Aktuální microsite

Finanční poradenství, správa osobních financí, analýza finančního portfolia zákazníků
S krátkodobým i dlouhodobým finančním plánováním Vám pomůže společnost FINSIMA s.r.o. z Plzně 1 - Severní Předměstí. Zanalyzujeme Vaše finance a zajistíme zvýšení výnosu kapitálu.
Centrum zahradnického vzdělávání v největší zahradnické škole v Jihomoravském kraji
Zahradnickou školu s dlouholetou tradicí naleznete v Rajhradě, kde se nachází Střední zahradnická škola Rajhrad, příspěvková organizace. Bohatý výběr studijních oborů s možností praxe v zemích EU.
Základní vzdělávání pro děti se sportovním talentem se zaměřením na lední hokej a další sporty
Školu pro sportovně i jinak nadané žáky naleznete v Brně Veveří, kde sídlí Základní škola Brno, Úvoz. Vytváříme vhodné podmínky pro rozvoj sportovních dovedností i dalších individuálních nadání.
Montáž elektronické přístupové systémy - hotelové kartové, čipové systémy pro firmy, bytové domy
Společnost Moučka-SYMO s.r.o. dodá a montuje čipové elektronické přístupové systémy pro firmy či hotelové kartové systémy. Působí v lokalitě Zlín, Rožnov pod Radhoštěm.
Spolehlivá fyzická ostraha pro staveniště a jiné objekty
O zabezpečení staveniště či podniku se vám postará firma bezpečnostní služby DALIS MORAVIA s.r.o., která zajišťuje nejen fyzickou ostrahu objektů pro klienty z Jihlavy a Vysočiny.
Kusová malosériová výroba přesných dílců a jiných kovových prototypů
O kusovou malosériovou výrobu přesných dílců a jiných kovových prototypů se vám postará firma DI Industrial s.r.o. z Brna, která dbá na vysokou kvalitu svých produktů i výrobních procesů.
Obrábění na CNC stroji opracování odlitků šedé litiny Hradec
Naše slévárna nabízí strojní nebo ruční formování a výrobu jader. Odpadají náklady na modelové zařízení a zaručujeme rychlé zhotovení finálního dílu.
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Fitness opasek pro efektivní posilování paží, ramen, hrudníku - Madmax Syntetic Dip Belt
V eshopu firmy MADENYS s.r.o. zakoupíte fitness pomůcky včetně fitness opasků. Doporučujeme Fitness opasek MADMAX Syntetic Dip Belt pro efektivní posilování paží, ramen, hrudníku.
Firemní akce, teambuldingy a školení s ubytováním na jednom místě
Ideální místo pro konání firemních akcí, teambuldingů a školení s ubytováním na jednom a tom samém místě poskytne v okolí Třebíče penzion Lihovar v Rouchovanech.
Odvětrávané fasády - bezkontaktní zateplení fasád
Společnost ZKZ stavební s.r.o. Zlín realizuje odvětrávané fasády. Jde o bezkontaktní zateplení fasád, systém je velice vyriabilní. Působíme po celé ČR, nejen v regionu Zlínský kraj.
Architektonická kancelář, projekce interiérů bytů, rodinných domů, občanských staveb
Zkušeného projektanta s fantazií i zajímavými nápady naleznete u firmy Jiří Král K ARCHITEKT, jež sídlí v obci Machov v okrese Náchod. Navrhneme a připravíme veškeré podklady pro stavbu Vašeho domu.
E-shop s obalovými materiály, kartonáž, lepenky, fólie, pytle, sáčky i různých velikostí
Obalový materiál pro ochranu Vašeho zboží naleznete u firmy Recyklbox - Blanka Weisserová sídlící v obci Líně u Plzně. Vysoce odolné stretch folie i krabice pro bezpečnou dopravu Vašeho zboží.
RECYKLBOX s. r. o.
Šlechtění a semenářství plodin. Prodej léčivých bylin, léčivky
Šlechtění a semenářství plodin. Prodej léčivých rostlin - léčivé byliny známé jako léčivky od firmy AGROGEN, spol. s r.o. Prodejny stanice Želešice, Slavice, Troubsko.
Výkup mincí, medailí a bankovek Praha - jednotlivě i v celých sbírkách
Máte doma sběratelské mince, bankovky nebo medaile a chcete zjistit jejich cenu? Jejich ocenění a výkup jednotlivě i v celých sbírkách nabízí společnosti ANTIUM AURUM s.r.o. z Prahy.
Mince, medaile, bankovky, sbírky – výkup a prodej
Máte doma sbírku mincí, pamětních medailí nebo bankovek? Společnost ANTIUM AURUM s.r.o. z Prahy vykupuje tyto komodity pro další prodej v aukcích za výhodné ceny.
Odborné zazimování bazénu nebo svépomocí? Praha - připravte svůj bazén na zimu!
Pokud si také vy pokládáte otázku, zda si nechat zazimovat bazén od odborníků nebo svépomocí, jsou právě pro Vás určené následující řádky.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Skleněné obklady kuchyní a interiérů, Praha
Chcete realizovat cokoliv ze skla ve Vašem interiéru - např. skleněné obklady kuchyní? Pak se obraťte na firmu ACERA z Prahy, která poskytuje sklenářský servis - práce na míru, podle přání zákazníka.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Výroba a montáž brány, plotu, markýzy, pergoly i městský mobiliář
Výroba a montáž brány, plotu, markýzy, pergoly, městského mobiliáře od zámečnické firmy RS evostyl s.r.o. Brno. Dbáme na kvalitu a jakost. Plníme dohodnuté termíny.
Prodej písku, posypové soli, drceného kameniva-odběr v libovolném množství
U firmy Správa a údržba silnic Kroměříž můžete zakoupit sypké hmoty. Nabízí prodej písku, posypové soli, drceného kameniva. Odběr v libovolném množství.
Vnitrostátní i mezinárodní autodoprava Hradec Králové
Pokud hledáte spolehlivého dopravce s dlouholetou praxí, určitě oslovte firmu Juhasz Logistic, s.r.o. Hradec Králové
Juhasz Logistic, s.r.o. Autodoprava a spedice Hradec Králové
Městský mobiliář - výroba čekáren a autobusových zastávek od ryze české firmy
Cestující hromadnou dopravou nemusí čekání na autobus trávit ve starých, pokreslených čekárnách. Je tu totiž firma Čekárny – bus (Zábřeh), která se zaměřuje na výrobu čekáren a autobusových zastávek.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Montáž, dodávka - ocelové konstrukce, montáže hal, opláštění budov
Dodávka, montáž ocelových hal a opláštění budov, montáž ocelových kontrukcí, opláštění sendvičovými panely i trapézovými plechy, provádí firma St mont Pavel Stejskal.
Zakázková výroba dětských pokojů a nábytku na míru Znojmo
válendy, skříně, skříňky, komody, psací stoly, židle, postele, prádelníky, postelové rošty, police, komody- kompletní výrobu zajistí naše firma
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Kvalitní a dlouho hořící německé brikety s vysokou výhřevností - prodej, dodávka
Kvalitní a dlouho hořící německé brikety vás opravdu zahřejí. A kde je seženete? Ve společnosti T.U.S. s.r.o. - Třebíčské uhelné sklady. Zajistí vám jejich prodej i dodávku.