Aktuální microsite

Drcená kůra modřínová, smíšená - prodej čerstvé mulčovací kůry
V prodejním skladu společnosti Správa a údržba silnic Kroměřížska je na prodej drcená kůra modřínová i smíšená. Čerstvé mulčovací kůry je skladem více jak 40 m3.
Pohřební služba Praha – volejte nonstop zdarma 800 10 10 50
Řešíte úmrtí blízké osoby? Pracovníci Pohřebního ústavu hl. m. Prahy jsou tu pro Vás nonstop, kdykoliv je potřeba. Stačí bezplatně zavolat na nonstop telefonní linku pohřební služby 800 10 10 50.
Montáž, servis pojízdných skladových zařízení, regálových systémů
Montáž i pravidelný servis pojízdných skladových zařízení zajišťuje společnost Mobile Storage, výrobce regálů z regionu Zlínský kraj. Díky servisu je životnost pojízdných regálových systémů delší.
Rekonstrukce a nové šikmé a ploché střechy, klempířské práce
Realizujeme střechy Náchod, rekonstrukce střech Červený Kostelec, šikmé střechy, ploché střechy, klempířské práce - KUKO s.r.o. Červený Kostelec
Stříkací zařízení pro průmysl, stavebnictví, malířské práce
Profesionální stříkací zařízení, čerpadla, pistole pro aplikaci nátěrových hmot, které jsou vhodné pro průmysl, stavebnictví a malířské práce dodává PEŠEK technology spol. s r.o.
Ultratenké, latexové, nitrilové rukavice Praha – výhodná balení pro zdravotnictví i průmyslové provozy
Společnosti BIOGEN PRAHA s.r.o. nabízí nově širokou nabídku rukavic od ultratenkých po extra odolné pro využití ve zdravotnictví, potravinářství nebo průmyslovém provozu.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Světelné reklamní tabule, boxy a panely Praha - výroba reklamy od nás snadno a rychle!
Světelné reklamní tabule, boxy a panely pro velké i malé firmy v Praze pro Vás efektivně a rychle zajistí společnost MOOS s.r.o.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Zdravotní středisko, poliklinika, Litvínov - nestátní zdravotnické zařízení
Bydlíte v Ústeckém kraji či přímo v Litvínově a nevyhovuje vám zdravotní středisko? Pak přejděte k nám, naše poliklinika není zřizovaná státem a poskytuje zdravotní péči občanům i firmám.
Farma Olšovka, ustájení koní, jezdecké kurzy, firemní teambuildingy i školy v přírodě
Farma Olšovka NORD OLŠOVKA, spol. s r.o. je rodinný statek v obci Žinkovy – Březí na Plzeňsku, který se zaměřuje na chov domácích zvířat, ekologické zemědělství, lesnictví a rybolov.
Hrušovany nad Jevišovkou, turistická oblast v jihomoravském příhraničí s pamětihodnostmi
Hrušovany nad Jevišovkou je malé městečko ležící jen pár kilometrů od okresního města Znojmo. Obec je významná svými památkami, jako jsou barokní kostel sv. Štěpána či empírový trojkřídlý zámek.
Rychloběžná lamelová vrata výroba a prodej Beroun – bezporuchová a s kvalitním pohonem
Sháníte bezporuchová vrata s možností výběru ovládání? Kvalitní rychloběžná lamelová vrata vyrábí a prodává společnost Forte Beroun spol. s r.o.
Čelisti na role, svěrací vidlice na vysokozdvižné vozíky
Čelisti na role či svěrací vidlice na vysokozdvižné vozíky Vám nabízí naše firma ČEMAT trading, spol. s r.o., která je jedním z hlavních distributorů příslušenství pro manipulační a stavební techniku.
Hydroizolace Praha  - široký sortiment kvalitních tmelů a nátěrů
Nežádoucí vlhkosti staveb nebo nechtěnému průsaku vlhkosti zabráníte spolehlivě s kvalitní hydroizolací od společnosti BETOSAN s.r.o. z Prahy, českého výrobce stavební chemie.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Kamenictví Praha, zakázková výroba pro kameníky, zpracování kamene
Zpracování kamene, řezání, broušení a leštění deskovin pro kameníky, zakázková výroba obkladů, dlažeb, parapetů a hřbitovních pomníků realizuje Daha Nehvizdy, s.r.o.
Tónovací centrum, tónování a míchání barev podle přání na počkání
Barvy - laky komplet v Opavě je řetězec speciálních prodejen s kompletním sortimentem interierových a fasádních barev, také nabízíme míchání barev na počkání v našem tónovacím centru v Opavě.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Pohřeb Libochovice - obřady, balzamace, zpopelnění, mezinárodní převozy, rozptyl
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. nabízí kompletní služby v oblasti pohřebnictví. Pohřby do země, zpopelnění, církevní služby, převozy zesnulých v rámci ČR, mezinárodní převozy.
Laboratorní služby Kladno – nejen rozbory pitné vody, měření přírodních radionuklidů ve vodě
Jedná se o akreditovanou laboratoř, která je držitelem povolení Státního úřadu pro jadernou bezpečnost pro měření a hodnocení obsahu přírodních radionuklidů ve vodě.
Opravy a renovace fasád, dlouhodobá spokojenost a profesionální servis
Stavební firma Nowický, Vám v okrese Opava zajistí kompletní renovace a opravy fasád. Firma se zabývá stavební činností od izolací a zateplování budov až po celkovou výstavbu domů.
Pohodlné oblečení do tanečních kurzů Praha – elegance a kvalita
Užijte si tanec naplno a bez omezení s pohodlným a elegantním oblečením do tanečních kurzů, které nabízí pro dámy, pány, dívky i chlapce firma Heller s.r.o. z Prahy.
HELLER DANCE Taneční obuv Praha
Tříděný odpad i bioodpad odvezeme a zpracujeme
Technické služby TS Valašské Meziříčí se postarají o svoz komunálního odpadu, ale i tříděný odpad či bioodpad. Služby mohou využít města, průmyslové podniky, živnostníci, obchodní řetězce i nemocnice.
Rodinné domy na klíč – návrhy špičkových architektů
Přemýšlíte o vlastním bydlení? Rodinné domy na klíč podle návrhů špičkových architektů Vám nabízí společnost SPING STAV s.r.o. se sídlem v Praze.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Prodej spodního prádla - kvalitní podprsenky, kalhotky, stahovací prádlo
Na prodejně Elis Spodní prádlo Uherský Brod si snadno vyberete dobře padnoucí spodní prádlo - kvalitní podprsenky, pohodlné kalhotky, stahovací prádlo i plavky. Poradíme Vám při výběru.
Elektronická požární signalizace – spolehlivá ochrana osob a majetku před požárem
Návrh a montáž elektronického požárního systému v Olomouckém kraji Vám zajistí společnost FELOMA s.r.o, specialista na projektování, montáž a servis bezpečnostních zařízení.
Kamenictví, kameník, výroba a opravy pomníků Znojmo
Kamenictví, kameník, výroba a opravy pomníků pro Znojmo a okolí provádí firma Kamenosochařství Benešovský Antonín. Kompletní výroba pomníků včetně zaměření a montáže.
Sypký stavební materiál - prodej kvalitního štěrku a písku pro stavby
Pokud sháníte kvalitní písek a štěrk, navštivte naší prodejnu KAMENY OPAVA s. r. o. v Kravařích , kde vám nabídneme široký sortiment sypkých stavebních materiálů.