Aktuální microsite

Výroba klišé - tiskové formy pro tampónový tisk
Společnost DAVEX - CZ Zlín je dodavatel klišé - připraví tiskové formy pro tampónový tisk. Výroba kvalitního klišé je nezbytná pro kvalitní tisk. Firma působí nejen v lokalitě Zlínský kraj.
Užijte si relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu
Relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu si můžete v okolí Ostravy užít v unikátním hotelu Zámek Zábřeh.
Dělení materiálu - řezání kovů laserem a plazmou, vysoká přesnost řezu
Dělení materiálu, řezání kovů laserem a plazmou, řezání libovolných tvarů a otvorů s vysokou přesností řezu provádí firma AT Weldsteel s.r.o. v Brně.
Veřejné osvětlení, pouliční sloupy veřejného osvětlení, silniční stožáry
Výrobou a dodávkou veřejného osvětlení, pouličních sloupů veřejného osvětlení, silničních stožárů se zabývá společnost VYSTO Kobylí, s.r.o. v Šakvicích.
Prodej a montáž stínící techniky Třebíč, žaluzie, rolety, markýzy Vysočina.
Prodej a montáž stínící techniky, žaluzie, rolety venkovní a vnitřní, na motor i ruční pohon, markýzy na Vysočině od firmy Okna&Company, s.r.o. v Třebíči
Revize rentgenových přístrojů, servis, Jindřichův Hradec
Revize, servis, kontrola a radiační ochrana rentgenových přístrojů, zubních RTG, skiagrafických a veterinárních rentgenů zajišťuje Karel Zeman, Jindřichův Hradec.
Zahradník s maturitou Střední lesnické škole Žlutice
Střední lesnická škola Žlutice, okres Karlovy Vary, studium čtyřletého maturitního oboru Zahradník, příprava na studium VŠ a zaměstnání v lesích či zahradnických společnostech.
Polymerbetonové krmné žlaby pro skot a prasata Klatovy
Krmné žlaby z polymerbetonu pro dobytek, různých velikostí a typů, s velkou odolností, trvanlivostí zhotovuje společnost ATRO - BETON, spol. s r. o., Klatovy.
Projekční činnost v oboru elektro, trafostanic, Tábor
Projekce v oblasti elektro rozvodů a zařízení v dome a průmyslových budovách, projektové dokumentace skutečného provedení rozvoden realizuje Ing. Pavel Dvořáček, Tábor.
Dětský lékař, ordinace v Jindřichově Hradci
Pediatrická ordinace v Jindřichově Hradci - MUDr. Miroslava Žižková zajišťuje preventivní, diagnostickou a léčebnou péči pro děti od narození do 19 let.
Security & Safety Beroun - komplexní bezpečnostní služby
Ochrana hmotného a nehmotného majetku, osob, komplexní bezpečnostní služby, zabezpečovací a kamerové systémy zajišťuje Security & Safety společnosti A-ROYAL Service s.r.o., Beroun.
Soukromá kožní ordinace Praha 12, vyšetření a léčba kožních chorob
Soukromá Kožní ambulance Zárubova, s.r.o. v Praze 12 se specializuje na vyšetření a léčbu kožních chorob, odstranění bradavic a lékařskou konzultaci v oblasti dermatologie.
Stavby plynovodů Praha, plynové potrubí z oceli i z polyetylénu
Stavby plynovodů, rekonstrukce, opravy a údržba plynového potrubí z oceli i z polyetylénu všech dimenzí a tlaků realizuje společnost REVIS - Praha, spol. s r.o.
Služby SčVK v regionech Ústeckého a Libereckého kraje
Severočeské vodovody a kanalizace a.s. zajišťují komplexní služby v regionech Ústeckého a Libereckého kraje jako dodávka pitné vody, odvod a čištění odpadních vod.
Pobyt v Hotelu Jezerka, dárkové poukazy v různých variantách
Dárkový poukaz na ubytování v Hotelu Jezerka v krásné přírodě Železných hor, wellness & Spa s bazénem, masáže, zapůjčení sportovišť a pomůcek.
Transportní beton prodej Kladno  - z certifikovaného kameniva za příznivé ceny
Transportní beton – beton z certifikovaného kameniva s dopravou na stavbu za příznivé ceny zhotovuje a prodává Miroslav Karas DestroBeton s.r.o., Kladno.
Pekárna Kladno - tradiční výroba pečiva a cukrovinek
Tradiční výrobu běžného, jemného či tmavého pečiva, cukrovinek, koláčků a zákusků zajišťuje pekárna Kladno - KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o.
KOMPEK, kombinát pekařské a cukrářské výroby, spol. s r.o. Pekárna Kladno
Systém Food/FoodMan - pro hotely, restaurace, jídelny a další provozy
Informační systém Food/FoodMan od společnosti ALTO PRAHA s.r.o., software pro hotely, restaurace, jídelny – programování a zlepšování, servis a hotline.
Přípravné kurzy pro zkoušky z  angličtiny, Praha
Přípravné kurzy ke zkouškám FCE, CAE, CPE, atd.,a angličtiny, příprava k maturitě či pomaturitní studium anglického jazyka realizuje Jazyková škola Elvis, s.r.o., Praha.
Lehké, bezpečné a především výkonné plastové palety pro Vaši logistiku
Plastová paleta Rackpal® 1208M společnosti Schoeller Allibert je silnější, ale lehčí než většina palet na trhu, využívá se hlavně v logistice - potravinářský průmysl, e-commerce, retail, automotive.
Realitní kancelář Kralupy nad Vltavou, finanční služby na klíč, hypotéky, úvěry, investice
S vyřízením hypotéky, pojištěním i investičními produkty pomůže a poradí společnost EUFINANCE, s.r.o. z Kralup nad Vltavou. Spolupracujeme s předními českými bankami i pojišťovnami.
Průmyslovka Třebešín, středoškolské vzdělání v oboru strojírenství, IT, technické lyceum
Střední odborné vzdělání s maturitou poskytuje Střední průmyslová škola, Praha 10, Na Třebešíně 2299. Moderně vybavená škola s dobrým zázemím a řadou mimoškolních aktivit.
Živočišná a rostlinná výroba, ovocnářství, chov skotu, výroba mléka Žlunice
Rostlinné plodiny, chutné mléko i šťavnaté ovoce zajišťuje společnost AGRO ŽLUNICE, a.s. z obce Žlunice v okresu Jičín. Pěstujeme a dodáváme přírodní produkty té nejvyšší kvality.
Obec Bor u Skutče, vesnice v přírodní rezervaci Toulovcovy maštale, známá turistická oblast
Obec Bor u Skutče je malá vesnice v okresu Chrudim, pro své husté lesy oblíbená především u sběračů borůvek a houbařů. Obec je bohatě protkaná sítí cyklostezek i turistických cest.
Zprostředkování nového i použitého pneu pro nakladače, bagry i gredrum
Zemědělské stroje, nebo nové i použité pneu pro nakladače, bagry i gredrum vám obstará firma zemědělské techniky Ing. Josef Karamyt z Telče, která své služby zajišťuje i v blízkém okolí Vysočiny.