Aktuální microsite

Komíny na zakázku a vložkování komínů Náchod
Zabýváme se výrobou a montáží jak nových komínů, tak rekonstruujeme komíny stávající.
Ozvučení akcí Praha – koncerty, konference, školení, sportovní zápasy
Ozvučení akcí, konferencí a školení, sportovních utkání v malých i velkých prostorách zajistí profesionální technikou společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Taxi, taxislužba nonstop, přeprava osob - spolehlivá osobní doprava
Spolehlivou osobní dopravu zajišťuje Petr Růžička z Konice u Prostějova. Poskytuje taxislužbu nonstop. Auto přistaví vždy v dohodnutém termínu.
Zajištění osvětlení menších i velkých akcí Praha včetně odborné obsluhy
Pořádání menších i velkých firemních či kulturních akcí se neobejde bez zajištění kvalitní ho osvětlení, které nabízí včetně odborné obsluhy společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Ford Transit Centrum, autorizovaný prodej vozů Ford Transit - poradenství a profesionální přístup
Auto Viki, autorizovaný partner vozů Ford, Vám pomůže s Vašim výběrem ve Ford Transit Centru. Poradíme Vám s nákupem a smysluplnou investicí do užitkového vozu pro Vaše podnikání nebo jiné činnosti.
Výroba maskotů Praha - logo či jiný výrobek přesně podle zadání
Chcete zviditelnit Váš výrobek nebo upoutat pozornost na veletrzích, výstavách či jiných akcích? S věrně vypadajícím maskotem vyrobeným společností Image on Stage, s.r.o. z Prahy není nic snazšího.
Výroba stacionární regály bez pojezdu-pevné regály policové, konzolové, paletové
Pokud hledáte dodavatele skladového zařízení, obraťte se na firmu Mobile Storage Uherský Brod-Zlínský kraj. Výroba je zaměřena na pevné, stacionární regály bez pojezdu-policové, konzolové, paletové.
Antikorozivní nástřiky na ocelové mostní konstrukce Jičín
Provádíme profesionální ošetření ocelových mostních konstrukcí kvalitními antikorozivními nástřiky - Pavel Kordík - Metax Jičín, Mělník
Opravy, výměny a montáž koupelnového vybavení – vodovodní baterie a sifony
Společnost UNIMA KOUPELNY s.r.o. Vám zajistí na zakoupené koupelnové vybavení montáž za zvýhodněnou cenu. Kromě toho také provádíme opravy a výměny vodovodních baterií, sifonů či ventilů.
Demolice, bourání, výškových staveb, mostů-bourací práce včetně recyklace a odvozu suti
Firma RYBÁRIK s.r.o. provádí bourací práce včetně recyklace, odvozu suti v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Břeclav. Bourání zajistíme u běžných i výškových staveb, mostů i demolice konstrukcí.
Úsporná eurookna, jejich zprostředkování a montáž ve vaší nemovitosti
O výměnu vašich oken v rámci rekonstrukce se vám postará firma BOHEMIO CZ, s.r.o. z Třebíče, která vám zprostředkuje i namontuje úsporná eurookna včetně technického zaměření zdarma.
,,Paleťáky pro holky“ - usnadnění práce pro ženy ve skladech při převážení nákladu
Snadno ovladatelný, hybridní, ale přesto velmi účinný ,,paleťák pro holky“, naleznete ve firmě AUTO-AGRO-HOLÍK se sídlem v Grešlovém Mýtě na Znojemsku.
Odhady, ocenění a znalecké posudky nemovitostí, Olomouc
Posuzování a hodnocení nemovitého majetku, ocenění a znalecké posudky nemovitostí, domů, bytů, průmyslových hal, zahrad realizuje odhadce Ing. Milan Indra, Olomouc.
Šatní skříňky a vybavení šaten pro zaměstnance i členy sportovního klubu Praha
Vybíráte šatní skříňky pro své zaměstnance, vlastníte fitness centrum v Praze nebo jinde nebo například uvažujete o rekonstrukci šatny svého sportovního klubu?
Vysoušeče, odvlhčovače, Praha, eshop - Aby Vás netrápila vlhkost
Kondenzační odvlhčovače vzduchu jsou velikým pomocníkem všude tam, kde je na závadu nadměrná vlhkost vzduchu a prostředí.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Prodej nových vozů Škoda, Fiat-nové modely, výhodné financování
Firma DOBE-CAR Holešov nabízí na prodej nové modely vozů Škoda a Fiat. U nových vozů nabízíme výhodné financování. Zveme zájemce z regionu Zlín, Bystřice pod Hostýnem.
Cateringové služby - obložené mísy, chlebíčky, zákusky
Kompletní cateringové služby, včetně obsluhy a veškerého vybavení pro Vás v okolí Třebíče zajistí Řízkova ve Střítěži. Připravíme rodinné oslavy, párty, rauty, firemní večírky.
Zpracování kamene Praha – výroba venkovních i vnitřních obkladů, krbů, náhrobků
Společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy, přímí dovozce a zpracovatel přírodního kamene, nabízí své služby výroby kamenných obkladů do koupelen, kuchyní, interiérů i exteriérů.
Bezpečnostní nádoby na kontaminovaný odpad pro laboratoře a ambulance Praha
Společnost Biogen Praha, s.r.o. vyrábí a nabízí nádoby na kontaminovaný odpad různých velikostí, které jsou vhodné do každé laboratoře či ambulance.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Výkup elektromotorů s měděným vinutím, kovový odpad, kovošrot
Výkup nejen elektromotorů s měděným vinutím (bez převodovek a řemenic), ale i kovového odpadu, kovošrotu a barevných kovů, nabízí firma Kovošrot Ivančice.
Stavební materiál na tepelnou izolaci, hydroizolační materiály - prodej za výhodnější ceny
Nakupujte stavební materiál za výhodnější ceny ve stavebninách EKOČEK s.r.o. v Jiřících u Znojma. Specializujeme se na prodej materiálu na tepelnou izolaci a hydroizolačních materiálů.
Stavebniny EKOČEK
Pronájem nových i používaných multifunkčních zařízení Praha - od malých tiskáren formátu A4 až po velká tisková zařízení
Pro snížení nákladů za tisk a kopírování využijte možnost výhodného pronájmu nových i používaných multifunkčních velkých zařízení i malých tiskáren formátu A4 od společnosti TOMADOS s.r.o. z Prahy.
Levný mobilní operátor - výhodné tarify, šetřete s námi již od první vteřiny.
LAMA energy a. s. se sídlem v Hradci nad Moravicí je také levný mobilní operátor, který Vám nabízí levné tarify. Šetřete s námi již od první vteřiny!
Výroba rychloběžných rolovacích průmyslových vrat Králův Dvůr -  40 tisíc vyrobených vrat na 4 kontinentech
Vyrábíme sekční vrata jak rovná, tak s obloukem pod strop se standartními vratovými panely o síle 40 , 60 a 140 mm, dále se speciálně vypěňovanými panely z nejrůznějších materiálů a různých barev.
Kvalitní plastové vchodové dveře pro rodinné domy s dekorativními prvky
Designové, ale zároveň odolné a pevné. Takové jsou plastové vchodové dveře pro rodinné domy ivančické společnosti IVAPLAST s.r.o.