Aktuální microsite

Dětský psycholog v Praze, diskrétní psychologická poradna, komplexní vyšetření, děti s ADHD
Dobře míněné rady v oblasti výchovy a vývoje Vašich dětí Vám poskytne dětská psycholožka PHDR. DAGMAR PECHOVÁ, PSYCHOLOGICKÁ PÉČE O DĚTI A DOROST z Prahy 5 – Smíchov.
Profesionální kadeřnictví INTERCOSMO Praha, kvalitní kosmetika, masáže i moderní sestřihy
Příjemnou italskou vlasovou kosmetiku pro silné a zdravé vlasy naleznete v kadeřnictví Iveta Kahounová - Studio Itta v Praze. Kadeřnický salon s kvalitními produkty pro ty nejnáročnější zákazníky.
Advokátní kancelář Karlovy Vary, právní služby v oboru občanského i obchodního práva
Právní služby se specializací na občanské, obchodní i trestní právo Vám poskytne Advokátní kancelář Malý & Soukupová JUDr. Jaromír Malý, advokát sídlící v Karlových Varech.
Extrémní mechanická odolnost díky Nano barvám a Nano lakům
Výroba jednovrstvých Nano barev a transparentních Nano laků - extrémní mechanická odolnost lakovaných povrchů - Synpo, a.s. Pardubice
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Lineární vedení pomocí špičkové lineární techniky
Distribuujeme ložiska, kuličkové šrouby a lineární vedení - zastupujeme na českém a slovenském trhu firmy NSK, IKO, NTN-SNR, BEGA, APB, MIKI PULLEY - COROLL s.r.o. Hronov
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Kalkulace staveb a poradenské služby Nymburk – kompletní informace u nás na prodejně
Naše firma Vám zajistí veškeré informace ohledně kalkulace staveb a poradenských služeb - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Sadská, Nymburk
Robotizovaná linka pro balení a paletizaci Chrudim – urychlení expedice produktů
Jsme český výrobce dopravníků a dopravníkových systémů včetně robotizovaných linek pro balení a paletizaci - TMT a.s. Chrudim
Kvalitní zateplování panelových, rodinných, bytových domů a obvodových plášťů
Naše firma K&T systém s.r.o. pracuje v oblasti zateplování domů od roku 1992 a poskytuje kompletní servis pro zateplení obvodových plášťů budov.
Výroba vzduchotechnických prvků, dodávky vzduchotechniky a klimatizace, Elektro, měření a regulace
Specializujeme se na dodávky vzduchotechniky a klimatizace, dle požadavků vyrábíme vzduchotechnické prvky a potrubí, dále provádíme elektro, měření a regulace - INTERKLIMA spol. s r.o. Pardubice
Trapézový polykarbonát extrémně odolný proti nárazu
Naše firma KLAHOS ve svém E-shopu nabízí cenově dostupné trapézové polykarbonátové desky, které dobře odolávají povětrnostním vlivům.
KLAHOS spol.s r.o. Světlíky a polykarbonáty Česká Třebová
Prodejce kvalitních náhradních dílů na osobní automobily
Dodavatelem a prodejcem náhradních dílů, doplňků a příslušenství na osobní automobily je firma Autodíly Novák ze Znojma.
Montáž a instalace retenčních nádrží, jímek, žump
O dodávku, zabudování a připojení retenčních nádrží, jímek a žump se Vám v Třebíči a jejím okolí postará společnost VESAS s.r.o. Naším mottem je ochota – vstřícnost – kvalita - splněná přání.
Veškeré opravy šperků Vám poskytne Zlatnická dílna Radky Horníčkové v Ivančicích
Máte-li vadu nebo něco poškozeného na Vašem oblíbeném šperku, co Vám brání v užívání, pak jej zkuste svěřit do rukou odborníka – Zlatnická dílna Radky Horníčkové se sídlem v Ivančicích.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Grafický návrh, realizace a montáž praktických a nadčasových kuchyní
Novou praktickou a zároveň nadčasovou kuchyni vám vyrobí kuchyňské studio Aleše Víta. Zpracujeme grafický návrh a provedeme realizaci a montáž vaší vysněné kuchyně.
Plechy podestové, slzičkové v mnoha rozměrech prodej Praha - povrch Man – Mandorla
Sháníte nerezové podestové plechy ve špičkové kvalitě? Firma ITALINOX s.r.o. pobočka Praha prodává nerezové podestové slzičkové plechy s povrchem man (Mandorla) v mnoha rozměrech a tloušťkách.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Servis, plnění autoklimatizace, klimatizace do aut
Průběžný servis a údržba autoklimatizace jsou nutností. Nenechávejte kontrolu a plnění klimatizace do aut na poslední chvíli. Firma Klimacar Zlín se o vše postará.
Polotovary a komponenty na výrobu bižuterie Jablonec Nad Nisou – náušnice, náramky, řetízky
Náušnice, náramky či náhrdelníky z bižuterie přesně podle Vašich představ vykouzlíte s polotovary a komponenty na výrobu bižuterie od společnosti Ing. Lumír Paldus - P.P. trading z Jablonce nad Nisou.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Výhradní dovoz a prodej rustikálních retro ventilů pro radiátory – Elite, Ovus
Výhradní dovoz a prodej rustikálních retro ventilů Elite, Ovus pro radiátory zajišťuje firma TUBOTECH spol. s.r.o. z Hrušovan u Brna. Ta poskytuje také v rámci služeb poradenství i pozáruční servis.
Venkovní a vnitřní okenní parapety – široká škála dekorů
Okenní doplňky, jako jsou vnitřní a venkovní okenní parapety v široké škále dekorů prodává v okolí dačic a Slavonic firma Okna Bastl.
Výstavba a rekonstrukce vozovek, asfaltování chodníků a cest, Praha
Rekonstrukce, opravy a výstavba chodníků, ploch a komunikací, řezání, recyklace živic, penetrace a pokládku asfaltových koberců provádí Asfaltování Málek Praha.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Lékařská péče pro dospělé, prevence a léčba pacientů, Praha 5
Preventivní, diagnostickou a léčebnou lékařskou péči, očkování a vyšetření zajišťuje praktický lékař pro dospělé MUDr. Eva Kusáková s.r.o., Praha 5.
Stavební činnost, bytová výstavba, stavby občanské vybavenosti
Kompletní stavební činnost zaměřená na bytovou výstavbu, občanskou vybavenost a průmyslové objekty, řemeslné a dělnické práce vykonává Stavební společnost Wirtuuu a.s., Praha.
Solární střešní tašky pro vytápění a ohřev vody, Prachatice
Solární střešní tašky v klasickém vzhledu bobrovky, využití pro vytápění o ohřev vody, vhodné na historické budovy i novostavby od společnosti SILVER PLANET s.r.o., Prachatice.
Historie obce Strašnov, okres Mladá Boleslav, první zmínky, tvrz
Dějiny obce Strašnov, okres Mladá Boleslav, první písemná zmínka z roku 1397, val v lesích z bývalé tvrze, historické budovy, kříže a krásné okolí.
Obec Strašnov
Kopačky Adidas Kaiser 5 Liga - prodej Varnsdorf
Kopačky Adidas Kaiser 5 Liga, lehká, pohodlná obuv na fotbal, povrch kůže, syntetická podšívka, tvarovaná vložka, odolná podešev. Prodej PRODEX AZ s.r.o., Varnsdorf.
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz