Aktuální microsite

Ordinace praktické lékařky Petřvald, lékařská péče, očkování
Ordinace zkušené praktické lékařky MUDr. Jarmily Kremerové ve městě Petřvald, léčebná a preventivní péče, aplikace očkovací látky, odběry, měření krevního tlaku.
Ordinace odborného očního lékaře, Ostrov v okrese Karlovy Vary
Oftalmologie, prevence, diagnostika a léčba zraku, ordinace odborného očního lékaře MUDr. Jiřího Valenty ve městě Ostrov v okrese Karlovy Vary.
Profesionální zajištění inženýrské činnosti nejen pro liniové dopravní stavby
O profesionální zajištění inženýrské činnosti pro liniové dopravní stavby se vám postará naše firma firma SUDOP BRNO, spol s.r.o.. Disponujeme letitými zkušenostmi v oboru a širokým spektrem služeb.
SUDOP BRNO, spol. s r.o.
CNC výroba dřevěných konstrukcí Náchod
Nabízíme profesionální CNC výrobu dřevěných konstrukcí, zajišťujeme komplexní realizace, rekonstrukce, renovace dřevostaveb, roubenek, konstrukcí, pergol, domků, nábytku atd.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Prodej kvalitních dřevěných postelí různých provedení a příslušenství Kolín
Nabízíme velmi kvalitní postele nejen pro dobrý odpočinek a spánek, prodej všech základních typů postelí - GOLD Kolín s.r.o.
Kovotepectví, měditepectví, kovotlačitelství, pasířství-originální klempířské prvky
Buďte originální-oživte svůj dům originálními klempířskými prvky. Firma Galanterní klempířství Kolínek - Kroměříž má zkušenosti v oboru kovotepectví, měditepectví, kovotlačitelství, pasířství.
Dodávky, montáž stupňů hlediště divadla, kinosálu a úpravy stávajících hledišť
Společnost HOKO-VH s.r.o. z regionu Uherské Hradiště zajišťuje dodávky a montáž stupňů hlediště pro divadla či do kinosálu. Jde o nové realizace i stavební úpravy stávajících hledišť.
Rychlé opravy prasklin a trhlin průmyslových podlah bez přerušení provozu
Na opravy prasklin a trhlin polymetylmetakrylátových litých průmyslových podlah (PMMA) při nízkých teplotách se specializuje společnost Blatrysk s.r.o. z Brna.
Stroje a materiály pro opravy a údržbu komunikací - cestářská technika nejvyšší úrovně
Stroje a materiály té nejvyšší úrovně pro opravy a údržbu povrchů dálnic, silnic, mostů a dalších komunikací seženete u firmy REKMA, spol. s r.o. z Břeclavi.
REKMA, spol. s r.o.
Geodetické zaměření a vyhotovení dokumentace současného stavu stavby
Poctivé geodetické zaměření a vyhotovení dokumentace současného stavu stavby - GON Hradec Králové, a.s.
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Eshop s IT technikou a spotřební elektronikou pro podnikatele i domácnosti od různých výrobců
Kvalitní elektroniku od stolních počítačů a notebooků přes paměťová úložiště až po spotřební zboží naleznete na webových stránkách firmy AP Solutions s.r.o. s provozovnou ve Zlíně Kudlov.
Základní škola pro děti s obtížemi v chování, ADHD a specifickými poruchami učení, Praha
Všestrannou pomoc dětem s ADHD, SPU i autismem zajišťuje Základní škola pro žáky se specifickými poruchami chování z Praha 5 – Hlubočepy. Pomáháme dětem i rodičům, jež mají problémy s učením.
Zastřešení pomocí trapézových plechů - výroba na míru od spolehlivé zlínské firmy
Zastřešení průmyslové stavby, rodinného domy či jiného objektu lze řešit pomocí trapézových plechů. Jako dodavatele můžete oslovit společnost Trapézy Soukup s.r.o., spolehlivou firmu ze Zlína.
Výroba a soustružení šprušlí – celodřevěné, kombinované s nerezí
Celodřevěné šprušle nebo šprušle vyrobené v kombinaci s nerezí v různých designech nebo v designu podle přání zákazníka vyrábí a dodává společnost DIKADESIGN s.r.o.
Autodíly, prodej autodoplňků BMW, AUDI, Alfa Romeo, prodejce, dodávka, Znojmo
Nové i použité autodíly, autodoplňky, velký výběr náhradních dílů na automobily všech známých značek jako BMW, AUDI, Alfa Romeo dodává firma Autodíly Novák ze Znojma.
Boxy, bedny, přepravky, kufry, euroboxy, přepravní boxy - prodej, dodávka, půjčovna
Dodávku boxů, beden, přepravek, kufrů, euroboxů a přepravních boxů zajistí firma Zarges CZ, s.r.o., z Brna, která se zabývá prodejem a půjčováním a mají pro Vás vždy optimální řešení.
Mobilní, pojízdné paletové regály, regálové systémy pro paletované zboží
Pořiďte pojízdné paletové regály, mobilní regálové systémy pro paletované zboží od firmy Mobile Storage Uherský Brod-Zlínský kraj a zdvojnásobte kapacitu svého skladu, nebo snižte investiční náklad.
Zavěšené, provětrané, provětrávané fasády - bezúdržbový druh fasád
Společnost ZKZ stavební s.r.o. Zlín se zaměřuje na zavěšené, provětrávané fasády. Realizace provádí po celé ČR. Jde o bezúdržbový druh fasád a současně i designově zajímavý.
Nejlepší pizza, burgery na soukromé akce - doprava jídla, rezervace prostor
Restaurace Mozaika UH s.r.o. Uherské Hradiště přijímá rezervace na soukromé akce, dopravu jídla - naší specialitou v rámci občerstvení jsou burgery a pizza.
Sklo pro exteriérové aplikace - fasádní skla, skleněné zábradlí, informační tabule
Společnost FRAJT Kroměříž-Zlínský kraj dodá sklo pro exteriérové aplikace - fasádní skla, skleněné zábradlí a informační tabule z kaleného skla v kombinaci s vybraným motivem.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Tisk na textil – trička, látkové tašky, kšiltovky, mikiny
O kvalitní tisk loga, sloganu, názvu sportovního klubu nebo sportovního týmu na textilní trika či mikiny se postará reklamní agentura Karel Šubrt z Prahy.
Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt Praha potisk triček
Autoservis, pneuservis na nákladní, osobní auta a prodej, výměna pneumatik
Autocentrum A.D.I.Č. Uherský Brod poskytuje služby pro klientelu z okolí Uherského Hradiště. Provozujeme autoservis na nákladní i osobní auta, dále pneuservis, který zajišťuje i prodej pneumatik.
Autoservis - pneuservis a servis vozů Renault a dalších značek
AUTOSERVIS ŠAJTAR se zaměřuje na pneuservis a servis vozů značky Renault v Ostravě a okolí.
Vzdělávání v oblasti agropodnikání a ekonomiky, SZeŠ Tábor
Vzdělávání v oblasti agropodnikání a ekonomiky, teoretická a praktická výuka ekonomie, chovu hospodářských zvířat a pěstování plodin na Střední zemědělské škole v Táboře.
Zimní údržba komunikací a veřejných ploch, Hradec Králové
Zimní údržba komunikací, zajištění sjízdnosti a schůdnosti cest a parkovišť, odstranění sněhu na veřejných plochách realizuje společnost ADOZ, spol. s r.o., Hradec Králové.