Aktuální microsite

Dopravníky Praha 4 - rychlejší, efektivnější a levnější výroba
Neustálý tlak na zvýšení rychlosti výroby nás nutí k novým inovacím. Efektivním způsobem je investice do dopravníků materiálů a výrobků, které Vám dodá firma FlexLink Systems s.r.o. Praha 4.
Nejmenší laboratorní zkumavky pro PCR  eshop
Společnost Biogen Praha, s.r.o. se zabývá distribucí výrobků pro molekulární biologii.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Vybavení pro scénu a zajištění pódia Praha – na míru pořádané akce
Pořádáte konferenci, večírek či předávání prestižních cen? Pak jistě oceníte nabídku společnosti SAN SERVIS s.r.o. z Prahy, která nabízí vybavení pro scénu a zajištění pódia podle Vašich požadavků.
Nepromokavý oblek - výhodně nakoupíte armádní oblečení a vybavení
Akční ceny vojenského materiálu – nepromokavý oblek, maskáče, boty, batohy, sítě a mnoho dalšího – navštivte náš Armyshop
Špičkové projektování v oboru vzduchotechniky a klimatizace
Naše firma je schopna navrhnout kompletní technické řešení pro jakýkoli objekt, projektová činnost na míru - INTERKLIMA spol. s r.o. Pardubice
Velkoobchodní prodej posypového materiálu do pekáren a cukráren
Firma TRIAS Chrudim se především zaměřuje na zásobování pekáren a cukráren kvalitními suchými plody a posypovými materiály.
Kompletní stavební sortiment pro malé i velké stavby
V naší prodejně naleznete ucelený stavební sortiment pro malé i velké stavby, velkoobchod i maloobchod stavebnin - DOLUR stavebniny s.r.o. Pardubice
DOLUR stavebniny s.r.o. Stavební materiál Pardubice
Prodej spojovacího materiálu kutilům a drobným živnostníkům
Zabýváme se prodejem osvědčeného kotevního a spojovacího materiálu, široký výběr šrouby, matice nebo drobné nářadí - Šrouby Klocová Kolín prodej spojovacích materiálů
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Výměna oleje pro perfektní chod moderních vozů
Zajišťujeme výměnu oleje pro skvělý chod vašich vozů, používáme kvalitní oleje do všech typů vozidel, dle specifikace a norem vyžadovaných výrobcem - AUTOELEKTRO ČERNÝ Liberec
AUTOELEKTRO ČERNÝ Autoservis Liberec
Prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky - pro stavební firmy i domácí kutily
Specializovaná prodejna ve Slušovicích u Zlína, obchod Zimmermann prodává spojovací materiál a kotevní techniku pro stavební firmy i domácí kutily. Máme spojovací materiál od A do Z.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Izolace zdi proti vlhkosti Hradec Králové, Pardubice – Karel Žáček
Firma Karel Žáček sídlící v Hradci Králové provádí izolace zdiva proti vlhkosti v Hradci Králové, Pardubicích a okolních městech. Pokud se Vám v důsledku vlhkého zdiva objevují vlhké mapy a tvoří plísně, je potřeba provést izolaci zdi proti vlhkosti. V takto postižených objektech vzniká nepříjemný zápach a větší tepelné ztráty. Naše firma Karel ...
Eshop zdravotní bandáže - Madmax 3D kompresní bandáž na loket, koleno, kotník
Zdravotní bandáže pro zmírnění namáhání různých partií pořídíte v eshopu firmy MADENYS s.r.o. Doporučujeme Madmax kompresní 3D bandáž na loket i koleno a kotník. Velkoobchod
Pravidelné kontroly, revize plynu, plynových zařízení, spotřebičů
Společnost GASEDO - Martin Dolanský Zlín zajistí v regionu Zlínský kraj pravidelné kontroly, revize plynu, plynových zařízení a spotřebičů. Provedeme i montáž nových domovních plynovodů.
S kvalitní autokosmetikou a autochemií bude Vaše auto jako nové
Pokud se chystáte kupovat autokosmetiku či autochemii a jste z okolí Znojma, navštivte Autodíly Novák. Najdete zde široký výběr laků, vosků, šamponů a dalších přípravků k ošetření Vašeho automobilu.
Objednávka kremace a uloženi urny Praha – důstojně s úctou k zemřelému a pozůstalým
Pomoc s důstojným vyřízením kremace zesnulého a možnost uložení urny v urnovém háji pietně zajistí objednávková kancelář Pohřebního ústavu Praha.
Pečené, uzené kýty, pečené krůty, šunková kolena - prodej
Firma Řeznictví JANUS s.r.o. sídlící v Ostravě má pro Vás pečené, uzené kýty, pečené krůty, šunková kolena a spoustu dalších chutných masných výrobků.
Mezinárodní autodoprava, rychlá a spolehlivá přeprava zboží po Evropě
Mezinárodní autodoprava, přeprava zboží po celé Evropě, rychlý a spolehlivý transport zásilek, logistiku a skladování zajišťuje Moto veloci s.r.o., Vratimov.
Betonové podlahy pro garáže, balkony, průmyslové prostory
Prvotřídní betonové podlahy s hladkým a kvalitním povrchem pro garáže, balkony, průmyslové prostory a jiné plochy od společnosti MS BETON s.r.o., Volary.
Čistírny odpadních vod pro rodinné domy, ubytovací kapacity
ČOV od společnosti AQUATECH, spol. s r.o., čistírny odpadních vod pro rodinné domy, chaty, kempy, široký sortiment ČOV s různou kapacitou, principy čištění, rozměry.
Speciální syntetické barvy na beton, dřevo, kov - antikorozní barva, bazénová barva
Společnost Slovlak CZ s.r.o. Zlín je prodejce syntetických barev, laků. Jde o speciální barvy na beton, dřevo, kov - antikorozní barva, bazénová barva. Distribuce zajištěna po celé ČR.
Elektroinstalační a elektromontážní práce, elektrikář Teplice, rekonstrukce koupelen
Veškeré elektroinstalační práce včetně rozvodů vody a odpadů Vám zrealizuje společnost Petr Vít z obce Teplice – Trnovany. Zrekonstruujeme Vaši koupelnu, byt i rodinný dům.
Stavební stroje, servis a prodej rypadel, bagrů, minibagrů, rypadel, buldozerů
Stavební stroje, rypadla, bagry, minibagry, buldozery, traktorbagry, mobilní drtiče, kvalitní opravy, servis od firmy RENOMAG spol. s r.o., z okresu Brno-venkov.
Dřevěné bezpečnostní interiérové dveře - protipožární i standardní
Společnost Moučka-SYMO s.r.o. dodává a montuje kvalitní dřevěné bezpečnostní interiérové dveře včetně zárubní, standardní provedení i protipožární dveře. Působíme v lokalitě Zlín, Rožnov pod Radhoštěm
Bezpečnostní, protipožární, plechové dveře všech rozměrů - výroba
Společnost MRB Sazovice vyrábí bezpečnostní, protipožární dveře a plechové dveře v mnoha rozměrech. Výroba je rychlá, zpracování prvotřídní. Naši vzorkovnu najdete v Sazovicích nedaleko Zlína.
Praktický lékař pro dospělé – vstupní, výstupní prohlídky včetně očkování
Výborným praktickým lékařem pro dospělé je MUDr. Roman Stehlík z Brna, jež poskytuje vstupní, výstupní prohlídky, očkování v rámci komplexních lékařských služeb pro jedince i formou celozávodní péče.