Aktuální microsite

Zimní údržba komunikací a veřejných ploch, Hradec Králové
Zimní údržba komunikací, zajištění sjízdnosti a schůdnosti cest a parkovišť, odstranění sněhu na veřejných plochách realizuje společnost ADOZ, spol. s r.o., Hradec Králové.
Výprodej - bazar Praha -  kovový nábytek za bezkonkurenční ceny
Bazarový prodej kovového nábytku za bezkonkurenční ceny, výprodej vystavených a nevyzvednutých kusů, regály, trezory, skříně od společnosti Enprag s.r.o., Praha.
Protipožární nátěry, sanace starých fasád, impregnace fasád, Praha
Protipožární nátěry nosných konstrukcí a plášťů budovy, sanace starých fasád, čištění, odplísnění a impregnace fasád realizuje společnost Jumar s.r.o., Praha.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Mezinárodní kamionová doprava, přeprava zboží moderními vozy, Evropa, uskladnění zásilek
Přepravu Vašeho zboží v tuzemsku i do zahraničí Vám zajistí spediční společnost Lukáš Kořínek 2ktransport s.r.o. z Varnsdorfu. Kamionová doprava moderními vozy i spolehlivou skladovou logistikou.
Ordinace praktického lékaře, léčba a prevence, nadstandardní očkování, Hlučín na Opavsku
Zkušeného lékaře z oboru všeobecné praktické lékařství naleznete v Hlučíně, kde sídlí MUDr. Daniel Kubina - praktický lékař pro dospělé. Kvalitní lékařská péče zaměřena na prevenci a léčbu nemocí.
Poradenství v oblasti zdravého životního stylu, péče o tělo a duši, harmonizace osobnosti
Péči o Vaše zdraví s použitím kvalitních přírodních produktů Vám zajistí KLUB ZDRAVÍ PŘEROV Věra Pitnerová z Přerova. Poradíme Vám, jak zlepšit Vaše zdraví a získat zpět dobrou kondici.
Kožní ambulance Praha 6, léčba kožních a pohlavních chorob, korektivní dermatologie
Komplexní služby dermatologa Vám poskytne Kožní ambulance Fialová, s.r.o. sídlící na Praze 6. Vyšetříme Vás a navrhneme vhodný způsob léčby s využitím balneofototerapie i kryosauny.
Střední škola Rokycany se zaměřením na strojírenství a služby, škola se svářečskou dílnou
Střední vzdělání s výučním listem i maturitní zkouškou Vám poskytne Střední škola, Rokycany, Jeřabinová 96/III. Moderně vybavená škola s jídelnou i možností internátního ubytování.
Obec Líšnice s místní částí Vyšehorky, součást mikroregionu Mohelnicko, okres Šumperk
Obec Líšnice je malá vesnice na Šumpersku s významnou románskou památkou, kostelem Všech svatých. Vesnice s více jak stoletou tradicí sboru dobrovolných hasičů i bohatým společenským životem.
Výroba obalového materiálu, bublinková a pěnová folie
Vyrobíme pro vás kvalitní a spolehlivý obalový materiál, dokonalá ochrana vašich výrobků díky bublinkové a pěnové folii - OSAPO, s.r.o. Liberec
Polykarbonátové desky Česká Třebová – zdarma řežeme libovolné rozměry
Polykarbonátové desky dodáváme v široké škále provedení a tlouštěk, Eshop prodej komůrkové polykarbonátové desky nebo polykarbonátové desky plné - KLAHOS spol.s r.o. Česká Třebová
KLAHOS spol.s r.o. Světlíky a polykarbonáty Česká Třebová
Nádoby na kontaminovaný odpad – různé velikosti
Certifikované nádoby na kontaminovaný odpad laboratoří a lékařských ordinací zakoupíte v mnoha variantách na eshopu společnosti BIOGEN PRAHA s.r.o.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Rozvoz jídla v okruhu 7km od Zlína - sushi, kebab, pizza Na Papuči, jídlo z Makalu, KFC, McDonald až domů
Pádím.cz je tu pro Vás, pokud máte chuť nechat si dovézt jídlo domů. Zajistíme rozvoz jídla v okruhu 7km od Zlína. Objednat si můžete sushi, kebab, pizzu, jídlo z Makalu, KFC, McDonald i jiné.
Omítky pro obnovu fasád historických objektů uznávané památkáři - výroba
Obnova fasád historických objektů vyžaduje kvalitní fasádní omítky. Společnost PREMIX servis, spol. s r.o. z Prahy je v tomto oboru specialistou a fasádní omítky vyrábí.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Multifokální brýle na dálku i na blízko v jednom - možnost korekce vidění na dvě vzdálenosti
Multifokální představují možnost korekce vidění na dvě vzdálenosti. Pořiďte si brýle na dálku i na blízko v jednom v oční optice Optika Kocandová ve Znojmě. Rádi Vám poradíme s výběrem.
Online květinářství s rozvozem řezaných i pokojových květin a doručováním
Potěšte své blízké čerstvými květinami, které jim doručí až domů Květinářství Bellis z Prostějova. V online květinářství s rozvozem si můžete vybrat řezané i pokojové květiny.
Písmomalířství Praha – exteriérové a interiérové malby na fasády
Exteriérové a interiérová malby na fasády pro zviditelnění vaší společnosti včetně grafických návrhů a služby písmomalířství nabízí firma MOOS s.r.o. z Prahy.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Zakázková kovovýroba Jičín - výroba a montáž ocelových konstrukcí
MH - KOVO, s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou, výrobou ocelových konstrukcí, potrubních dílů pro odsávání-odprášení, výrobou odstředivých odlučovačů-cyklonů, náhradní díly v oboru slévárenství.
Měření a kalibrace Hradec Králové - Specializované pracoviště na opravy a kalibraci měřidel
Specializované pracoviště – metrologické středisko ZVU Servis Hradec Králové se soustřeďuje na provádění oprav a kalibraci měřidel.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Autoservis, opravy a údržba osobních a lehkých užitkových vozidel - Bosch Car servis
Truck servis v areálu TQM na Těšínské ulici v Opavě provozuje také Bosch Car servis. Ten provádí servis, opravy a údržbu osobních a lehkých užitkových vozidel.
Čím více návštěv v Alternátoru, tím více zážitků
Nevšední zážitky a spousta nových informativní na Vás čekají v Ekotechnickém centru Alternátor v Třebíči. Přijďte nás navštívit naše expozice a výstavy.
Stavební společnost Liberec, průmyslové a dopravní stavby, mosty, výstavba bytových domů
Průmyslové stavby, mosty i bytové domy Vám navrhne a postaví dynamická společnost BREX, spol. s r.o. sídlící v Liberci 23. Zrealizujeme vše, co si usmyslíte, ať je to jakkoli odvážný projekt.
Internetový obchod, e-shop s bytovým textilem, froté ručníky, osušky příjemné na dotek
Osušky, ručníky i žínky v nejrůznějších barvách naleznete na e-shopu společnosti Iva Pastyříková z obce Budeč u Žďáru nad Sázavou. Kvalitní froté ručníky pro děti i dospělé na každodenní použití.
Veterina, soukromá veterinární ordinace - profesionální služby zkušeného veterináře
Moderně vybavená veterinární ordinace MVDr. Richarda Savioly v Moravské Ostravě poskytuje vysoce odbornou veterinární péči u psů, koček a drobných savců, jako jsou morčata, fretky a králíci.
Kvalitní sítotiskové technologie – potisk textilu, triček, pracovních i sportovních oděvů, tašky
Sítotiskem, který se využívá na potisk textilu, ať už na pracovní nebo sportovní oblečení, na trička, tašky, se zabývá grafické studio Siena, s.r.o., dostupné pro zákazníky z Frýdku-Místku i Ostravy.