Aktuální microsite

Kvalitní pracovní podložky do vibrolisu, precizní výroba a export do zemí EU, USA i Ruska
Pracovní podložky s maximální životností Vám zhotoví společnost PRACOVNÍ PODLOŽKY s.r.o. z Týniště nad Orlicí. Navrhneme a vyrobíme podložky z měkkého i tvrdého dřeva dle Vašich požadavků.
Mateřská škola v Mníšku pod Brdy s řadou nadstandardních kulturních a sportovních akcí
Mateřská škola, Mníšek pod Brdy, 9. května 575, okres Praha západ poskytne Vašim dětem kvalitní předškolní vzdělání v příjemně zařízeném prostředí plném herních prvků i sportovních činností.
Modely závodních aut Ferrari propracované do nejmenších detailů
Modely závodních aut Ferrari propracované do nejmenších detailů nabízí ve svém ehopu společnost AUTO-MODELY.CZ Ing. Karla Cvejna z Prahy.
Zajišťujeme pohřební záležitosti nepřetržitě sedm dní v týdnu
Veškeré kremační a hřbitovní podmínky, vyřízení administrativy, úmrtní list, tisk smutečních oznámení v sobotu i v neděli
Deratizace, dezinsekce a dezinfekce Kladno – vyčistěte zanesené prostory od nežádoucích vlivů
Středočeské vodárny Kladno kromě aktivit zaměřených na vodu nabízejí i další služby. Mezi jinými i deratizaci, dezinsekce a dezinfekci. Zabývají se hubením hlodavců, hmyzu a ochrannou dezinfekcí. Vše je prováděno šetrnými metodami, které neohrozí Vaše zdraví. Prohlídka zamořených prostor, návrh řešení a konzultace jsou vždy samozřejmostí. Prostor ...
3D Geometrie –  přesná diagnostika a seřízení nápravy osobních aut a dodávek
Autoservis Bosch Car servis v Opavě poskytuje kompletní a profesionální servis osobních i dodávkových vozidel s moderním čtyřsloupovým zvedákem pro přesnou diagnostiku geometrie a seřízení nápravy.
Odvoz demoličních a stavebních odpadů Mníšek pod Brdy
Spolehlivý odvoz odpadu z Mníšku pod Brdy a dalších vybraných lokalit podle přání klienta.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Výroba a dodávka desek tištěných plošných spojů
Zajistíme Vám, že naše tištěné spoje jsou v nejvyšší evropské kvalitě, splňují maximální technické požadavky a výrobu zajišťují specialisté.
PROMESA s.r.o. Český dodavatel tištěných spojů Chrudim
Kvalitní jízdní kola CTM, Leader Fox, Rock Machine, Condor - nejnovější modely jízdních kol
Na prodejně Bike-centrum Hulín můžete vybírat nejnovější modely jízdních kol. Prodej je zaměřen na kvalitní jízdní kola CTM, Leader Fox, Rock Machine, Condor. Sleva 5% do konce února 2019.
Inovativní úklidová technika, i-mop pro snadné čištění podlah
Inovativní úklidová technika, mycí stroj i-mop pro flexibilní a rychlé čištění podlah v domech komerčních prostorech či ubytováních od společnosti i-teamcz s.r.o.
Sanitární výrobky vysoké kvality, sériová i atypická zakázková výroba
Sanitární výrobky vysoké kvality, vybavení sociálního zařízení, umyvadla, vany, žlaby, sériovou i atypickou zakázkovou výrobu realizuje MRAMORIT a.s.
Obec Stebno s kaplí i významným kostelem sv. Šimona a Judy, státem chráněnou kulturní památkou
Obec Stebno je malá vesnice rozprostírající se na náhorní planině Českého středohoří jen pár kilometrů od okresního města Ústí nad Labem. Ideální místo pro milovníky procházek a klidu.
Mezinárodní kamionová doprava, spedice, express přeprava vozem DAF Solo, tahači Mercedes Benz, Renault
GEPARD TRUCK s.r.o. je přepravní společnost se specializací express přeprava a mezinárodní kamionová doprava, spedice na celém území Evropy i daleký východ vozy DAF, Renault, Mercedes Benz.
Nouzové otevírání dveří, bytů, aut a opravy zámků
Společnost SYMO-Jiří Moučka poskytuje v regionu Rožnov pod Radhoštěm, Vsetín službu Nouzové otevírání dveří, bytů, aut. Provádí i opravy zámků.
Hřídele, šnekové a kuželové soukolí, čelní ozubená kola výroba
šnekové převodovky, hřídele, pohonné systémy, kuželové a šnekové soukolí, ozubená kola, pohony, průmyslové, převodovky zajistí firma TOS ZNOJMO
Obec Černčice na Lounsku s památným stromem i kostelem, součást mikroregionu Perucko
Obec Černčice je malá vesnice na Lounsku s významnou dominantou v podobě kostela sv. Vavřince pocházejícího ze 12. století. V obci funguje řada spolků i kulturních a sportovních klubů.
Výhradní distributor produktů APPLEDENTAL, zařízení pro stomatology a zdravotnictví
Kvalitní a spolehlivé stomatologické produkty Vám dodá společnost APPLEDENTAL CZ s.r.o. z Brna Žabovřesky. Prodáváme zdravotnické prostředky s těmi nejlepšími technickými vlastnostmi.
Pult centrální ochrany Praha, zabezpečení objektů, kamerový dohled i monitoring osob
Maximálně zabezpečení Vašeho majetku Vám zprostředkuje společnost RTH Security s.r.o. sídlící na Praze 4 Michle. Nejnovější technologie na poli alarmů, ostrahy objektů i kamerového dohledu.
Terénní úpravy, zemní a výkopové práce v okrese Bruntál, demolice i bourací úpravy
Veškeré terénní úpravy včetně inženýrských sítí Vám provede společnost Zemní a výkopové práce Josef Švédík z obce Velká Štáhle u Bruntálu. Připravíme Váš pozemek tak, abyste mohli začít stavět.
Profesionální nástřiky podvozku a dutin vozu - ošetření spodku a dutin Vašeho auta proti korozi
AUTOSERVIS ŠAJTAR z Ostravy Vám pomůže ochránit podvozek Vašeho automobilu! Nabízíme profesionální nástřiky spodku a dutin, které ochrání Váš vůz před korozi a dalšími nepříznivými vlivy.
Zahradní a lesní technika,servis sekaček na trávu, prodej a opravy
Prodej, opravy a servis zahradní a lesní techniky, sekačky na trávu, robotické sekačky, křovinořezy, zahradní nářadí od firmy Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Ošetření proti nebezpečným klíšťatům  - přípravky s dokonalou ochranou pro Vašeho zvířecího miláčka
Ošetření proti nebezpečným klíšťatům, účinné přípravky jsou voděodolné a jsou vhodné i pro štěňata - Veterinární ordinace MVDr. Baudyš Jablonec nad Nisou, myslete na ochranu před parazity již dnes
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Bezpečnostní kamerový systém - dokonalé zabezpečení vašeho majetku
Pokud chcete aby byl váš dům, hala nebo jiný objekt dokonale zabezpečený, pak si pořiďte bezpečnostní kamerový systém - projekci, montáž i servis vám zajistí firma FELOMA se sídlem v Olomouci.
Prodej mechanického zabezpečení - trezory, sejfy, bezpečnostní schránky
Společnost TRESYS s.r.o. se zabývá prodejem a servisem mechanického zabezpečení - bezpečnostních úschovných objektů, jako jsou trezory, sejfy a bezpečnostní schránky, ve Znojmě a okolí.
Stavební práce, průmyslové stavby, výstavba i rekonstrukce nových rodinných domů a chat
Průmyslovou halu i rodinný dům na klíč Vám zrealizuje společnost Miroslav Vrhel - Stavební firma z Kašperských hor. Postavíme a zrekonstruujeme skladovací objekt, dům i chatu dle Vašich požadavků.