Aktuální microsite

Ubytujte se v našem Sportovním centru Semily za super ceny
Levné ubytování jak na víkend, tak po celou dobu prázdnin – firemní a společenské akce - Sportovním centru Semily
Kovovýroba - ploty, brány, zábradlí
Zámečnictví HSV Jičín - ploty, brány, zábradlí
Bezpečnostní služby PCO Hradec Králové – spolehlivé zabezpečení objektů od profesionálů
Bezpečností služby společnosti FALANX PATRON jsou komplexní a můžete se na ně spolehnout v každé situaci.
Vstupenky na kulturní akce nejen v České republice, ale také v okolních státech
Předprodej platných vstupenek na nejrůznější kulturní akce pořádané nejen na území České republiky, ale také v okolních státech nabízí SPORTTURIST - SPECIAL spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Parní, plynové průmyslové kotelny a tlakové nádrže - dodávka, montáž, servis
Společnost SEA Zlín s.r.o. dodává průmyslové kotelny, vyrábí parní a horkovodní kotle i tlakové nádrže. Řešíme jak dodávku a montáž, tak servis a rekonstrukce parní či plynové kotelny.
Výkup elektromotory, startéry, alternátory, karburátory - skvělé ceny
V kovošrotu EKOMETAL v Ivančicích nedaleko Pohořelic vykupujeme elektromotory, startéry, alternátory a karburátory, také železný odpad a barevné kovy za skvělé výkupní ceny.
Zateplování, zateplení fasád RD, bytových domů, rodinných domů
Hlavním oborem společnost TERMO zateplení s.r.o. Kroměříž je zateplování fasád u RD, rodinných, bytových domů. Působí v lokalitě Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj.
Lokální odstranění zaolejování – sanace olejových skvrn okolo strojů
Lokálním odstraněním zaolejovaní a sanací olejových skvrn okolo strojů bez přerušení provozu se zabývá společnost Blatrysk, specialista na mechanickou úpravu všech typů vodorovných povrchů.
Kompletní realizace zahradních úprav, tvorba zahradních jezírek
kompletní realizace zahrad na klíč, výsadba stromů a rostlin, údržba zeleně, řezání a stříhání stromů, prodej rostlin zajistí na Vysočině Společnost I & T s.r.o.
Autorizovaný prodej vozů Ford včetně kvalitního a odborného servisu v autosalónu
U autorizovaného prodejce všech vozů Ford, který v Třebíči provozuje firma Hlouch Motors si nejen vyberete svůj nový automobil, ale můžete se také spolehnout na servisní služby, z našeho autosalónu.
Základní škola pro první stupeň s moderně vybavenou počítačovou učebnou a individuální péčí
Základní školu s rodinnou atmosférou a osobním prostředím naleznete ve Staré Huti, kde se nachází Základní škola a Mateřská škola Stará Huť, okres Příbram.
Spolehlivé vedení účetnictví, daňové evidence a mezd pro malé i velké firmy, OSVČ, Česká Lípa
O kompletní účetnictví Vaší firmy se postará firma Milada Trochtová z České Lípy. Zpracujeme pro Vás daňovou evidenci, mzdovou agendu a zastoupíme Vás na potřebných úřadech.
Projektové práce ve stavebnictví, příprava projektové dokumentace, inženýring, Liberec
Profesionální projektování průmyslových staveb zajišťuje firma Ing. Jiří Rozkovec - stavební projekce se sídlem v Liberci. Navrhneme jakoukoli stavbu a zajistíme veškerou potřebnou dokumentaci.
Obec Zdounky na Kroměřížsku, vesnice s bohatým kulturním životem a mnoha zájmovými spolky
Obec Zdounky je malá vesnice nacházející se ve Zlínském kraji v evropsky významné lokalitě Chřiby. Kouzelná obec s moderním aquacentrem s bazénem se slanou vodou, saunou i vířivkou.
Kupujte plísňový sýr niva od tradičního českého výrobce
Naše sýrárna si zakládá na poctivé práci a tradiční výrobě. Plísňový sýr proto vyrábíme z kvalitního kravského mléka - Niva s.r.o. Hradec Králové
Pohřební ústav Letohrad - pohřby dle požadavku pozůstalých
Zajišťujeme pohřby všeho druhu – kremace bez obřadu, rozloučení v obřadních síních, v kostelích, pohřby do země i žehem. Provádíme převozy zesnulých po celé ČR i ze zahraničí.
Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek A + A KASPO s. r. o.
Galvanické zinkování a dekorování kovů na zakázku - ochrana kovů s profesionálním přístupem
Olomoucká firma FESTA SERVIS s.r.o. se zabývá galvanickým zinkováním, dekorováním kovů nebo práškovým lakováním. S profesionálním přístupem a za pomocí špičkových strojů.
Zastupování poškozených v trestním řízení, náhrada škody na zdraví, bolestné
Advokátní kancelář Mgr. Pavla Andrleho se sídlem v Ostravě se specializuje na zastupování poškozených v trestním řízení a pomáhá při řešení bolestného a náhrad škod na zdraví.
Navštivte naši finskou saunu nebo darujte dárkový poukaz a užijte si relaxování v příjemném prostředí
Saunování se řadí mezi jednu z nejlepších metod relaxace a odpočinku. Navštivte finskou saunu ve wellnes zóně sportoviště Hodně dobré v Havířově. Zakoupit a obdarovat blízké můžete dárkovým poukazem.
Hodně dobré Sportoviště Havířov
Tuzemská a mezinárodní autodoprava a jeřábnické práce
Firma RAPAStav s.r.o. v Prostějově se zaměřuje nejen na mezinárodní a vnitrostátní autodopravu, ale také vám zajistí kompletní jeřábnické práce autojeřábem.
Klempířské práce – údržba, rekonstrukce, opravy klempířských prvků
Kvalitně odvedené klempířské práce zajistí společnost Jiřího Kacetla Střechy Best SDK, která působí na Znojemsku. Postaráme se o údržbu, rekonstrukce i opravy klempířských prvků.
Řezání panelů diamantem. Vaše rekonstrukce bytu či domu - nové otvory do stěny.
Řezání panelů diamantem zaručuje rovný a čistý řez. Nové otvory do stěny od firmy BBG-BENDA, s.r.o., Brno jsou bezkonkurenční. Ani železobeton je nezastaví.
BBG-BENDA, s.r.o.
Inzerce Orin Rychnov nad Kněžnou - čtrnáctideník do schránky
Zajišťujeme obsáhlou soukromou řádkovou inzerci, jsme kvalitní noviny s atraktivními bonusy pro každého - Inzertní noviny ORIN Rychnov nad Kněžnou
Návrhy v 3D projekci a realizace zahrad podle vlastností daného území
Pro své zákazníky provádíme návrhy a realizace zahrad jak nově vzniklých, tak i stávajících, návrh v 3D projekci - Zahradnictví Jiří Hruška Kolín
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Výroba, opravy a renovace strojního zařízení
Na základě vašich požadavků rádi zpracujeme konstrukční plán, zajišťujeme i atypickou výrobu, i případnou montáž včetně dopravy a cenovou nabídku. Samozřejmostí je i poradenská služba.