Aktuální microsite

Prodej použitých pneumatik pro lesní hospodářství - lesnické traktory, vyvážečky, harvestory
Prodejem použitých pneumatik pro lesní hospodářství jako jsou lesnické traktory, vyvážečky, harvestory a jiné stroje se zabývá po celé Vysočině soukromý zemědělec, Ing. Josef Kamaryt se sídlem v Telči
Domácí vodárny levně - prodej automatické, zahradní, nerezové
Automatické, zahradní i nerezové domácí vodárny jsou zaručeně efektivní a spolehlivé. Přijďte si vybrat tu svou do firmy TRITON v Olomouci!
TRITON Tomáš Drábek
Sklápečové korby - zemědělské přestavby a nástavby nákladních vozidel
Chcete si pořídit zemědělské sklápěčové korby nebo nástavby pro převoz obilovin a siláže? Firma Porgest, a.s. je tou správnou volbou. Vyrábí sklápěčové korby s různými možnostmi a přizpůsobením.
Personální agentura pro zprostředkování nebo dočasné přidělení zaměstnanců dělnických profesí
Zprostředkování nebo dočasné přidělení zaměstnanců dělnických profesí pro vás zajišťuje personální agentura Personal fabric - agentura práce, a.s. s působností po celé České republice.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Kompletní okapový systém pro vaši střechu – včetně žlabů a svodů
Pestré barevné provedení okapového systému Legos, okapy jsou vyrobeny z ocelového pozinkovaného plechu s oboustranným potahem - LEGOS s.r.o. Kolín
Tlakové komplety Chrášťany - zajištění vstupního tlaku vody při provozu reverzní osmózy
Tlakové komplety nejen pro zajištění odpovídajícího tlaku vstupní surové vody při provozu reverzní osmózy nabízí společnost GORO, spol. s r.o. sídlící v Chrášťanech.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Hotel na Špičáku v blízkosti lanovek, vleků a sjezdovek, komfortní ubytování Železná Ruda
Ubytování přímo na sjezdovce naleznete v Železné Rudě, kde se nachází útulný Hotel Kolibřík s.r.o. Připraveny pro Vás máme dvou, tří i čtyřlůžkové pokoje, úchvatný výhled, restauraci i bazén.
Školní nábytek, výroba školních lavic, židlí, tabulí, vybavení odborných učeben fyziky
Kvalitní nábytek do celé školy Vám vyrobí společnost Hilbert Interiéry s.r.o. z Dětmarovic. Vybavíme všechny specializované učebny pro výuku fyziky, chemie, biologie i jazyků.
Hilbert Interiéry s.r.o.
Kompletní vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce
Třebíčská společnost VESAS s.r.o. se zabývá kromě stavební činnosti také kompletními instalacemi včetně vodoinstalatérských, topenářských a plynařských prací.
Pobytový balíček - Očistná kúra ve všedních dnech Spa Resort lázně Lednice, nabídka měsíce
Pobytový balíček - Očistná kúra ve všedních dnech, vyhlídková plavba po Zámecké a Staré Dyji od firmy Spa Resort lázně Lednice na jižní Moravě - nabídka měsíce.
Převodníky elektrických veličin splňující bezpečnostní normy
Převodníky elektrických veličin odpovídající platným bezpečnostním normám zakoupíte v e-shopu společnosti KRALgoup z Prahy.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Odborná péče Ford Motorcraft - pozáruční servis vozů, po základní či prodloužené záruce
Servis vozů Ford po základní či prodloužené záruce zajišťuje společnost Auto Viki a.s. Zlín, díky odborné péči Ford Motorcraft máte pozáruční servis za atraktivní ceny.
Oprava plastových oken, dveří - seřizování, údržba kování, výměna těsnění
Společnost Moučka-SYMO s.r.o. zajišťuje v lokalitě Zlín, Rožnov pod Radhoštěm opravy plastových oken, dveří - seřizování, údržba kování, výměna těsnění. Poskytujeme servis oken a dveří všech typů.
Rovnání ocelových, nerezových plechů tl. 0,5-18mm na moderním rovnacím stroji
Firma MRB Sazovice se zaměřuje na zpracování plechů - pro rovnání ocelových, nerezových plechů a plechů s lehkých kovů je vybavena moderními rovnacími stroji. Provozy - Kroměříž a Sazovice u Zlína.
Provádíme zastřešení administrativních budov a výrobních či skladových hal
Pro zastřešení administrativních budov, výrobních, či skladových hal oslovte společnost ST – MONT se sídlem v Dačicích
Pohřební služba Libochovice, pomoc v nelehké životní situaci
Pohřební službu pro Libochovice a okolí zajišťuje společnost Auriga. Poradíme a pomůžeme při úmrtí. Na našich stránkách máme přehledný postup, jak si v takové situaci počínat. Není pro nás problém převoz zesnulých i ze zahraničí. Toto zajišťujeme letecky nebo vlastními automobily. Zajistíme jakýkoli druh pohřbu – žehem, pohřby do země. ...
Dorozumívací systém pro domovy důchodců a penziony pro seniory
Chytrý dorozumívací systém pro domovy důchodců a penziony pro seniory, který využívá technologii IP, vyvinula společnost ALCAD, s.r.o.
Jarní a podzimní zakládání záhonů a celoroční výsadba rostlin
Zakládání záhonů a celoroční výsadba rostlin ze specializovaných zahradnictvích - Zahrady J+J s.r.o. Kompletní realizace zahrad
Výkup papíru různého druhu, sběrné místo Ostrava- Heřmanice
Sběrné suroviny Demonta T, Vám V Ostravě - Heřmanicích zajistí výkup papíru a kartonu. Firma vykupuje různé druhy papíru, barevné kovy a kovošrot a je připravena na zpracování a likvidaci odpadů.
Demonta T, s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Zpracování, celní deklarace
Firma EURO CUSTOM s.r.o. poskytuje celní služby a zpracování dokladů v oblasti celní deklarace. Zpracování INTRASTAT - statistiky obchodu se zbožím v rámci EU.
EURO CUSTOM s.r.o. www.celnideklaracezlin.cz
Fotovoltaika a Nová zelená úsporám - poradenství
Odborné poradenství ohledně fotovoltaiky a výstavby fotovoltaických elektráren poskytuje společnost Bc engineering z Brna, která působí po celé České republice.
Exkluzivní sleva 22% na moderní vestavěné skříně Indeco - výroba
Exkluzivní slevu 22% na moderní vestavěné skříně Indeco nabízí společnost MG - INTERIER s.r.o. ve Zlíně, která se specializuje na výrobu nábytku na míru.
Výhodný pronájem pracovních plošin - montážní plošiny s obsluhou, bez obsluhy
Společnost PLOŠINY CZ s.r.o. poskytují výhodný pronájem pracovních plošin. Montážní plošiny Vám usnadní práce ve výškách. Pronájem je možný s obsluhou i bez obsluhy. Působíme v lokalitě Zlínský kraj.
Hotel v centru města Opava - pro služební cesty s parkovištěm a perfektní kuchyní
Využijte náš Hotel IBERIA*** pro Vaše služební cesty. Nabízíme příjemné ubytování v Opavě v samotném centru města s hlídaným parkovištěm a skvělou kuchyní.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Tepelné zpracování – předehřev, žíhání, spalování, ohřev svarů
Univerzálním řešením ohřevu svarů ve strojírenství a energetice je technologie tepelného zpracování, kterou provádí předehřevem a žíháním firma SVARSERVIS THERMOPROZESS COOPERHEAT s.r.o.