Aktuální microsite

Parkovací a vstupenkové systémy, pokladny, výroba a instalace
Parkovací a vstupenkové systémy, závory, turnikety, pokladny pro parkoviště, nemocnice, sportovní haly či kanceláře vyrábí, prodává a instaluje společnost AS Parking s.r.o., Modřice.
AS Parking s.r.o.
Interní ambulantní péče - MUDr. Jan Neugebauer, Rakovník
Interní ambulance MUDr. Jan Neugebauer Rakovník, diagnóza a léčba vnitřních orgánů, vyšetření krevního tlaku, srdce, EKG a předoperační vyšetření.
Strojní zámečnické práce, montáž ocelových dílů i konstrukcí, zábradlí, Bruntálsko
Kompletní zámečnické služby včetně výroby zábradlí i ocelových dílů na zakázku poskytuje společnost Jiří Paštěka – zámečník z obce Břidličná v Moravskoslezském kraji.
Péče o osoby s Alzheimerovou chorobou a ostatními typy demence, odborné přednášky i poradenství
Pomocnou ruku lidem s Alzheimerovou chorobou poskytuje Centrum sociální pomoci a služeb o.p.s. Hradec Králové. Snažíme se pacientům dopřát samostatný a plnohodnotný život v domácím prostředí.
Vodovody a kanalizace Nymburk, provozování vodovodů a kanalizací, kontrola kvality vody
Revize, zkoušky a poradenství v oblasti vodovodů a kanalizací poskytuje společnost Vodovody a kanalizace Nymburk, a.s. Poradíme si s tlakovými nádobami, zdvihacím i elektrickým zařízením.
Ford uvedl na trh nový automobil Ford Fiesta, který nyní zakoupíte za výhodnou cenu
Autorizovaný prodejce a opravce značky Ford, firma HLOUCH MOTORS z Třebíče přichází s cenově výhodnou nabídkou k novému automobilu značky Ford Fiesta s prodlouženou zárukou.
Výkup a následné zpracování železa, železného šrotu a kovového odpadu
Výkupem a následným zpracováním železa, železného šrotu a kovového odpadu za výhodné ceny se zabývá společnost EKOMETAL v Ivančicích.
Motocykly prodej Praha – široký výběr včetně příslušenství a vybavení
Jsou motorky vaším životním stylem a toužíte po vlastním stroji? Výběr motocyklů firmy MOTO CENTRUM Praha - Stanislav Klement jistě potěší každého nadšence.
Průmyslová, moderní vrata na zakázku Beroun bezporuchový a tichý provoz
Pokud sháníte kvalitní a bezporuchové řešení pro oddělení vnitřních nebo venkovních prostor, obraťte se na společnost Forte Beroun spol. s r.o., výrobce moderních průmyslových vrat na zakázku.
Eshop posilovací trhačky Madmax - pro silnější úchop při přitahovacích cvicích, při zvedání závaží
Posilovací trhačky Madmax v eshopu firmy MADENYS s.r.o. - vhodné pro profesionální sportovce i návštěvníky posilovny pro silnější úchop při přitahovacích cvicích, zvedání těžkého závaží.
Odstranění dusičnanů, železa a manganů Chrášťany – účinnost 100%
Úpravny vody od společnosti společnost GORO, spol. s r.o. z Chrášťan přináší řešení u železité vody, kdy na principu katalytické výměny iontů odstraní železo a mangan a zdraví škodlivé dusičnany.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Zemní, výkopové a svářečské práce, hloubení základů Děčín
Terénní úpravy, zemní, výkopové a svářečské práce, hloubení základů, bazénů a rýh pro přípojky realizuje společnost AS Stavby - Alexandr Straka, Děčín.
Základní škola s rozšířenou výukou přírodních věd, Sokolov
Základní škola v Sokolově s rozšířenou výukou matematiky, přírodních věd, fyziky a chemie, specializované třídy od 6. ročníku, zájmové kroužky, spolupráce s Menzou.
Základní škola Sokolov, Švabinského 1702
Středoškolské vzdělání se skvělým uplatněním v praxi, podnikání
Střední odborná škola ve Frýdku-Místku poskytuje maturitní i výuční vzdělání se skvělým uplatněním v praxi v oborech podnikání, agropodnikání, mechanik, zahradník či opravář.
Rodinný kemp Chaty Osika, ubytování v chatkách v České Kanadě
Rodinný kemp CHATY OSIKA Česká Kanada s.r.o. nabízí ubytování v chatkách s kuchyňkou, v krásně přírodě České Kanadě, hřiště, dětské prolézačky a hospůdka.
Stavební firma, kompletní stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč, okres Nový Jičín
Veškeré stavební práce od přípravných činností až po zateplení fasády nového domu Vám zprostředkuje společnost Ing. Jaroslav Starůstka ze Sedlnic. Zajišťujeme kompletní rekonstrukce bytů i domů.
Klempířské a pokrývačské práce, renovace střech, pokládka nové střešní krytiny
Spolehlivou opravu Vaší střechy zajistí společnost Adam Stehlík sídlící v obci Ostrov u Karlových Varů. Zrenovujeme Vaši střechu a zajistíme kompletní klempířské i pokrývačské práce.
Kuřácké potřeby, e-shop, vodní dýmky, blunty, filtry, léčivé konopí proti bolesti
Smokeshop s širokým výběrem vaporizérů, bong i papírků naleznete na e-shopu společnosti Cannabisshop Beneš Miroslav Beneš sídlící na Praze 5. Prodáváme vše, co tradiční kuřák potřebuje.
Bezpečnostní agentura Praha, ostraha objektů, ochrana osob, obsluha vjezdových bran
Ochranu majetku i osob v celé České republice zajišťuje Agentura IPSO s.r.o. z Prahy 5 – Třebonice. Disponujeme moderní technikou a zaměstnáváme vysoce kvalifikované spolehlivé vrátné i strážné.
Dietní produkty pro bezlepkovou a bezlaktózovou dietu
Kvalitní produkty pro dodržování bezlepkové či bezlaktózové diety naleznete mezi sortimentem prodejny se zdravou výživou TOP VITAL ve Žďáru nad Sázavou.
Čtyřkolka Gladiator X450 EPS za super cenu - vhodná nejen na výlety ale hlavně pro práci
Nyní můžete mít nejprodávanější čtyřkolku Gladiator X450 EPS v České a Slovenské republice i vy a to za super cenu! Firma Jiří Jelínek se sídlem v Jeseníku nedaleko Šumperka vám vše zajistí.
Nový vůz Škoda Karoq od autorizovaného prodejce vozů na Zlínsku
U autorizovaného prodejce vozů Škoda pro region Zlín, firmy DOBE - CAR Holešov, můžete pořídit nový vůz Karoq. Jde o nové kompaktní SUV značky Škoda.
Ordinace praktické lékařky pro dospělé, léčba a prevence, Liberec
Praktická lékařka pro dospělé MUDr. Zuzana Kofferová - ZJ Praktik s.r.o. v Liberci poskytuje pacientům preventivné prohlídky, léčbu nemocí, očkování, odběry.
Základní škola pro handicapované děti, terapie, svozová doprava
Základní škola a Praktická škola SVÍTÁNÍ, o.p.s. pro handicapované děti, terapie, svozová doprava do a ze školy, zájmové kroužky, společenské aktivity.
Profesionální digitalizační, skenovací a archivační služby, Praha
Profesionální digitalizace historických dokumentů, skenovaní a archivace knih, rukopisů, fotografií různých velikostí provádí AMPACO ČR s.r.o., Praha 20.