Aktuální microsite

Wellnes hotel Hluboký dvůr se sportovním a zážitkovým areálem, minigolfem, resort Hrubá Voda
Dovolenou v Nízkém Jeseníku mimo dosah mobilních operátorů Vám poskytne wellness Hotel Hluboký dvůr, a.s. v Hlubočkách. Příjemné ubytování, dobré jídlo, masáže i saunový svět.
Prodej a servis skútrů Praha - YUKI, KEEWAY, MOTORRO, CLS - nejvýhodnější ceny u nás!
Společnost MOTO CENTER se sídlem na Praze 9 - Vinoři se zabývá dovozem, prodejem a servisem skútrů značek YUKI, KEEWAY, MOTORRO, CLS. Mezi naše nejprodávanější skútr patří beze sporu YUKI 125 SM.
Hutní nerezový materiál prodej podle specifických požadavků a rozměrů a rychlé dodání
Společnost Italinox je špičkovým prodejcem a dodavatelem nerezového hutního materiálu standardních i specifických rozměrů a profilů s rychlým dodáním.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Lisované ocelové výlisky Chomutov, pro automobilový průmysl
Lisované ocelové plechové výlisky vyrábíme v Chomutově především pro automobilový průmysl.
Zemní terénní práce pokládka zámkové dlažby opěrné zdi Hradec
Firma BORTA s. r. o. Hradec Králové se zabývá stavebními a inženýrskými službami - zemní práce, pokládky dlažeb
Prevence vnitřních a vnějších parazitů  - udělejte vše pro zdraví Vašich zvířecích miláčků
Provádíme prevenci vnitřních a vnějších parazitů, chraňte svého miláčka před parazity – včasnou ochranou před parazity předejdete vleklým nepříjemnostem - Veterinární ordinace SLOVANKA
Veterinární ordinace SLOVANKA MVDr. Stanislav Daníček
Kompletní elektromontážní práce, domovní  a průmyslové elektromontáže
Firma EPRO Trutnov se zabývá celkovými elektroinstalacemi a provádí veškeré elektromontážní práce.
Stabilní přechodové měchy vozidel s hliníkovým rámem
Vyrobíme přechodový měch pro jakoukoliv tramvaj, autobus či trolejbus. Přechodové měchy vyrábíme jak pro prvovýrobu, tak i pro opravy a servis.
Rodinné domy na klíč – kompletní profesionální práce od projektu po stavbu
Stavbou rodinných domů, i RD na klíč, počínaje projektem, se zabývá stavební firma Ing. Jindřicha Uheríka nejen v okolí Frýdku-Místku a Ostravy, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Dušičkové vazby, dekorace na hrob - Smuteční floristika
Květinářství FANTAZIA Uherské Hradiště připraví dekorace na hrob a dušičové vazby ke dni Všech svatých. Máme zkušenosti v oboru smuteční floristika, s citem tvoříme výzdobu pietních míst.
Výroba plochých těsnění a výrobků na CNC řezacích strojích ATOM Červený Kostelec
Zabýváme se výrobou a prodejem plochého vysekávaného těsnění a výrobků z technické tvarové pryže na CNC řezacích strojích ATOM.
Příprava dobrého cateringu z čerstvých surovin na firemní večírky i na rodinné oslavy
O přípravu cateringu z čerstvých surovin na firemní akce, oslavy či svatby, a to i o vegetariánské a bezlepkové menu, se postará restaurace VITAL BISTRO nejen v Krnově, ale i v Opavě a Bruntále.
Specializovaná prodejna brusiva Smirdex, brusných, lamelových i řezacích kotoučů
Specializovaná prodejna Obchod Zimmermann - spojovací materiál ve Slušovicích u Zlína prodává široký sortiment brusiva Smirdex, lamelové, řezací kotouče a další brusný materiál.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Dodávka a montáž vzduchotechniky pro potravinářské provozy
Dodávka a montáž vzduchotechniky pro potravinářské provozy, do pekáren, obcodů, barů, do kompresoroven a velkých provozů od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici.
KlimaTechnik s.r.o.
Zavlažování trávnatých ploch a zahrad, závlahové systémy Praha
Zavlažování trávníku i celé zahrady, automatické závlahové systémy skleníků, travnatých ploch sportovišť, zahrad realizuje Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Betonové panely pro bezkontaktní mycí centra a samoobslužné mycí boxy
Betonové panely pro bezkontaktní mycí centra, prefabrikátové systémy BETON PANEL 5 v 1 na podlahy samoobslužných bezkontaktních mycích boxů vyrábí BETONPANELY.cz.
Nábytek do dětského a studentského pokoje na míru z lamina, dýhy či masivu
Truhlářství Matefi realizuje výrobu nábytku do dětského a studentského pokoje na míru, různých barev, dekorů, vzorů, z lamina, dýhy či masivu, Praha 9.
Pečovatelská služba, osobní asistence pro seniory i osoby se sníženou soběstačností
S péčí o zdravotně znevýhodněné osoby pomáhá Agentura domácí péče LADARA o.p.s. z Karlových Varů. Poskytujeme komplexní pečovatelské služby s cílem zvýšit kvalitu života daného člověka.
Stavební materiál, velkoobchodní a maloobchodní prodej v Ústeckém kraji, poradenství
Bohatý stavební sortiment naleznete u firmy Stavebniny Černý, s.r.o. s provozovnou v Teplicích Řetenice. Zpracujeme cenovou kalkulaci a daný materiál dopravíme až přímo na stavbu.
Finanční poradenství, správa osobních financí, analýza finančního portfolia zákazníků
S krátkodobým i dlouhodobým finančním plánováním Vám pomůže společnost FINSIMA s.r.o. z Plzně 1 - Severní Předměstí. Zanalyzujeme Vaše finance a zajistíme zvýšení výnosu kapitálu.
Centrum zahradnického vzdělávání v největší zahradnické škole v Jihomoravském kraji
Zahradnickou školu s dlouholetou tradicí naleznete v Rajhradě, kde se nachází Střední zahradnická škola Rajhrad, příspěvková organizace. Bohatý výběr studijních oborů s možností praxe v zemích EU.
Základní vzdělávání pro děti se sportovním talentem se zaměřením na lední hokej a další sporty
Školu pro sportovně i jinak nadané žáky naleznete v Brně Veveří, kde sídlí Základní škola Brno, Úvoz. Vytváříme vhodné podmínky pro rozvoj sportovních dovedností i dalších individuálních nadání.
Montáž elektronické přístupové systémy - hotelové kartové, čipové systémy pro firmy, bytové domy
Společnost Moučka-SYMO s.r.o. dodá a montuje čipové elektronické přístupové systémy pro firmy či hotelové kartové systémy. Působí v lokalitě Zlín, Rožnov pod Radhoštěm.
Spolehlivá fyzická ostraha pro staveniště a jiné objekty
O zabezpečení staveniště či podniku se vám postará firma bezpečnostní služby DALIS MORAVIA s.r.o., která zajišťuje nejen fyzickou ostrahu objektů pro klienty z Jihlavy a Vysočiny.
Kusová malosériová výroba přesných dílců a jiných kovových prototypů
O kusovou malosériovou výrobu přesných dílců a jiných kovových prototypů se vám postará firma DI Industrial s.r.o. z Brna, která dbá na vysokou kvalitu svých produktů i výrobních procesů.