Aktuální microsite

Montážní pracovní stůl snižuje náklady, je ergonomický a upraven individuálně potřebám zákazníka
Montážní pracovní stůl GESIPA, umožňuje přesnou manipulaci, je ergonomický a snižuje náklady díky snadnému nastavení stolu pro více produktů, dodává firma SFS Group CZ s.r.o. se sídlem v Brně.
Úklid po malování a rekonstrukcích objektů - pro firmy a domácnosti
Naše firma U-SERVIS provádí úklid firem a domácnosti, a to i po malování a rekonstrukcích v regionech Opava, Hlučín, Krnov, Bruntál a Bílovec.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Zpracování kovových odpadů Svitavy – Kovošrot KRN
Nabízíme výkup veškerého kovového odpadu, výkup barevných a železných kovů, výkup od fyzických osob, velkých a malých firem.
Domácí zdravotní a hospicová péče, charitní pečovatelská služba, Přerov, pomoc rodinám
Odbornou paliativní a hospicovou péči zaštiťuje instituce s bohatými zkušenostmi Charita Přerov. Ošetřujeme vředy, proleženiny, kontrolujeme krevní tlak a pomáháme s aplikací inzulínu i injekcemi.
Vývoj a konstrukce přesných strojních celků pro automobilový a elektrotechnický průmysl
Areál s vlastní výrobní dílnou naleznete u společnosti ATELIER TECHNIK s.r.o., sídlící ve Dvoře Králové nad Labem. Zabýváme se vývojem a výrobou přesných jednoúčelových strojů.
Vnitrostátní nákladní doprava a mezinárodní přeprava, do Polska a na Slovensko, opravy vozů
Přepravu zboží různého druhu zajišťuje společnost AUTODOPRAVA A AUTOOPRAVNA L&M Milan Langpaul z Havlíčkova Brodu. Provádíme opravy vozidel značek MB, AVIA a IVECO.
Veterinární diety - krmivo při léčbě akutních nemocí pro psy a kočky
Veterinární dietu, tedy krmivo při léčbě akutních nemocí pro psy a kočky můžete objednávat ve veterinární ordinaci MVDr. Richarda Savioly v Ostravě.
Kování, kliky, panty, madla, díly pro posuvné a křídlové dveře e-shop
Díly pro posuvné a křídlové dveře prodává firma ANDĚL CZ, s.r.o. Na e-shopu andelcz.cz naleznete kování, kliky, panty, madla a jiné komponenty pro dveře.
Anděl CZ, s.r.o.
Žulové parapety Praha – estetické, odolné, snadno udržovatelné
Vybíráte parapet do Vašeho interiéru či exteriéru? Požadujete vysokou mechanickou odolnost a snadnou údržbu? Zvolte žulové parapety od společnosti MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. se sídlem v Praze.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Profesionální žebříky - víceúčelové, opěrné, výsuvné, stojací nebo střešní
Brněnská firma Zarges CZ, s.r.o. poskytuje techniku k práci ve výškách, mez něž patří i široký sortiment profesionálních žebříků. Víceúčelové, opěrné, střešní nebo výsuvné.
Licit, aukční nákupy – levnější drogerie a úspora nákladů až o 30 %
eCENTRE, a.s. podporuje největší komunitu spotřebitelů LICIT. Ušetřete si čas i peníze a zvyšte úsporu nákladů až o 30 % díky levnějším dodavatelům drogerie, kancelářských potřeb či potravin.
Kontejnerová doprava - prodej kameniva, převoz sypkých materiálů
Pokud potřebujete kontejnerovou dopravu, pak kontaktujte společnost Josef Velocha se sídlem v Hranicích, která vám zajistí převoz sypkých materiálů nebo odvoz suti i do Lipníka nad Bečvou.
Léčebné masáže Praha - manuální léčebný zákrok – mechanoterapie
THERAP-TILIA spol. s r.o., Praha provádí manuální léčebný zákrok za pomoci masáží – mechanoterapie, která působí na svaly a zlepšuje jejich prokrvení, snižuje stres.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Rekonstrukce obvodových plášťů budov a jejich zateplení Praha
Zateplování domů a bytových objektů, rekonstrukce obvodových plášťů budov, osazení soklů, lepení izolantů, nanášení stěrky realizuje Jumar s.r.o., Praha 9.
Jumar s.r.o. Zateplování fasád Praha
Velkoobchod nehty Praha - produkty se zárukou kvality a tradicí
Velkoobchod Krásné nehty s.r.o., Praha dodává produkty se zárukou kvality s 50 letou tradicí, potřeby pro manikúru a péči o ruce a nehty, krémy, laky, brusky, UV lampy.
Krásné nehty s.r.o. Nehtový e-shop
Volná místa pro truhláře, stoláře s praxí i bez - práce dobře finančně ohodnocena, včetně zaučení
Firma MG - INTERIER s.r.o. z Březové u Zlína má volná místa pro truhláře a stoláře, práce je vhodná pro pracovníky s praxí i bez, postaráme se o zaučení. Čeká Vás dobré finanční ohodnocení.
Nová Kia Stonic - komfortní a praktický crossover s odvážným designem a prostorným interiérem
Nový model Kia Stonic je komfortní a praktický crossover, který si zamilujete na první pohled. Navštivte AUTOCENTRUM KAŠPAR, kde vám poskytnou potřebné informace a odborný prodej.
Prodej luxusních svítidel světoznámých značek pro interiér i exteriér Hradec Králové
Společnost INPRO LUCE spol. s r.o. se zabývá návrhem, prodejem i realizací osvětlení a svítidel do interiérů či exteriérů.
Hydraulické a průmyslové hadice pro různé obory
Ať už potřebujete hydraulické hadice pro vysokotlaké mytí nebo průmyslové hadice na vodu či stlačený vzduch, u firmy Semperflex Optimit si vždy vyberete.
Ocelové stožáry, výroba ocelových stožárů a sloupů k  veřejné světelné signalizaci
Ocelové stožáry, výroba ocelových stožárů a sloupů k veřejné světelné signalizaci a veřejnému osvětlení od firmy Vysto Kobylí, s.r.o. - dodávka kompletního materiálu pro veřejné osvětlení.
Výkup železa, železného šrotu, barevných kovů a papíru v Kladně za výhodné výkupní ceny
Výkupem železného šrotu, papíru a barevných kovů se zabývá sběrna Demonta T, s.r.o. se svou pobočkou v Kladně, která vám poskytne nejlepší výkupní ceny v okolí.
Demonta T, s.r.o. Železo a barevné kovy Kladno
Dětské hračky, figurky a pokladničky BULLYLAND ve tvaru zvířátek - e-shop
Udělejte radost svým dětem a překvapte je krásnou hračkou, figurkou nebo pokladničkou z výrobního programu BULLYLAND. Neváhejte a vybírejte v e-shopu firmy AGS Ing. Beneš ještě dnes!
Výuka, odborné kurzy obsluh stavebních strojů, kolových i pásových nakladačů a rypadel, VZV
S manipulací a obsluhou stavebních strojů Vám pomůže společnost Václav Řeháček - Autoškola Vašek z města Nová Paka. Naučíme Vás ovládat kolové i pásové stavební stroje včetně nakladačů.
Pronájem nebytových prostor, skladů a útulných kanceláří pro menší živnostníky i větší firmy
Kanceláře a další bytové i nebytové prostory k pronájmu Vám zajistí společnost Zelenina - Fruktimport spol. s r.o. z Českých Budějovic. Poskytneme Vám ideální místo pro podnikání, parkování i bydlení.
Zelenina - Fruktimport spol. s r.o. Volné prostory pronájem České Budějovice
Podlahy od renomovaných výrobců, laminátové, plovoucí, PVC, dřevěné s nenáročnou údržbou
Pestrý sortiment podlah i nejrůznější doplňkové zboží si pro Vás připravila firma Supellex - svět podlah s.r.o. z Velké Bíteše. Vybrat si můžete z klasických PVC a vinylových podlah či koberců.