Aktuální microsite

Kompletní lesnická činnost, prodej palivového a krbového dřeva s vysokou výhřevností
Příjemné teplo domova vykouzlíte pomocí palivového dříví pocházejícího od společnosti PALIVOVÉ A KRBOVÉ DŘEVO - Pavel Neugebauer sídlící v obci Osečnice v okresu Rychnov nad Kněžnou.
Středoškolské vzdělání v perspektivním oboru Stavebnictví a Geodézie a katastr nemovitostí
Studium na kvalitní střední škole s pestrou nabídkou oborů Vám poskytne SPŠ STAVEBNÍ Brno Kudelova. Připraveny máme perspektivní studijní obory s širokým uplatněním na trhu práce.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, vzdělávání, školení a semináře v oblasti BOZP a PO
Odborníka na oblast BOZP a s ní spojené certifikace naleznete u firmy Ing. Jiří Tilhon sídlící v Praze Stodůlkách. Pro Vaše zaměstnance zajistíme školení o bezpečnosti práce i požární ochrany.
Architektonický ateliér Tábor, projektování staveb, návrhy a design interiérů a exteriérů
Schopného a nápaditého architekta naleznete v Táboře, kde sídlí Atelier architektury Šimeček s.r.o. Zajistíme kompletní projektovou dokumentaci včetně návrhů zahrad, dvorů a jiných exteriérů.
Prodej krmiva, pamlsky pro psy v eshopu - poradíme jaké jsou nejlepší granule pro psa
V Eshopu 4DogsLife jsou na prodej kvalitní krmiva, konzervy a pamlsky pro psy i další zvířata. Na naší prodejně ve Zlíně Vám rádi osobně poradíme, jaké jsou nejlepší granule pro Vašeho psa.
Zimní servisní prohlídka vozů Škoda-paketové ceny servisu
Zajistěte si zimní servisní prohlídku vozů Škoda v DOBE-CAR Holešov. Poskytujeme paketové ceny servisu. Klientelu máme z okolí Zlína, Kroměříže, Hulína, Bystřice pod Hostýnem.
Zlatnictví, snubní a zásnubní prsteny, zakázková výroba jako záruka kvality a pravosti
Vyberte si snubní, či zásnubní prsteny nebo si je nechte vyrobit na zakázku v našem Zlatnictví - Zlatnická dílna Radky Horníčkové v Ivančicích.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Krizové a bankrotní poradenství pro firmy ve finanční krizi
Společnost OMEGA v Prostějově se zaměřuje na krizové a bankrotní poradenství pro firmy ve finanční krizi a krizové řízení.
Žaluzie, japonská stěna, stínící technika - vnitřní a venkovní rolety
Žaluzie, japonská stěna, stínící technika, rolety vnitřní i venkovní na ruční a elektrický pohon od firmy Okna&Company, s.r.o. v Třebíči.
Výroba a prodej smetáků, smetáčků, silničních a chodníkových košťat
výroba kartáčů, košťat, smetáků, smetáčků na zakázku, technické i speciální kartáče, ruční zatahování, vysoká kvalita, výroba dle dokumentace či vzoru
Pediatrická ambulance, lékařka pro děti a dorost Ústí nad Labem, vyšetření a diagnostika
Kvalitní lékařskou péči pro Vaše děti zajišťuje MUDr. Júlia Preclíková - dětská lékařka z Ústí nad Labem – Střekov. Poskytujeme veškeré lékařské úkony včetně očkování a potřebných vyšetření.
Svařovací stroje a automaty, stroje pro navařování, profesionální konstrukce a výroba
Speciální a jednoúčelové stroje s dlouhou životností Vám navrhne a vyrobí společnost KSK s.r.o. z České Třebové. Přinášíme moderní technologie pro oblast svařování a navařování.
KSK s.r.o.
Stavební rekonstrukce bytů, bytových jader, zednické, malířské, obkladačské práce, Praha
Kompletní stavební rekonstrukce i úpravy bytů rychle a kvalitně zajistí firma Ladislav Neubauer - stavební práce z Prahy 8 – Troja. Kvalitní a zkušení řemeslníci na jednom místě.
Ladislav Neubauer - stavební práce
Vedení a rekonstrukce účetnictví, ekonomické a daňové poradenství Praha, personální agenda
Zorientovat se ve světě financí Vám pomůže společnost Naděžda Šmidtová – Eccon sídlící v Praze na Žižkově. Zajistíme spolehlivé vedení účetnictví včetně personální i mzdové agendy.
Wellnes hotel Hluboký dvůr se sportovním a zážitkovým areálem, minigolfem, resort Hrubá Voda
Dovolenou v Nízkém Jeseníku mimo dosah mobilních operátorů Vám poskytne wellness Hotel Hluboký dvůr, a.s. v Hlubočkách. Příjemné ubytování, dobré jídlo, masáže i saunový svět.
Prodej a servis skútrů Praha - YUKI, KEEWAY, MOTORRO, CLS - nejvýhodnější ceny u nás!
Společnost MOTO CENTER se sídlem na Praze 9 - Vinoři se zabývá dovozem, prodejem a servisem skútrů značek YUKI, KEEWAY, MOTORRO, CLS. Mezi naše nejprodávanější skútr patří beze sporu YUKI 125 SM.
Hutní nerezový materiál prodej podle specifických požadavků a rozměrů a rychlé dodání
Společnost Italinox je špičkovým prodejcem a dodavatelem nerezového hutního materiálu standardních i specifických rozměrů a profilů s rychlým dodáním.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Lisované ocelové výlisky Chomutov, pro automobilový průmysl
Lisované ocelové plechové výlisky vyrábíme v Chomutově především pro automobilový průmysl.
Zemní terénní práce pokládka zámkové dlažby opěrné zdi Hradec
Firma BORTA s. r. o. Hradec Králové se zabývá stavebními a inženýrskými službami - zemní práce, pokládky dlažeb
Prevence vnitřních a vnějších parazitů  - udělejte vše pro zdraví Vašich zvířecích miláčků
Provádíme prevenci vnitřních a vnějších parazitů, chraňte svého miláčka před parazity – včasnou ochranou před parazity předejdete vleklým nepříjemnostem - Veterinární ordinace SLOVANKA
Kompletní elektromontážní práce, domovní  a průmyslové elektromontáže
Firma EPRO Trutnov se zabývá celkovými elektroinstalacemi a provádí veškeré elektromontážní práce.
Stabilní přechodové měchy vozidel s hliníkovým rámem
Vyrobíme přechodový měch pro jakoukoliv tramvaj, autobus či trolejbus. Přechodové měchy vyrábíme jak pro prvovýrobu, tak i pro opravy a servis.
Rodinné domy na klíč – kompletní profesionální práce od projektu po stavbu
Stavbou rodinných domů, i RD na klíč, počínaje projektem, se zabývá stavební firma Ing. Jindřicha Uheríka nejen v okolí Frýdku-Místku a Ostravy, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Dušičkové vazby, dekorace na hrob - Smuteční floristika
Květinářství FANTAZIA Uherské Hradiště připraví dekorace na hrob a dušičové vazby ke dni Všech svatých. Máme zkušenosti v oboru smuteční floristika, s citem tvoříme výzdobu pietních míst.
Výroba plochých těsnění a výrobků na CNC řezacích strojích ATOM Červený Kostelec
Zabýváme se výrobou a prodejem plochého vysekávaného těsnění a výrobků z technické tvarové pryže na CNC řezacích strojích ATOM.