlinsko
Ortézy horních a dolních končetin - ortopedické pomůcky na míru, pro děti a dospělé
Ortézy horních či dolních končetin Vám poskytne naše společnost Ergona Opava s.r.o, která vám navrhne ortopedické pomůcky na míru.
Ergona Opava s.r.o.
Plynové spotřebiče, kotle, revize plynových zařízení, Prostějovsko
Montáž a servis plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů, revize a opravy plynových zařízení, plynové instalace, rozvody realizuje Pavel Puda, Prostějovsko.
Mateřská škola Praha 1 s pravidelnou školou v přírodě, vzdělávání
Mateřská škola Opletalova v Praze 1 se zaměřuje na výchovu a vzdělávání dětí předškolního věku ve vzdělávacím programu Naše Praha a pravidelnou školou v přírodě.
Mateřská škola s přátelskou atmosférou, předškolní výchova a vzdělávání
Mateřská škola v Ratajích nad Sázavou vyniká přátelskou atmosférou, bohatými vzdělávacími aktivitami pro děti, vstřícnou předškolní výchovou a vzděláváním.
Přípravná estetická výchova dětí předškolního věku, ZUŠ Blansko
Přípravná estetická výchova dětí předškolního věku pro volbu oboru, výuka hudby, tance, výtvarného a literárně dramatického umění na ZUŠ Blansko.
Soukromá základní umělecká škola Blansko, spol. s r.o.
Lesnická činnost, těžba a přibližování dřeva, lesní hospodářství
Lesnická činnost, služby v oblasti lesního hospodářství, kácení stromů, těžba a přibližování dřeva, odvoz vyvážecí technikou realizuje společnost FORESTVLACH s.r.o., Hanušovice.
FORESTVLACH s.r.o.
Základní škola s výukovými aktivitami spojenými s přírodou a sportem
Základní škola Rovensko pod Troskami v okrese Semily má vzdělávací a výukové aktivity spojené s přírodou a sportem. Rozmanité sportovní zázemí a zájmové kroužky.
Řeznictví a uzenářství Praha 3, e-shop a kamenná prodejna se šťavnatým hovězím masem
Pestrý výběr hovězího i vepřového masa, voňavých uzenin, sýrů a dalších farmářských specialit pro Vás připravila firma Řeznictví a Uzenářství Brabec Martin Brabec se sídlem na Praze 3 Vinohrady.
Kompletní dodávka technologického zařízení pro výrobny betonových stavebních dílců
Formovací techniku i kompletní výrobní linku na zakázku navrhuje a vyrábí firma PREFA Technologies a.s. sídlící na Praze 10 Malešice. Zhotovíme technologie i speciální formy dle potřeb zákazníka.
Svařovací technika Příbram, výkonné svařovací zdroje, přídavné materiály, bowdeny, e-shop
Prodej špičkových strojů pro účely svařování zajišťuje společnost QUICK - SERVIS, spol. s r.o. z Příbrami V – Zdaboř. Kvalitní svařovací zařízení předních světových značek STEL a ESAB.
Elektroinstalace v hutních, strojírenských, gumárenských provozech
Realizace elektroinstalací v oblasti hutních, strojírenských, gumárenských a dalších zpracovatelských provozech, elektromontáže výrobních linek zajišťuje H+D Elektromontáže s.r.o.
Mezinárodní kamionová doprava, spedice, přeprava nebezpečného zboží
Mezinárodní kamionová doprava, spedice, kusová a velkoobjemová přeprava, transport nebezpečného zboží ADR realizuje Control Point s.r.o., okres Olomouc.
Control Point s.r.o.
Obec Věžná, vesnice v údolí říčky Nedvědičky, rekreační oblast
Obec Věžná je tvořena ze tří částí a nachází se nedaleko Bystřice pod Perštejnem. Vesnice leží v údolí říčky Nedvědičky a je tvořena i rekreační oblastí s chatami.
Zařízení pro maríny a kempy prodej Praha – elektroměry pro příležitostnou fakturaci
Potřebujete zajistit krátkodobé nebo příležitostné měření spotřeby proudu například v kempech nebo marínách? Veškeré potřebné vybavení pro dočasnou fakturaci prodává firma KRALgoup z Prahy.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Prodej, montáž a servis klimatizací a vzduchotechniky
Kvalitní vzduchotechniku a klimatizaci do bytu, domu, kanceláře a výrobní a průmyslové haly zajišťuje naše firma bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a okolí.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Zcela nová Kia Sportage - oblíbené SUV
Staňte se i vy nadšeným a spokojeným řidičem oblíbeného SUV Kia Sportage. Společnost KIA MOTORS CZECH uvádí na český trh zcela novou generaci modelu Sportage.
Prodej čtyřkolek a jejich příslušenství Praha
Plánujete si pořídit čtyřkolku nebo jste již hrdým majitelem a potřebujete dokoupit příslušenství? Široký výběr naleznete u firmy MOTO CENTRUM Praha - Stanislav Klement.