Aktuální microsite

Dřevěné bezpečnostní interiérové dveře - protipožární i standardní
Společnost Moučka-SYMO s.r.o. dodává a montuje kvalitní dřevěné bezpečnostní interiérové dveře včetně zárubní, standardní provedení i protipožární dveře. Působíme v lokalitě Zlín, Rožnov pod Radhoštěm
Bezpečnostní, protipožární, plechové dveře všech rozměrů - výroba
Společnost MRB Sazovice vyrábí bezpečnostní, protipožární dveře a plechové dveře v mnoha rozměrech. Výroba je rychlá, zpracování prvotřídní. Naši vzorkovnu najdete v Sazovicích nedaleko Zlína.
Praktický lékař pro dospělé – vstupní, výstupní prohlídky včetně očkování
Výborným praktickým lékařem pro dospělé je MUDr. Roman Stehlík z Brna, jež poskytuje vstupní, výstupní prohlídky, očkování v rámci komplexních lékařských služeb pro jedince i formou celozávodní péče.
Výstavba chodníků Hradec Králové - novostavba komunikací pro pěší
Naše firma provádí výstavbu chodníků pro lepší bezpečnost chodců v obcích a městech, kvalitní chodníky pro pěší - BORTA s. r. o. Hradec Králové
Strojní omítání, rychlý a moderní způsob úpravy povrchů interiérů, České Budějovice
Jádrové omítky rychle a z kvalitních materiálů zajišťuje společnost Horňák - strojní omítání s.r.o. z obce Kaliště u Lipí v okresu České Budějovice. Stejnorodá omítka za příznivou cenu.
Autoservis osobních a užitkových vozidel, odtah vozidel Krnov, pneuservis, příprava na STK
Pravidelný servis a pneuservis osobních i užitkových automobilů zajišťuje společnost Doprava, půjčovna a servis vozidel Kilhof sídlící v Krnově v Moravskoslezském kraji.
Plexisklo - desky, prodej Praha - v celých deskách i jako přířezy
Plexisklo má díky svým optickým vlastnostem a odolnosti velmi mnoho využití, například pro zastřešení, displeje, na kryty a podobně. Firma MOOS s.r.o. z Prahy prodává celé desky i přířezy na míru.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Třináctka Pivovaru Rohozec držitelem World Beer Seal 2019
Rohozecká TŘINÁCTKA se stala absolutním vítězem napříč všemi kategoriemi a obsadila první místo v hlavní soutěži World Beer Seal 2019.
Střechy, střešní konstrukce, vazníky a pergoly, stavební práce Moravský Krumlov
Sháníte-li firmu, která provádí rekonstrukce střech či jiné stavební práce v blízkosti Moravského Krumlova a okolí, pak neváhejte a obraťte se na nás. Naše firma OSP spol. s r.o., se úzce specializuje také na stavby a rekonstrukce kvalitních šikmých a plochých střech a pergol na klíč za nejnižší ceny. Našim zákazníkům dodáváme střechy, ...
Originální moderní brýle světových značek - Prada, Dolce & Gabbana, Oakley
Široký výběr moderních dámských i pánských originálních značkových brýlí Prada, Dolce a Gabbana, Oakley naleznete v oční optice Optika Kocandová v Jihlavě.
Soukromé oslavy, firemní akce, vánoční večírky, teambuilding, školení v restauraci
V Hotelu a restauraci U Racka najdete příjemné prostředí pro soukromé i firemní akce, vánoční večírky, školení, teambulding s možností ubytování. Najdete nás v Ostrožské Nové Vsi u Uherského Hradiště.
Kompletní servis montážních plošin - revize, opravy, repase, přestavby nástaveb na nový podvozek
Firma PLOŠINY CZ s.r.o. z regionu Zlínský kraj poskytuje kompletní servis montážních plošin včetně revize i školení. Provádí opravy montážních plošin i repase, přestavby nástaveb na nový podvozek.
Elegantní pánská, dámská pyžama, noční košile - výroba, eshop
Společnost LUIZ - Ing. Lubomír Horký je česká oděvní firma, která vyrábí pásnká a dámská pyžama, noční košile a domácí oblečení. Zaměřuje se na internetový prodej přes eshop horky-kosile.cz a luiz.cz
Fasádnické práce - nátěr i zateplení, kompletní nové omítky kvalitně dle Vašich požadavků
Kvalitní fasádnické práce od firmy Nowický David, Vám zajistí kompletní péči o Váš dům, včetně nových omítek, nátěru či zateplení rodinných či panelákových staveb v okolí Opavy a Ostravy.
Levné a dlouhodobé ubytování se snídaní blízko centra města Olomouc
Hotel - Hotelový dům v Olomouci se nachází nedaleko centra a poskytuje levné a dlouhodobé ubytování hotelového typu se snídaní.
Velký Vřešťov na Královédvorsku, ráj pro rybáře, turisty, autokemp
Městys Velký Vřešťov na Královédvorsku je rájem pro rybáře u Velkovřešťovského rybníku s autokempem, turistické a historické zajímavosti, krásná příroda.
Restaurace a pivnice Montána Brno-Kohoutovice, menu, oslavy
Restaurace a pivnice Montána Brno-Kohoutovice, grilované speciality, česká kuchyně, denní menu, pivní výčep, salonek pro svatby a oslavy, letní zahrádka, dětské hřiště.
Město Raspenava na Liberecku, turistická oblast v podhůří Jizerských hor s ryzí přírodou
Město Raspenava je půvabná obec rozkládající se ve Frýdlantském výběžku v severních Čechách nedaleko okresního města Liberec. Menší město s přírodním parkem Peklo i mnoha zájmovými spolky.
Kompletní klempířské, pokrývačské a tesařské práce, izolace, Hradec Králové a Pardubice
Novou a kvalitní střechu Vám zprostředkuje společnost Karel Nováček sídlící v obci Libchavy v okrese Ústí nad Orlicí. Opravíme, vyrobíme a namontujeme krovy a položíme střešní krytinu.
TJ Sokol Králův Dvůr, sportovní aktivity a cvičení v oddílech pro amatéry i profesionály
Všestranný sportovní rozvoj napříč generacemi zajišťuje tradiční organizace Tělocvičná jednota Sokol Králův Dvůr. Pestrý výběr sportovních oddílů i možností cvičení pro širokou veřejnost.
Velkoobchod, prodej gelcoaty, polyesterové pryskyřice základní, speciální - suroviny pro výrobu vyztužených plastů
Společnost POLYVIA NOVA, spol. s r.o. je velkoobchodní dodavatel surovin pro výrobu vyztužených plastů se sídlem ve Vizovicích nedaleko Zlína. Mezi produkty jsou i gelcoaty a polyesterové pryskyřice.
Díly a doplňky pro JEEP vozidla  - sklad také v ČR
Díly a doplňky na vozy JEEP nabízí prostřednictvím svého skladu v Praze mezinárodní společnost Crown (RDR) Automotive Sales International s.r.o.
Akce helopal classic - prodej Praha – neodolatelná cenová nabídka parapetů
Toužíte po parapetech z litého mramoru a obáváte se vysoké ceny? Právě teď je zde speciální akce, výhodná cenová nabídka od společnosti MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. z Prahy na parapety helopal classic.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Výstavba domů na klíč, stavební práce, stavební firma Třebíč
Výstavba domů na klíč, stavební práce, stavební firma Třebíč jedině VESAS s.r.o. Výstavbu rodinného domu, průmyslového objektu či částečné i kompletní rekonstrukce rodinných domů i bytů.
Ponorná kalová čerpadla prodej Praha – pro nejrůznější domácí využití
Sháníte kvalitní ponorná kalová čerpadla? Prodejem nejen kalových čerpadel pro nejrůznější využití se zabývá společnost Thermoquell CZ s.r.o. z Prahy.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha