Aktuální microsite

Vnitrostátní a mezinárodní přeprava dřeva, logistika pro široký dřevařský průmysl
Přepravu dřeva pro tuzemsko i zahraničí poskytuje společnost HENGSTBERGER s.r.o. sídlící v obci Hamr na Třeboňsku. Jsme spolehliví dopravci dřeva s vlastní dílnou i mobilním servisem.
HENGSTBERGER s.r.o.
Krematorium zvířat Praha 9 - lesopark Běchovice
Krematorium zvířat Praha, situované v klidném prostředí lesoparku Praha 9-Běchovice je jedno z nejmodernějších ve střední Evropě, a to jak díky technologii, tak i úrovní služeb.
Profesionální chiptuning - zvýšení výkonu, snížení spotřeby automobilů
Chcete-li zvýšit výkon automobilu a mít nízkou spotřebu, tak je řešením chiptuning, který se stává velkým trendem. Ve firmě PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV vám jej zajistí na všechny druhy osobních vozidel.
PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o.
Linky zařízení na výrobu jogurtů tvarohu zakysaných výrobků Havlíčkův Brod
Specializuje se především na projektování a dodávky technologických zařízení pro mlékárny a provozy, průmyslová automatizace - Global Servis, spol. s r.o. Havlíčkův Brod
Žáruvzdorné materiály, žárobetonové tvarovky – výroba, prodej, oprava
Nezbytné použití žáruvzdorných materiálů a žárobetonových tvarovek je nutné v řadě průmyslových odvětví. O výrobu, prodej i opravu průmyslové keramiky se postará firma CAPITAL REFRACTORIES s.r.o.
Simultánní tlumočení, včetně techniky - tlumočnický servis ve všech jazycích
Potřebujete-li simultánní tlumočení nebo tlumočení včetně techniky, obraťte se na TOP PRESS z Ostravy, kde Vám zajistí kvalitní tlumočnický servis ve všech jazycích.
Sedlářství, výroba jezdeckých potřeb, vše pro koně a westernové záliby, maloobchodní prodej
Sedla ve westernovém stylu vyrábí sedlářská dílna LUCKY HORSE, s.r.o. z Prahy 7. Disponujeme bohatým westernovým sortimentem pro country restaurace, filmové producenty i reklamní agentury.
Soukromá devítiletá základní škola se školkou pro mimořádně nadané děti, Praha 9
Kvalitní vzdělání s výukou cizího jazyka už od prvního ročníku poskytuje Métis - základní škola s.r.o. sídlící na Praze 9 ve Vysočanech. Vzděláváme děti motivované a mimořádně nadané.
Klimatizační a teplovzdušné automaty pro efektivní vytápění a klimatizování pro haly i domy
Výkonné topení i klimatizaci Vám dodá a nainstaluje společnost REMKO s.r.o. z Prahy 18 Letňany. Zabýváme se prodejem, montáží i servisem topidel pro rodinné domy, skladové i výrobní haly.
Hotelový textil, vybavení interiéru pro hotely, penziony - ručníky, ložní povlečení, prostěradla, záclony, závěsy
Kompletní dodávky vybavení interiéru pro hotely, penziony řeší paní Leona Raková z Luhačovic. Dodáme hotelový textil - ložní povlečení, prostěradla, záclony, závěsy i ručníky. Působíme v regionu Zlín.
Autoservis, pneuservis a servis, plnění autoklimatizace na Uherskobrodsku
Firma AUTO-KELIS s.r.o. zajišťuje na Uherskobrodsku služby autoservisu a pneuservisu i servis a plnění autoklimatizace. Zákazníky máme v okruhu Uherského Brodu - tedy Nivnice, Bánov, Strání, Újezdec.
Pravidelný úklid panelových činžovních domů paneláků činžáků dílen Liberec
Naše firma PULI s.r.o. Liberec nabízí veřejnosti a firmám pravidelný úklid, který provádíme dle platných norem.
Izolace stěn, stropů a konstrukcí z přírodních konopných vláken, Česká republika
Kvalitní produkty z přírodních konopných vláken sloužící k izolaci stěn budov, stropů a konstrukcí, má v prodeji společnost KOBE-cz s.r.o. z České republiky.
Broušení - ostření Plzeň - nože, řetězy, vrtáky, pily, nástroje
Ostření nožů, řetězů, vrtáků, ručních, řetězových a pásových pil, seker, bruslí, čistění nástrojů, dílenské a zahradnické techniky realizuje MOTOROVÉ STROJE s.r.o., Plzeň.
Autoklempírna Mladá Boleslav, opravy karosérií všech typů vozů, rovnání, vyvařování
Autoklempířské práce, opravy karosérií všech typů vozů, rovnání, broušení a svařování dveří, kapoty, nárazníků či podvozku realizuje AUTOLAK KRČMÁŘ s.r.o., Mnichovo Hradiště.
Nové byty, developerské projekty, realitní služby, Praha a okolí
Realitní služby, prodej nových bytů, developerské projekty – analýza, marketing, prodej nemovitostí realizuje společnost TIDE REALITY, spol. s r.o., Praha a okolí.
Účetní firma Praha - s dlouholetou praxí a profesionální péčí
Vedení účetnictví s dlouholetou praxí a profesionální péčí, komplexní služby, zastupování na úřadech realizuje daňová a účetní kancelář D&D International, s.r.o., Praha.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Stavební výtahy GEDA  - prodej, pronájem, dodávka a montáž, Praha
Stavební výtahy GEDA pro výstavbu či rekonstrukci objektů, přepravu osob či materiálu, prodává a pronajímá společnost Stavební výtahy.cz s.r.o., Praha.
Podzemní garáže, nízká cena, okamžité použití, dlouhá životnost, Praha
Podzemní garáže od společnosti Eurogaráže s.r.o. Praha, výroba a montáž železobetonových monolitických garáží za nízkou cenu, s možností okamžitého použití a dlouhou životností.
Eurogaráže s.r.o. Betonové a monolitické garáže Praha
Odborná preventivní a léčebná péče Rakovník, pediatrie
Odborná preventivní, diagnostická a léčebná péče o děti a dorost ve městě Rakovník, profesionální pediatrický přístup k dětem od novorozence po 19 let poskytuje MUDr. Helena Šretterová.
MUDr. Helena Šretterová Dětský a dorostový lékař Rakovník
Lékárna Lovosice, součást evropské sítě nezávislých lékárníků, odborné poradenství
Lékárenské služby na špičkové úrovni zajišťuje firma Lékárna U Aeskulapa PharmDr. František Stáně nacházející se v obci Lovosice v severních Čechách. Kvalitní produkty za rozumnou cenu.
Zahradní centrum HORTIS, zahradnictví Židlochovice, realizace a návrhy zahrad, jezírek
Veškeré zahradnické práce, úpravy i návrhy projektů poskytuje společnost HORTISCENTRUM s.r.o. z Židlochovic. Zajistíme údržbu zeleně u silnic včetně kácení a výsadby stromů.
Zateplovací systémy montáž sádrokartonu minerální podhledy Náchod
Izolace jsou tepelně a zvukově vysoce odolné, splňují veškeré požadavky na protipožární odolnost i energetickou účinnost budov - Zdeněk Kozák s.r.o. Náchod
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Zemní protlaky a podvrty Středočeský kraj - ekologické metody pro ochranu přírody
Po domluvě Vám provedeme detailní zaměření a vyhotovíme přesnou kalkulaci ceny zdarma.