Aktuální microsite

Základní škola rodinného typu v Novém Jičíně se specializací na žáky s mentálním postižením
Vzdělání žáků s lehkým mentálním postižením zajišťuje Základní škola a Mateřská škola, Nový Jičín, Dlouhá 54, příspěvková organizace. Rozvíjíme sociální dovednosti i manuální zručnost žáků.
Kompletní daňové a účetní služby pro firmy i OSVČ, zpracování mzdové agendy, finance
Mějte své peníze pod kontrolou s dynamickou společností cekmil s.r.o. z obce Sulice – Hlubočinka v okrese Praha-východ. Postaráme se Vám o veškeré účetnictví, daně i finance.
První model zcela nové generace elektromobilů - Elektromobil Volkswagen ID.3
Elektromobil Volkswagen ID.3 je prvním modelem zcela nové generace elektromobilů na základě modulární platformy Volkswagen. Tento model bude k dostání v Autoprodejně INTERMOBIL ve Znojmě.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Elektrokola Lectron - eshop, prodej, záruční i pozáruční servis
Firma bike-centrum.cz je specializovaná prodejna i eshop zaměřen na elektrokola Lectron a jízdní kola CTM. Kola dodá kompletně sestavena a seřízena. Poskytují záruční i pozáruční servis.
Vybavení autoservisů a pneuservisů, karosáren, zařízení za dostupnou cenu Brno
Prodej, velkoobchod vybavení autoservisů a pneuservisů, zařízení karosáren, klimatizace, plničky, zkušebny brzd a další vybavení od firmy MITERAL Ing. Alice Smejkalová, z Brna.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Výstavba a rekonstrukce pozemních komunikací Hradec Králové
Stavební společnost REKOM Nový Bydžov, a.s. se zaměřuje na výstavbu a rekonstrukce pozemních komunikací.
REKOM Nový Bydžov, a.s. Stavební činnost Hradec Králové
Designový hotel City.City, luxusní ubytování v centru města
Nově zrekonstruovaný designový hotel City.City Ostrava nabízí luxusní ubytování nedaleko centra města. Součástí hotelu je restaurace Loft - 1.gastropub v Ostravě.
Vybavení pro skútry, prodej a servis - Praha 9
Široký sortiment vybavení a příslušenství pro skútry naleznete v nabídce společnosti MOTO CENTRUM Praha - Stanislav Klement.
Prodej, autoservis kvalitních vozů Škoda Fabia, Octavia, Rapid i Citigo
Prodej a autoservis kvalitních vozů Škoda značky Fabia, Octavia, Rapid i Citigo zajišťuje společnost Auto Toman s.r.o., která se je pro vás k dispozici v okolí Frýdku Místku a Havířova.
Elektroservis a opravy čerpadel, převíjení elektromotorů
Převíjení elektromotorů, servis a opravy čerpadel, revize elektromotorů a čerpadel i ručního nářadí, dopravu do 24 hodin zajistí v Brně firma Elmot
Prodej rašlových síťovaných pytlů na brambory, ořechy, dříví, štěpku
Prodej, dodávku rašlových pytlů na brambory, ořechy, dříví i štěpku zajišťuje firma FOKUS-H s.r.o. Pytle nabízíme v několika objemech a barevných provedeních.
Výroba a prodej kvalitních izolačních materiálů ze skelných vláken
Izolační materiály ze skelných vláken, které Vás zbaví nechtěného hluku a tepla, naleznete u KOBE-cz s.r.o., certifikovaného výrobce izolačních materiálů v Pohořelicích.
Inženýrská činnost pro oblast elektro – projektové dokumentace
Společnost AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy nabízí své odborné služby tvorby projektových dokumentací a ostatních inženýrských služeb v oblasti elektro.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Investiční poradenství Praha – dlouhodobé a spolehlivé obchodní partnerství
Hledáte cesty zhodnocení Vašeho majetku či majetku Vaší společnosti? Dlouhodobé a spolehlivé obchodní partnerství v podobě investičního poradenství nabízí společnost S&P Czech Finance, s.r.o. z Prahy.
Prodej a servis vozů značky Škoda, Fiat - testovací jízdy
Autorizovaný prodejce vozů Škoda a Fiat v regionu Zlín je firma DOBE-CAR s.r.o. Holešov. Přijďte a využijte možnost testovací jízdy. Svým klientům se postará i o dokonalý servis vozů.
Kvalitní stravování pro zaměstnance, rozvoz teplých obědů zdarma, provoz firemních kantýn
Výživné a chutné jídlo pro Vaše zaměstnance Vám dodá společnost Menclová Jana, s.r.o. z Plzně. Zvyšte výkonnost Vašich zaměstnanců na maximum a dopřejte jim každý den teplou domácí stravu.
Kompletní kominické práce v okrese Semily, pravidelné revize, výstavba a vložkování komínů
Kvalitní služby kominíka naleznete u firmy Jiří Vondra – kominictví v obci Čistá u Horek v okrese Semily. Vystavíme nový komín, provedeme revizi i montáž komínových vložek.
Zemědělská technika CLAAS a VÄDERSTAD, prodej nových i použitých strojů pro zemědělce
Zcela nové i použité zemědělské stroje různých značek naleznete u zkušeného prodejce AGRI-TECH s.r.o. se sídlem ve Slavkově u Brna. Ochotně Vám poradíme s výběrem té správné zemědělské techniky
Obec Zlončice, jedna z nejstarších obcí v okrese Mělník, s parkem i přírodním biokoridorem
Přírodní park Dolní Povltaví s výskytem vzácných rostlin naleznete v obci Zlončice na Mělnicku. Vesnice s dětským hřištěm a bohatým společenským životem.
Obec Zlončice
Podlahy vinylové, laminátové, dřevěné i PVC dodá SUMI SERVIS s.r.o.
Podlahy všeho druhu včetně pokládky Vám zajistí společnost SUMI SERVIS s.r.o., jejíž pobočky najdete v Mladé Boleslavi a Liberci.
Speciální jazykové intenzivní kurzy SIK, Soft Skills pro klíčové zaměstnance
Jazyková agentura UniStudies s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na speciální jazykové intenzivní kurzy SIK nebo Soft Skills pro klíčové zaměstnance.
Obrábění kovových i nekovových materiálů - kvalitní výroba na CNC strojích
Přesné a kvalitní obrábění kovových i nekovových materiálů za pomocí výkonných CNC strojů si můžete objednat od pražské firmy KOVO-PRO Povýšil Roman, která sídlí v centru Prahy.
Výroba vyzdívky - žáruvzdorná izolace pro pece, kotle i průmyslové pece
Vyzdívky využívané jako žáruvzdorné izolace pro pece, kotle i průmyslové pece a další zařízení, vyrábí společnost Capital Refractories s.r.o., která sídlí v Ostravě - Šenově.
Luxusní vnitrostátní i mezinárodní autobusová doprava pro jednoduchou přepravu
Vnitrostátní i mezinárodní autobusovou dopravu zajišťuje společnost JC TRANS, s.r.o., která Vás přepraví kamkoli si budete přát - luxusními autobusy po tuzemsku i zahraničí.
Interiérové dveře - kvalita za příznivou cenu  - show room Praha 6
Interiérové dveře od prověřených výrobců včetně příslušenství si můžete prohlédnout v našem show roomu na adrese Bělohorská 251/147 v městské části Praha 6-Břevnov.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6