Aktuální microsite

Stavební firma, rekonstrukce koupelen, bytů, zednické práce, okres Kolín
Stavební práce a další činnosti zajišťuje společnost Zdeněk Vokolek z obce Břežany u Kolína. Provádíme rekonstrukce bytů, kompletní zednické, obkladačské i instalatérské práce.
Vyšší odborné vzdělání v oboru zahraničního obchodu a cestovního ruchu, moderní škola
Pokrokové vyučovací metody, zahraniční stáže i rozšířenou výuku cizích jazyků umožňuje studium na vzdělávací instituci GOODWILL - vyšší odborná škola, s.r.o. z Frýdku-Místku.
Praktická lékařka pro dospělé, Praha 4, Budějovická poliklinika, prevence a diagnostika
O Vaše zdraví se postará zkušená lékařka MUDr. VÁCHOVÁ Margita s.r.o. ordinující na Praze 4. Provádíme veškeré lékařské úkony od preventivní až po léčebnou péči a očkování.
Specializovaná nástrojárna Lanškroun - výroba, zpracování a oživení tvářecích nástrojů
Nástrojárna se zaměřuje na výrobu tvářecích nástrojů, forem pro vstřikování termoplastů i dvoukomponentních, měřících přípravků, automatizací pro vstřikování plastů a náhradních dílů.
Rychlý a kvalifikovaný servis vozů všech značek
Provádíme odborné autoelektrikářské práce, kvalitní servis vozů pro všechny typy značek - AUTOELEKTRO ČERNÝ Liberec
AUTOELEKTRO ČERNÝ Autoservis Liberec
Obrábění, CNC Jičín - vertikální obráběcí centrum
Provádíme obrábění svařenců pro malé i velké firmy, atypická, kusová výroba na zakázku i sériová výroba - INZA Rohoznice s.r.o. Jičín
Servis pro gastro provozy Praha
Provozujete restauraci, fast food či jídelnu a potřebujete spolehlivý servis zařízení jako jsou kávovary, ledničky nebo konvektomaty? Techniky z Alfatech Company s.r.o. z Prahy.
Příjmové a expediční linky Chrudim - šetří váš čas i náklady.
Naše kvalitní třídící expediční linky se postarají o plynulý chod příjmu, třídění, dopravu a expedici zásilek - TMT a.s. Chrudim
Servis a opravy lesní a zahradní techniky-křovinořezy, motorové pily
Kvalitní služby, servis a opravy lesní a zahradní techniky, řetězové benzínové, elektrické pily, křovinořezy různých značek poskytuje na Znojemsku firma Agroservis Holý.
Rychle a spolehlivě řešíme opravy počítačů a notebooků
IT služby včetně oprav a upgrade stolních počítačů a notebooků – o vše se postará firma CompAct Litomyšl
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Poliklinika Úpice, odborní a praktiční lékaři, ambulance, pohotovostní i záchranná služba
Zdravotní péči v mnoha lékařských oborech poskytuje Poliklinika Úpice, s.r.o. v okresu Trutnov. Zdravotnické zařízení s pohotovostí, záchrannou službou i rentgenem.
Automatizované systémy skladování přepravy a dávkování sypkých a tekutých surovin
Skladování sypkých materiálů i tekutých surovin zajišťuje společnost FUTURPOL s.r.o. z Mohelnice. Spolehlivé zásobníky a dávkovače pro pekařský, plastikářský i chemický provoz.
Ošetření nemocných a bolavých zubů Praha – záchovná stomatologie
Ošetření nemocných a bolavých zubů Vám provedou odborníci v oblasti záchovné stomatologie na klinice Dental Office H33 v Praze.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Spolehlivý velkoobchod second hand značkového oblečení dovezeného z Anglie a Irska
Velkoobchodním prodejem, dovozem a vývozem kvalitního značkového second hand oblečení z Anglie a Irska se zabývá společnost STÁŇA CZ s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Generální dodavatel staveb - Stavební společnost Wirtuuu  a.s.
Generální dodavatel staveb, výstavbu domů, obchodních a administrativních budov či průmyslových objektů na klíč realizuje Stavební společnost Wirtuuu a.s.
Projektová dokumentace profese elektro pro stupně DÚR, DSP, DVZ a DPS
Hledáte profesionály, kteří vypracují pro Váš projekt projektovou dokumentaci profese elektro ve stupních DÚR, DSP, DVZ a DPS? Pak se spolehněte na společnost AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Odborné vzdělávání při AEM - Hospodárné získávání a využívání energie
Získávání informací a pomoc při skladbě odborného vzdělávání v oblasti energetiky a hospodárného získávání a využívání energie zajistí Asociace energetických manažerů, z.s.
Výdejní linky prodej Praha  - nadčasový design a maximální funkčnost
Výdejní linky s moderním designem, maximální funkčnost, snadný přístup k prezentaci pokrmů do jídelen či cukráren dodává GASTROART CZ, spol. s r.o., Praha.
Stavba myček pro auta, mycí boxy z Beton panelů 5 v 1
Stavba myček pro auta, bezkontaktní mycí boxy za použití BETON PANELŮ 5 v 1, kvalita, bezpečnost, přesnost, rychlost, projektová dokumentace, poradenství poskytuje BETONPANELY.cz.
Nástroje a implantáty pro ortopedii, chirurgii a traumatologii, výroba
ProSpon spol.s r.o. je česká firma z Kladna zabývající se vývojem, výrobou zevních i vnitřních fixátorů pro oblast zdravotnictví. Zaměřujeme se na implantáty a náhrady lidských kloubů i částí kostí.
Formy na vstřikování plastů, precizní návrh, konstrukce a výroba, moderní lisovna plastů
Konstrukce vstřikovacích forem i finální plastové výrobky zajišťuje firma CECHO - BOHUMIL CEMPÍREK s.r.o. z Polničky. Poskytujeme prvotřídní servis od návrhu designu až po CNC obrábění.
Komplexní celní služby, celní deklarace, Intrastat, odborné poradenství, Hradec Králové
Veškeré služby v oblasti celní problematiky poskytuje firma CD-JAS s.r.o. sídlící v Hradci Králové - Slezské Předměstí. Zajišťujeme veškeré činnosti týkající se celního řízení i odbavení zásilek.
Kryogenní skladování a přeprava tkání a buněk určených pro člověka, pronájem kontejnerů
Skladování biologických vzorků v ideálních podmínkách zajišťuje společnost KRYO s.r.o. z Velkého Meziříčí. Pronajímáme skladovací kontejnery s různou kapacitou s možností monitorování i přepravy.
Zpracování, šetrná likvidace i výkup kovového a nebezpečného odpadu na Vysočině, svoz odpadu
Kovový materiál a jeho zpracování zajišťuje firma Metalplast s.r.o. z obce Věžná u Žďáru nad Sázavou. Komplexní služby v oblasti nákupu, prodeje a likvidace kovového šrotu i nebezpečného odpadu.
Kompletní projektová činnost v pozemním stavitelství, inženýrská činnost, studie, Praha
Projektování stavebních objektů zajišťuje firma FSP projekční kancelář s.r.o. z Prahy 5 Smíchov. Vypracujeme potřebné studie, dokumentaci a zařídíme autorský i technický dozor.
FSP projekční kancelář s.r.o.