Aktuální microsite

Prodej mulčovací kůry, rašeliny, sypkých hmot, kameniva, oblázky
Výhodný prodej mulčovací kůry, rašeliny, sypkých hmot, kamenivo a oblázky nabízí Správa a údržba silnic Kroměříž. Odběr možný ve všední dny.
Profesionální dětský lékař se spolehlivým, lidským přístupem pro vaše ratolesti
Profesionálním dětským lékařem je zcela jistě Docent MUDr. Lubomír Kukla, Csc., jež poskytuje pediatrickou činnost v oblasti Brna, Starého Lískovce i Bohunic se spolehlivým a lidským přístupem.
Vysoká kvalita tisku, tiskárna, digitální tisk Frýdek-Místek
Digitální tisk se vyznačuje rychlostí, kvalitou a barevnou stabilitou. Tiskneme od jednoho kusu až po tisícové náklady. Navštivte Tiskárnu Kleinwächter ve Frýdku-Místku.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Přeprava nadrozměrných nákladů - profesionálně a za příznivou cenu
Pro firmu MH Zasílatelství, s.r.o. v Prostějově je dobře dopravený náklad na prvním místě. Zajistí vám přepravu těžkých i nadrozměrných nákladů profesionálně a za příznivou cenu.
Kuchyňské pracovní desky z žuly a mramoru na míru - profesionální kvalita
Kuchyňské pracovní desky z žuly a mramoru na míru, přesně podle vašich požadavků vyrábí v profesionální kvalitě Kamenictví Vratimov - Martin Badura pro okolí Ostravy.
Simultánní tlumočení a překlady z francouzštiny, italštiny i španělštiny - projev tlumočen zároveň s projevem řečníka
Překladatelská agentura Top Press zajišťuje simultánní tlumočení a překlady z francouzštiny, italštiny, španělštiny a dalších světových jazyků na přednáškách i velkých mezinárodních konferencích.
Žižkovské předplatné - abonentní vstupenky na září - prosinec 2019
Žižkovské předplatné na září - prosinec 2019, abonentní vstupenky na čtyři představení různých divadel a spolků v Žižkovském divadle Járy Cimrmana v Praze.
Komplexní rehabilitační a fyzioterapeutická péče v Praze
Komplexní rehabilitační a fyzioterapeutická péče o pacienty v každém věku za pomoci Vojtovy metody, cvičení dle Mojžíšové a masáží provádí THERAP-TILIA spol. s r.o., Praha.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Služby v oblasti – ekologie a likvidace odpadů, kovošrot Bystřice
Ekologická likvidace kovového odpadů, výkup železných, neželezných a barevných kovů realizuje kovošrot MAMAKO - Czech s.r.o., Bystřice u Benešova.
Základní a mateřská škola v malebném prostředí Českého lesa s moderním vybavením i jídelnou
Malotřídní školu s moderním vybavením naleznete nedaleko Tachova, kde sídlí Základní škola a Mateřská škola Halže, příspěvková organizace. Vzdělání do 5. ročníku v méněpočetných třídách.
Rekvalifikační kurzy pro dospělé v oboru gastro, stavebnictví, floristika, strojírenství
Vzdělávání dospělých v oblasti gastronomie, stavebnictví i sociálních služeb Vám poskytne firma IVEX, s.r.o. z Prahy 8. Pořádáme také rekvalifikační a přípravné kurzy akreditované MŠMT.
Spolehlivé stěhování bytů, rodinných domů, kanceláří i celých firem
Firma Romana Košárka provádí spolehlivé stěhování v Opavě. Nabízíme všechny stěhovací služby a poskytneme vám stěhování rodinných domů, kanceláří i celých firem.
Stěhovací služby - stěhování bytů, domácností, kanceláří, firem
Firma PKP Trans, s.r.o. Otrokovice je autodopravce, zajišťuje i stěhovací služby v regionu Zlínský kraj, Zlín - stěhování bytů, domácností, kanceláří, firem.
Prodej střešních nosičů - autoboxy, střešní nosiče všech typů
U firmy AUTOKLIMEŠ zakoupíte střešní nosiče, autobox všech typů - prodejna střešních nosičů je na adrese Přerov, Kojetínská 56.
Nejlepší ceny tisku v Praze na trhu – černobílý tisk A4 pouze za 0,40 Kč
Neplaťte za černobílý tisk A4 více než musíte, nejlepší ceny na trhu nabízí v Praze firma TOMADOS s.r.o. a to již od 0,40 Kč za stránku.
Testovací jízdy na novou Škodu Kamiq v Autosalonu F3K zahájeny
Přijďte se nechat svézt nejnovějším modelem značky Škoda Kamiq nebo si zarezervujte testovací jízdu v našem Autosalonu F3K v Třebíči.
Pekárna, tradiční cukrářské a pekařské výrobky, kompletní sortiment
Skvělé tradiční cukrářské a pekařské výrobky, kompletní sortiment výrobků -chléb, rohlíky, koláče, záviny, zákusky, dorty a další zakoupíte od Pekárna IVANKA s.r.o.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Přenosná topidla Master - Topidla naftová, plynová, elektrická, odvlhčovače
Nabízíme přenosná topidla, které lze jednoduše a pohodlně použít na stavbách a v jiných dobře větraných prostorech.
Levné ubytování v penzionu i s parkováním-v centru Holešova
Využijte možnost levného ubytování v Penzionu Hana v centru Holešova i s parkováním pro hosty přímo ve dvoře penzionu.
Kovovýroba, strojírenské výrobky, ohýbání plechů a trubek
Kovovýroba, strojírenské výrobky, ohýbání plechů a trubek, zámečnická a karosářská výroba na zakázku od firmy AT Weldsteel s.r.o. v Brně - kvalitní práce zkušených strojírenských pracovníků.
Technické prohlídky a evidenční kontroly pro traktory a jejich přípojná vozidla
Stanice technické kontroly RITZ s.r.o. v Šenově u Nového Jičína zajistí technické prohlídky a evidenční kontroly pro traktory a jejich přípojná vozidla.
Oční optika Přerov, odborné měření zraku, prodej stylových brýlí, obrub i kontaktních čoček
Bohatý sortiment slunečních i dioptrických brýlí naleznete u společnosti Opti Lens, spol. s r.o. - oční optika v Přerově. Poskytujeme odborné poradenství včetně měření zraku optometristou.
Budování IT systémů a infrastruktur, unikátní podnikové informační systémy na zakázku
Informační systémy šité přímo na míru Vašim podnikatelským záměrům Vám poskytne společnost Cinesnet Pro s.r.o. z Olomouce Nové Sady. Společně nalezneme to nejlepší řešení, jak zlepšit Váš systém.
Tempo, obchodní družstvo, síť maloobchodních prodejen s potravinami, spotřebním zbožím
Maloobchodní sortiment s čerstvým zbožím naleznete u společnosti TEMPO, obchodní družstvo se sídlem v Opavě. Společnost s dlouholetou tradicí i slušným tržním potenciálem.
Dětský psycholog v Praze, diskrétní psychologická poradna, komplexní vyšetření, děti s ADHD
Dobře míněné rady v oblasti výchovy a vývoje Vašich dětí Vám poskytne dětská psycholožka PHDR. DAGMAR PECHOVÁ, PSYCHOLOGICKÁ PÉČE O DĚTI A DOROST z Prahy 5 – Smíchov.