Aktuální microsite

Pekárna, ruční výroba pečiva a zákusků Praha, tradiční receptury bez chemických přísad
Pečivo vyrobené z domácích surovin a bez potravinářských náhražek naleznete na pultech prodejen rodinné firmy Pekárna Kabát, s.r.o. z Prahy 4. Voňavé a křupavé rohlíky i koláče jako za našich babiček.
Rostlinná výroba, semenářství, pěstování semen máku, hořčice, kmínu, sóji a jetele
Zemědělskou produkcí máku, hořčice i sóji se zabývá společnost AGRO KMÍNEK, spol. s r.o. z Prahy 8 – Ďáblice. Zajišťujeme kvalitní rostlinnou výrobu včetně balení a čištění semen.
Penzion poblíž Zlína - Levné ubytování ve dvoulůžkovém, čtyřlůžkovém pokoji a mini kemp
Penzion u Balkánce najdete poblíž Zlína, ve Vizovicích. Poskytujeme levné ubytování ve dvoulůžkovém nebo čtyřlůžkovém pokoji. Na zahradě je možnost postavit stan v mini kempu.
Dárkový poukaz na ajurvédskou masáž, lekce jógy
V Ayurveda centre Zlín můžete pořídit svým blízkým dárkový poukaz na ajurvédskou masáž a také na lekce jógy. U nás získáte rovnováhu na všech třech úrovních - tělo, mysl i duch.
Profesionální veterinář - kastrace feny a psa z chovatelských i zdravotních důvodů
Dnes již běžně feny i psy podstupují kastraci, ať už z chovatelských či zdravotních důvodů a u veterináře MVDr. Richarda Savioly v Ostravě navíc kromě profesionality oceníte také osobní přístup.
Vánoční dárkové sety piva potěší a zaženou žízeň
Pivo z Českého ráje v originálních vánočních, dárkových baleních z PIVOVARU ROHOZEC, a.s. Turnov.
Pronájem jednotlivých kanceláří a prodejny s výlohou Liberec
Nabízíme pronájem jednotlivých kanceláří a prodejny s výlohou v Liberci, dohodou nájemné dle počtu m2+ služby + provize s DPH - RELIA s.r.o.
RELIA s.r.o. Realitní kancelář v centru Liberce
Podlahové vytápění a podlahové systémy zajistí společnost SIGETY&ŠÁRKA s.r.o.
Uvažujete-li nad podlahovým vytápěním, neváhejte oslovit firmu SIGETY&ŠÁRKA s.r.o., odborníky ve svém oboru nejen přes podlahové systémy.
Realizujeme kompletní služby na stavebních výlukách
Sháníte-li firmu, která Vám zajistí realizaci kompletních služeb na stavebních výlukách, pak oslovte společnost Železnice Peštál se sídlem v Třebíči
Kovovýroba, kovoobrábění, CNC soustružení a frézařské práce
Zakázková kovovýroba, kovoobrábění – ocel, mosaz, měď, CNC obrábění, soustružnické a frézařské práce zajišťuje společnost KOVOKACHLÍK, Brno – venkov.
Stavební projekce pozemních, dopravních a vodohospodářských staveb
Stavební projekce, projektové dokumentace a zakládání pozemních budov a hal, dopravních a vodohospodářských staveb a geotechniky realizuje Fundos, spol. s r.o., Brno.
Pěstování stromků, keřů, okrasných rostlin, prodej školkařského materiálu
Okrasné rostliny, listnaté a jehličnaté keře, okrasné dřeviny, ovocné stromky a růže různých velikostí pěstuje a prodává Ovocná a okrasná školka Příbor.
Malotřídní základní škola na Turnovsku, zájmové kroužky
Malotřídní základní škola Přepeře na Turnovsku v okrese Semily, vzdělávání prvního stupně ZŠ, se školní družinou a bohatou nabídkou zájmových kroužků sportovní, výtvarných.
Špičková zdravotnická technika, prodej a distribuce prvotřídních lékařských přístrojů
Lékařskou techniku, servis i zákaznickou podporu poskytuje společnost MEDATA, spol. s r.o. z Brna – Černá Pole. Zprostředkováváme zdravotní přístroje na vysoké technické úrovni.
Pozemní stavitelství, kompletní stavby a rekonstrukce bytů, rodinných domů, Brno, projekce
Kompletní stavební práce provádí společnost VAŠSTAV, s.r.o. z Brna. Vytvoříme projekt, zateplovací i zdicí systémy včetně montáží oken a hydroizolací střech.
Slévárna šedé litiny, zakázková a tradiční výroba odlitků pro průmysl i městského mobiliáře
Odlitky z šedé litiny jako ideální materiál pro moderní drobnou architekturu i malosériovou průmyslovou výrobu poskytuje společnost Stará Huť, s.r.o. Umělecká slévárna ze Staré Hutě.
Topenářské, plynařské a vodoinstalatérské práce, trubky, kotle, radiátory, Šumperk
Profesionální instalatérské činnosti zajišťuje společnost MONTPLAST-ITPV s.r.o. z Šumperku. Poradíme si s menšími i většími zakázkami od rozvodů vody až po revize.
MONTPLAST-ITPV s.r.o.
Základní organizace odborového svazu Kovo PRAMET, Šumperk, hájení zájmů zaměstnanců
Hájením práv a zájmů zaměstnanců se zabývá odborová organizace ZO OS KOVO PRAMET sídlící v Šumperku. Naší činností usilujeme o vytvoření lepších pracovních podmínek.
Zatravňovací rohože, plastová ochrana trávníků, parkovací rohože pro parkování i chodníky
Zahradnický sortiment pro maloobchod i velkoobchod zajišťuje společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic. Poskytujeme zahradní nářadí, hadice i nůžky.
Doprava kusových koberců po celé ČR Pardubice
Při nákupu kusových koberců z našeho eshopu také zajišťujeme spolehlivou dopravu po celé ČR - Koberce Strnad Rohovládova Bělá, Pardubice
Realitní kancelář prodej koupě pronájem nemovitostí Liberec
RELIA realitní kancelář v centru Liberce vám pomůže vyřešit výhodný prodej, zajímavou koupi nebo spolehlivý pronájem nemovitostí, podle vašich požadavků.
RELIA s.r.o. Realitní kancelář v centru Liberce
Fasádní systémy KNAUF pro rodinné domy
S fasádním systémem KNAUF bude Váš dům nejen moderně vypadat, ale získá i ochranu a bude tepelně izolován.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Vedení účetnictví velkým i malým firmám  O-Consult Liberec
Specializace na účetnické služby pro podnikatelské subjekty, fyzické osoby a státní správu. Provádíme i ověřování účetních uzávěrek, kontroly účetnictví atd.
Důstojné převozy zesnulých dle potřeb pozůstalých
Zajišťujeme podle potřeb a požadavků pozůstalých důstojné převozy zesnulých - Pohřební služba Křelina, s.r.o. Turnov
Elektronické střežení objektů, fyzická ochrana a ostraha budov
Zajišťujeme elektronickou ostrahu a střežení objektů – pult centralizované ochrany, poradenskou a konzultační činnost - FALANX PATRON spol. s r.o. Hradec Králové