Aktuální microsite

Realizace cateringu - teplé rauty, občerstvení pro větší i menší akce
Společnost JOSPO a.s. se postará o realizaci cateringu v lokalitě Zlínský kraj, Přerov, Kroměříž. Připravíme teplé rauty, občerstvení pro větší i menší akce, pro všechny typy společností.
Zajděte si na chutnou a vydatnou snídani i na polední, bezlepkové a vegetariánské menu
Vydatné snídaně, chutné obědy, vegetariánská i bezlepková strava, saláty, vše vyrobeno z čerstvých surovin. Ve VITAL BISTRO v Krnově si pochutnáte i na výborných dezertech, dortech a kávě.
Domov F.A.Skuherského, z.ú. Opočno - Domov pro seniory Jitřenka a Rudolf
Poskytujeme sociální služby v Opočně a okolí. Dále nabízíme pobytovou sociální službu v Domově pro seniory Jitřenka a Rudolf s nepřetržitým provozem.
Domov F. A. Skuherského, z. ú. Sociální služby pro seniory Opočno
Nový interiér hotelové restaurace a fitzóna, která je pro ubytované hosty zdarma, pro zájemce k pronájmu
Moderní fitzóna či vylepšený interiér hotelové restaurace zpříjemní ubytování v Hotelu Gong ve Štramberku, poblíž Kopřivnice. Tělocvična je pro ubytované hosty zdarma a pro zájemce k pronájmu.
Fyzioterapie - cvičení pro ženy s doktorkou fyzioterapie
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku v Opavě, kde si každý přijde na své. Pro ženy pořádáme cvičení s doktorkou fyzioterapie.
Váhy, pokladní systémy, EET pokladny, vybavení pro masný průmysl, supermarkety, prodejny
Pokladny a váhy pro malé i největší obchodní řetězce zajišťuje společnost VAH SERVIS - Miroslav Rýdl z obce Lom u Tábora. Disponujeme bohatým sortimentem včetně odborného poradenství.
Geodetické a zeměměřičské práce, vytyčování hranic pozemků, geometrické plány, Brno
Zaměření pozemků a další geodetické úkony provádí společnost s bohatými zkušenostmi Ing. Pavel Tuček z Brna Tuřany. Zajistíme veškeré pozemkové práce, inženýrské sítě i podklady pro projektanty.
Autorizovaný prodej a servis užitkových vozidel FIAT Professional, široký výběr vozidel
Kvalitní a výkonné vozy pro přepravu zboží i osob naleznete u společnosti Iveco Truck Centrum, s.r.o. v Loděnicích. Pestrá paleta propracovaných modelů vozů s ekologickým pohonem na CNG.
Temperování i odtemperování sklářských a průmyslových pecí, servis a kontrola kotvení pece
Kompletní servis pro sklářský průmysl poskytuje společnost BOHEMIA-HOTWORK s.r.o. z Hrobu v okrese Teplice. Zajišťujeme temperování a seřizování pecí pomocí nejmodernější měřící techniky.
Administrativní služby v oblasti zadávání veřejných zakázek pro zadavatele VZ i dodavatele
O kompletní dokumentaci k veřejným zakázkám se postará společnost Zadávací servis, s.r.o. z Brna Medlánky. Pomáháme subjektům i dodavatelům se zadáním veřejné zakázky malého i velkého rozsahu.
Středoškolské vzdělání v široké škále učebních, maturitních i nástavbových oborů, Vysočina
Studium technických oborů s dobrou pracovní perspektivou i možností studia na VŠ poskytuje vzdělávací instituce Střední průmyslová škola a Střední odborné učiliště Pelhřimov.
Nejvýkonnější rámová pila k výrobě řeziva a hranolů
Zabýváme se špičkovou výrobou rámových pil a jiných dřevařských strojů, výroba doplňkové mechanizace pro malé a střední provozy - Binter DS s.r.o. Trutnov
Datumové štítky, laminované terčíky různých velikostí
Zabýváme se výrobou datumových štítků neboli terčíků různých velikostí, tvarů a barev - SHADOWS PRESS Jablonec nad Nisou
SHADOWS PRESS s.r.o. Tiskařské služby
Zastavárna ve Zlíně - výhodný výkup, zástava zlata, úrok již od 2%
Zastavárna - Bazar PAWNExpress s.r.o. je ve Zlíně ve 42.budově Svitu. Vykupujeme zlato, šperky i jiné předměty ze zlata. Ceny výkupu držíme na maximu. Možná je i zástava zlata s úrokem již od 2%.
Sběrna druhotných surovin na Chrudimsku, výkup kovového odpadu a papíru
Firma Karel Dachovský na pobočce v Chrudimi zajišťuje služby v oblasti nakládání s odpady. Provozujeme sběrnu druhotných surovin, výkup kovového odpadu i papíru.
Dárkové sady piva, vánoční nabídka, Rohozec, pivo, duopack
Vybírejte z dárkových sad piva Rohozec – darujte Vánoční multipack sady, stylové džbány nebo lahve piva Skalák v Retro edici.
Vánoční dekorace, vazby, doplňky, výzdoba do bytu na mnoho způsobů
Přijďte si vybrat do prodejny Fantazia Uherské Hradiště vánoční dekorace a doplňky. Máme vánoční vazby a aranžmá s vánoční tématikou vlastní výroby i výzdobu do bytu od jiných dodavatelů.
Profesionální grafické studio Praha pro propagaci Vašich výrobků a služeb
O moderní design a propagaci Vašich výrobků a služeb se postará kreativní tým odborníků profesionálního grafického studia z Obchodní a reklamní agentury Karel Šubrt z Prahy.
Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt Praha potisk triček
Nerezové, ocelové zábradlí, schodiště na zakázku, výplně, realizace, montáž, Brno
Výrobu, montáž zábradlí a schodiští na zakázku, prodej výplní, povrchovou úpravu nerezového zábradlí, ocelového zábradlí provádí firma RS evostyl s.r.o., se sídlem Brně.
Distribuce hygienického papírenského zboží, úklidové drogerie
Hygienické papírenské zboží, úklidová drogerie a prostředky, zásobníky toaletního papíru, dávkovače mýdly a koše prodává a distribuuje velkoobchod Clean-pap - Jan Fuit, okres Jihlava.
Stavební firma na Berounsku, výstavba domů na klíč, hrubá stavba
Výstavbu a rekonstrukci domů na klíč, realizaci hrubé stavby, řemeslnické a dokončovací prací vykonává stavební firma MAYTOWN INVEST s.r.o., Berounsko.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, střechy na klíč, Rakovník
Střechy na klíč, rekonstrukce střech, tesařské, klempířské a pokrývačské práce, ale i pergoly, altány, dřevěné roubenky či chaty Vám nabízí Josef Musel z Hořesedel v okrese Rakovník.
Stomatologická laboratoř, výroba zubních náhrad, protéz na Berounsku
Laboratoř pro dentisty Dagmar Hamouzové vyrábí snímatelné i fixních protetické zubní náhrady, protézy z různých materiálů. Stomatologická laboratoř Beroun.
Autoservis, pneuservis, opravy motocyklů, ozonové čistění klimatizace, Moravský Písek
Kompletní přezutí, výměnu oleje a další služby poskytuje společnost Vlastimil Hanáček - autoservis, pneuservis sídlící v Moravském Písku. Auto i moto servis s kvalitními službami za rozumnou cenu.
Odtahová a asistenční služba po celé ČR, převozy vozidel i posádky, nonstop odtahovka Šumperk
Rychlé odtažení vozidel po celé Evropě zajišťuje společnost Pavel Hrubý - odtahová a asistenční služba z Moravičan u Šumperka. Poskytujeme profesionální silniční a asistenční služby.