Aktuální microsite

Stavební rekonstrukce průmyslových objektů, montáž střešních světlíků
Stavební rekonstrukce, dodávka a montáž střešních světlíků pro průmyslové objekty, výrobní haly i bytové domy realizuje společnost Luďka Tošenovjana v Moravskoslezském kraji.
Výroba, skleněné dveře, obklady, autoskla, stavební, bezpečnostní skla
Vyrábíme, montujeme a prodáváme skla, najdete u nás skleněné dveře, obklad, autoskla, celoskleněné stěny, staveb ní i bezpečnostní skla.
Multifunkční kotle a pánve prodej Praha - ThermaLine, ProThermetic
Multifunkční vybavení do gastroprovozů, univerzální tlakové či sklopné kotle a pánve řady ThermaLine, ProThermetic prodává společnost GASTROART CZ, spol. s r.o., Praha.
Podlahářství - montáž podlahovin, prodej PVC, vinylové, laminátové podlahy i na dárkové poukazy
Podlahářství Pavel Bradáč z Veselí nad Moravou poskytuje kompletní servis v oblasti prodeje, montáže podlahovin. Zakoupíte u nás vinylové, laminátové podlahy, PVC a aktuálně i dárkové poukazy na zboží
E-T-A (jističe) – novinka na trhu
Specialista na dodávky elektronických a elektromechanických součástek průmyslové elektroniky, společnost VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. představuje novinku na trhu, spolehlivé jističe E-T-A.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Software PowerKey – uživatelsky příjemná správa docházkového a stravovacího systému
Společnost Advent, spol. s r.o. se sídlem z Praze nabízí klientům uživatelsky příjemný a snadno konfigurovatelný software PowerKey pro správu docházkového, stravovacího a přístupového systému.
Ubytování v penzionu v klidném prostředí, u Baťova kanálu - firemní akce, soukromé oslavy
V Penzionu U Hroznu ve Veselí nad Moravou oceníte klidné prostředí. Ubytování je u Baťova kanálu v blízkosti cyklostezky směr Strážnice i Bzenec. Domluvit si zde můžete i firemní akce, soukromé oslavy
Výroba pracovních oděvů a oděvních doplňků pro všechny profese Tábor
Potřebujete pro vaše zaměstnance ochranné pracovní pomůcky nebo oblečení? O výrobu pracovních oděvů a oděvních doplňků se postará společnost TERCIE handicap s.r.o. z Tábora.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Nová zelená úsporám - hliníkové vchodové dveře pro rodinné domy i průmyslové budovy
Hliníkové vchodové dveře pro rodinné domy i průmyslové budovy dodává společnost BOHEMIO CZ, s.r.o. z Třebíče. Součástí našich služeb je zajištění dotačních titulů v programu Nová zelená úsporám.
Prodej a servis zahradních křovinořezů značky Stihl a Viking
Prodej a servis zahradních křovinořezů, vyžínačů a motorových pil značky Stihl a Viking nabízí firma Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Mercedes-Benz – kvalifikované karosářské a lakýrnické práce
Kompletní lakýrnické a karosářské práce na všech typech vozů Mercedes-Benz pro Vás v okolí Brna zajisti společnost MB rent s.r.o.
Systém sestra-pacient – funkční a elegantní řešení pro nemocniční zařízení
Komunikační systém sestra-pacient od společnosti ALCAD, šikovný pomocník pro nemocniční zařízení, který pomáhá zabezpečit kvalitní zdravotní péči.
Odvoz odpadu a suti Kladno – demoliční práce, příprava terénu
O odvoz odpadu a suti, stejně jako o celkové demoliční práce nebo o přípravu terénu na stavbu, se postará společnost Uniservis Hašek s.r.o. se sídlem v Kladně.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Praktická lékařka pro dospělé v Ostrově u Macochy na Blanensku
Kvalitní lékařská péče na Blanensku, závodní lékař, preventivní a léčebnou péči poskytuje praktická lékařka pro dospělé MUDr. Jarmila Bezděková v Ostrově u Macochy.
Soukromý zemědělec, agrofarma na Nymbursku, rostlinná výroba
Rostlinná výroba, pěstování, skladování a prodej obilovin a olejnin, obhospodařování půdy na Nymbursku zajišťuje soukromý zemědělec – Agrofarma.
Prodej elektromotorů Siemens, měděných lakovaných drátů
Společnost ELVIKO s.r.o. zajišťuje v lokalitě Zlínský a Jihomoravský kraj distribuci, prodej elektromotorů SIEMENS a měděných lakovaných drátů, vodičů od firmy SCHWERING & HASSE GmbH.
Autoservis oprava, repase servořízení, servis převodovky
Autoservis Klimacar provede servis převodovky i repase a běžné opravy servořízení pro osobní, užitkové i nákladní vozy.
Protiprachové filtrační polomasky pro vaši bezpečnou ochranu dýchacích cest
Pro práci ve znečištěném prostředí jistě oceníte jemné protiprachové filtrační polomasky společnosti ZVG CZ s.r.o. ze Znojma, která dbá nejen o bezpečnou ochranu vašich dýchacích cest.
ZVG CZ s.r.o.
Balóny, míče na fotbal, volejbal, házenou, basketbal a další sportovní potřeby pro míčové sporty
Společnost M-TRADE Zlín je dodavatel sportovních potřeb pro míčové sporty. Fungujeme jako velkoobchod, maloobchod i eshop. Vybírejte u nás balóny, míče na fotbal, volejbal, házenou i basketbal.
Zajištění svatebních hostin
Kvalitní a chutný catering pro Vaši svatební hostinu, včetně prostření slavnostní tabule, cateringového vybavení a párty stanů, dodá Řízkovna ze Střítěže.
Slevový a věrnostní program v oční optice Pardubice
Nabízíme široký sortiment brýlí, brýlových obrub, slunečních brýlí, brýlových čoček a skel, využijte slevový a věrnostní program.
Pronájem konferenčních prostor, sálů a učeben s velkou kapacitou osob
Jsme Kulturní zařízení města Boskovice a zabýváme se nejen pronájmem konferenčních prostor, sálů a učeben pro plesy, divadelní představení a jiné vícehodinové akce.
Venkovní stínění - předokenní žaluzie, rolety a látkové markýzy
Vhodné venkovní stínění, které pomůže eliminovat sluneční záření a ohřev interiéru, seženete u společnosti BASTL, působící v Dačicích a okolí.
Technické služby občanům, firmám a obcím Kutná Hora
Poskytujeme služby městu Kutná Hora, okolním obcím, firmám a občanům.
Lázně v zahradě Evropy, lázeňské procedury, léčení a komfort v hotelu Spa Resort Lednice ****
Lázně Lednice na Moravě poskytují lázeňské pobyty pro pohybové ústrojí a pohybový aparát a nově otevřený Spa Resort Lednice, Vám nabízí komfortní ubytování v luxusním Knížecím apartmánu.